Giorgio Armani damparfym

Populärt inom Giorgio Armani damparfym

Fler tips på Giorgio Armani damparfym

 • Giorgio Armani Because It's You edp 30ml

  Giorgio Armani Because It's You edp 30ml
 • In Love With You Freeze, EdP 50ml

  In Love With You Freeze, EdP 50ml
 • Sí Passione EdP

  Sí Passione EdP
  Sì Passione är en ny och stark version av den klassiska Armani-doften, och den adderar en ny dimension till Giorgio Armanis feminina doftpersonlighet – med hans egna ord ”en oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet”. Sì Passione innehåller samma hjärtnot som den klassiska Sì-doften – Jungle Essence ™-nektar med svartvinbär kombinerat med ett sprudlande, lekfullt inslag av päron. Sì Passione kombinerar intensiv vanilj med blomsternoter av ros, heliotrop och jasmin för att skapa en sensuell, fruktigt blommig doft som utstrålar både feminin styrka och skörhet. I hjärtat av doften återfinns noter av cederträ och moderna Orcanox™-noter med inslag av ambra och trä vilka ger mognad och karaktär som speglar en djärv känsla och framkallar äkta passion. Den röda färgen är en symbol för Sì Passiones attityd och essens. ”Rött som symboliserar vitalitet, rött som utstrålar passion. Rött som önskar dig välgång och positivitet”, förklarar Giorgio Armani. Rött är också kärlekens och passionens färg – en passion som får ditt hjärta att slå snabbare. En ny känsla, en ny femininitet, en ny personlighet. En ny passion.
 • Privé Thé Yulong EdT

  Privé Thé Yulong EdT
  Armani Privé Thé Yulong Eau de Toilette är en unik aromatisk kombination av svarta och gröna teextrakt som för dig på en doftresa genom ett av Yunnan-regionens mest kända landskap: Yulong-bergen. Parfymen absorberar alla inslag och kontraster i kombinationen av svart och grönt te. Svart te framkallar känslan av de dimmiga Yulong-bergen medan grönt te och sprudlande citrusnoter ger parfymen en frisk känsla och lockar fram bilder av snötäckta toppar. Kombinationen bildar en rökig och träig parfym med sprudlande fräscha citrusnoter. Den nya doften är förpackad i den klassiska, fyrkantiga Armani Privé-flaskan - nu med en modernare och mer skimrande look för hela Les Eaux-kollektionen. Applicera på handlederna, i armvecket och på halsen.
 • Giorgio Armani Because It's You Eau de Parfum 30ml

  Giorgio Armani Because It's You Eau de Parfum 30ml
  Emporio Armani Because It's You Eau de Parfum 30 ml. Hennes doft är fylld av glädje – härlig, sprudlande och helt enkelt oemotståndlig som ett moget hallon i sin mest eleganta natur när det kombineras med neroli.
 • Because It's You, EdP 100ml

  Because It's You, EdP 100ml
 • Giorgio Armani Si Fiori edp 30ml

  Giorgio Armani Si Fiori edp 30ml
 • Emporio She, EdP 30ml

  Emporio She, EdP 30ml
 • Emporio She, EdP 50ml

  Emporio She, EdP 50ml
 • Code for Women, EdP 30ml

  Code for Women, EdP 30ml
 • Because It's You, EdP 50ml

  Because It's You, EdP 50ml
 • Si Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion

  Si Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion
 • Giorgio Armani In Love With You edp 50ml

  Giorgio Armani In Love With You edp 50ml
 • Giorgio Armani Sky Di Gioia edp 30ml

  Giorgio Armani Sky Di Gioia edp 30ml
 • My Way EdP

  My Way EdP
  My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över. Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingridienser. Italiensk bergamot möter Egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien. Doften rundas sedan av i noter av livfullt cederträ från Virginia tillsammans med sensuell vanilj från Madagaskar och vit mysk. Flaskans kork i blått och guld är en metafor för världen. Blå är universalfärgen som förenar oss alla. Den omslutande guldringen med Giorgio Armani-signaturen ingraverad, är en symbol för en unik väg som förgylls av mötena med andra människor på resans gång. Den exklusiva parfymen är påfyllningsbar. En talisman som kapslar in betydelsefulla möten. I AM WHAT I LIVE
 • Terra di Gioia, EdP 30ml

