Juliette has a gun damparfym

Populärt inom Juliette has a gun damparfym

Fler tips på Juliette has a gun damparfym

 • Pear inc., EdP 50ml

  Pear inc., EdP 50ml
 • Moscow Mule, EdP 50ml

  Moscow Mule, EdP 50ml
 • Juliette has a gun Liquid Illusion Eau de Parfum - 75 ml

  Juliette has a gun Liquid Illusion Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, När Iris möter extas! Liquid Illusion är en inbjudan att gå in i trans. I sammansättningen av denna Floral & Ambery-doft spelar två ämnen in, Iris och Heliotropin. Dessa två kombinerade tillsammans fungerar som en befriande stimulans som värmer upp dina sinnen och människorna runt dig. I full laglighe ger Juliette dig en bra anledning att bli beroende av sin nya komposition!
 • Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, En parfym med ett rikt och sofistikerat spår. Uttrycker obestridlig femininitet, självsäkerhet och är samtidigt gudomligt sensuell. Doften av någon som kan förföra.. De kan dofta, de kan drömma, men beslutet ligger i din hand. Den mycket eleganta men taggiga bulgariska rosen gifter sig med patchouli och vanilj för att skapa en fin elegans, både modern och oundviklig.
 • Juliette has a gun Juliette Juliette EdP - 100 ml

  Juliette has a gun Juliette Juliette EdP - 100 ml
  100 ml, I Juliette leder det mörka körsbäret dansen. Genom att blanda det med träiga moderna noter som rosépeppar och Cashmeran blir den djupa doften av mörk körsbär plötsligt mycket sensuell. I hjärtat har du också en vacker Jasmine vilket skapar en fruktig, blommig doft med elegans och lätt provokation. Alla dofter från Juliette has a gun är veganska.
 • Juliette has a gun Ego Stratis Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Ego Stratis Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Spegel spegel, vem är jag? Feminim, maskulin, singular, plural, odefinierbar... Jag upptäcker nya gränser och skakar normen. När våra siluetter förs samman känner jag citrusnoterna nacken i samförstånd med de vattniga noterna. Doft av neroli, blåbär och mysk anländer och ansluter till dansen som skapar en mystisk doft. Vem är jag? Jag är jag, och alla mina alteregon. Ego Straits suddar ut linjerna.
 • Juliette has a gun Pear Inc. Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Pear Inc. Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Om du följer reglerna missar du allt det roliga! Pear Inc. är en doft byggd kring ett grönt päron, som vilar på ett hjärta av mysk och en twist av Ambroxan för att lyfta dess modernitet. En himmelsk doft som framkallar lycka, soliga dagar och positivitet!
 • Juliette has a gun Not A Perfume 7,5 ml

  Juliette has a gun Not A Perfume 7,5 ml
  7,5 ml, Ren och unik En doft gjord av ett enda element som kallas Cetalox. Används vanligtvis i parfymeri som basnot, men här får vi se den i huvudrollen... En annan fördel med just denna sammansättning är att den är helt fri från allergener. Resultatet är minimalistiskt, elegant, rent. Juliettes ikoniska doft!
 • Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, En nollkalorigodis. MMMM... Jag tänkte på detta när jag skapade doften. Bakom ljudet, sorl döljer sig en värld av dolda nöjen som går bortom ord. En gourmandblandning av Vanilj och Neroli med en sötma som förgyller sinnena och framkallar omedelbar njutning
 • Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Kombinationen av de två motsatserna: den varma naturliga vaniljen med det färska havssaltet som transporterar vaniljen till en mineraldimension... Långt ifrån att vara överväldigande, blir vaniljen plötsligt... Mer atmosfärisk, mer elegant...Uttrycket av en sensuell, kraftfull och fri kvinnlighet. Vanilla Vibes är en hymn till äventyr och frihet.
 • Not A Perfume, EdP 100ml

  Not A Perfume, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Ode To Dullness Eau de Parfum - 7.5 ml

