Maison Margiela damparfym

Populärt inom Maison Margiela damparfym

 • Replica Beach Walk, EdT 30ml

  Replica Beach Walk, EdT 30ml
 • Replica Flower Market, EdT 100ml

  Replica Flower Market, EdT 100ml
 • Replica Sailing Day, 30 ml, 30 ML

  Replica Sailing Day, 30 ml, 30 ML
  Sailing Day är en frisk doft som framkallar minnet av mjuka böljande vågor och den ljuvliga känslan av hav. Doftnoterna är aromatiska och rena och utgörs av ett akvatiskt ackord, irisabsolut och ett ackord av röd tång. Utforska det oändliga djupblå havet och känn hur havets friskhet genomsyrar noterna av juniperessens och ett unikt akvatiskt ackord. Dyk djupt ner i havet och få en fräsch boost av rossuperessensen och en härlig adrenalinkick av iris- och koriandernoterna. Styr dina segel mot nya äventyr, utforska havets mysterier och navigera genom basnoter av röd tång och ett salt ambraackord. Sailing Day är en fräsch och sofistikerad akvatisk doft som är uppfriskande och energigivande för dina sinnen. Denna eau de toilette fångar havets unika storhet och ingår i Replica Memories Collection, en doftkollektion som har skapats för att framkalla personliga minnen som vi alla kan relatera till. DOFTFAMILJ/DOFTTYP Fräsch/fräsch akvatisk NOTER Basnoter: Essens av röd tång, ambraackord, träackord med inslag av ambra Hjärtnoter: Korianderessens, irisabsolut, rossuperessens Toppnoter: Akvatiskt ackord, aldehydackord, juniperessens
 • Beach Walk EdT, 100 ml

  Beach Walk EdT, 100 ml
  En EdT som återupplivar minnet av en sommardag. Bergamott, citron och rosépeppar blandas omedelbart till ett hav av friskhet. Strålande ylang ylang ackompanjerar och framhäver de beroendeframkallande dofterna av kokosmjölk, mysk och heliotrop.

Fler tips på Maison Margiela damparfym

 • Replica Coffee Break EdT

  Replica Coffee Break EdT
  En paus på ett café. Starka smaker av Arabica och varma bakelser. En kopp kaffe med fantastisk arom. Krämig med noter av kaffe, lavendel och trä.
 • Bubble Bath EdT

  Bubble Bath EdT
  Maison Margiela Bubble Bath är minnet av en behaglig, avkopplande stund i ett härligt, löddrande bad. Att få sjunka ner i det varma, väldoftande vattnet och känna hur alla spänningar lämnar kroppen. Ett exklusivt ögonblick av egentid och välbefinnande med rosépeppar, superessens av ros och vit mysk.
 • Flower Market EdT, 100 ml

  Flower Market EdT, 100 ml
  En EdT med doften från den gröna friskheten hos nyklippta stjälkar. Transparenta noter av fresia och rosenblad indränkta i vatten samt mer fylliga noter av Sambac-jasmin och tuberos
 • Replica By The Fireplace EdT, 100 ml

  Replica By The Fireplace EdT, 100 ml
  En unisex EdT för både mannen och kvinnan. Denna doft ger en känsla av krispig vinter och värmen från en sprakande brasa.
 • Replica By the Fireplace, 30 ml

  Replica By the Fireplace, 30 ml
  By the Fireplace är en varm och kryddig doft som för tankarna till en mysig sprakande brasa och ett vitt, kallt vinterlandskap och den omsluter dig med sina noter av kryddnejlika, kastanj och vanilj. Dagen gryr och den gnistrande vita snön breder ut sig som ett härligt vinterlandskap intill de isiga fönsterluckorna. En brasa sprakar i den öppna spisen och doften av torrt trä och kastanj fyller rummet med värme och en ombonad känsla. Omfamnande noter av kryddnejlika och vanilj skapar en beroendeframkallande doft. By the Fireplace är en varm och söt gourmanddoft som utstrålar välbefinnande och sensualitet. Denna fylliga eau de toilette med mycket långvarig doft ingår i Replica Memories Collection, en doftkollektion som har skapats för att framkalla personliga minnen som vi alla kan relatera till. DOFTFAMILJ/DOFTTYP Varm och kryddig/varm och söt gourmand NOTER Basnoter: Vaniljackord, perubalsam, kashmir Hjärtnoter: Kastanjeackord, olja av guajakträ, juniperolja Toppnoter: Rosépeppar, blad av apelsinblomma, kryddnejlikeolja Rekommenderad användning: -Doften intensifieras av din egen kroppsvärme. Applicera i knä- och armveck för att få en intensivare doft som varar länge. -Undvik att gnugga eller klappa på huden efter applicering. Detta bryter ner doften och gör att den försvinner mycket snabbare. -Om du hellre vill bära doften på dina handleder måste du upprepa appliceringen om du tvättar händerna ofta eftersom doften lätt sköljs bort när du tvättar händerna.
 • Replica Springtime in a Park EdT

  Replica Springtime in a Park EdT
  Maison Margiela Replica Springtime in a Park Eau de Toilette. Blommor sticker upp ur marken och naturen hälsar oss välkommen. Det är första gången på året som vi kan njuta av en eftermiddag i parken omringade av en blomstrande atmosfär.Blommiga och fruktiga noter av päron, jasmin och vanilj.
 • Replica Beach Walk, 30 ml