  Terra di Gioia, EdP 30ml
 • Emporio Armani In Love With You EdP

  Emporio Armani In Love With You EdP
  Upptäck det nya kapitlet i YOU, den moderna doftsagan från Armani. In Love With You fångar de intensiva och djärva aspekterna av kärlek. En intensiv förförelselek mellan fylliga, djärva svarta körsbär och feminin jasmin som elektrifieras av sensualiteten hos en duo av patchouli och vanilj.
 • Giorgio Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum 50ml

  Giorgio Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum 50ml
  Giorgio Armani Sì Passione Intense är en spännande och passionerad blomsterdoft med inslag av jasmin. Sì Passione Intense leker med kontrasten mellan blommornas mildhet och passionens hetta.
 • My Way Intense EdP

  My Way Intense EdP
  My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar. Den blå och guldskimrande korken symboliserar en talisman som fångar alla upplevelser. Intensiteten i dessa ögonblick speglas i My Way Intense-flaskan som nu har ett glas som skimrar i genomskinliga blå reflektioner. Den här lyxiga doften är påfyllningsbar och innehåller ansvarsfullt och hållbart odlade ingredienser. En talisman som sammanfattar alla värdefulla möten. JAG ÄR DET JAG UPPLEVER
 • Because It’s You

  Because It’s You
  En doft fylld av glädje – härlig, sprudlande och helt enkelt oemotståndlig som ett moget hallon i sin mest eleganta natur som når nya höjder när det kombineras med neroli. Vad gömmer denna unga, attraktiva kvinna i sitt hjärta? Hon är ogenerat feminin, instinktiv och passionerad. Doften anspelar på hennes förförelsekraft medan vanilj blandas med mysk och avslöjar en komplex och djup sensualitet. Den är omedelbart djärv och fängslande och utstrålar kärlek som tar varje chans att yttra sig: Because it’s you.
 • Code for Women, EdP 75ml

  Code for Women, EdP 75ml
 • Giorgio Armani Because It's You edp 50ml

  Giorgio Armani Because It's You edp 50ml
 • Si Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion + 75ml SG

  Si Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion + 75ml SG
 • My Way EdP

  My Way EdP
  My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över. Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingridienser. Italiensk bergamot möter Egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien. Doften rundas sedan av i noter av livfullt cederträ från Virginia tillsammans med sensuell vanilj från Madagaskar och vit mysk. Flaskans kork i blått och guld är en metafor för världen. Blå är universalfärgen som förenar oss alla. Den omslutande guldringen med Giorgio Armani-signaturen ingraverad, är en symbol för en unik väg som förgylls av mötena med andra människor på resans gång. Den exklusiva parfymen är påfyllningsbar. En talisman som kapslar in betydelsefulla möten. I AM WHAT I LIVE
 • Si Passione Intense EdP

  Si Passione Intense EdP
  Giorgio Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum 30 ml. Sì Passione Intense är en vibrerande och fängslande blommig doft som förstärks av en lysande jasminduo, en av de mest passionerade blommorna enligt Giorgio Armani. SÌ Passione Intense hyllar kontrasten och dualiteten mellan det finstämt blommiga och passionens intensitet. Den röda färgen är symbolisk för Sì Passiones attityd och essens. Sì Passiones svarta kork förenas med flaskans röda lackinteriör som symboliserar en passion som väntar på att släppas lös. Flaskans utsida består av en röd lackfärg som tonas ut allt eftersom den rör sig från botten till toppen och utgör den externa symbolen för passionens intensitet. 'Rött är en symbol för vitalitet och passion. Rött sprider positiv energi', säger Giorgio Armani.
 • Si, EdP 100ml

  Si, EdP 100ml
 • Giorgio Armani My Way Intense Eau De Parfum Refill 150ml

  Giorgio Armani My Way Intense Eau De Parfum Refill 150ml
  Upplev den feminina doften av My Way Intense Eau De Parfume Refill i påfyllningsformat. Fyll på flakongen hemma med det här innovativa refillsystemet.
 • Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 30 ml

  Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 30 ml
  Giorgio Armani Sì Eau de Parfum är både elegant och frodig, samtidigt som den skämmer bort sinnena. Det enastående och eleganta doftresultatet spelar på känslorna och är trogen mot Giorgio Armanis coutureanda.
 • Giorgio Armani Code Absolu edp 30ml

  Giorgio Armani Code Absolu edp 30ml
 • Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum 30 ml

  Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum 30 ml
  Sì Passione Éclat de Parfum är en ny doft från Armani som framhäver passionens plats i livet. Doften kommer i en flakong som strålar som en ädelsten, för att gestalta hur passionen lyser upp livet. Den rubinröda färgen kommer till sin rätt när ljuset träffar flaskan.
 • Diamonds, EdP 30ml

  Diamonds, EdP 30ml
 • Acqua di Gioia EdP

  Acqua di Gioia EdP
  Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum 100 ml. Redan de första noterna hos denna blommiga doft ger en oemotståndlig känsla. Den bär en ljuv ström av krossad mynta sammanflätad med lite sting från italienska Limone Primo Fiore Femminello skördad från de första vårblommorna i Kalabrien. Acqua di Gìoia-doften har basnoter rotade i jorden, hjärtnoter av cederträ, varmt brunt socker och labdanum.
 • Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfum 30ml

  Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfum 30ml
  Sì Passione är en kraftfull nytolkning av den klassiska Armanidoften Sì. Med Giorgio Armanis egna ord: “En oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet.”
 • Sì Fiori, EdP 30ml

  Sì Fiori, EdP 30ml
 • Giorgio Armani Stronger With You Only Eau de Toilette 50 ml

  Giorgio Armani Stronger With You Only Eau de Toilette 50 ml
  Lär känna Emporio Armani Stronger With You Only, en ny sensuell herrdoft inspirerad av känslan av samhörighet.
 • Giorgio Armani Si Passione edp 100ml

  Giorgio Armani Si Passione edp 100ml
 • Code Femme Absolu, EdP 50ml

  Code Femme Absolu, EdP 50ml
 • Giorgio Armani Stronger With You Freeze edt 100ml

  Giorgio Armani Stronger With You Freeze edt 100ml
 • Diamonds, EdP 50ml

  Diamonds, EdP 50ml
 • Sky Di Gioia, EdP 30ml

  Sky Di Gioia, EdP 30ml
 • My Way Intense, EdP 150ml Refill

  My Way Intense, EdP 150ml Refill
 • Giorgio Armani Si Passione edp 150ml

  Giorgio Armani Si Passione edp 150ml
 • Sí Passione Intense, EdP 50ml

  Sí Passione Intense, EdP 50ml
 • Giorgio Armani Code Colonia Deo Stick 75g

  Giorgio Armani Code Colonia Deo Stick 75g
 • Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau de Parfum 50 ml

  Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau de Parfum 50 ml
  Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum 50 ml. En doft som charmar från första noten med blommiga nyanser som bär en läcker ström av krossad mynta tillsammans med fräsch italiensk "Limone Primo Fiore Femminello", skördad från de första vårblommorna i Kalabrien.
 • Sì EdP Intense

  Sì EdP Intense
  Sì Eau de Parfum Intense från Giorgio Armani fångar in den självsäkra energi som karakteriserar kvinnan som bär Sì. Tuff, feminin och fri - en oemotståndligt modern kvinnlighet som i den här nya intensiva doften får en sofistikerad och förförisk twist. Den här feminina parfymens signatur är saftig svartvinbärsnektar som utvecklar sig i doftens hjärta. Sammetslen och fyllig davana blandas med den sött väldoftande Isparta-rosen som skördas i Isparta i Turkiet, känd som rosornas stad. Tillsammans skapar de här två doftnoterna en intensiv effekt. Parfymen toppas av patchouli och bensoinharts som tillsammans exploderar i en sensuell doftsymfoni. Flaskan pryds av en transparent och beige ton som blandas med den läckra parfymen på insidan. Sì Eau de Parfum lyfter fram essensen av chic italiensk elegans och stil - den dröjer sig kvar på huden och hänför dina sinnen.
 • Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraiche edt 100ml

  Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraiche edt 100ml
 • Prive Cuir Amethyste EdP

  Prive Cuir Amethyste EdP
  Lyxig doft från Giorgio Armani.
 • Giorgio Armani Code Eau de Parfum Pour Femme 50 ml

  Giorgio Armani Code Eau de Parfum Pour Femme 50 ml
  Varm, romantisk och förförisk doft från Armani, ursprungligen lanserad 2006. Mjuka noter av apelsinblomma, jasmin och honung ger doften en rund, feminin karaktär. Toppnoter: päronsorbet, blodapelsin. Hjärtnoter: apelsinblomma, jasmin, ingefära, lavendel. Basnoter: sandelträ, vanilj.
 • My Way Intense, EdP 30ml