  Juliette has a gun Ode To Dullness Eau de Parfum - 7.5 ml
  7.5 ml, Denna kreation förkroppsligar en neutral och poetisk balans och har en lugnande och grundande effekt på sinnet. “Ode to dullness” är en hyllning till den underskattade skönheten i vardagens tristess. Doftens transparenta utseende döljer en oväntad balans av stjärnanis och freesia som utstrålar en känsla av minimalistisk lätthet. I kombination med den omslutande sensualiteten av sandelträ och kashmirblomma sveper kompositionen in dig i en mysig aura. Nyckelingredienser: Stjärnanis, Freesia, Sandelträ, Tonkaböna, Mysk Doftfamilj: Blommig, Mysk Vem passar den: Ode to Dullness är den perfekta doften för någon som söker en bekväm och ren doft. Tänk på den som att krypa ner under mysig filt på en regnig dag! Alla dofter från Juliette Has a Gun är veganska och tillverkade i Frankrike.
 • Juliette, EdP 50ml

  Juliette, EdP 50ml
 • Juliette has a gun Not A Perfume 50 ml

  Juliette has a gun Not A Perfume 50 ml
  50 ml, Ren och unik En doft gjord av ett enda element som kallas Cetalox. Används vanligtvis i parfymeri som basnot, men här får vi se den i huvudrollen... En annan fördel med just denna sammansättning är att den är helt fri från allergener. Resultatet är minimalistiskt, elegant, rent. Juliettes ikoniska doft!
 • Juliette has a gun Moscow Mule Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Moscow Mule Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Gör dig redo att festa! Moscow Mules doft hypnotiserar sin publik som om den bjuder in alla att dela ett glas av något. Ett tidlöst ögonblick.. En twist av ingefära för den sexiga sidan, ett citronskal för punschen!
 • Sunny Side Up, EdP 7,5ml

  Sunny Side Up, EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, En nollkalorigodis. MMMM... Jag tänkte på detta när jag skapade doften. Bakom ljudet, sorl döljer sig en värld av dolda nöjen som går bortom ord. En gourmandblandning av Vanilj och Neroli med en sötma som förgyller sinnena och framkallar omedelbar njutning
 • Not A Perfume, EdP 50ml

  Not A Perfume, EdP 50ml
 • Not A Perfume Superdose, EdP 7,5ml

  Not A Perfume Superdose, EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Ode To Dullness Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Ode To Dullness Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Denna kreation förkroppsligar en neutral och poetisk balans och har en lugnande och grundande effekt på sinnet. “Ode to dullness” är en hyllning till den underskattade skönheten i vardagens tristess. Doftens transparenta utseende döljer en oväntad balans av stjärnanis och freesia som utstrålar en känsla av minimalistisk lätthet. I kombination med den omslutande sensualiteten av sandelträ och kashmirblomma sveper kompositionen in dig i en mysig aura. Nyckelingredienser: Stjärnanis, Freesia, Sandelträ, Tonkaböna, Mysk Doftfamilj: Blommig, Mysk Vem passar den: Ode to Dullness är den perfekta doften för någon som söker en bekväm och ren doft. Tänk på den som att krypa ner under mysig filt på en regnig dag! Alla dofter från Juliette Has a Gun är veganska och tillverkade i Frankrike.
 • Mmmm…, EdP 7,5ml

