Escada damparfym

Populärt inom Escada damparfym

Fler tips på Escada damparfym

 • Summer Festival Body Mist

  Summer Festival Body Mist
  Upplev en av de mest kända sommarfestivalerna någonsin med nya ESCADA Summer Festival Eau de Toilette för kvinnor. En explosion av friskhet! Resan börjar med sprakande noter av en fruktig cocktail, där väldoftande körsbärsblommor kapslats in i svalkande isbitar. Festen fortsätter med en explosion av naturlig jasmin och grön mandarin* som lyfter fram kvinnligheten i doften, medan sensualiteten från sandelträ håller festen igång hela dagen. Så, boka din biljett och låt sommarens störta festival börja! Upptäck limited edition-versionen av denna sprakande doft i ny gestaltning. En lätt skimrande body mist som doftar härligt fräscht och hjälper dig att komma i sommarstämning! *Innehåller naturliga ingredienser såsom grön mandarin och italiensk bergamott.
 • Escada Joyful Edp 75ml

  Escada Joyful Edp 75ml
  Joyful av Escada är en blommig fruktig doft för kvinnor inspirerad av en positiv syn på världen, optimism och att leva i nuet. Escada Joyful är en ljus blommig doft, skapad i syfte att förbättra&hellip:
 • Celebrate N.O.W, EdP 80ml

  Celebrate N.O.W, EdP 80ml
 • Escada Magnetism Edp 75ml

  Escada Magnetism Edp 75ml
  Escada Magnetism EdP 75ml är en klassisk och kvinnlig parfym. Den är varm och sensuell med doft av svarta vinbär, jasmin och vanilj.Doftnoter: svarta vinbär, fresia, jasmin, mandelblom, iris, liljekonvalj,&hellip:
 • Escada Celebrate NOW Edp 30ml

  Escada Celebrate NOW Edp 30ml
  Escada Celebrate N.O.W. en lockande och feminin doft som ger dig energi och självförtroende. En dynamisk och naturlig parfym med jordnära, kärleksfulla och nostalgiska intryck som stimulerar både&hellip:
 • Summer Festival EdT

  Summer Festival EdT
  Upplev en av de mest kända sommarfestivalerna någonsin med nya ESCADA Summer Festival Eau de Toilette för kvinnor. En explosion av friskhet! Resan börjar med sprakande noter av en fruktig cocktail, där väldoftande körsbärsblommor kapslats in i svalkande isbitar. Festen fortsätter med en explosion av naturlig jasmin och grön mandarin* som lyfter fram kvinnligheten i doften, medan sensualiteten från sandelträ håller festen igång hela dagen. Så, boka din biljett och låt sommarens störta festival börja! Denna fräscha och ljusa doft har utvecklats av Amandine Marie och Gabriela Chelariu och är rakt igenom en feminin kreation. Är du på väg mot varmare breddgrader? Glöm då inte att packa ner Glitter Fragrance Body Mist, vars skimrande effekt hjälper dig att skapa den perfekta sommarlooken! *Innehåller naturliga ingredienser såsom jasmin, grön mandarin och italiensk bergamott. Topp: Cherry Blossom Hjärta: Jasmin & Grön Mandarin Bas: Sandelträ
 • Celebrate N.O.W, EdP 50ml

  Celebrate N.O.W, EdP 50ml
 • Sorbetto Rosso, EdT 30ml

  Sorbetto Rosso, EdT 30ml
 • Summer Festival, EdT 30ml

  Summer Festival, EdT 30ml
 • Flor Del Sol, EdT 50ml

  Flor Del Sol, EdT 50ml
 • Candy Love EdT

  Candy Love EdT
  Escada välkomnar dig till Candy Land med en ny Limited Edition Eau de Toilette för kvinnor, ESCADA Candy Love. I denna drömvärld börjar äventyret med en beroendeframkallande gourmandnot av knäckäpple för en explosiv glädje som för tankarna till barndomens skrattfyllda besök på nöjesparken. Upptäck nästa attraktion, den utsökta hjärtnoten av centifoliarosor som färgar denna ljuvliga resa med sin skira och feminina doft: som att ta en tur på en blomsterkarusell. Utforskandet av Candy Land fortsätter med en ljuvlig not av vispad vaniljgrädde, ett inslag av sötma som avslutar doften i en mjuk omfamning. ESCADA Candy Love är den perfekta njutningen i vinter, fly till Candy Land! Topp: Knäckäpple Hjärta: Centifoliarosor Bas: Vispad vaniljgrädde
 • Turquoise Summer, EdT 50ml

