Escada damparfym

Populärt inom Escada damparfym

Fler tips på Escada damparfym

 • Escada Brisa Cubana EdT - 50 ml

  Escada Brisa Cubana EdT - 50 ml
  50 ml, Är du redo att njuta av ESCADAs nya exotiska och fängslande doft, Escada Brisa Cubana Limited Edition Eau de Toilette for Women? Toppnoterna i denna veganska parfym öppnar med gnistrande citrusaromer, inklusive livfulla inslag av essens av lime för en oförglömlig karibisk upplevelse. Denna Eau de Toilette är feminin och så sensuell att den fräscha mintoljan ger den en luftig, aromatisk hjärtnot som balanseras fint av en basnot av mariposa - Kubas nationalblomma. För denna begränsade upplaga har ESCADAs signaturflaska klätts i en solkysst orange nyans som inspirerats av den livfulla och färgstarka kubanska solnedgången, och pryds av mariposa-blomman. Inspirerad av den hedonistiska andan på en kubansk semester med vänner, upptäck denna fräscha och feminina juice och bär en sensuell och solig karibisk doft på din hud i sommar.
 • Escada Celebrate N.O.W. EdP - 30 ml

  Escada Celebrate N.O.W. EdP - 30 ml
  30 ml, Escada Celebrate N.O.W är en oväntad, förförisk och feminin doft som ger dig den energi och det självförtroende du behöver för att erövra världen - med elegans och harmoni. Parfymen öppnar upp med kryddig ingefära som ger omedelbar stimulans för både sinne och själ. Hjärtnoten av blommande magnolia, en symbol för generositet och ståndaktighet, bidrar med en kraftfull och överdådig känsla. Doften rundas av med varma noter av kanel och tonkabönor, som ger ett kärleksfullt, nostalgiskt och jordnära intryck.  Topp: Kryddig Ingefära Hjärta: Blommande Magnolia Bas: Kanel & tonkabönor
 • Santorini Sunrise, EdT 50ml

  Santorini Sunrise, EdT 50ml
 • Fairy Love, EdT 50ml

  Fairy Love, EdT 50ml
 • Celebrate N.O.W, EdP 50ml

  Celebrate N.O.W, EdP 50ml
 • Escada Celebrate N.O.W. EdP - 50 ml

  Escada Celebrate N.O.W. EdP - 50 ml
  50 ml, Escada Celebrate N.O.W är en oväntad, förförisk och feminin doft som ger dig den energi och det självförtroende du behöver för att erövra världen - med elegans och harmoni. Parfymen öppnar upp med kryddig ingefära som ger omedelbar stimulans för både sinne och själ. Hjärtnoten av blommande magnolia, en symbol för generositet och ståndaktighet, bidrar med en kraftfull och överdådig känsla. Doften rundas av med varma noter av kanel och tonkabönor, som ger ett kärleksfullt, nostalgiskt och jordnära intryck.  Topp: Kryddig Ingefära Hjärta: Blommande Magnolia Bas: Kanel & tonkabönor
 • Especially Escada, EdP 75ml

