HERMÈS damparfym

Populärt inom HERMÈS damparfym

 • Hiris Eau de Toilette, 100 ml

  Hiris Eau de Toilette, 100 ml
  En doft som hyllar en enda blomma - irisen, som här kommer till fullt uttryck.Från blomman till doften, modern och renodlad. Hiris är en unik parfym baserad på en enda blomma - iris - och en hyllning till det sant kvinnliga. En känslig, subtil doft, skapad av Olivia Giacobetti. En roman som med oändlig förfining ger uttryck för den skiftande charmen - ibland blommig, ibland pudrig eller växtrik - hos ett av naturens doftunderverk.
 • Rose Amazone Eau de Toilette, 100 ml

  Rose Amazone Eau de Toilette, 100 ml
  En öm och sprudlande doft, upplivad av citrus, vinbär och hallon.En nutida Amazone - modig, stark och samtidigt extremt kvinnlig. Rose Amazone är en parfym som är sprudlande, syrlig och ljuv, upplivad av citrus, röda vinbär och hallon.En parfym full av färger som låter dig dofta av glädje.
 • Calèche Eau de Toilette, 100 ml

  Calèche Eau de Toilette, 100 ml
  Hermès första doft för kvinnor. Vetiverians elegans kombinerad med jasmin, ros och iris.Komponerad 1961 av Guy Robert, och husets första feminina doft. En oerhört kvinnlig, blommig trä- och chypredoft, vars namn anspelar på de hästdragna vagnar som är symboliska för Hermès. Calèche är en glittrande roman uppbyggd kring de ädlaste råvarorna, en kombination av livfull citrus och moderna aldehydnoter, ett blommigt hjärta med inslag av ylang-ylang, ros och jasmin och ett doftspår av trä och chypre, som understryks av förfinad iris.
 • Amazone Eau de Toilette, 100 ml

  Amazone Eau de Toilette, 100 ml
  En ömsint och eldig doft, med pikant citrus, svart vinbärsskott och narciss.Som symbol för en fri, modern kvinnlighet är Amazone inspirerad av de mytiska ryttarinnor som, enligt legenden, härskade vid Svarta havets stränder. En roman komponerad av Maurice Maurin 1974 och orkestrerad runt svartvinbärsknoppar. Doften är en grön blommig harmoni, där påskliljor, narcisser, galbanum, röda bär och vetiveria turas om att glänsa.

Fler tips på HERMÈS damparfym

 • Calèche, Soie de Parfum, 100 ml

  Calèche, Soie de Parfum, 100 ml
  En mycket feminin doft där förfinade noter av iris understryks av den generösa doften av sandelträ.Komponerad 1961 av Guy Robert, och husets första feminina doft. En oerhört kvinnlig, blommig trä- och chypredoft, vars namn anspelar på de hästdragna vagnar som är symboliska för Hermès. Calèche är en glittrande roman uppbyggd kring de ädlaste råvarorna, en kombination av livfull citrus och moderna aldehydnoter, ett blommigt hjärta med inslag av ylang-ylang, ros och jasmin och ett doftspår av trä och chypre, som understryks av förfinad iris.
 • Jour d'Hermès Eau de Parfum

  Jour d'Hermès Eau de Parfum
  En refill av den absoluta blomdoften. En sammetslen och sinnlig Eau de parfum. En rik bukett med sensuell gardenia och arabisk jasmin, som understryks av mjuk aprikosblomma.'Jag ville uttrycka kvinnlighetens innersta väsen med blommor och ingenting annat än blommor.' Jean-Claude EllenaKvinnlighet i parfymform! En hyllning till kvinnans födelse och pånyttfödelse. Jour d'Hermès den kvinnliga skönheten varje dag, samtidigt som den kvinnliga mystiken bevaras. Ett överflöd av buketter, en doft som sträcker sig från gryning till skymning, en blomma som slår ut, doftar och berör.
 • Galop d'Hermès Eau de Parfum

