Jennifer Lopez damparfym

Populärt inom Jennifer Lopez damparfym

 • Jennifer Lopez Glow Edt 100ml

  Jennifer Lopez Glow Edt 100ml
  Jennifer Lopez Glow är en fräsch, sexig och ren doft. Fräsch som grapefrukt och apelsinblomma, sexig som jasmin och vanilj och ren som vita rosor och nytvättad hud. Den är doften som befaller dig&hellip:
 • Jennifer Lopez Still Edp 50ml

  Jennifer Lopez Still Edp 50ml
  Jennifer Lopez Still är en kryddig och feminin doft som passar såväl dagtid som kvällstid. Doftnoter: vit peppar, mandarin, apelsinblomma, fresia, kaprifol, iris, sandelträ & mysk.
 • Jennifer Lopez Still Edp 100ml

  Jennifer Lopez Still Edp 100ml
  Jennifer Lopez Still är en kryddig och feminin doft som passar såväl dagtid som kvällstid.Doftnoter: vit peppar, mandarin, apelsinblomma, fresia, kaprifol, iris, sandelträ & mysk.
 • Jennifer Lopez Live Edp 100ml

  Jennifer Lopez Live Edp 100ml
  Jennifer Lopez Live är en sprudlande, blommig och fruktigt söt doft som är en hyllning till musik, rytm och dans. Parfymen kombinerar ljuva noter av pion och viol med den djupa sötman hos karamell&hellip:

Fler tips på Jennifer Lopez damparfym

 • Jennifer Lopez Live Luxe Edp 100ml

  Jennifer Lopez Live Luxe Edp 100ml
  Live Luxe, EdP från Jennifer Lopez är en rik doft inspirerad av J.LOs passion för dans och lyx. :En dynamisk och temperamentsfull doftkomposition med sensuella toner som pulserar.Toppnoter: Päron,&hellip:
 • Jennifer Lopez Blue Glow Edt 100ml

  Jennifer Lopez Blue Glow Edt 100ml
  Blue Glow Eau de Toilette av J.LO är en underbart uppfriskande doft som passar den sensuella kvinnan med kontroll. Saftiga toppnoter öppnar parfymen som övergår till ett dofthjärta fyllt av daggtäckta&hellip:
 • Jennifer Lopez My Glow Edt 30ml

  Jennifer Lopez My Glow Edt 30ml
  My Glow är en Jennifer Lopez parfym som är framtagen för att hylla mammarollen och den glöd som kvinnan sprider omkring sig under sin graviditet.My Glow innehåller feminina och harmoniska toner av&hellip: