Hollister damparfym

Wave For Her och Festival Vibes är två populära parfymer från Hollister. Söta doftämnen som persika och vaniljorkidé har använts i parfymerna. Festival Nite är energivande doften för festivalnätter med musik.

Populärt inom Hollister damparfym

Fler tips på Hollister damparfym

 • Wave For Her EdP

  Wave For Her EdP
  En ungdomlig doft för kvinnor. Doften är inspirerad av den klassiska hollister-tjejen som älskar att vara ute, sporta och umgås med sina vänner. Toppnot: carambole frukt, rosa grape, svartvinbär sorbet, kvitten.Hjärtnot: orkidé, hibiskus, rosa jasmin, vallmo.Basnot: ljusa träslag, sandelträ, teak, amber.
 • Hollister Wave 2 For Her Edp 100ml + Body Lotion 200ml

  Hollister Wave 2 For Her Edp 100ml + Body Lotion 200ml
  För den unga äventyrliga sommar kvinnan! Temper
 • Wave for Her, EdP 30ml

  Wave for Her, EdP 30ml
 • Festival Nite for Her, EdP 30ml

  Festival Nite for Her, EdP 30ml
 • Festival Nite For Her EdP

  Festival Nite For Her EdP
  Hollister Festival Nite, introducerar elektriska dofter för honom & henne. När solen gått ner, går energin upp. En levande festivalnatt med musik och neonljus, får publiken att sväva i en euforisk stämning. Ett magiskt doftpar som blir ett med sommarnatten, en doft av glädje och värme. Festival Nite for HER, en fruktig och blomstrande doft som vibrerar av värme och liv. Omsluts av en lekfull och sensuell bas. Toppnoter: Kokos, Rosa Fresia, Mandarin. Hjärtnoter: Svarta Vinbär, Äppelblomma, Tigerorkidé. Bas: Vanilj, Marshmallow, Amber.
 • Festival Vibes For Her EDP

  Festival Vibes For Her EDP
  Doften har friska noter av gojibär och bergamott, mjukt omslutna av len vaniljorkidé. Inspirationen kommer från sommarens härliga äventyr och upplevelser med känslan av frihet, glädje och vänskap. Topp: Bergamott, Kvitten, Gojibär.Hjärta: Rosa pion, Osmanthus, Vaniljorkidé, Hibiskus.Bas: Träiga noter, Tonkaböna, Mysk.