  Especially Escada, EdP 75ml
 • Show me Love, EdP 30ml

  Show me Love, EdP 30ml
 • Flor Del Sol, EdT 50ml

  Flor Del Sol, EdT 50ml
 • Flor Del Sol, EdT 100ml

  Flor Del Sol, EdT 100ml
 • Magnetism, EdP 75ml

  Magnetism, EdP 75ml
 • Flor Del Sol Gift Set, EdT 30ml + Pouch

  Flor Del Sol Gift Set, EdT 30ml + Pouch
 • Chiffon Sorbet, EdT 100ml

  Chiffon Sorbet, EdT 100ml
 • Brisa Cubana, EdT 30ml

  Brisa Cubana, EdT 30ml
 • Santorini Sunrise, EdT 30ml

  Santorini Sunrise, EdT 30ml
 • Candy Love, EdT 30ml

  Candy Love, EdT 30ml
 • Escada Brisa Cubana EdT - 30 ml

  Escada Brisa Cubana EdT - 30 ml
  30 ml, Är du redo att njuta av ESCADAs nya exotiska och fängslande doft, Escada Brisa Cubana Limited Edition Eau de Toilette for Women? Toppnoterna i denna veganska parfym öppnar med gnistrande citrusaromer, inklusive livfulla inslag av essens av lime för en oförglömlig karibisk upplevelse. Denna Eau de Toilette är feminin och så sensuell att den fräscha mintoljan ger den en luftig, aromatisk hjärtnot som balanseras fint av en basnot av mariposa - Kubas nationalblomma. För denna begränsade upplaga har ESCADAs signaturflaska klätts i en solkysst orange nyans som inspirerats av den livfulla och färgstarka kubanska solnedgången, och pryds av mariposa-blomman. Inspirerad av den hedonistiska andan på en kubansk semester med vänner, upptäck denna fräscha och feminina juice och bär en sensuell och solig karibisk doft på din hud i sommar.
 • Cherry In Japan, EdT 50ml

  Cherry In Japan, EdT 50ml
 • Brisa Cubana, EdT 50ml

  Brisa Cubana, EdT 50ml
 • Escada Magnetism EdP - 50 ml

  Escada Magnetism EdP - 50 ml
  50 ml, Escada Magnetism är en fängslande och magnetiserande doft för tjejen som vill sticka ut, en söt parfym som tar plats och framkallar attraktionskraft. Lika glädjande och sensuell som kvinnan som bär den. Dess sofistikerade, söta och intensiva parfym är uppbyggd kring ros och sensuell vanilj – perfekt för att avslöja en dold sensuell sida. Svartvinbär från cassiträdet tillför fräschör och kraft i toppnoterna som möter en ljuv ros bland parfymens hjärtnoter. Escada Magnetisms söta tvist skänks av krämig karamell samtidigt som kokosnöt ger parfymen ett fruktigt avslut.
 • Summer Festival, EdT 100ml

  Summer Festival, EdT 100ml
 • Escada Show me Love EdP - 30 ml

  Escada Show me Love EdP - 30 ml
  30 ml, Det finns en ny Broadway-favorit i stan som stjäl hela showen. Denna vinter introducerar ESCADA ett nytt hjärta i kollektionen: Show Me Love är den första Escada-parfymen som får dig att leva ditt liv som en stjärna. Show Me Love är en parfym till den självsäkra kvinnan med den ultimata blandningen av sensualitet och aptit på livet. Saftiga noter av blåbär blandar sig med sensuell jasmin och utsökta noter av blåbärsmacaroner rundar av doften med en underbar sötma. Show Me Love är en vegansk blomparfym som speglar ESCADAs tanke om att skapa moderna dofter som blir allt mer miljövänliga.    Den blanka och hjärtformade flaskan finns i 30 ml, 50 ml och 100 ml och är klädd med mörkröd sammet som för tankarna till ridån på en teaterscen. Denna Escada-parfym för kvinnor levereras i en vacker ask med ordet love” tryckt på, som en ikonisk Broadway-skylt. Med denna djärva parfym får du den uppmärksamhet du förtjänar. Öppna ridån och kliv ut på scenen som en riktig Broadway-stjärna.
 • Fairy Love, EdT 30ml

  Fairy Love, EdT 30ml
 • Santorini Sunrise, EdT 100ml

  Santorini Sunrise, EdT 100ml
 • Show me Love, EdP 50ml

  Show me Love, EdP 50ml
 • Cherry In Japan Edt 30ml + GWP 7,1ml

  Cherry In Japan Edt 30ml + GWP 7,1ml
 • Absolutely Me, EdP 50ml

  Absolutely Me, EdP 50ml
 • Turquoise Summer, EdT 50ml

  Turquoise Summer, EdT 50ml
 • Escada Party Love EdP - 50 ml

  Escada Party Love EdP - 50 ml
  50 ml, Vi presenterar Party Love, den senaste Eau de Parfum i Begrenset upplag från Escada. Bli med i en Verden av sistnämnda, dans och förförende söta godbiter, där drömmar och begjær kommer till livet, och en fest med vänner bare er beggining. I this setifiste veganske parfymen opens gourmandopplessen med en fristende situpaktig cherry accord som seamlesst går i en airtig kremakkord over en deisken fløyelsaktig vanilla muffins. Den perfekta duften för speciella kväller med tjejer! Party Love är en härlig doft som tar dig till en trevlig kväll med musik och fantasier. Escada parfymens cherry lilla flakong med den ikonice hjärtformen lar dig sköske den sötaste godbiten.
 • Magnetism, EdP 25ml