  Galop d'Hermès Eau de Parfum
  En EdP som är ett modernt manifest för total frihet uttryckt i en kvinnlig doft. Lädernoterna ger liv åt rosendoften, och rosen leder lädret i en eldig pas de deux. Flaskan i form av en stigbygel med orangefärgat skinnband är en prydnad i sig.«Hos Hermès har jag upptäckt hur feminint läder kan vara. Jag komponerade Galop d'Hermès som en tavla målad i två huvudsakliga färger... Två doftämnen som är utmärkande för Hermès och parfymkonsten: Läder och rosor. » Christine Nagel
 • Un Jardin de Mr Li Eau de Toilette

  Un Jardin de Mr Li Eau de Toilette
  En vaken och harmonisk trädgård, mellan fantasi och verklighet, där fuktiga stenar, jasmin och kumquat samsas. Jag mindes lukten av dammarna, lukten av jasmin, lukten av våta stenar, av plommonträd, kumquat och jättebambu. Allt fanns där, och i dammarna fanns det även karpar som tog sig tid att bli hundraåriga. Jean-Claude Ellena Le Jardin de Monsieur Li beskriver en kinesisk trädgård någonstans mellan verklighet och fantasi. En plats för meditation där flanerande och tankar går hand i hand, där varje steg befriar fantasin.
 • Jour d'Hermès Absolu, Eau de Parfum Refill, 125 ml

  Jour d'Hermès Absolu, Eau de Parfum Refill, 125 ml
  En refill av den absoluta blomdoften. En sammetslen och sinnlig Eau de parfum, en rik bukett med sensuell gardenia och arabisk jasmin med undertoner av len aprikosblomma.Jag ville uttrycka kvinnlighetens innersta väsen med blommor och ingenting annat än blommor. Jean-Claude EllenaFeminitet i parfymform! En hyllning till kvinnans födelse och pånyttfödelse, varje dag, belyser Jour d'Hermès den kvinnliga skönheten, samtidigt som varje enskild kvinnas mysterium bevaras. Ett överflöd av buketter. Från gryning till skymning, här är en blommig doft som blommar, en blomma i blomning.
 • Twilly d'Hermès Eau de Parfum

  Twilly d'Hermès Eau de Parfum
  Den ungdomliga Hermèskvinnans doft – en uppnosig ingefära med bett blandad med eggande natthyacint.En blommig, kryddig, orientalisk Eau de parfum.« Det är med de unga kvinnorna i åtanke, genom att se hur de lever sina liv, som jag skapat Twilly d’Hermès. Fria, orädda, uppkopplade, lekfulla och kaxiga vägrar de att göra vad som förväntas av dem, går mot strömmen, gör saker i sin egen takt och skapar en helt ny livsrytm. » Christine NagelDet är i den andan som Christine Nagel tagit fram Twilly d'Hermès. En doft där ingefära, natthyacint och sandelträ ger ett hettande sting och signalerar eggande attraktion och uppvaknande sensualism. Det handknutna sidenbandet kring flaskan är en fantasifull detalj, som understryker den lekfulla stilen. Varje sidenband är unikt.
 • Elixir des Merveilles Eau de Parfum

  Elixir des Merveilles Eau de Parfum
  Ett koncentrat av underbart fylliga och sinnliga doftnoter. Kanderad apelsin omsluten av choklad, tränoter och ambra, varmt kådig och balsamisk. En generös och sensuell doft.Sedan  2004 är Eau des Merveilles en nyckel som öppnar porten till Hermès magiska värld. En blandning av oskuld och fantasi, från barndomens drömmar till en ny kvinnlighet. En värld där sagan kan bli verklighet. År efter år förtrollas vi av de poetiska doftnoterna, fångade i en rund flaska som liknar ett förstoringsglas. Doftens magiska kraft låter dig se på världen med en ny förtrollad blick. Den är nyckeln till underlandet. Stjärnstoft som glittrar i fullt dagsljus.
 • 24 Faubourg Eau de Parfum, 50 ml