  My Way Intense, EdP 30ml
 • Giorgio Armani In Love With You edp 100ml

  Giorgio Armani In Love With You edp 100ml
 • Sì Intense, EdP 30ml

  Sì Intense, EdP 30ml
 • Prive Figue Eden EdT, 50 ml

  Prive Figue Eden EdT, 50 ml
  Likt Edens lustgård avslöjar Giorgio Armani fikonträdets aromatiska hemlighet i en generös och lyxig parfym. Figuier Eden öppnar med sprudlande toppnoter av citrusskal och rosépeppar – en unisexdoft som med sitt sammetslena fikonackord utstrålar en mjuk sensualitet som övergår i mjuk och pudrig marockansk iris. Doften bryts av med kryddiga noter och fulländas med de varma tonerna av ambra. Upptäck Armani Privés doft Figuier Eden Eau de Toilette, inspirerad av Giorgio Armanis älskade Ischia – ett sammetslent och grönskande fikonackord som avslappnat bryter av mot rena och citrusaktiga noter av trä. Med Figuier Eden ville Giorgio Armani återskapa den varma stämningen på ett somrigt Ischia, hans favoritplats vid Medelhavet. Ett trädbevuxet paradis speglas av ett sammetslikt grönt fikonackord vars mjuka fruktskal och sockersöta sav bryter av mot den citrusaktiga och träiga friskheten hos fikonträdets löv och bark. Doften är insvept i Armani/Privés ikoniska fyrkantiga flaska som har en mer modern och ljus look, något som är genomgående för hela Les Eaux-kollektionen. De kurviga formerna hos den glansiga korken i svart lack skapar en härlig kontrast till den fyrkantiga flaskans strama elegans. Själva doften framkallar fikonträdets alla fasetter och parfymens purpurfärg avslöjar fikonets djupare dimensioner.
 • Privé Cypres Pantelleria EdT

  Privé Cypres Pantelleria EdT
  Armani Privé Cypres Pantelleria EDT.Ön Pantelleria är berömd för sina kontraster mellan det glittrande Medelhavsljuset och de mörka, ojämna vulkaniska klipporna och uppvisar ett orört landskap som suddar ut gränserna mellan hav och land –naturens skönhet i sin råaste form. CYPRÈS PANTELLERIA eau de toilette är de naturliga elementen destillerade till en otroligt fräsch och energigivande doft, en doft som framkallar essensen av denna utomjordiska ö där de fräscha noterna av cypress och skummande hav förenas i en uppfriskande bris. Den uppfriskande doften förenar två av naturens aspekter, akvatisk styrka och den eleganta aromatiska värmen i Pantellerias flora. Denna fräscha doft är både lugnande och uppfriskande på en och samma gång och förmedlar känslan av morgonbrisen som sätter cypressen i rörelse.
 • Giorgio Armani Code Absolu For Women edp 75ml

  Giorgio Armani Code Absolu For Women edp 75ml
 • Sí Passione, EdP 50ml

  Sí Passione, EdP 50ml
 • Giorgio Armani Acqua Di Gioia edp 100ml

  Giorgio Armani Acqua Di Gioia edp 100ml
 • Giorgio Armani Terra di Gioia Eau de Parfum 50 ml

  Giorgio Armani Terra di Gioia Eau de Parfum 50 ml
  Terra di Gioia, den senaste doften för henne från Giorgio Armani, är en hyllning till det varma och sensuella Medelhavet.
 • Giorgio Armani Si Intense edp 30ml (2021 Edition)

  Giorgio Armani Si Intense edp 30ml (2021 Edition)
 • Privé Cypres Pantelleria EdT

  Privé Cypres Pantelleria EdT
  Armani Privé Cypres Pantelleria EDT.Ön Pantelleria är berömd för sina kontraster mellan det glittrande Medelhavsljuset och de mörka, ojämna vulkaniska klipporna och uppvisar ett orört landskap som suddar ut gränserna mellan hav och land –naturens skönhet i sin råaste form. CYPRÈS PANTELLERIA eau de toilette är de naturliga elementen destillerade till en otroligt fräsch och energigivande doft, en doft som framkallar essensen av denna utomjordiska ö där de fräscha noterna av cypress och skummande hav förenas i en uppfriskande bris. Den uppfriskande doften förenar två av naturens aspekter, akvatisk styrka och den eleganta aromatiska värmen i Pantellerias flora. Denna fräscha doft är både lugnande och uppfriskande på en och samma gång och förmedlar känslan av morgonbrisen som sätter cypressen i rörelse.
 • Emporio Armani Diamonds edp 30ml