  Magnetism, EdP 25ml
 • Escada Show me Love Edp - 50 ml

  Escada Show me Love Edp - 50 ml
  50 ml, Det finns en ny Broadway-favorit i stan som stjäl hela showen. Denna vinter introducerar ESCADA ett nytt hjärta i kollektionen: Show Me Love är den första Escada-parfymen som får dig att leva ditt liv som en stjärna. Show Me Love är en parfym till den självsäkra kvinnan med den ultimata blandningen av sensualitet och aptit på livet. Saftiga noter av blåbär blandar sig med sensuell jasmin och utsökta noter av blåbärsmacaroner rundar av doften med en underbar sötma. Show Me Love är en vegansk blomparfym som speglar ESCADAs tanke om att skapa moderna dofter som blir allt mer miljövänliga.    Den blanka och hjärtformade flaskan finns i 30 ml, 50 ml och 100 ml och är klädd med mörkröd sammet som för tankarna till ridån på en teaterscen. Denna Escada-parfym för kvinnor levereras i en vacker ask med ordet love” tryckt på, som en ikonisk Broadway-skylt. Med denna djärva parfym får du den uppmärksamhet du förtjänar. Öppna ridån och kliv ut på scenen som en riktig Broadway-stjärna.
 • Celebrate Now, EdP 30ml

  Celebrate Now, EdP 30ml
 • Summer Festival Gift Set, EdT 30ml

  Summer Festival Gift Set, EdT 30ml
 • Summer Festival, EdT 50ml

  Summer Festival, EdT 50ml
 • Taj Sunset, EdT 50ml

  Taj Sunset, EdT 50ml
 • Candy Love, EdT 100ml

  Candy Love, EdT 100ml
 • Escada Santorini Sunrise Edt 100ml

  Escada Santorini Sunrise Edt 100ml
  Escada Santorini Sunrise Edt 100mlÄr du redo för en resa till den vackra grekiska ön Santorini?Dröm dig bort till detta vita och blåa paradis med denna nya damparfym Escada Santorini Sunrise Eau de&hellip:
 • Escada Santorini Sunrise EdT - 50 ml

  Escada Santorini Sunrise EdT - 50 ml
  50 ml, Är du redo att bege dig till den vackra grekiska ön Santorini? Dröm dig bort till detta vita och blå paradis med denna limited edition Escada Santorini Sunrise EdT! Doften öppnar upp med friska noter av saftig mandarin och bergamotsorbet, som framhävs av strålande jasmin. En färgrik explosion av rosa pepparkorn gör denna doft extra strålande. Escada Santorini Sunrise sänder dig på en sensorisk resa till självaste juvelen av de grekiska öarna. Det böljande havet har använts som inspiration till flaskan som kontrasteras fint av feminin bougainvillea. Asken är inspirerad av den autentiska grekiska arkitekturen i en soluppgång. 

Denna Escada-doft är utvecklad av parfymören Mylène Alran och Benoist Lapouza och är en hyllning till det naturliga Grekland. Mylène Alran har utforskat djupa noter med jordig finish medan Benoist Lapouza har nyttjat ingredienser som fick honom att känna sig närmare naturen. Escada Santorini Sunrise har en vegansk formula som respekterar naturen och som garanterat blir en favorit!
 • Escada Brisa Cubana EdT - 100 ml

  Escada Brisa Cubana EdT - 100 ml
  100 ml, Är du redo att njuta av ESCADAs nya exotiska och fängslande doft, Escada Brisa Cubana Limited Edition Eau de Toilette for Women? Toppnoterna i denna veganska parfym öppnar med gnistrande citrusaromer, inklusive livfulla inslag av essens av lime för en oförglömlig karibisk upplevelse. Denna Eau de Toilette är feminin och så sensuell att den fräscha mintoljan ger den en luftig, aromatisk hjärtnot som balanseras fint av en basnot av mariposa - Kubas nationalblomma. För denna begränsade upplaga har ESCADAs signaturflaska klätts i en solkysst orange nyans som inspirerats av den livfulla och färgstarka kubanska solnedgången, och pryds av mariposa-blomman. Inspirerad av den hedonistiska andan på en kubansk semester med vänner, upptäck denna fräscha och feminina juice och bär en sensuell och solig karibisk doft på din hud i sommar.
 • Party Love, EdP 30ml