  Mmmm…, EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Not Superdose Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Not Superdose Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, Vi letar alltid efter innovativa sätt att skaka om parfymeriets värld och vi kom fram till en intensiv version av NOT a Perfume: Not a parfum Superdose! Superclean - Superpure - Superunique. Samma men överdoserad. En doft som kommer glädja Not a Perfume-älskare och som också kommer att uppskattas av dem som vanligtvis inte upplever doften av Not a Parfum som särskilt starkt...Ännu en ren, fräsch och elegant doft som lämnar mer kraftfullt spår. Ett explosivt namn för en explosiv doft.
 • Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Kombinationen av de två motsatserna: den varma naturliga vaniljen med det färska havssaltet som transporterar vaniljen till en mineraldimension... Långt ifrån att vara överväldigande, blir vaniljen plötsligt... Mer atmosfärisk, mer elegant...Uttrycket av en sensuell, kraftfull och fri kvinnlighet. Vanilla Vibes är en hymn till äventyr och frihet.
 • Juliette has a gun Moscow Mule Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Moscow Mule Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Gör dig redo att festa! Moscow Mules doft hypnotiserar sin publik som om den bjuder in alla att dela ett glas av något. Ett tidlöst ögonblick.. En twist av ingefära för den sexiga sidan, ett citronskal för punschen!
 • Juliette has a gun Sunny Side Up Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Sunny Side Up Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Sunny Side Up är en självlysande sandelträkomposition med ett behagligt träigt spår. En lycklig terapi, för att upplysa din dag och lyfta ditt sinne. Vi förtjänar alla en liten promenad på solsidan!
 • Musc Invisible, EdP 50ml

  Musc Invisible, EdP 50ml
 • Another Oud, EdP 100ml

  Another Oud, EdP 100ml
 • Lady Vengeance, EdP 50ml

  Lady Vengeance, EdP 50ml
 • Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, Musc Invisible är en mjuk, varm och mysig komposition. Lika bekväm och enkel som dina gamla favoritjeans ... lika passande på jobbet som på en ledig dejt. En doft som påminner om något gott, lättsamt, optimistiskt och samtidigt underbart skört. En drömsk och nostalgisk cocktail av behagliga toner, liggande på en silkeslen bas av krämig mysk. Den perfekta blandningen av kropp och själ.
 • Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Musc Invisible är en mjuk, varm och mysig komposition. Lika bekväm och enkel som dina gamla favoritjeans ... lika passande på jobbet som på en ledig dejt. En doft som påminner om något gott, lättsamt, optimistiskt och samtidigt underbart skört. En drömsk och nostalgisk cocktail av behagliga toner, liggande på en silkeslen bas av krämig mysk. Den perfekta blandningen av kropp och själ.
 • Sunny Side Up, EdP 50ml

  Sunny Side Up, EdP 50ml
 • Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, En signaturdoft. En enkel och originell formula med bara 15 ingredienser som tar dig tillbaka till basen, där vi enbart behåller det bästa. En blandning av mysk, trä och citrusnoter som gifter sig i en subtil och ljus doft. Denna doft är långt ifrån anonym förenar både det feminima och maskulina.
 • Juliette has a gun Moscow Mule Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Moscow Mule Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, Gör dig redo att festa! Moscow Mules doft hypnotiserar sin publik som om den bjuder in alla att dela ett glas av något. Ett tidlöst ögonblick.. En twist av ingefära för den sexiga sidan, ett citronskal för punschen!
 • Juliette has a gun Juliette Juliette EdP - 50 ml

  Juliette has a gun Juliette Juliette EdP - 50 ml
  50 ml, I Juliette leder det mörka körsbäret dansen. Genom att blanda det med träiga moderna noter som rosépeppar och Cashmeran blir den djupa doften av mörk körsbär plötsligt mycket sensuell. I hjärtat har du också en vacker Jasmine vilket skapar en fruktig, blommig doft med elegans och lätt provokation. Alla dofter från Juliette has a gun är veganska.
 • Vanilla Vibes, EdP 100ml

