Parfymtorget » Dam » Parfym EdT

Märken på parfym dam:

Hollister parfym dam

Populärt inom Hollister parfym dam

Fler tips på Hollister parfym dam

 • Festival Vibes for Her, EdP 30ml

 • Hollister California Wave For Her Edp 50ml

  Hollister Wave for Her är en spontan och ungdomlig doft för tjejer som gillar en aktiv men ändå avslappnad livsstil och som tar dagen som den kommer. Doften är inspirerad av den klassiska Hollister-tjejen&hellip:
 • Hollister Wave for Her EdP, 30ml Hollister Parfym

  EdP 30ml, Wave For Her EdP från Hollister är en parfym som är den nya Hollister doften för kvinnor.Parfymen är inspirerad av den klassiska Hollister tjejen som ofta är ute, sportar och umgås med sina vänner.Toppnot: Carambole frukt, Rosa grape, Svartvinbär sorbet, Kvitten. Hjärtnot: Orkidé, Hhibiskus, Rosa jasmin, Vallmo. Basnot: Ljusa träslag, Sandelträ, Teak, Amber.
 • Wave 2 for Her, EdP 50ml

 • Wave for Her, EdP 30ml

 • Hollister Festival Vibes For Her EdP, 30 ml Hollister Parfym

  EdP 30 ml, Inspirationen kommer från sommarens härliga äventyr och upplevelser med känslan av frihet, glädje och vänskap. Doftbeskrivning: Doften har friska noter av gojibär och bergamott, mjuk omslutna av len vaniljorkidé. Ett doft par redo för sommarens ögonblick av glädje. Doftnoter: Topp: Bergamott, Kvitten, Gojibär Hjärta: Rosa pion, Osmanthus, Vanilj orkidé, Hibiskus Bas: Träiga noter, Tonkaböna, Mysk Doftfamilj: Blommig Lanserings år: 2018
 • Hollister Wave 2 For Her Edp 100ml + Body Lotion 200ml

  För den unga äventyrliga sommar kvinnan! Temperaturen stiger. Atmosfären kokar. Det är dags för ett äventyr? som att surfa på den perfekta vågen!? Toppnot: Persika, Kokos vatten, Mandarin Hjärtnot:&hellip:
 • Festival Nite For Her, EdP 30 ml Hollister Parfym

  EdP 30 ml, Hollister Festival Nite, introducerar elektriska dofter för honom & henne. När solen gått ner, går energin upp. En levande festivalnatt med musik och neonljus, får publiken att sväva i en euforisk stämning. Ett magiskt doftpar som blir ett med sommarnatten, en doft av glädje och värme. Festival Nite for HER, en fruktig och blomstrande doft som vibrerar av värme och liv. Omsluts av en lekfull och sensuell bas. Toppnoter: Kokos, Rosa Fresia, Mandarin. Hjärtnoter: Svarta Vinbär, Äppelblomma, Tigerorkidé. Bas: Vanilj, Marshmallow, Amber.
 • Festival Vibes for Her, EdP 50ml