  Party Love, EdP 30ml
 • Miami Blossom, EdT 50ml

  Miami Blossom, EdT 50ml
 • Celebrate Life, EdP 50ml

  Celebrate Life, EdP 50ml
 • Summer Festival, EdT 30ml

  Summer Festival, EdT 30ml
 • Escada Show Me Love Edp 30ml

  Escada Show Me Love Edp 30ml
  Escada Show Me Love Edp 30mlShow Me Love Eau de Parfum är en parfym från Escada. Det finns en ny Broadway-favorit i stan, redo att ta över rampljuset. I vinter presenterar Escada ett nytt hjärta i&hellip:
 • Especially, EdP 30ml

  Especially, EdP 30ml
 • Brisa Cubana, EdT 100ml

  Brisa Cubana, EdT 100ml
 • Escada Fairy Love EdT - 50 ml

  Escada Fairy Love EdT - 50 ml
  50 ml, Hör upp! Anropar alla som hyllar kärleken! Två världar kolliderar i ESCADA Fairy Love Eau de Toilette, en ny limiterad doft för kvinnor. Det pirriga, första stadiet av förälskelse och det roliga i en färgglad, sprudlande doft. En parfym skapad av mästerparfymören Natalie Gracia-Cetto , tillägnad dem som är kära i kärleken självt. Älvstoft flyger och glitter regnar ner: välkommen till en värld av romantik och magi! EASCADA Fairy Love bjuder in till denna söta, lättburna eau de toilette med saftiga nashipäron som möter solmogna hallon i doftens hjärta. Denna flicka fruktighet kombineras med en sensuell doft av jasmin i basen, för en lätt och mystisk finish. ESCADA Fairy Love är helt vegansk doft, fylld med 86% naturliga ingredienser vilket gör den till en av de mest hållbara ESCADA-parfymerna hittills.
 • Celebrate Life, EdP 30ml

  Celebrate Life, EdP 30ml
 • Chiffon Sorbet, EdT 30ml

  Chiffon Sorbet, EdT 30ml
 • Escada Party Love EdP - 30 ml

  Escada Party Love EdP - 30 ml
  30 ml, Vi presenterar Party Love, den senaste Eau de Parfum i Begrenset upplag från Escada. Bli med i en Verden av sistnämnda, dans och förförende söta godbiter, där drömmar och begjær kommer till livet, och en fest med vänner bare er beggining. I this setifiste veganske parfymen opens gourmandopplessen med en fristende situpaktig cherry accord som seamlesst går i en airtig kremakkord over en deisken fløyelsaktig vanilla muffins. Den perfekta duften för speciella kväller med tjejer! Party Love är en härlig doft som tar dig till en trevlig kväll med musik och fantasier. Escada parfymens cherry lilla flakong med den ikonice hjärtformen lar dig sköske den sötaste godbiten.
 • Escada Santorini Sunrise EdT - 30 ml

  Escada Santorini Sunrise EdT - 30 ml
  30 ml, Är du redo att bege dig till den vackra grekiska ön Santorini? Dröm dig bort till detta vita och blå paradis med denna limited edition Escada Santorini Sunrise EdT! Doften öppnar upp med friska noter av saftig mandarin och bergamotsorbet, som framhävs av strålande jasmin. En färgrik explosion av rosa pepparkorn gör denna doft extra strålande. Escada Santorini Sunrise sänder dig på en sensorisk resa till självaste juvelen av de grekiska öarna. Det böljande havet har använts som inspiration till flaskan som kontrasteras fint av feminin bougainvillea. Asken är inspirerad av den autentiska grekiska arkitekturen i en soluppgång. 