  Vanilla Vibes, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Pear Inc. Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Pear Inc. Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Om du följer reglerna missar du allt det roliga! Pear Inc. är en doft byggd kring ett grönt päron, som vilar på ett hjärta av mysk och en twist av Ambroxan för att lyfta dess modernitet. En himmelsk doft som framkallar lycka, soliga dagar och positivitet!
 • Juliette has a gun Magnolia Bliss Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Magnolia Bliss Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Magnolia Bliss är en fridfull blandning av Magnolia och blomster spetsad med en tvist av Mirabellplommon och uppfriskande Bergamot! Flower Power samlad i en vacker flaska! With the troubled times we’re going through, I am desperatly looking for some blissfulness. As I think we all are. Here comes Magnolia Bliss, where I imagined a Juliette as free as that famous summer of ‘69. My Flower Power heroine falls for the bohemian spirit without forgetting, as always, her rebellious nature...Peace! Romano Ricci
 • Juliette has a gun Lili Fantasy Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Lili Fantasy Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, En extravagant cocktail av vita blommor och bärnstensnoter, tillsammans med en gourmand-twist av Bubble Gum. En doftande virvelvind som kommer att meddela din ankomst...och återkalla dig när du är borta!
 • Juliette has a gun Lust For Sun Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Lust For Sun Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, I Juliettes spår lämnas hennes doft som en lätt och sensuell smekning, en påminnelse av hennes närvaro, strålande av ljus.En blomstrande doft med noter av Ylang-Ylang, med ett löfte om solsken från sin touch av monoi och kokos. Lust for Sun personifierar sommaren i varje droppe.En sensuell doft som påminner om solens strålar på varm, gyllene hud.TOPPNOTER: Freesia, Kokos, BergamottHJÄRTNOTER: Ylang-Ylang, Monoï, Apelsinblomma, GardeniaBASNOTER: Vanilj, Ambroxan, Mysk
 • Lili Fantasy, EdP 50ml

  Lili Fantasy, EdP 50ml
 • Musc Invisible, EdP 7,5ml

  Musc Invisible, EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Into The Void Eau de Parfum - 75 ml

  Juliette has a gun Into The Void Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, En doft med mörk energi. En extremt träig cocktail av Guaiac-trä, Papyrus, Cedar, Patchouli ... För att bara nämna några. Den svarta orkidén är förmörkad och viktig för balansen. Blandad med Tonkabönan och Lakrits-infusionen förverkligar den all sin sensualitet till kompositionen. En parfym som sprider en gravitationskraft, osynlig men ändå drabbande.
 • Juliette, EdP 7,5ml

  Juliette, EdP 7,5ml
 • Vanilla Vibes, EdP 7,5ml

  Vanilla Vibes, EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Ode To Dullness Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Ode To Dullness Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Denna kreation förkroppsligar en neutral och poetiskbalans och har en lugnande och grundande effekt på sinnet. “Ode to dullness” är en hyllning till den underskattade skönheten i vardagens tristess. Doftens transparenta utseende döljer en oväntad balans av stjärnanis och freesia som utstrålar en känsla av minimalistisk lätthet. I kombination med den omslutande sensualiteten av sandelträ och kashmirblomma sveper kompositionen in dig i en mysig aura. Nyckelingredienser: Stjärnanis, Freesia, Sandelträ, Tonkaböna, Mysk Doftfamilj: Blommig, Mysk Vem passar den: Ode to Dullness är den perfekta doften för någon som söker en bekväm och ren doft. Tänk på den som att krypa ner under mysig filt på en regnig dag! Alla dofter från Juliette Has a Gun är veganska och tillverkade i Frankrike.
 • Mmmm…, EdP 100ml

  Mmmm…, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Musc Invisible är en mjuk, varm och mysig komposition. Lika bekväm och enkel som dina gamla favoritjeans ... lika passande på jobbet som på en ledig dejt. En doft som påminner om något gott, lättsamt, optimistiskt och samtidigt underbart skört. En drömsk och nostalgisk cocktail av behagliga toner, liggande på en silkeslen bas av krämig mysk. Den perfekta blandningen av kropp och själ.
 • Lady Vengeance, EdP 7,5ml

