Efva Attling damparfym

Kaboom, Twosome och Amor vincit omnia är namn på parfymer från Efva Attling. Parfymflaskorna har en exklusiv design och är fina att ha framme.

Populärt inom Efva Attling damparfym

 • Captured Harmony Parfym

  Captured Harmony Parfym
  En varm doft som skapar en härlig känsla av harmoni, i höst lanseras parfymen Captured Harmony med inslag avsvartvinbär, citron, plommon och vanilj.Topp: svartvinbär, citron, midnattsplommonMellan: vaniljblomma, bambu, arabisk jasminBas: vaniljbönor, sandelträ, indonesisk patchouli
 • Twosome EdP

  Twosome EdP
  En EdP med en kärleksfull doft fylld av mjuka toner. Twosome har inslag av citronskal, peppar, viol, jasmin, patchouli och bärnsten.
 • Amor Vincit Omnia No1 EdP

  Amor Vincit Omnia No1 EdP
  En EdP med en doft av kärlek. Amor Vincit Omnia är en modern, feminin och sensuell doft med inslag av jasmine, viol, tiger orkidé och vanilj. Du kommer att märkas när du går in i rummet och du kommer att saknas när du gått. En doft av kärlek.Efvas tanke: “‘Amor Vincit Omnia’ - ‘Kärleken övervinner allt’. Kärleken är det starkaste kraft som finns och så länge man är med någon man älskar så kan man klara vad som helst. Detta är så sant, tro mig, jag vet.”
 • Rose Petals EdP

  Rose Petals EdP
  En EdP som tar inspiration från rosen 'Blue Moon' som Efva haft i sin trädgård i över 15 år. Rose Petals har inslag av turkisk ros, magnolia, liljor, mysk, passionsfrukt, pomelo och cederträ.

Fler tips på Efva Attling damparfym

 • Kaboom EdP

  Kaboom EdP
  En EdP med ett härligt doftfyrverkeri som tar för sig, med dofter som ger sig ut på en spännande resa. Kaboom har en bas av cederträd och läder, med noter av jasmin och Angelica frön, enbäroch galban.
 • Miss Butterfly Perfume

  Miss Butterfly Perfume
  En frisk EdP med inslag av blodapelsin, citron, fresia som kombineras med bärnsten och grönt te. Efvas tanke: “På 1980-talet när jag började min musikkarriär var ‘Miss Butterfly’ en av de första låtar jag skrev. Den handlade om kärlek (såklart) och om hur värdefull den är.'