  24 Faubourg Eau de Parfum, 50 ml
  En doft med ett strålande ljus. Ett fång av vita blommor som slår ut i solen, med hemlighetsfulla och sensuella noter av vanilj och sandelträ.En roman komponerad av Maurice Roucel 1995. 24 Faubourg är en inbjudan till en resa med solen som resmål. Toppnoter av glittrande vita blommor, ett blommigt hjärta med fin lyster, inlindat i iris, trä och mystik, medan vanilj och gråambra anger tonen för doftspåret.
 • L'Ambre des Merveilles Eau de Parfum, 50 ml

  L'Ambre des Merveilles Eau de Parfum, 50 ml
  Ett koncentrat av dofter, hemlighetsfulla och ljuvliga, varma och sensuella, omslutna av ambra och vanilj.Förtrollningsparfymen. En doft av trä och ambra i kvinnlig form, överraskande och magisk. Jean-Claude EllenaFrån överraskning till magi och från magi till förtrollning, leder oss Eau des Merveilles i väg på ett moln av drömmar. En mångfacetterad roman byggd på en samklang mellan trä och ambra som genljuder ända fram till toppnoterna. Doften som skapades 2004 av Ralph Schwieger och Nathalie Feisthauer lyckas framgångsrikt med utmaningen att vara sprudlande kvinnlig utan en enda blomnot i sikte.
 • Un Jardin Sur Le Nil Eau de Toilette

  Un Jardin Sur Le Nil Eau de Toilette
  En trädgård full av liv, generös och sprudlande, där doften av grön mango, lotusblomma och kalmus blandas med rökelse och sykomorlönn. En ny och ganska ovanlig bild av fräschör; lukter av grönska och vegetation; lukter av vatten och sand. Jean-Claude Ellena Un Jardin sur le Nil är en impressionistisk promenad genom Nilens ö-trädgårdar i Assuan, utgångspunkten för ett nytt doftäventyr. Grön mango, lotus, rökelse, kalmus och lönnträ finns alla i hjärtat av detta uppfriskande ode.
 • Un Jardin Sur Le Toit Eau de Toilette

  Un Jardin Sur Le Toit Eau de Toilette
  En trädgård för glädje och fest, full av skratt och charm, där äpple möter vildgräs. En festlig trädgård, en trädgård som gör som den vill, flödande av ljus. Jean-Claude Ellena Un Jardin sur le Toit är en livlig och pikant novell. Den här parfymen beskriver en hemlig trädgård, inbäddad i hjärtat av staden Paris. En hängande trädgård, som är belägen på taket av huset Hermès vid 24, faubourg Saint-Honoré.Ett äppelträd, ett päronträd, doften av vildgräs och ett magnoliastråk i den parisiska luften skapar denna doft av ljus och glädje, lockande och full av skratt.
 • Eau des Merveilles Eau de Toilette, 50 ml

  Eau des Merveilles Eau de Toilette, 50 ml
  En magisk doft, varm och glittrande. Söt och vaniljdoftande bensoeharts, tränoter och ambra blandas med friska, syrliga stråk av vildapelsin. Sedan 2004 är Eau des Merveilles en nyckel som öppnar porten till Hermès magiska värld. En blandning av oskuld och fantasi, från barndomens drömmar till en ny kvinnlighet. En värld där sagan kan bli verklighet. År efter år förtrollas vi av de poetiska doftnoterna, fångade i en rund flaska som liknar ett förstoringsglas. Doftens magiska kraft låter dig se på världen med en ny förtrollad blick. Den är nyckeln till underlandet. Stjärnstoft som glittrar i fullt dagsljus.
 • Twilly d'Hermès Eau Poivrée, Eau de Parfum

  Twilly d'Hermès Eau Poivrée, Eau de Parfum
  Lekfullt pikant som den unga Hermèskvinnan.En doft livligt färgad av rosa pepparkorn, soft ros och en distingerad patchouli. Kryddig, blommig, träig.“De unga Hermèskvinnorna dansar i motvind, det är de som sätter takten, de skapar en ny rytm som aldrig tidigare funnits. Jag föreställde mig en ny tolkning för att hylla deras ungdomliga sinne.”Christine Nagel, parfymör hos HermèsTwilly Eau Poivrée flödar mellan huden och sinnet, färgrik och pikant.Tre nya ingredienser skapar en sensuell sinnlighet: bitande rosa pepparkorn glöder i övervägande mängd, ett hjärta av ros frambringar den unga kvinnans fräschhet, medan patchouli trollbinder.Deras essenser blandas och tillsammans väver de det osynliga nätet som länkar ihop de unga Hermèskvinnorna.
 • 24 Faubourg Eau de Toilette, 50 ml