  Replica Beach Walk, 30 ml
  Beach Walk är en modern blomsterdoft som för tankarna till en promenad längs stranden där den soliga doften av sommar med ljuvliga noter av citron, kokosmjölk och cederträ uppfyller dina sinnen. Den distinkta, varma blomsterdoften utstrålar sol och bekymmerslöshet. Beach Walk ingår i Replica Memories Collection, en doftkollektion som har skapats för att framkalla personliga minnen som vi alla kan relatera till. Promenera på stranden och njut av känslan när dina fötter sjunker ner i den varma, våta sanden. Vågorna sköljer över dina vrister och tidvattnet fyller luften med fräscha, salta toner. Solen står i zenit och solstrålarna lyser upp väderbitna strandskatter och eroderade snäckskal i strandkanten. Din hud blir sammetslen av solens värme och doftar som en varm sommardag. DOFTFAMILJ/DOFTTYP Frisk/frisk och blommig NOTER -Basnoter: Mysk, cederträ, benzoin -Hjärtnoter: Ilang-ilang, transluzone, heliotrop, kokosmjölk -Toppnoter: Bergamott, rosépeppar, citron Rekommenderad användning: -Doften intensifieras av din egen kroppsvärme. Applicera i knä- och armveck för att få en intensivare doft som varar länge. -Undvik att gnugga eller klappa på huden efter applicering. Detta bryter ner doften och gör att den försvinner mycket snabbare. -Om du hellre vill bära doften på dina handleder måste du upprepa appliceringen om du tvättar händerna ofta eftersom doften lätt sköljs bort när du tvättar händerna. -Byt ut din parfym efter tolv månader.
 • Replica Matcha Meditation EdT

  Replica Matcha Meditation EdT
  Maison Margiela Replica Matcha Meditation Eau de Toilette.Unna dig en rofylld stund för dig själv en solig eftermiddag. Alla dina sinnen väcks när du fokuserar på nuet och känner varje rörelse. Med den lugnande ångan från en varm kopp matcha-te skingras dina tankar. MATCHA-MEDITATION är själva essensen av lugn och tid för dig själv.
 • Replica Matcha Meditation EdT

  Replica Matcha Meditation EdT
  Maison Margiela Replica Matcha Meditation Eau de Toilette.Unna dig en rofylld stund för dig själv en solig eftermiddag. Alla dina sinnen väcks när du fokuserar på nuet och känner varje rörelse. Med den lugnande ångan från en varm kopp matcha-te skingras dina tankar. MATCHA-MEDITATION är själva essensen av lugn och tid för dig själv.
 • Replica Lazy Sunday Morning EdT, 100 ml

  Replica Lazy Sunday Morning EdT, 100 ml
  En EdT som med päronackord, rosblad och patchouli återkallar en känsla av silkeslen hud, skrynkliga lakan och den lugnande doften av nytvättat.
 • Replica Jazz Club, 30 ml

  Replica Jazz Club, 30 ml
  Jazz Club är en kryddig trädoft som med sina mjuka, fylliga noter av romabsolut som understryks av ett absolut av tobaksblad för tankarna till en antologi med klassiska drinkar och koppartoner. Adressen till denna dolda jazzklubb i Brooklyn har givits vidare från generation till generation, vilket har odödliggjort traditionen. En antologi av klassiska noter och kopparnoter sveper sig genom den välkända, behagliga atmosfären. I baren blandar man kryddiga, smakfulla romdrinkar med en fräsch citrontwist som sedan avnjuts vid träborden. Sjunk ner i läderfåtöljen där den lätta och söta doften av tobak dröjer sig kvar och den dämpade belysningen reflekteras i det skinande blanka pianot. Jazz Club är en signaturdoft som utstrålar fyllighet och sensualitet. Denna fylliga eau de toilette ingår i Replica Memories Collection, en doftkollektion som har skapats för att framkalla personliga minnen som vi alla kan relatera till. DOFTFAMILJ/DOFTTYP Orientalisk trädoft/varm och kryddig NOTER Basnoter: Tobaksabsolut, vaniljböna, styraxresinoid Hjärtnoter: Romabsolut, kryddnejlikeolja, vetiverolja från Java Toppnoter: Rosépeppar, primofiore-citron, neroliolja
 • Replica Beach Walk, EdT 100ml

  Replica Beach Walk, EdT 100ml
 • Lazy Sunday Morning, 30 ml

  Lazy Sunday Morning, 30 ml
  Lazy Sunday Morning är en klassisk blomsterdoft som för tankarna till minnet av mjuk, sammetslen hud insvept i fräscht och härligt sänglinne som doftar ljuvligt av nyskördade päron, iris och behaglig vit mysk. Soluppgången med solen som varsamt vaknar till liv välkomnar en perfekt morgon. Ljumma sommarvindar bär blommornas viskningar och lyfter fram den ljuvliga doften av nytvättat linne. Doften värmer upp din fina, sammetslena hud, sveper in den i fräscha linnelakan och lämnar efter sig ljuvliga minnen och känslor. Lazy Sunday Morning är en klassisk, blommig vardagsdoft som utstrålar välbefinnande, renhet och avkoppling. Denna eau de toilette med sin känsla av renhet och återhämtning ingår i Replica Memories Collection, en doftkollektion som har skapats för att framkalla personliga minnen som vi alla kan relatera till. DOFTFAMILJ/DOFTTYP Blommig/klassisk blomdoft NOTER Liljekonvalj, iris, vit mysk Rekommenderad användning: -Doften intensifieras av din egen kroppsvärme. Applicera i knä- och armveck för att få en intensivare doft som varar länge. -Undvik att gnugga eller klappa på huden efter applicering. Detta bryter ner doften och gör att den försvinner mycket snabbare. -Om du hellre vill bära doften på dina handleder måste du upprepa appliceringen om du tvättar händerna ofta eftersom doften lätt sköljs bort när du tvättar händerna. -Byt ut din parfym efter tolv månader.