Marc Jacobs damparfym

Populärt inom Marc Jacobs damparfym

Fler tips på Marc Jacobs damparfym

 • Marc Jacobs Perfect Intense edp 30ml

  Marc Jacobs Perfect Intense edp 30ml
 • Daisy Love Set, Edt 50ml + BL 75ml + SG 75ml

  Daisy Love Set, Edt 50ml + BL 75ml + SG 75ml
 • Perfect Intense, EdP 10ml

  Perfect Intense, EdP 10ml
 • Daisy Love Eau So Sweet, EdT 50ml

  Daisy Love Eau So Sweet, EdT 50ml
 • Marc Jacobs Daisy EdT, 100 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy EdT, 100 ml Marc Jacobs Parfym
  100 ml, Daisy från Marc Jacobs är strålande och förtrollande. Det är en sprudlande blommig bukett med en fräsch, livfull kant. Doften öppnar med hallon, violblad och grapefrukt för att övergå till viol, jasmin och gardenia. Doften avslutas med en bas av vanilj, mysk och vita träslag.
 • Daisy Dream EdT

  Daisy Dream EdT
  En fruktig EdT som kan beskrivas som lätt och luftig. Daisy Dream fängslar oss med smakfulla toppnoter av björnbär, färsk grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat ger en rik och feminin doft av jasmin, noter av vitt trä, mysk och kokosvatten. Toppnoter: Björnbär, grapefrukt och päron. Hjärtnoter: Jasmin, litchi och blåregn. Basnoter: Vitt trä, mysk och kokosvatten.
 • Daisy Eau So Fresh Gift Set, EdT 75ml + BL 75ml + SG 75ml

  Daisy Eau So Fresh Gift Set, EdT 75ml + BL 75ml + SG 75ml
 • Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 100 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 100 ml Marc Jacobs Parfym
  100 ml, En elegant och feminin doft med inspiration från tusenskönor och blå himmel. Daisy Dream är en lätt doft som både är blommig och fruktig. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT, 10 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT, 10 ml Marc Jacobs Parfym
  10 ml, Daisy Love eau so sweet – den friska gourmanden. Den söta, mousserande, flörtiga och samtidigt mjuka doften med noter som vita hallon i toppen, blommor i hjärtat och sockrad mysk i basen.    Lanseringsår: 2019 Toppnot: vita hallon Hjärtnot: blommor Basnot: sockrad mysk
 • Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 30 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 30 ml Marc Jacobs Parfym
  30 ml, En elegant och feminin doft med inspiration från tusenskönor och blå himmel. Daisy Dream är en lätt doft som både är blommig och fruktig. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.
 • Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette 50ml

  Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette 50ml
  Daisy Eau de Toilette är en frisk, positiv och ungdomlig doft från Marc Jacobs. Doften är lekfull och sofistikerad på en gång, men tar inte livet alltför allvarligt. Till noterna hör jordgubbar, violblad och vitt trä.
 • Daisy Spring, EdT 50ml

  Daisy Spring, EdT 50ml
 • Daisy Dream Forever, EdP 50ml

  Daisy Dream Forever, EdP 50ml
 • Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Parfum 50ml

  Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Parfum 50ml
  Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Parfume är en något djupare tolkning av den klassiska och prisbelönta originaldoften Daisy. Till noterna hör björnbär, blåregn och vitt trä. Doften har en blommig friskhet som känns riktigt lyxig.
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT, 100 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT, 100 ml Marc Jacobs Parfym
  100 ml, Daisy Love eau so sweet – den friska gourmanden. Den söta, mousserande, flörtiga och samtidigt mjuka doften med noter som vita hallon i toppen, blommor i hjärtat och sockrad mysk i basen.    Lanseringsår: 2019 Toppnot: vita hallon Hjärtnot: blommor Basnot: sockrad mysk
 • Perfect EdP, 50 ml