  24 Faubourg Eau de Toilette, 50 ml
  En doft som tar dig till en hemlig plats där varje kvinna är solen i universum. Doft av apelsinblommor och arabisk jasmin.En roman komponerad av Maurice Roucel 1995. 24 Faubourg är en inbjudan till en resa med solen som resmål. Toppnoter av glittrande vita blommor, ett blommigt hjärta med fin lyster, inlindat i iris, trä och mystik, medan vanilj och gråambra anger tonen för doftspåret.
 • Jour d'Hermès Absolu Eau de Parfum

  Jour d'Hermès Absolu Eau de Parfum
  En sammetslen oc sinnlig EdP med den absoluta blomdoften. En rik bukett med sensuell gardenia och arabisk jasmin, som understryks av mjuk aprikosblomma.'Jag ville uttrycka kvinnlighetens innersta väsen med blommor och ingenting annat än blommor.' Jean-Claude EllenaFeminitet i parfymform! En hyllning till kvinnans födelse och pånyttfödelse, varje dag, belyser Jour d'Hermès den kvinnliga skönheten, samtidigt som varje enskild kvinnas mysterium bevaras. Ett överflöd av buketter. Från gryning till skymning, här är en blommig doft som blommar, en blomma i blomning.
 • Rouge Hermès Eau de Toilette, 100 ml

  Rouge Hermès Eau de Toilette, 100 ml
  En doft i passionens färg där sensuella vaniljnoter blandas med ros och ylang-ylang. Sofistikerad och oroande är den Hermès mest orientaliska doft.När den skapades av Akiko Kamei fick doften namnet Parfum d'Hermès. Inför det tredje årtusendet har den omtolkats och döpts om till Rouge Hermès. En halvorientalisk, blommig ambra, som återspeglar husets symboliska färg och utgör själva essensen av förfining. Doftspåret, både till följd av sin rikedom och sin mästerliga stil, är oförglömligt. En kärleksroman, en rik skrift, en orientalisk atmosfär som uttrycker en säker och sensuell kvinnlighet.
 • L'Ombre Des Merveilles EdP

  L'Ombre Des Merveilles EdP
  En träig, orientalisk doft med djup strålglans, som skiftar mellan ljus och skugga. Noter av sensuella tonkabönor och rökelse framhävs av den fylliga doften av svart te. Sedan 2004 är Eau des Merveilles en nyckel som öppnar porten till Hermès magiska värld. En blandning av oskuld och fantasi, från barndomens drömmar till en ny kvinnlighet. En värld där sagan kan bli verklighet. År efter år förtrollas vi av de poetiska doftnoterna, fångade i en rund flaska som liknar ett förstoringsglas. Doftens magiska kraft låter dig se på världen med en ny förtrollad blick. Den är nyckeln till underlandet. Stjärnstoft som glittrar i fullt dagsljus.
 • Eau des Merveilles Bleue Eau de Toilette

  Eau des Merveilles Bleue Eau de Toilette
  En Eau de toilette där tränoter och ambra lättas upp av friska mineraler. Ett dopp ned i Merveilles livfulla, porlande undervattenvärld. Sedan 2004 är Eau des Merveilles en nyckel som öppnar porten till Hermès magiska värld. En blandning av oskuld och fantasi, från barndomens drömmar till en ny kvinnlighet. En värld där sagan kan bli verklighet. År efter år förtrollas vi av de poetiska doftnoterna, fångade i en rund flaska som liknar ett förstoringsglas. Doftens magiska kraft låter dig se på världen med en ny förtrollad blick. Den är nyckeln till underlandet. Stjärnstoft som glittrar i fullt dagsljus.