Juliette Has A Gun damparfym

Populärt inom Juliette Has A Gun damparfym

 • Juliette Has A Gun Mad Madame Edp 100ml

  Juliette Has A Gun Mad Madame Edp 100ml
  Mad Madame är lanserad 2012 av Juliette Has a Gun, en uppfriskande feminin parfym för kvinnor. Den kombinerar flera blommiga toppnoteringar och mellersta anteckningar med en vit muskelnot för att skapa&hellip:
 • Lily Fantasy, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Lily Fantasy, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, En extravagant cocktail av vita blommor och bärnstensnoter, tillsammans med en gourmand-twist av Bubble Gum. En doftande virvelvind som kommer att meddela din ankomst...och återkalla dig när du är borta!
 • Magnolia Bliss, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Magnolia Bliss, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, Magnolia Bliss är en fridfull blandning av Magnolia och blomster spetsad med en tvist av Mirabellplommon och uppfriskande Bergamot! Flower Power samlad i en vacker flaska! With the troubled times we’re going through, I am desperatly looking for some blissfulness. As I think we all are. Here comes Magnolia Bliss, where I imagined a Juliette as free as that famous summer of ‘69. My Flower Power heroine falls for the bohemian spirit without forgetting, as always, her rebellious nature...Peace! Romano Ricci
 • Anyway, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Anyway, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, En signaturdoft. En enkel och originell formula med bara 15 ingredienser som tar dig tillbaka till basen, där vi enbart behåller det bästa. En blandning av mysk, trä och citrusnoter som gifter sig i en subtil och ljus doft. Denna doft är långt ifrån anonym förenar både det feminima och maskulina.

Fler tips på Juliette Has A Gun damparfym

 • Oil Ficiton, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Oil Ficiton, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym
  75 ml, När rött guld möter gult guld Ursprungligen skapad som en begränsad upplaga av 999 exemplar, men dess framgång och sofistikering har gjort Oil Fiction till en originell och mycket eftertraktad parfym. En doft som leker med ljuset och generositeten hos orientaliska toner. Ett kungligt elixir där det röda guldet från saffran blandar sig med det gula guldet från bärnsten. Löftet om en vild natur kommer att charma dig. il Fiction berättar historien om ett elegant spår, suave och djur. Flaskan är elegant och sofistikerad och presenteras i en ljus, modern vitlackerad ask.
 • Moscow Mule, 7,5 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Moscow Mule, 7,5 ml Juliette Has a Gun Parfym
  7,5 ml, Gör dig redo att festa! Moscow Mules doft hypnotiserar sin publik som om den bjuder in alla att dela ett glas av något. Ett tidlöst ögonblick.. En twist av ingefära för den sexiga sidan, ett citronskal för punschen!
 • Musc Invisible, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Musc Invisible, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, Musc Invisible är en mjuk, varm och mysig komposition. Lika bekväm och enkel som dina gamla favoritjeans ... lika passande på jobbet som på en ledig dejt. En doft som påminner om något gott, lättsamt, optimistiskt och samtidigt underbart skört. En drömsk och nostalgisk cocktail av behagliga toner, liggande på en silkeslen bas av krämig mysk. Den perfekta blandningen av kropp och själ.
 • White Spirit, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym

  White Spirit, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym
  75 ml, När eld möter is White Spirit är resultatet av två kolliderande världar, som gifter sig på en vit äng. I hjärtat av detta elektriska ackord finns en blombukett som består av Jasmine Sambac och Tuberose absolut. Bakom dem finns deras sanna färger - sensuella, giftiga, beroendeframkallande. Sandalwood, Ambrocenide och Ambroxan går in i dansen i tur och ordning, en torr träig trio, som plötsligt sätter samman den vita blommian med modernitetens utmaning.
 • Lady Vengeance, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Lady Vengeance, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, En parfym med ett rikt och sofistikerat spår. Uttrycker obestridlig femininitet, självsäkerhet och är samtidigt gudomligt sensuell. Doften av någon som kan förföra.. De kan dofta, de kan drömma, men beslutet ligger i din hand. Den mycket eleganta men taggiga bulgariska rosen gifter sig med patchouli och vanilj för att skapa en fin elegans, både modern och oundviklig.
 • Anyway, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Anyway, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, En signaturdoft. En enkel och originell formula med bara 15 ingredienser som tar dig tillbaka till basen, där vi enbart behåller det bästa. En blandning av mysk, trä och citrusnoter som gifter sig i en subtil och ljus doft. Denna doft är långt ifrån anonym förenar både det feminima och maskulina.
 • Moscow Mule, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Moscow Mule, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, Gör dig redo att festa! Moscow Mules doft hypnotiserar sin publik som om den bjuder in alla att dela ett glas av något. Ett tidlöst ögonblick.. En twist av ingefära för den sexiga sidan, ett citronskal för punschen!
 • Sunny Side Up, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Sunny Side Up, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, Sunny Side Up är en självlysande sandelträkomposition med ett behagligt träigt spår. En lycklig terapi, för att upplysa din dag och lyfta ditt sinne. Vi förtjänar alla en liten promenad på solsidan!
 • Into The Void, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Into The Void, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym
  75 ml, En doft med mörk energi. En extremt träig cocktail av Guaiac-trä, Papyrus, Cedar, Patchouli ... För att bara nämna några. Den svarta orkidén är förmörkad och viktig för balansen. Blandad med Tonkabönan och Lakrits-infusionen förverkligar den all sin sensualitet till kompositionen. En parfym som sprider en gravitationskraft, osynlig men ändå drabbande.
 • Not A Perfume, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Not A Perfume, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, Ren och unik En doft gjord av ett enda element som kallas Cetalox. Används vanligtvis i parfymeri som basnot, men här får vi se den i huvudrollen... En annan fördel med just denna sammansättning är att den är helt fri från allergener. Resultatet är minimalistiskt, elegant, rent. Juliettes ikoniska doft!
 • Liquid Illusion, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Liquid Illusion, 75 ml Juliette Has a Gun Parfym
  75 ml, När Iris möter extas! Liquid Illusion är en inbjudan att gå in i trans. I sammansättningen av denna Floral & Ambery-doft spelar två ämnen in, Iris och Heliotropin. Dessa två kombinerade tillsammans fungerar som en befriande stimulans som värmer upp dina sinnen och människorna runt dig. I full laglighe ger Juliette dig en bra anledning att bli beroende av sin nya komposition!
 • Lily Fantasy, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Lily Fantasy, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, En extravagant cocktail av vita blommor och bärnstensnoter, tillsammans med en gourmand-twist av Bubble Gum. En doftande virvelvind som kommer att meddela din ankomst...och återkalla dig när du är borta!
 • Magnolia Bliss, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Magnolia Bliss, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, Magnolia Bliss är en fridfull blandning av Magnolia och blomster spetsad med en tvist av Mirabellplommon och uppfriskande Bergamot! Flower Power samlad i en vacker flaska! With the troubled times we’re going through, I am desperatly looking for some blissfulness. As I think we all are. Here comes Magnolia Bliss, where I imagined a Juliette as free as that famous summer of ‘69. My Flower Power heroine falls for the bohemian spirit without forgetting, as always, her rebellious nature...Peace! Romano Ricci
 • Vanilla Vibes, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Vanilla Vibes, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, Kombinationen av de två motsatserna: den varma naturliga vaniljen med det färska havssaltet som transporterar vaniljen till en mineraldimension... Långt ifrån att vara överväldigande, blir vaniljen plötsligt... Mer atmosfärisk, mer elegant...Uttrycket av en sensuell, kraftfull och fri kvinnlighet. Vanilla Vibes är en hymn till äventyr och frihet.
 • Musc Invisible, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Musc Invisible, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, Musc Invisible är en mjuk, varm och mysig komposition. Lika bekväm och enkel som dina gamla favoritjeans ... lika passande på jobbet som på en ledig dejt. En doft som påminner om något gott, lättsamt, optimistiskt och samtidigt underbart skört. En drömsk och nostalgisk cocktail av behagliga toner, liggande på en silkeslen bas av krämig mysk. Den perfekta blandningen av kropp och själ.
 • Vanilla Vibes, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Vanilla Vibes, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, Kombinationen av de två motsatserna: den varma naturliga vaniljen med det färska havssaltet som transporterar vaniljen till en mineraldimension... Långt ifrån att vara överväldigande, blir vaniljen plötsligt... Mer atmosfärisk, mer elegant...Uttrycket av en sensuell, kraftfull och fri kvinnlighet. Vanilla Vibes är en hymn till äventyr och frihet.
 • Sunny Side Up, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Sunny Side Up, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, Sunny Side Up är en självlysande sandelträkomposition med ett behagligt träigt spår. En lycklig terapi, för att upplysa din dag och lyfta ditt sinne. Vi förtjänar alla en liten promenad på solsidan!
 • Lady Vengeance, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Lady Vengeance, 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, En parfym med ett rikt och sofistikerat spår. Uttrycker obestridlig femininitet, självsäkerhet och är samtidigt gudomligt sensuell. Doften av någon som kan förföra.. De kan dofta, de kan drömma, men beslutet ligger i din hand. Den mycket eleganta men taggiga bulgariska rosen gifter sig med patchouli och vanilj för att skapa en fin elegans, både modern och oundviklig.
 • Moscow Mule, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Moscow Mule, 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, Gör dig redo att festa! Moscow Mules doft hypnotiserar sin publik som om den bjuder in alla att dela ett glas av något. Ett tidlöst ögonblick.. En twist av ingefära för den sexiga sidan, ett citronskal för punschen!
 • Mmmm..., 50 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Mmmm..., 50 ml Juliette Has a Gun Parfym
  50 ml, En nollkalorigodis. MMMM... Jag tänkte på detta när jag skapade doften. Bakom ljudet, sorl döljer sig en värld av dolda nöjen som går bortom ord. En gourmandblandning av Vanilj och Neroli med en sötma som förgyller sinnena och framkallar omedelbar njutning
 • Sunny Side Up, 7,5 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Sunny Side Up, 7,5 ml Juliette Has a Gun Parfym
  7,5 ml, Sunny Side Up är en självlysande sandelträkomposition med ett behagligt träigt spår. En lycklig terapi, för att upplysa din dag och lyfta ditt sinne. Vi förtjänar alla en liten promenad på solsidan!
 • Mmmm..., 100 ml Juliette Has a Gun Parfym

  Mmmm..., 100 ml Juliette Has a Gun Parfym
  100 ml, En nollkalorigodis. MMMM... Jag tänkte på detta när jag skapade doften. Bakom ljudet, sorl döljer sig en värld av dolda nöjen som går bortom ord. En gourmandblandning av Vanilj och Neroli med en sötma som förgyller sinnena och framkallar omedelbar njutning