  Perfect EdP, 50 ml
  Modern, ljus och feminin. Upptäck Marc Jacobs nya doft Perfect Eau de Parfum, en lekfull och beroendeframkallande blommig doft skapad av parfymören Domitille Michalon-Bertier. Perfect är en hyllning till dig själv, till självacceptans och originalitet. Liksom tatueringen på Marc Jacobs handled ”perfect” så förespråkar doften - du är perfekt precis som du är.Perfect Eau de Parfum är en oväntad och på samma gång harmonisk parfym där fräscha blommor möter harmoniska, mjuka doftackord. Doften öppnar upp med noter av saftiga rabarber och påsklilja, och i hjärtat finner vi krämig mandelmjölk.Perfect är ingenting man förväntar sig, men allt du behöver vara.Topp: Rabarber, PåskliljorHjärta: MandelmjölkBas: Cederträ, Cashmeran
 • Daisy Love EdT

  Daisy Love EdT
  Daisy trollbinder stadens gator. Hon skapar sin egen vackra och överraskande värld och bjuder in till sitt magiska universum. Från de vackra gröna blomsterängarna till stadens parker vid solnedgången. De skapar en värld där soliga dagar är lika härliga som deras svalkande mjukglass och matcha latte. Daisy Love är en sprudlande gourmand med noter av hjortron, prästkrage och vitt trä.
 • Daisy Dream, EdT 100ml

  Daisy Dream, EdT 100ml
 • Perfect, EdP 100ml

  Perfect, EdP 100ml
 • Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 20 ml

  Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 20 ml
  Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette är den perfekta doften för kvinnor som vågar drömma. Doften är lätt, fruktig och blommig på en och samma gång. Bland toppnoterna finns björnbär, grapefrukt och saftiga päron. Hjärtnoterna är blommigare med jasmin, litchi och blåregn. Doften avrundas slutligen med mysk, kokosvatten och vitt trä.
 • Perfect Intense, EdP 30ml

  Perfect Intense, EdP 30ml
 • Perfect EdP, 50 ml

  Perfect EdP, 50 ml
  Modern, ljus och feminin. Upptäck Marc Jacobs nya doft Perfect Eau de Parfum, en lekfull och beroendeframkallande blommig doft skapad av parfymören Domitille Michalon-Bertier. Perfect är en hyllning till dig själv, till självacceptans och originalitet. Liksom tatueringen på Marc Jacobs handled ”perfect” så förespråkar doften - du är perfekt precis som du är.Perfect Eau de Parfum är en oväntad och på samma gång harmonisk parfym där fräscha blommor möter harmoniska, mjuka doftackord. Doften öppnar upp med noter av saftiga rabarber och påsklilja, och i hjärtat finner vi krämig mandelmjölk.Perfect är ingenting man förväntar sig, men allt du behöver vara.Topp: Rabarber, PåskliljorHjärta: MandelmjölkBas: Cederträ, Cashmeran
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette 50ml

  Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette 50ml
  Den mest oemotståndliga Daisy-doften hittills! Flörtig och söt, med doft av vita hallon, bergamott, blommor och mysk. Som sockervadd på flaska!
 • Decadence Eau So Decadent, EdT 50ml

  Decadence Eau So Decadent, EdT 50ml
 • Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum 50 ml

  Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum 50 ml
  Daisy Eau So Intense är inspirerad av de magiska minuterna strax innan solnedgången. En gyllene slöja sänker sig över världen, och det är lika vackert som tillfälligt. Doften är en sötare och fylligare variant av klassikern Daisy.
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau De Toilette 10ml

  Marc Jacobs Daisy Love Eau De Toilette 10ml
  Marc Jacobs Daisy Love är en oemotståndlig eau de toilette med gourmandkaraktär. Till noterna hör hjortron, tusensköna och drivved. En feminin, ungdomlig och sofistikerad doft för alla tillfällen.
 • Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 20 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 20 ml Marc Jacobs Parfym
  20 ml, En fruktig och blommig doft som känns lätt och luftig på din hud. Marc Jacobs Daisy Dream EdT är en fängslande doft som med sina feminina, drömliknande noter för dina tankar till varma sommardagar på en vacker blomsteräng! Marc Jacbos Daisy Dream EdT öppnar upp med saftiga noter av päron, björnbär och grapefrukt för att sedan övergå i ett feminint hjärta av jasmin, blåregn och litchi. Doften landar sedan i en sinnlig bas av mysk, kokosvatten och vitt trä.
 • Daisy Love, EdT 30ml

  Daisy Love, EdT 30ml
 • Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum 100 ml

  Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum 100 ml
  Perfect från Marc Jacobs är en lekfull parfym som utstrålar optimism och originalitet. Doften är inspirerad av Marc Jacobs mantra "jag är perfekt som jag är" och uppmanar bäraren att omfamna sitt riktiga jag.
 • Marc Jacobs Perfect edp 50ml

  Marc Jacobs Perfect edp 50ml
 • Daisy Eau So Intense EdP

  Daisy Eau So Intense EdP
  Gyllene. Magisk. Feminin.Daisy Eau So Intense Eau de Parfum för henne är en ny, djupare version av Marc Jacobs klassiska doft Daisy Eau de Toilette.Den världskända mästerparfymören Alberto Morillas har skapat denna vibrerande Eau de Parfum, med en gnistrande bris av jordgubbar och saftigt päron som möter söt honung och elegant ros i doftens hjärta. Ett doftspår av mjuk vanilj dröjer sig kvar på huden, balanseras upp av krispig grön mossa som tillsammans utvecklar denna unika, förtrollande doft.Den ikoniska daisyflaskan är nu klädd i lyxiga skimrande guldtoner, skapad med inspiration hämtade från den mest gyllene tidpunkten i en solnedgång – golden hour. En doft lika fyllig, som för dina tankar till den första sommardagen och smaken av solvärmda jordgubbar.Doftfamilj: FloralTOPP: Jordgubbar, Päron, BergamottHJÄRTA: Honung, Ros, JasmineBAS: Ekmossa, Benzoin, Vanilj, Mysk
 • Marc Jacobs Daisy Love edt 50ml

  Marc Jacobs Daisy Love edt 50ml
 • Marc Jacobs Daisy Dream Kiss edt 50ml

  Marc Jacobs Daisy Dream Kiss edt 50ml
 • Marc Jacobs Daisy Love Sunshine edt 50ml

  Marc Jacobs Daisy Love Sunshine edt 50ml
 • Daisy Love Eau So Sweet, EdT 30ml

  Daisy Love Eau So Sweet, EdT 30ml
 • Daisy Eau So Fresh, EdT 75ml

  Daisy Eau So Fresh, EdT 75ml
 • Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau De Toilette Limited Edition 50 ml

  Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau De Toilette Limited Edition 50 ml
  Daisy Love Marc Jacobs Skies Limited Edition: Toppnotens saltackord blandas med gul bärnstensblomma och skapar en hypnotisk, naturlig friskhet som glider in i en elegant baston av blå kristall och ljusa träslag.
 • Daisy Love Eau So sweet Edt

  Daisy Love Eau So sweet Edt
  Daisy Love eau so sweet – den friska gourmanden. Den söta, mousserande, flörtiga och samtidigt mjuka doften med noter som vita hallon i toppen, blommor i hjärtat och sockrad mysk i basen. Doftnoter:Topp: vita hallon,Hjärta; blommorBas: sockrad mysk
 • Daisy Love, EdT 50ml

  Daisy Love, EdT 50ml
 • Daisy Love Skies, EdT 50ml

  Daisy Love Skies, EdT 50ml
 • Daisy Dream EdT

  Daisy Dream EdT
  En fruktig EdT som kan beskrivas som lätt och luftig. Daisy Dream fängslar oss med smakfulla toppnoter av björnbär, färsk grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat ger en rik och feminin doft av jasmin, noter av vitt trä, mysk och kokosvatten. Toppnoter: Björnbär, grapefrukt och päron. Hjärtnoter: Jasmin, litchi och blåregn. Basnoter: Vitt trä, mysk och kokosvatten.
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet edt 50ml

  Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet edt 50ml
 • Daisy Love Eau So Sweet Petals, EdT 20ml

  Daisy Love Eau So Sweet Petals, EdT 20ml
 • Daisy Love Petals, EdT 20ml

  Daisy Love Petals, EdT 20ml
 • Marc Jacobs Daisy Spring Eau de Toilette 50 ml

  Marc Jacobs Daisy Spring Eau de Toilette 50 ml
  Daisy Spring Eau de Toilette är en fräsch och elegant doft med rosenknoppar och rosenträblommor, som får en grön, kryddig karaktär tack vare noter av kardemumma.
 • Daisy Love Eau So sweet Edt