  Turquoise Summer, EdT 50ml
 • Escada Celebrate Now Eau de Parfum 50ml

  Escada Celebrate Now Eau de Parfum 50ml
  Escada Celebrate Now Eau de Parfum är en dynamisk och naturlig blomsterdoft med kryddiga noter av kanel och tonkaböna. Ger ett tryggt, jordnära och lätt nostalgiskt intryck.
 • Especially Escada, EdP 30ml

  Especially Escada, EdP 30ml
 • Escada Miami Blossom Edt 100ml

  Escada Miami Blossom Edt 100ml
  Escada Miami Blossom Edt 100mlI hjärtat av denna underbara parfym den klassiska sommarfrukten ananas som har en söt och frisk smak. Det som gör doften unik är dess sprudlande, friska noter av vita&hellip:
 • Escada Celebrate Life Eau de Parfum 30ml

  Escada Celebrate Life Eau de Parfum 30ml
  Escada Celebrate Life är en söt, sprudlande och fruktig eau de parfum med en härlig doft av rosor och apelsinblommor, som toppas med friska noter av päron och litchi.
 • Escada Flor Del Sol Edt 7,4ml

  Escada Flor Del Sol Edt 7,4ml
  Escada Flor Del Sol Edt 7,4ml är perfekt att ta med på språng!Flor del Sol är den nya exklusiva parfymen för sommaren 2020.Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap.&hellip:
 • Escada Miami Blossom Edt 50ml

  Escada Miami Blossom Edt 50ml
  Escada Miami Blossom Edt 50ml I hjärtat av denna underbara parfym den klassiska sommarfrukten ananas som har en söt och frisk smak. Det som gör doften unik är dess sprudlande, friska noter av vita&hellip:
 • Escada Candy Love Eau de Toilette 30 ml

  Escada Candy Love Eau de Toilette 30 ml
  Välkommen till Candy Land med Escada Candy Love! I den här drömvärlden börjar äventyret med ett beroendeframkallande ackord av kanderat äpple, en explosion av skratt och lekfull glädje.
 • Celebrate N.O.W, EdP 30ml

  Celebrate N.O.W, EdP 30ml
 • Escada Flor Del Sol Edt 50ml

  Escada Flor Del Sol Edt 50ml
  Flor del Sol är den nya exklusiva parfymen för sommaren 2020.Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till&hellip:
 • Celebrate Life, EdP 30ml

  Celebrate Life, EdP 30ml
 • Escada Summer Festival Edt 100ml

  Escada Summer Festival Edt 100ml
  Upplev en av de mest kända sommarfestivalerna någonsin med nya ESCADA Summer Festival Eau de Toilette för kvinnor. En explosion av friskhet! Resan börjar med sprakande noter av en fruktig cocktail,&hellip:
 • Celebrate Life, EdP 50ml

  Celebrate Life, EdP 50ml
 • Escada Especially Elixir Edp 50ml

  Escada Especially Elixir Edp 50ml
  Escada Especially Elixir Edp är en kraftfull tolkning och en mer intensiv version av den älskade Escada Especially Edp! Denna doft har en djärv elegans, ett stort självförtroende, en underbar energi&hellip:
 • Flor Del Sol Gift Set, EdT 30ml + Pouch

  Flor Del Sol Gift Set, EdT 30ml + Pouch
 • Escada Celebrate Now Eau de Parfum 30ml

  Escada Celebrate Now Eau de Parfum 30ml
  Escada Celebrate Now Eau de Parfum är en dynamisk och naturlig blomsterdoft med kryddiga noter av kanel och tonkaböna. Ger ett tryggt, jordnära och lätt nostalgiskt intryck.
 • Absolutely Me, EdP 50ml

  Absolutely Me, EdP 50ml
 • Magnetism, EdP 75ml

  Magnetism, EdP 75ml
 • Celebrate N.O.W

  Celebrate N.O.W
  Celebrate N.O.W är en dynamisk och naturlig doft med varma basnoter av kanel och tonkabönor, som ger ett kärleksfullt, nostalgiskt och jordnära intryck. Hjärtnoten av blommande magnolia, en symbol för generositet och ståndaktighet, bidrar med en kraftfull och överdådig känsla. Toppnoten med kryddig ingefära ger omedelbar stimulans för både sinne och själ. Celebrate N.O.W hjälper dig att se världen ur ett helt nytt perspektiv och är en perfekt reflektion av den moderna kvinnans positiva attityd. Doften är oväntad, lockande och feminin, och ger dig den energi och det självförtroende du behöver för att erövra världen - med elegans och harmoni.
 • Miami Blossom, EdT 50ml

  Miami Blossom, EdT 50ml
 • Escada Celebrate N.O.W. Edp 80ml

  Escada Celebrate N.O.W. Edp 80ml
  Escada Celebrate N.O.W. en lockande och feminin doft som ger dig energi och självförtroende. En dynamisk och naturlig parfym med jordnära, kärleksfulla och nostalgiska intryck som stimulerar både&hellip:
 • Escada Flor Del Sol EdT, 50 ml Escada Parfym

  Escada Flor Del Sol EdT, 50 ml Escada Parfym
  50 ml, I Escada Flor del Sol Limited Edition hyllas semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Parfymen öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften. Topp: Tequila sunrise  Hjärta: Dahlia blomma Bas: Sandelträ
 • Miami Blossom EdT

  Miami Blossom EdT
  I hjärtnoten hittar vi saftig ananas. Denna klassiska sommarfrukt har en söt och frisk smak, vilket fick parfymören Caroline Sabas att välja den som huvudingrediens. Det som gör doften unik är dess sprudlande, friska noter av vita blommor i kombination med energigivande inslag av färska frukter. En uppfriskande, färgglad cocktail, där fruktiga toppnoter av läskande vattenmelon och frisk apelsin harmoniskt samspelar med prunkande hjärtnoter av tahitigardenia, jasmin, tuberos och ananas för att skapa en ljus och fräsch sommarkänsla. Subtila basnoter av sandelträ och mysk fullbordar denna unika doftkreation och skapar en positiv glöd. Resultatet är en fräsch, sprudlande vision av kvinnlighet – en klassisk ESCADA-doft som andas energi, lätthet och saftighet.Toppnoter: Vattenmelon, blåbär, apelsinHjärtnoter: Ananas, spritz ackord, tiare, jasmin, tuberosBasnoter: Mysk, Ambroxian, Sandelträ
 • Magnetism, EdP 25ml

  Magnetism, EdP 25ml
 • Summer Festival, EdT 100ml

  Summer Festival, EdT 100ml
 • Escada Rock In Rio Edt 100ml

  Escada Rock In Rio Edt 100ml
  Escada Rockin' Rio är inspirerad av Rios vackra stränder och den ultimata sommardrinken Pina Colada. :Doftnoter: mandarin, papaya, ananas, pina colada, sockerrör, persika, drivved, sandelträ &&hellip:
 • Escada Flor Del Sol Edt 100ml + Bodylotion 150ml + Clutch Bag Giftset

  Escada Flor Del Sol Edt 100ml + Bodylotion 150ml + Clutch Bag Giftset
  En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Doften öppnar upp&hellip:
 • Magnetism EdP

  Magnetism EdP
  En EdP med ett fint samspel mellan naturlig utstrålning och sofistikerad stil. Ger uttryck i en komposition som öppnar upp med gröna blad, basilika, fresia och svarta vinbär. Hjärtats magnetism uttrycks genom jasmin, eternell, liljekonvalj, iris och mandelblomma omgivet av ljusa träslag. Energin från ambra, mysk, vanilj från Kashmir och sandelträ avrundar doftkompositionen.
 • Escada Summer Festival Edt 100ml + BodyLotion 150ml+ Clutch Bag Giftset

  Escada Summer Festival Edt 100ml + BodyLotion 150ml+ Clutch Bag Giftset
  Upplev en av de mest kända sommarfestivalerna någonsin med nya ESCADA Summer Festival Eau de Toilette för kvinnor. En explosion av friskhet! Resan börjar med sprakande noter av en fruktig cocktail,&hellip:
 • Giftset Escada Summer Festival Edt 100ml + BodyLotion 150ml+ Clutch Bag

  Giftset Escada Summer Festival Edt 100ml + BodyLotion 150ml+ Clutch Bag
  Upplev en av de mest kända sommarfestivalerna någonsin med nya ESCADA Summer Festival Edt för kvinnor. En fruktig och sprakande doft som ger energi och leder tankarna till soliga festivaler med härlig&hellip:
 • Escada Summer Festival Edt 50ml

