Parfymtorget » Dam » Parfym EdT

Märken på parfym dam:

L'Occitane parfym dam

Populärt inom L'Occitane parfym dam

 • Verbena EdT 100ml L'Occitane Parfym

  EdT 100ml, En doft av uppfriskande citrus med noter av medelhavs verbena och en rosig bas av geranium och citronträd. Verbena EdT är en ljus och delikat doft som är inspirerad av provensalska marknader där luften fylls av nyplockade verbena blad.
 • Rose et Reines EdT L'Occitane Parfym

  EdT 50 ml, Roses et Reines EdT har en len och fräsch doft där blommiga noter hyllas. Doften öppnar med en frisk citruskänsla från bergamott och blad från vinbärsbusken. I doftens hjärta presenteras sedan blommiga noter från fyra olika roser med ursprung från Bulgarien, Turkiet, Grasse och Marocko samt spår av hallon och björnbär. Basen av vitt cederträ, heliotrop och mysk omfamnar slutligen doften.Rosbladen behandlas med olja vilket släpper fram en fruktigare doft.
 • Cherry Blossom EdT 75ml L'Occitane Parfym

  EdT 75ml, En frisk och blommig doft som öppnar upp med körsbär, svarta vinbär och freesia. I hjärtat finns liljekonvalj som sedan rundas av med basens noter av ambra och mysk. Innehåller körsbärsextrakt från Luberon, Frankrike.
 • Lavender Lavender EdC 300ml L'Occitane Parfym

  Lavender EdC 300ml, L'Occitane Eau de Cologne har en friskhet av citrusfrukter och en träig bas som även pryds av mysk. Det är en vibrerande Cologne som symboliserar ett firande av sommaren och solen i Haute - Provence. Använd sparsamt.