Parfymtorget » Dam » Parfym EdT

Märken på parfym dam:

La Perla parfym dam

 • La Perla Edp 80ml

  Doften är en stor klassiker från doftfamiljen Chypre som innehar en elegant blandning av feminina toppnoter: mandarin och osmanthus. Hjärtnoterna består av ros med dess tidlösa förförelse och avslutas med patchouli och sandelträ som tillsammans ger en oförglömlig signatur. Den nya flaskan är en uppdaterad version av klassikern som skapades av Pierre Dinand 1987 Ytterst elegant, kurvig, enkel och sensuell.
 • La Perla Just Precious Edp 100ml

  En doft lika underbar som silke, en utsökt doft som utstrålar lyx och sensualitet. La Perla Just Precious EdP är för den utåtriktade kvinnan som strålar av elegans och lyx - en dyrbar doft, helt enkelt ''just precious''!Doften öppnar upp med ljusa, glittrande noter av mandarin, bergamot och apelsinblom för att sedan övergå i ett blommigt, extravagant hjärta av jasmin, pion, tiaré och ylang-ylang. Doften avslutas sedan i en sensuell, krämig bas av amber, sandelträ, patchouli och vanilj. Lanserad: 2013.
 • La PerlaPeony Blossom Edt 100ml

  Doften Peony Blossom är en unik doft för den självsäkra, feminina och moderna kvinnan. Toppnoten är fruktig med saftiga päron, vit persika, svarta vinbär och apelsinblomma. Hjärtnoten ger doften dess elegans med blommorna pion, jasmin och viol. Den sensuella basnoten består av träslaget patchouli tillsammans med oemotståndliga toner av vanilj och mysk. Peony Blossom är diskret som en vacker diamant men kan precis som denna bäras när som helst, med en smakfull och tidlös stil.
 • La Perla J'Aime Elixir Edp 100ml

  La Perla J'aime Elixir EdP är en feminin, sensuellt förförande blomma med passion i sin kärna. Doften griper ens uppmärksamhet med en praktfull öppning av bergamott och mandarin som genomsyras av en modern öppenhet, tillsammans med en djärv näve av kryddig svartpeppar. Hjärtat avslöjar en elegant bukett med blommande ros, berikad med sensuell kvinnlig viol och heliotrop. Den förförande basen i parfymen når ny intensitet med sin beroendeframkallande blandning av vaniljkola, mysk och vitmossa. Effekten är slående och oemotståndligt förförisk.La Perla J'aime Elixir EdP håller alla i sin förtrollning och ger kvinnan en ny signatur för varje ögonblick av förförelse med otrolig attraktionskraft och ett gott självförtroende.