Escada parfym dam

Populärt inom Escada parfym dam

Fler tips på Escada parfym dam

 • Sorbetto Rosso, EdT 30ml

  Sorbetto Rosso, EdT 30ml
 • Flor Del Sol, EdT 100ml

  Flor Del Sol, EdT 100ml
 • Celebrate N.O.W, EdP 50ml

  Celebrate N.O.W, EdP 50ml
 • Celebrate N.O.W

  Celebrate N.O.W
  Celebrate N.O.W är en dynamisk och naturlig doft med varma basnoter av kanel och tonkabönor, som ger ett kärleksfullt, nostalgiskt och jordnära intryck. Hjärtnoten av blommande magnolia, en symbol för generositet och ståndaktighet, bidrar med en kraftfull och överdådig känsla. Toppnoten med kryddig ingefära ger omedelbar stimulans för både sinne och själ. Celebrate N.O.W hjälper dig att se världen ur ett helt nytt perspektiv och är en perfekt reflektion av den moderna kvinnans positiva attityd. Doften är oväntad, lockande och feminin, och ger dig den energi och det självförtroende du behöver för att erövra världen - med elegans och harmoni.
 • Magnetism, EdP 25ml

  Magnetism, EdP 25ml
 • Celebrate Life, EdP 50ml

  Celebrate Life, EdP 50ml
 • Flor Del Sol, EdT 30ml

  Flor Del Sol, EdT 30ml
 • Escada Flor Del Sol EdT, 100 ml Escada Parfym

  Escada Flor Del Sol EdT, 100 ml Escada Parfym
  100 ml, Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester. Slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester! Doften öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.
 • Absolutely Me, EdP 50ml

  Absolutely Me, EdP 50ml
 • Escada Miami Blossom EdT, 100 ml Escada Parfym

  Escada Miami Blossom EdT, 100 ml Escada Parfym
  100 ml, I hjärtnoten hittar vi saftig ananas. Denna klassiska sommarfrukt har en söt och frisk smak, vilket fick parfymören Caroline Sabas att välja den som huvudingrediens. Det som gör doften unik är dess sprudlande, friska noter av vita blommor i kombination med energigivande inslag av färska frukter. En uppfriskande, färgglad cocktail, där fruktiga toppnoter av läskande vattenmelon och frisk apelsin harmoniskt samspelar med prunkande hjärtnoter av tahitigardenia, jasmin, tuberos och ananas för att skapa en ljus och fräsch sommarkänsla. Subtila basnoter av sandelträ och mysk fullbordar denna unika doftkreation och skapar en positiv glöd. Resultatet är en fräsch, sprudlande vision av kvinnlighet – en klassisk ESCADA-doft som andas energi, lätthet och saftighet.   Lanseringsår: 2019 Toppnot: vattenmelon, blåbär, apelsin. Hjärtnot: ananas, spritz ackord, tiare, jasmin, tuberos. Basnot: Mysk, Ambroxian, Sandelträ
 • Flor Del Sol, EdT 50ml

  Flor Del Sol, EdT 50ml
 • Turquoise Summer, EdT 50ml

  Turquoise Summer, EdT 50ml
 • Escada Flor Del Sol EdT, 30 ml Escada Parfym

  Escada Flor Del Sol EdT, 30 ml Escada Parfym
  30 ml, Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester. Slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester! Doften öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.
 • Celebrate N.O.W, EdP 30ml

  Celebrate N.O.W, EdP 30ml
 • Especially Escada, EdP 75ml

  Especially Escada, EdP 75ml
 • Escada Flor Del Sol EdT, 50 ml Escada Parfym

  Escada Flor Del Sol EdT, 50 ml Escada Parfym
  50 ml, Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester. Slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester! Doften öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.
 • Escada Miami Blossom EdT, 30 ml Escada Parfym

  Escada Miami Blossom EdT, 30 ml Escada Parfym
  30 ml, I hjärtnoten hittar vi saftig ananas. Denna klassiska sommarfrukt har en söt och frisk smak, vilket fick parfymören Caroline Sabas att välja den som huvudingrediens. Det som gör doften unik är dess sprudlande, friska noter av vita blommor i kombination med energigivande inslag av färska frukter. En uppfriskande, färgglad cocktail, där fruktiga toppnoter av läskande vattenmelon och frisk apelsin harmoniskt samspelar med prunkande hjärtnoter av tahitigardenia, jasmin, tuberos och ananas för att skapa en ljus och fräsch sommarkänsla. Subtila basnoter av sandelträ och mysk fullbordar denna unika doftkreation och skapar en positiv glöd. Resultatet är en fräsch, sprudlande vision av kvinnlighet – en klassisk ESCADA-doft som andas energi, lätthet och saftighet.   Lanseringsår: 2019 Toppnot: vattenmelon, blåbär, apelsin. Hjärtnot: ananas, spritz ackord, tiare, jasmin, tuberos. Basnot: Mysk, Ambroxian, Sandelträ
 • Celebrate N.O.W, EdP 80ml

  Celebrate N.O.W, EdP 80ml
 • Especially Escada EdP

  Especially Escada EdP
  En EdP som inleder med en intensiv och mousserande toppnot av päron i kombination med exotiska mysknoter av ambrettefrön. I hjärtat återfinns den vackra och speciella doften av fräsch, daggbeslöjad ros i kombination med vatteninslag som gemensamt fångar aromen av rosenblad. Tillsammans med de delikata rosnoterna, avger Ylang Ylang en mjuk, blommig och intensivt kvinnlig närvaro.Lätta mysknoter framhäver den delikata blombuketten och fulländar doften.
 • Celebrate Life, EdP 30ml

  Celebrate Life, EdP 30ml
 • Miami Blossom EdT

  Miami Blossom EdT
  I hjärtnoten hittar vi saftig ananas. Denna klassiska sommarfrukt har en söt och frisk smak, vilket fick parfymören Caroline Sabas att välja den som huvudingrediens. Det som gör doften unik är dess sprudlande, friska noter av vita blommor i kombination med energigivande inslag av färska frukter. En uppfriskande, färgglad cocktail, där fruktiga toppnoter av läskande vattenmelon och frisk apelsin harmoniskt samspelar med prunkande hjärtnoter av tahitigardenia, jasmin, tuberos och ananas för att skapa en ljus och fräsch sommarkänsla. Subtila basnoter av sandelträ och mysk fullbordar denna unika doftkreation och skapar en positiv glöd. Resultatet är en fräsch, sprudlande vision av kvinnlighet – en klassisk ESCADA-doft som andas energi, lätthet och saftighet.Toppnoter: Vattenmelon, blåbär, apelsinHjärtnoter: Ananas, spritz ackord, tiare, jasmin, tuberosBasnoter: Mysk, Ambroxian, Sandelträ
 • Especially Escada, EdP 30ml

  Especially Escada, EdP 30ml
 • Miami Blossom, EdT 30ml

  Miami Blossom, EdT 30ml
 • Flor Del Sol EdT

  Flor Del Sol EdT
  I nya Escada Flor del Sol Limited Edition hyllas semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Doften öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.
 • Magnetism EdP

  Magnetism EdP
  En EdP med ett fint samspel mellan naturlig utstrålning och sofistikerad stil. Ger uttryck i en komposition som öppnar upp med gröna blad, basilika, fresia och svarta vinbär. Hjärtats magnetism uttrycks genom jasmin, eternell, liljekonvalj, iris och mandelblomma omgivet av ljusa träslag. Energin från ambra, mysk, vanilj från Kashmir och sandelträ avrundar doftkompositionen.
 • Magnetism, EdP 75ml

  Magnetism, EdP 75ml