  Escada Summer Festival Edt 50ml
  Upplev en av de mest kända sommarfestivalerna någonsin med nya ESCADA Summer Festival Edt för kvinnor. En fruktig och sprakande doft som ger energi och leder tankarna till soliga festivaler med härlig&hellip:
 • Especially Escada EdP

  Especially Escada EdP
  En EdP som inleder med en intensiv och mousserande toppnot av päron i kombination med exotiska mysknoter av ambrettefrön. I hjärtat återfinns den vackra och speciella doften av fräsch, daggbeslöjad ros i kombination med vatteninslag som gemensamt fångar aromen av rosenblad. Tillsammans med de delikata rosnoterna, avger Ylang Ylang en mjuk, blommig och intensivt kvinnlig närvaro.Lätta mysknoter framhäver den delikata blombuketten och fulländar doften.
 • Escada Island Kiss Edt 100ml

  Escada Island Kiss Edt 100ml
  Island Kiss är en doft inspirerad av dagar på stranden i Karibiska havet, där vattnet slår mot stranden i subtila krusningar och det starka solskenet bildar ett speciellt ljus över havet. Passionsblommor&hellip:
 • Flor Del Sol, EdT 30ml

  Flor Del Sol, EdT 30ml
 • Candy Love EdT

  Candy Love EdT
  Escada välkomnar dig till Candy Land med en ny Limited Edition Eau de Toilette för kvinnor, ESCADA Candy Love. I denna drömvärld börjar äventyret med en beroendeframkallande gourmandnot av knäckäpple för en explosiv glädje som för tankarna till barndomens skrattfyllda besök på nöjesparken. Upptäck nästa attraktion, den utsökta hjärtnoten av centifoliarosor som färgar denna ljuvliga resa med sin skira och feminina doft: som att ta en tur på en blomsterkarusell. Utforskandet av Candy Land fortsätter med en ljuvlig not av vispad vaniljgrädde, ett inslag av sötma som avslutar doften i en mjuk omfamning. ESCADA Candy Love är den perfekta njutningen i vinter, fly till Candy Land! Topp: Knäckäpple Hjärta: Centifoliarosor Bas: Vispad vaniljgrädde
 • Escada Especially Escada Eau de Parfum 50ml

  Escada Especially Escada Eau de Parfum 50ml
  Especially Escada Eau De Parfume är en lyxig och feminin doft som utstrålar spontanitet och glamour. Till doftnoterna hör päron, rosor och mysk.
 • Escada Especially Edp 30ml + 50ml Bodylotion Giftset

  Escada Especially Edp 30ml + 50ml Bodylotion Giftset
  Especially är en blommande spontan eau de parfum från Escada som lanserades 2011. Denna doft är tänkt till glamorösa och livfulla kvinnor! Den inspirerades av doften av morgondagg på en ros. Med&hellip:
 • Escada Flor Del Sol Edt 50ml + Bodylotion 50ml + Toilet Bag Giftset

  Escada Flor Del Sol Edt 50ml + Bodylotion 50ml + Toilet Bag Giftset
  En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Doften öppnar upp&hellip:
 • Summer Festival, EdT 50ml

  Summer Festival, EdT 50ml
 • Especially Escada, EdP 75ml

  Especially Escada, EdP 75ml
 • Candy Love, EdT 50ml

  Candy Love, EdT 50ml
 • Escada Especially Elixir Edp 75ml

  Escada Especially Elixir Edp 75ml
  Escada Especially Elixir Edp är en kraftfull tolkning och en mer intensiv version av den älskade Escada Especially Edp! Denna doft har en djärv elegans, ett stort självförtroende, en underbar energi&hellip:
 • Escada Flor Del Sol Edt 30ml

  Escada Flor Del Sol Edt 30ml
  Flor del Sol är den nya exklusiva parfymen för sommaren 2020.Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till&hellip:
 • Escada Candy Love Eau de Toilette 50 ml

  Escada Candy Love Eau de Toilette 50 ml
  Välkommen till Candy Land med Escada Candy Love! I den här drömvärlden börjar äventyret med ett beroendeframkallande ackord av kanderat äpple, en explosion av skratt och lekfull glädje.
 • Escada Flor Del Sol EdT, 30 ml Escada Parfym

  Escada Flor Del Sol EdT, 30 ml Escada Parfym
  30 ml, I Escada Flor del Sol Limited Edition hyllas semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Parfymen öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften. Topp: Tequila sunrise  Hjärta: Dahlia blomma Bas: Sandelträ
 • Escada Especially Delicate Notes Edt 30ml