Denna Escada-doft är utvecklad av parfymören Mylène Alran och Benoist Lapouza och är en hyllning till det naturliga Grekland. Mylène Alran har utforskat djupa noter med jordig finish medan Benoist Lapouza har nyttjat ingredienser som fick honom att känna sig närmare naturen. Escada Santorini Sunrise har en vegansk formula som respekterar naturen och som garanterat blir en favorit!
 • Escada Flor Del Sol EdT - 30 ml

  Escada Flor Del Sol EdT - 30 ml
  30 ml, I Escada Flor del Sol Limited Edition hyllas semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Parfymen öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.   Doftnoter: Topp: Tequila sunrise Hjärta: Dahlia blomma Bas: Sandelträ
 • Cherry In Japan, EdT 30ml

  Cherry In Japan, EdT 30ml
 • Celebrate N.O.W, EdP 80ml

  Celebrate N.O.W, EdP 80ml
 • Sorbetto Rosso, EdT 30ml

  Sorbetto Rosso, EdT 30ml
 • Celebrate Now, EdP 50ml

  Celebrate Now, EdP 50ml
 • Magnetism, EdP 50ml

  Magnetism, EdP 50ml
 • Celebrate Now, EdP 80ml

  Celebrate Now, EdP 80ml
 • Taj Sunset, EdT 30ml

  Taj Sunset, EdT 30ml
 • Cherry In Japan, EdT 100ml

  Cherry In Japan, EdT 100ml
 • Party Love, EdP 50ml

  Party Love, EdP 50ml
 • Fairy Love, EdT 100ml

  Fairy Love, EdT 100ml
 • Candy Love, EdT 50ml

  Candy Love, EdT 50ml
 • Escada Show Me Love Edp 100ml

  Escada Show Me Love Edp 100ml
  Escada Show Me Love Edp 100mlDet finns en ny Broadway-favorit i stan som stjäl hela showen. Denna vinter introducerar ESCADA ett nytt hjärta i kollektionen: Show Me Love är den första Escada-parfymen&hellip:
 • Escada Chiffon Sorbet 30 ml

  Escada Chiffon Sorbet 30 ml
  30 ml, Upplev firandet med Escadas senaste sommarutgåva, Chiffon Sorbet Eau de Toilette. Denna Escada-doft är en hyllning till solen, havet och sommarbrisen och inbjuder dig att njuta av den förföriska auran från den allra första sommardoften, nu tillgänglig i en fräsch 2024-version. Denna söta och spännande sommarparfym från Escada är en inbjudan till okända världar och utvecklas som en livfull trädgård med toppnoter av solkyssta svarta vinbär som brister ut i en fruktig symfoni. Hjärtnoten avslöjar essensen av doftande rosor, som samspelar harmoniskt med den mjuka basnoten av ekologisk jasmin och lämnar en blommig bukett av aromer i sitt kölvatten. Resultatet är en ny tolkning av femininitet som inspirerats av den ursprungliga Chiffon Sorbet, men med en modern twist.
 • Especially Escada, EdP 30ml

  Especially Escada, EdP 30ml
 • Escada Chiffon Sorbet 100 ml

  Escada Chiffon Sorbet 100 ml
  100 ml, Upplev firandet med Escadas senaste sommarutgåva, Chiffon Sorbet Eau de Toilette. Denna Escada-doft är en hyllning till solen, havet och sommarbrisen och inbjuder dig att njuta av den förföriska auran från den allra första sommardoften, nu tillgänglig i en fräsch 2024-version. Denna söta och spännande sommarparfym från Escada är en inbjudan till okända världar och utvecklas som en livfull trädgård med toppnoter av solkyssta svarta vinbär som brister ut i en fruktig symfoni. Hjärtnoten avslöjar essensen av doftande rosor, som samspelar harmoniskt med den mjuka basnoten av ekologisk jasmin och lämnar en blommig bukett av aromer i sitt kölvatten. Resultatet är en ny tolkning av femininitet som inspirerats av den ursprungliga Chiffon Sorbet, men med en modern twist.
 • Celebrate N.O.W, EdP 30ml

  Celebrate N.O.W, EdP 30ml
 • Flor Del Sol, EdT 30ml

  Flor Del Sol, EdT 30ml
 • Escada Flor Del Sol EdT - 50 ml

  Escada Flor Del Sol EdT - 50 ml
  50 ml, I Escada Flor del Sol Limited Edition hyllas semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Parfymen öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.   Doftnoter: Topp: Tequila sunrise Hjärta: Dahlia blomma Bas: Sandelträ
 • Show me Love, EdP 100ml

  Show me Love, EdP 100ml