  Lady Vengeance, EdP 7,5ml
 • Anyway, EdP 50ml

  Anyway, EdP 50ml
 • Juliette has a gun Ego Stratis Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Ego Stratis Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, Spegel spegel, vem är jag? Feminim, maskulin, singular, plural, odefinierbar... Jag upptäcker nya gränser och skakar normen. När våra siluetter förs samman känner jag citrusnoterna nacken i samförstånd med de vattniga noterna. Doft av neroli, blåbär och mysk anländer och ansluter till dansen som skapar en mystisk doft. Vem är jag? Jag är jag, och alla mina alteregon. Ego Straits suddar ut linjerna.
 • Juliette has a gun Lipstick Fever Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Lipstick Fever Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Lipstick Fever fokuserar runt de historiska doftnoterna som använts i läppstift: iris, viol och hallon. Framhävda med träiga noter (patchouli, cederträ) för ett ge ett ännu mer sofistikerat intryck och spegla lädret av handväskan som läppstiftet så ofta är oskiljaktig med. En kontemporär komposition, gourmand, ultrafeminin. Toppnoter: Hallon, Viol AbsolutHjärtnoter: Iris Absolut, Patchouli EssensBasnoter: Vanilj Absolut
 • Not A Perfume Superdose, EdP 100ml

  Not A Perfume Superdose, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Oil Ficiton Eau de Parfum - 75 ml

  Juliette has a gun Oil Ficiton Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, När rött guld möter gult guld Ursprungligen skapad som en begränsad upplaga av 999 exemplar, men dess framgång och sofistikering har gjort Oil Fiction till en originell och mycket eftertraktad parfym. En doft som leker med ljuset och generositeten hos orientaliska toner. Ett kungligt elixir där det röda guldet från saffran blandar sig med det gula guldet från bärnsten. Löftet om en vild natur kommer att charma dig. il Fiction berättar historien om ett elegant spår, suave och djur. Flaskan är elegant och sofistikerad och presenteras i en ljus, modern vitlackerad ask.
 • Mmmm…, EdP 50ml

  Mmmm…, EdP 50ml
 • Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, En parfym med ett rikt och sofistikerat spår. Uttrycker obestridlig femininitet, självsäkerhet och är samtidigt gudomligt sensuell. Doften av någon som kan förföra.. De kan dofta, de kan drömma, men beslutet ligger i din hand. Den mycket eleganta men taggiga bulgariska rosen gifter sig med patchouli och vanilj för att skapa en fin elegans, både modern och oundviklig.
 • Juliette has a gun Lust For Sun Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Lust For Sun Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, I Juliettes spår lämnas hennes doft som en lätt och sensuell smekning, en påminnelse av hennes närvaro, strålande av ljus.En blomstrande doft med noter av Ylang-Ylang, med ett löfte om solsken från sin touch av monoi och kokos. Lust for Sun personifierar sommaren i varje droppe.En sensuell doft som påminner om solens strålar på varm, gyllene hud.TOPPNOTER: Freesia, Kokos, BergamottHJÄRTNOTER: Ylang-Ylang, Monoï, Apelsinblomma, GardeniaBASNOTER: Vanilj, Ambroxan, Mysk
 • Anyway, EdP 100ml

  Anyway, EdP 100ml
 • Magnolia Bliss, EdP 7,5ml

  Magnolia Bliss, EdP 7,5ml
 • Moscow Mule, EdP 7,5ml

  Moscow Mule, EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Pear Inc. Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Pear Inc. Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, Om du följer reglerna missar du allt det roliga! Pear Inc. är en doft byggd kring ett grönt päron, som vilar på ett hjärta av mysk och en twist av Ambroxan för att lyfta dess modernitet. En himmelsk doft som framkallar lycka, soliga dagar och positivitet!
 • Juliette has a gun Sunny Side Up Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Sunny Side Up Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Sunny Side Up är en självlysande sandelträkomposition med ett behagligt träigt spår. En lycklig terapi, för att upplysa din dag och lyfta ditt sinne. Vi förtjänar alla en liten promenad på solsidan!
 • Musc Invisible, EdP 100ml

  Musc Invisible, EdP 100ml
 • Juliette, EdP 100ml

  Juliette, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Not A Perfume 100 ml