  Escada Especially Delicate Notes Edt 30ml
  Escada Especially Delicate Notes är en elegant och samtidigt raffinerad doft.Doftnoter: daggros, ylang ylang, lätt anslag av päron, ros, ambrettefrön, mysk & trätoner.
 • Escada Summer Festival Eau de Toilette 100 ml

  Escada Summer Festival Eau de Toilette 100 ml
  Summer Festival Eau de Toilette inleds med oemotståndliga noter av körsbärsblom och isbitar. Jasmin och grön mandarin ger en elegant och feminin karaktär.
 • Escada Summer Festival Eau de Toilette 50 ml

  Escada Summer Festival Eau de Toilette 50 ml
  Summer Festival Eau de Toilette inleds med oemotståndliga noter av körsbärsblom och isbitar. Jasmin och grön mandarin ger en elegant och feminin karaktär.
 • Escada Turquoise Summer Edt 50ml

  Escada Turquoise Summer Edt 50ml
  Escada Turquoise Summer EdT 50ml är en lekfull doft som passar till kvinnan som älskar friheten och livet.Denna parfym ger en känsla av sommaren, njutning och verklighetsflykt.Doftnoter: :jordgubbar,&hellip:
 • Candy Love, EdT 30ml

  Candy Love, EdT 30ml
 • Escada Especially Delicate Notes Edt 75ml

  Escada Especially Delicate Notes Edt 75ml
  Escada Especially Delicate Notes är en elegant och samtidigt raffinerad doft.Doftnoter: daggros, ylang ylang, lätt anslag av päron, ros, ambrettefrön, mysk & trätoner.
 • Escada Island Kiss Edt 100ml

  Escada Island Kiss Edt 100ml
  Escada Island Kiss är en fruktigt blommande doft inspirerad av de avslappnande dagarna vid stranden i Karibiska havet.Doftnoter: mango, apelsin, passionsfrukt, magnolia, vit persika, transparanta blomnoter,&hellip:
 • Candy Love EdT

  Candy Love EdT
  Escada välkomnar dig till Candy Land med en ny Limited Edition Eau de Toilette för kvinnor, ESCADA Candy Love. I denna drömvärld börjar äventyret med en beroendeframkallande gourmandnot av knäckäpple för en explosiv glädje som för tankarna till barndomens skrattfyllda besök på nöjesparken. Upptäck nästa attraktion, den utsökta hjärtnoten av centifoliarosor som färgar denna ljuvliga resa med sin skira och feminina doft: som att ta en tur på en blomsterkarusell. Utforskandet av Candy Land fortsätter med en ljuvlig not av vispad vaniljgrädde, ett inslag av sötma som avslutar doften i en mjuk omfamning. ESCADA Candy Love är den perfekta njutningen i vinter, fly till Candy Land! Topp: Knäckäpple Hjärta: Centifoliarosor Bas: Vispad vaniljgrädde
 • Escada Magnetism Edp 50ml

  Escada Magnetism Edp 50ml
  Escada Magnetism EdP 50ml är en klassisk och kvinnlig parfym. Den är varm och sensuell med doft av svarta vinbär, jasmin och vanilj.Doftnoter: svarta vinbär, fresia, jasmin, mandelblom, iris, liljekonvalj,&hellip:
 • Escada Summer Festival Eau de Toilette 30 ml

  Escada Summer Festival Eau de Toilette 30 ml
  Summer Festival Eau de Toilette inleds med oemotståndliga noter av körsbärsblom och isbitar. Jasmin och grön mandarin ger en elegant och feminin karaktär.
 • Giftset Escada Flor Del Sol Edt 100ml + BodyLotion 150ml+ Clutch Bag

  Giftset Escada Flor Del Sol Edt 100ml + BodyLotion 150ml+ Clutch Bag
  Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka&hellip:
 • Candy Love, EdT 100ml

  Candy Love, EdT 100ml
 • Escada Celebrate N.O.W. Edp 50ml

  Escada Celebrate N.O.W. Edp 50ml
  Escada Celebrate N.O.W. Edp 50ml en lockande och feminin doft som ger dig energi och självförtroende.En dynamisk och naturlig parfym med jordnära, kärleksfulla och nostalgiska intryck som stimulerar&hellip:
 • Flor Del Sol EdT

  Flor Del Sol EdT
  I nya Escada Flor del Sol Limited Edition hyllas semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Doften öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.