  Emporio Armani Diamonds edp 30ml
 • My Way EdP Gift Box

  My Way EdP Gift Box
 • Sì EdP Intense

  Sì EdP Intense
  Sì Eau de Parfum Intense från Giorgio Armani fångar in den självsäkra energi som karakteriserar kvinnan som bär Sì. Tuff, feminin och fri - en oemotståndligt modern kvinnlighet som i den här nya intensiva doften får en sofistikerad och förförisk twist. Den här feminina parfymens signatur är saftig svartvinbärsnektar som utvecklar sig i doftens hjärta. Sammetslen och fyllig davana blandas med den sött väldoftande Isparta-rosen som skördas i Isparta i Turkiet, känd som rosornas stad. Tillsammans skapar de här två doftnoterna en intensiv effekt. Parfymen toppas av patchouli och bensoinharts som tillsammans exploderar i en sensuell doftsymfoni. Flaskan pryds av en transparent och beige ton som blandas med den läckra parfymen på insidan. Sì Eau de Parfum lyfter fram essensen av chic italiensk elegans och stil - den dröjer sig kvar på huden och hänför dina sinnen.
 • Giorgio Armani My Way Intense Eau De Parfum 50 ml

  Giorgio Armani My Way Intense Eau De Parfum 50 ml
  My Way Intense är en inbjudan till en resa av självupptäckt, meningsfulla möten och starka upplevelser. En förstärkt blomsterdoft på en beroendeframkallande trädoft, gjord av hållbara ingredienser. Doften öppnar med ljusa toner av apelsinblommor från Egypten.
 • My Way Intense EdP

  My Way Intense EdP
  My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar. Den blå och guldskimrande korken symboliserar en talisman som fångar alla upplevelser. Intensiteten i dessa ögonblick speglas i My Way Intense-flaskan som nu har ett glas som skimrar i genomskinliga blå reflektioner. Den här lyxiga doften är påfyllningsbar och innehåller ansvarsfullt och hållbart odlade ingredienser. En talisman som sammanfattar alla värdefulla möten. JAG ÄR DET JAG UPPLEVER
 • Terra di Gioia EdP

  Terra di Gioia EdP
  Terra di Gioia, den nya feminina doften från Giorgio Armani, är en hyllning till det varma, sensuella och omfamnande Medelhavet. Denna stämningsfulla doft fångar den förtrollade stämningen i Medelhavslandskapet, där flödande sanddyner samsas med bärnstensfärgade klippor som kantar det vidsträckta havet. TERRA DI GIOIA inleds med ett sprudlande, milt päronackord som smälter samman med fräscha citrusnoter. Hjärtat utgörs av fruktiga, sammetslena noter av jasmin grandiflorum från Indien som är framtagen exklusivt för Armani. Basnoter av mysk och ambraträ skapar ett mjukt och omslutande ¨doftspår. Med sina kurviga linjer, inspirerade av naturens former, är den rena, organiska flaskan en symbol för Giorgio Armanis estetiska vision om essentiell elegans och refererar även till sökandet efter den samtida, autentiska kvinnlighet som inspirerar honom.
 • Giorgio Armani Orangerie Venise edt 50ml

  Giorgio Armani Orangerie Venise edt 50ml
 • Giorgio Armani Code Absolu For Women edp 50ml

  Giorgio Armani Code Absolu For Women edp 50ml
 • Light Di Gioia, EdP 50ml

  Light Di Gioia, EdP 50ml
 • Giorgio Armani Diamonds Rose edt 30ml

  Giorgio Armani Diamonds Rose edt 30ml
 • Giorgio Armani Terra Di Gioia edp 50ml

  Giorgio Armani Terra Di Gioia edp 50ml
 • Sí Passione Intense, EdP 30ml

  Sí Passione Intense, EdP 30ml
 • Giorgio Armani Code Eau de Parfum Spray Pour Femme 75 ml

  Giorgio Armani Code Eau de Parfum Spray Pour Femme 75 ml
  Varm, romantisk och förförisk doft från Armani, ursprungligen lanserad 2006. Fräsch, sexig och feminin.
 • Sí Passione EdP