  Juliette has a gun Not A Perfume 100 ml
  100 ml, Ren och unik En doft gjord av ett enda element som kallas Cetalox. Används vanligtvis i parfymeri som basnot, men här får vi se den i huvudrollen... En annan fördel med just denna sammansättning är att den är helt fri från allergener. Resultatet är minimalistiskt, elegant, rent. Juliettes ikoniska doft!
 • Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, En parfym med ett rikt och sofistikerat spår. Uttrycker obestridlig femininitet, självsäkerhet och är samtidigt gudomligt sensuell. Doften av någon som kan förföra.. De kan dofta, de kan drömma, men beslutet ligger i din hand. Den mycket eleganta men taggiga bulgariska rosen gifter sig med patchouli och vanilj för att skapa en fin elegans, både modern och oundviklig.
 • Lili Fantasy, EdP 100ml

  Lili Fantasy, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Lily Fantasy Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Lily Fantasy Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, En extravagant cocktail av vita blommor och bärnstensnoter, tillsammans med en gourmand-twist av Bubble Gum. En doftande virvelvind som kommer att meddela din ankomst...och återkalla dig när du är borta!
 • Lust For Sun, EdP 100ml

  Lust For Sun, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, En nollkalorigodis. MMMM... Jag tänkte på detta när jag skapade doften. Bakom ljudet, sorl döljer sig en värld av dolda nöjen som går bortom ord. En gourmandblandning av Vanilj och Neroli med en sötma som förgyller sinnena och framkallar omedelbar njutning
 • Pear inc., EdP 7,5ml

  Pear inc., EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Lust For Sun Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Lust For Sun Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, I Juliettes spår lämnas hennes doft som en lätt och sensuell smekning, en påminnelse av hennes närvaro, strålande av ljus.En blomstrande doft med noter av Ylang-Ylang, med ett löfte om solsken från sin touch av monoi och kokos. Lust for Sun personifierar sommaren i varje droppe.En sensuell doft som påminner om solens strålar på varm, gyllene hud.TOPPNOTER: Freesia, Kokos, BergamottHJÄRTNOTER: Ylang-Ylang, Monoï, Apelsinblomma, GardeniaBASNOTER: Vanilj, Ambroxan, Mysk
 • Juliette has a gun Lipstick Fever Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Lipstick Fever Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, Lipstick Fever fokuserar runt de historiska doftnoterna som använts i läppstift: iris, viol och hallon. Framhävda med träiga noter (patchouli, cederträ) för ett ge ett ännu mer sofistikerat intryck och spegla lädret av handväskan som läppstiftet så ofta är oskiljaktig med. En kontemporär komposition, gourmand, ultrafeminin. Toppnoter: Hallon, Viol AbsolutHjärtnoter: Iris Absolut, Patchouli EssensBasnoter: Vanilj Absolut
 • Magnolia Bliss, EdP 100ml

  Magnolia Bliss, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Magnolia Bliss Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Magnolia Bliss Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Magnolia Bliss är en fridfull blandning av Magnolia och blomster spetsad med en tvist av Mirabellplommon och uppfriskande Bergamot! Flower Power samlad i en vacker flaska! With the troubled times we’re going through, I am desperatly looking for some blissfulness. As I think we all are. Here comes Magnolia Bliss, where I imagined a Juliette as free as that famous summer of ‘69. My Flower Power heroine falls for the bohemian spirit without forgetting, as always, her rebellious nature...Peace! Romano Ricci
 • Magnolia Bliss, EdP 50ml

  Magnolia Bliss, EdP 50ml
 • Not A Perfume, EdP 7,5ml

  Not A Perfume, EdP 7,5ml
 • Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, En signaturdoft. En enkel och originell formula med bara 15 ingredienser som tar dig tillbaka till basen, där vi enbart behåller det bästa. En blandning av mysk, trä och citrusnoter som gifter sig i en subtil och ljus doft. Denna doft är långt ifrån anonym förenar både det feminima och maskulina.
 • Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum - 7,5 ml

  Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum - 7,5 ml
  7,5 ml, Kombinationen av de två motsatserna: den varma naturliga vaniljen med det färska havssaltet som transporterar vaniljen till en mineraldimension... Långt ifrån att vara överväldigande, blir vaniljen plötsligt... Mer atmosfärisk, mer elegant...Uttrycket av en sensuell, kraftfull och fri kvinnlighet. Vanilla Vibes är en hymn till äventyr och frihet.
 • Moscow Mule, EdP 100ml

  Moscow Mule, EdP 100ml
 • Juliette has a gun Another Oud Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Another Oud Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Ett originellt namn för en originell doft. Another Oud representerar en fördjupning ner i de orientaliska dofternas värld, version 2.0. En doft som framhäver det moderna, det överdådiga och det grandiosa som denna värld åberopar. En unik signaturdoft som lämnar efter sig ett spår av mystik med sin resolut träiga komposition toppad med lätt hallon i en ultramodern tappning av vad du förväntar dig av en klassisk Oud.
 • Juliette has a gun White Spirit Eau de Parfum - 75 ml

  Juliette has a gun White Spirit Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, När eld möter is White Spirit är resultatet av två kolliderande världar, som gifter sig på en vit äng. I hjärtat av detta elektriska ackord finns en blombukett som består av Jasmine Sambac och Tuberose absolut. Bakom dem finns deras sanna färger - sensuella, giftiga, beroendeframkallande. Sandalwood, Ambrocenide och Ambroxan går in i dansen i tur och ordning, en torr träig trio, som plötsligt sätter samman den vita blommian med modernitetens utmaning.
 • Juliette has a gun Lipstick Fever Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Lipstick Fever Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Lipstick Fever fokuserar runt de historiska doftnoterna som använts i läppstift: iris, viol och hallon. Framhävda med träiga noter (patchouli, cederträ) för ett ge ett ännu mer sofistikerat intryck och spegla lädret av handväskan som läppstiftet så ofta är oskiljaktig med. En kontemporär komposition, gourmand, ultrafeminin. Toppnoter: Hallon, Viol AbsolutHjärtnoter: Iris Absolut, Patchouli EssensBasnoter: Vanilj Absolut
 • Juliette has a gun Juliette Juliette EdP - 7,5 ml

  Juliette has a gun Juliette Juliette EdP - 7,5 ml
  7,5 ml, I Juliette leder det mörka körsbäret dansen. Genom att blanda det med träiga moderna noter som rosépeppar och Cashmeran blir den djupa doften av mörk körsbär plötsligt mycket sensuell. I hjärtat har du också en vacker Jasmine vilket skapar en fruktig, blommig doft med elegans och lätt provokation. Alla dofter från Juliette has a gun är veganska.
 • Sunny Side Up, EdP 100ml

  Sunny Side Up, EdP 100ml
 • Pear inc., EdP 100ml

  Pear inc., EdP 100ml
 • Juliette has a gun Ego Stratis Eau de Parfum - 50 ml

  Juliette has a gun Ego Stratis Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Spegel spegel, vem är jag? Feminim, maskulin, singular, plural, odefinierbar... Jag upptäcker nya gränser och skakar normen. När våra siluetter förs samman känner jag citrusnoterna nacken i samförstånd med de vattniga noterna. Doft av neroli, blåbär och mysk anländer och ansluter till dansen som skapar en mystisk doft. Vem är jag? Jag är jag, och alla mina alteregon. Ego Straits suddar ut linjerna.
 • Juliette has a gun Not Superdose Eau de Parfum - 100 ml

  Juliette has a gun Not Superdose Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Vi letar alltid efter innovativa sätt att skaka om parfymeriets värld och vi kom fram till en intensiv version av NOT a Perfume: Not a parfum Superdose! Superclean - Superpure - Superunique. Samma men överdoserad. En doft som kommer glädja Not a Perfume-älskare och som också kommer att uppskattas av dem som vanligtvis inte upplever doften av Not a Parfum som särskilt starkt...Ännu en ren, fräsch och elegant doft som lämnar mer kraftfullt spår. Ett explosivt namn för en explosiv doft.