  Sí Passione EdP
  Sì Passione är en ny och stark version av den klassiska Armani-doften, och den adderar en ny dimension till Giorgio Armanis feminina doftpersonlighet – med hans egna ord ”en oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet”. Sì Passione innehåller samma hjärtnot som den klassiska Sì-doften – Jungle Essence ™-nektar med svartvinbär kombinerat med ett sprudlande, lekfullt inslag av päron. Sì Passione kombinerar intensiv vanilj med blomsternoter av ros, heliotrop och jasmin för att skapa en sensuell, fruktigt blommig doft som utstrålar både feminin styrka och skörhet. I hjärtat av doften återfinns noter av cederträ och moderna Orcanox™-noter med inslag av ambra och trä vilka ger mognad och karaktär som speglar en djärv känsla och framkallar äkta passion. Den röda färgen är en symbol för Sì Passiones attityd och essens. ”Rött som symboliserar vitalitet, rött som utstrålar passion. Rött som önskar dig välgång och positivitet”, förklarar Giorgio Armani. Rött är också kärlekens och passionens färg – en passion som får ditt hjärta att slå snabbare. En ny känsla, en ny femininitet, en ny personlighet. En ny passion.
 • Because It´s You

  Because It´s You
  Emporio Armani lanserar en doftduo som är lika med styrka. En helt feminin, den andra generöst maskulin. Because It´s You är doften för henne. En sprudlande, utsökt, och glittrande doft, likt ett moget hallon i sin elegantaste natur när den kombineras med neroli. Hjärtat består av den beroendeframkallande och sofistikerade ros absolut. Bcause It´s You anspelar på hennes förföringskraft likt vanilj som blandas med mysk, och avslöjar en komplex och otroligt djup sensualitet.
 • Code Femme Absolu, EdP 75ml

  Code Femme Absolu, EdP 75ml
 • Sì, EdT 50ml

  Sì, EdT 50ml
 • Because It´s You

  Because It´s You
  Emporio Armani lanserar en doftduo som är lika med styrka. En helt feminin, den andra generöst maskulin. Because It´s You är doften för henne. En sprudlande, utsökt, och glittrande doft, likt ett moget hallon i sin elegantaste natur när den kombineras med neroli. Hjärtat består av den beroendeframkallande och sofistikerade ros absolut. Bcause It´s You anspelar på hennes förföringskraft likt vanilj som blandas med mysk, och avslöjar en komplex och otroligt djup sensualitet.
 • Giorgio Armani Passion Intense Eau de Parfum 30 ml

  Giorgio Armani Passion Intense Eau de Parfum 30 ml
  Giorgio Armani Sì Passione Intense är en spännande och passionerad blomsterdoft med inslag av jasmin. Sì Passione Intense leker med kontrasten mellan blommornas mildhet och passionens hetta.
 • Sí Passione Intense, EdP 100ml

  Sí Passione Intense, EdP 100ml
 • Giorgio Armani Sì Intense Eau de Parfum 30 ml

  Giorgio Armani Sì Intense Eau de Parfum 30 ml
  Sì Intense Eau de Parfum Intense från Giorgio Armani uttrycker den självsäkra energin som kännetecknar Sì-kvinnan. Doften präglas av en oemotståndlig modern femininitet som känns lika elegant som förförisk.
 • Prive Rose Alex EdT, 50 ml

  Prive Rose Alex EdT, 50 ml
  Armani Privé Rose Alexandrie Eau de Toilette är en soldränkt tolkning av centifoliarosen som växer under Medelhavssolen som Giorgio Armani älskar så högt. Precis som Alexandrias mytiska stad brukade förena Orienten med Västerlandet korsar denna unika skapelse en västerländsk centifoliaros med orientaliska inslag, vilket utmynnar i en citrusaktig ros från Medelhavet. De framträdande doftnoterna från centifoliarosen mjukas upp av soldränkta kristalliska noter av bergamott och förstärks av krämiga neroliblad. Doften är inkapslad i Armani/Privés ikoniska fyrkantiga flaska som har en mer modern och ljus look, något som är genomgående för hela Les Eaux-kollektionen. De kurviga formerna hos den glansiga korken i svart lack skapar en härlig kontrast till den fyrkantiga flaskans strama elegans. Likt en färsk blomma som genomskärs av solen skimrar parfymen i rena och gyllenrosa nyanser.
 • In Love With You, EdP 30ml

  In Love With You, EdP 30ml
 • Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum 50 ml

  Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum 50 ml
  Sì Passione Éclat de Parfum är en ny doft från Armani som framhäver passionens plats i livet. Doften kommer i en flakong som strålar som en ädelsten, för att gestalta hur passionen lyser upp livet. Den rubinröda färgen kommer till sin rätt när ljuset träffar flaskan.
 • Si EdP

  Si EdP
  Chic, överdådig, intensiv, mjuk – Sì eau de parfum dröjer sig kvar på huden och hänför dina sinnen. Det förnämliga och eleganta doftresultatet spelar på känslor och är troget Giorgio Armanis couture-anda. Den kvinnliga doften kombinerar tre doftnoter: svartvinbärsnektar, modern chypre samt vit mysk med trätoner och inslag av fresia och majorrosdoft. Denna nya parfym har skapats för den moderna kvinnan som är stark men feminin, sofistikerad och karismatisk. Hon personifierar essensen av chic italiensk elegans och stil. Hon säger Sì till livet! Sì till styrka! Sì till drömmar! Sì till frihet! Sì till att älska sig själv.
 • Prive Musc Shamal EdP, 50 ml

  Prive Musc Shamal EdP, 50 ml
  Musc Shamal är en hyllning till en rik, gåtfull och drömlik version av Orienten, den är en resa in i öknens hjärta där den nordvästra Shamal-vinden formar sanden till böljande sanddynor. Mötet mellan inslag av mysk och lättheten hos aldehyd omvandlas till en tät och ångande textur som utmynnar i en omfamnande och fängslande doft. Rosen frigör lätta och blommiga noter medan ambra och cederträ tillför en varm sensualitet. Vanilj ger ökad intensitet åt myskens pudriga sensualitet och utmynnar i en sinnlig doft. Den orientaliska blomsterdoften är en äkta ljusaura som sprider både intensitet och varm sensualitet. Musc Shamal är tappad på ARMANI PRIVÉs ikoniska och gåtfullt onyxfärgade glasflaska som fulländas av en guldkork.
 • Giorgio Armani Si Fiori edp 50ml

  Giorgio Armani Si Fiori edp 50ml
 • Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 100 ml

  Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 100 ml
  Giorgio Armani Sì Eau de Parfum är både elegant och frodig, samtidigt som den skämmer bort sinnena. Det enastående och eleganta doftresultatet spelar på känslorna och är trogen mot Giorgio Armanis coutureanda.
 • Giorgio Armani Acqua Di Gioia edp 30ml

  Giorgio Armani Acqua Di Gioia edp 30ml
 • My Way EdP

  My Way EdP
  My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över. Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingridienser. Italiensk bergamot möter Egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien. Doften rundas sedan av i noter av livfullt cederträ från Virginia tillsammans med sensuell vanilj från Madagaskar och vit mysk. Flaskans kork i blått och guld är en metafor för världen. Blå är universalfärgen som förenar oss alla. Den omslutande guldringen med Giorgio Armani-signaturen ingraverad, är en symbol för en unik väg som förgylls av mötena med andra människor på resans gång. Den exklusiva parfymen är påfyllningsbar. En talisman som kapslar in betydelsefulla möten. I AM WHAT I LIVE
 • My Way, EdP 50ml

  My Way, EdP 50ml
 • In Love With You, EdP 100ml

  In Love With You, EdP 100ml
 • Privé Orangerie Venise EdT

  Privé Orangerie Venise EdT
  Armani Privé Orangerie Venise är en doft av evigt solsken och är inspirerad av Venedigs citrusträdgårdar.
 • Si, EdP 150ml

  Si, EdP 150ml
 • Privé Orangerie Venise EdT

  Privé Orangerie Venise EdT
  Armani Privé Orangerie Venise är en doft av evigt solsken och är inspirerad av Venedigs citrusträdgårdar.
 • My Way Intense EdP

  My Way Intense EdP
  My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar. Den blå och guldskimrande korken symboliserar en talisman som fångar alla upplevelser. Intensiteten i dessa ögonblick speglas i My Way Intense-flaskan som nu har ett glas som skimrar i genomskinliga blå reflektioner. Den här lyxiga doften är påfyllningsbar och innehåller ansvarsfullt och hållbart odlade ingredienser. En talisman som sammanfattar alla värdefulla möten. JAG ÄR DET JAG UPPLEVER
 • Sky Di Gioia, EdP 50ml

  Sky Di Gioia, EdP 50ml