  Daisy Love Eau So sweet Edt
  Daisy Love eau so sweet – den friska gourmanden. Den söta, mousserande, flörtiga och samtidigt mjuka doften med noter som vita hallon i toppen, blommor i hjärtat och sockrad mysk i basen. Doftnoter:Topp: vita hallon,Hjärta; blommorBas: sockrad mysk
 • Marc Jacobs Perfect Intense edp 100ml

  Marc Jacobs Perfect Intense edp 100ml
 • Marc Jacobs Daisy EdT, 20 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy EdT, 20 ml Marc Jacobs Parfym
  20 ml, Daisy från Marc Jacobs är strålande och förtrollande. Det är en sprudlande blommig bukett med en fräsch, livfull kant. Doften öppnar med hallon, violblad och grapefrukt för att övergå till viol, jasmin och gardenia. Doften avslutas med en bas av vanilj, mysk och vita träslag.
 • Marc Jacobs Daisy Dream Sunshine edt 50ml

  Marc Jacobs Daisy Dream Sunshine edt 50ml
 • Marc Jacobs Perfect edp 100ml

  Marc Jacobs Perfect edp 100ml
 • Daisy Eau So Intense, EdP 50ml

  Daisy Eau So Intense, EdP 50ml
 • Marc Jacobs Daisy Love Spring Eau de Toilette 50 ml

  Marc Jacobs Daisy Love Spring Eau de Toilette 50 ml
  Daisy Love Spring Eau de Toilette Spring är en feminin doft med rosa pion i en söt och krämig kombination av fikon och fikonmjölk.
 • Daisy Dream Forever EdP

  Daisy Dream Forever EdP
  En EdP som är inspirerad av en evigt blå himmel och gestaltar Marc Jacobs ungdomliga och eteriska tjej. DAISY DREAM FOREVER är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser björnbär, blåregn och vita träslag som omfamnar huden och lämnar ett elegant avtryck.
 • Daisy Eau So Fresh, EdT 125ml

  Daisy Eau So Fresh, EdT 125ml
 • Daisy Love Eau So Sweet, EdT 100ml

  Daisy Love Eau So Sweet, EdT 100ml
 • Perfect Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml

  Perfect Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml
 • Marc Jacobs Daisy Dream edt 30ml

  Marc Jacobs Daisy Dream edt 30ml
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette 30ml

  Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette 30ml
  Marc Jacobs Daisy Love är en oemotståndlig eau de toilette med gourmandkaraktär. Till noterna hör hjortron, tusensköna och drivved. En feminin, ungdomlig och sofistikerad doft för alla tillfällen.
 • Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 30ml

  Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 30ml
  Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette är den perfekta doften för kvinnor som vågar drömma. Doften är lätt, fruktig och blommig på en och samma gång. Bland toppnoterna finns björnbär, grapefrukt och saftiga päron. Hjärtnoterna är blommigare med jasmin, litchi och blåregn. Doften avrundas slutligen med mysk, kokosvatten och vitt trä.
 • Perfect Intense, EdP 100ml

  Perfect Intense, EdP 100ml
 • Perfect Intense EdP

  Perfect Intense EdP
  Fyllig. Gyllene. Djärv.Hylla det vackra i att vara äkta, i att vara orädd, i att vara #PerfectAsIAm med den nya doften för kvinnor från Marc Jacobs, Perfect Intense Eau de Parfum.Precis som den bästsäljande originaldoften Perfect är Perfect Intense inspirerad av Marc Jacobs personliga mantra ”jag är perfekt precis som jag är”, vilket tatueringen på hans handled ”perfect” symboliserar.Tillhörande doftfamiljen floral, öppnar Perfect Intense upp med blommiga noter av strålande påsklilja och vit nattjasmin. Gyllene rostade mandlar möter sandelträ och ger parfymen en varm, mjuk doftupplevelse. En fyllig, lekfull doft som håller länge på huden och passar alla kvinnor.#MJPerfectDoftfamilj: Comfort floralToppnoter: Rostade mandlar, rosépeppar,Hjärtnoter: Citrus absolut, jasmin sambacBasnoter: Sesamolja, sandelträ, cashmeran
 • Marc Jacobs Daisy Daze edt 50ml

  Marc Jacobs Daisy Daze edt 50ml
 • Perfect, EdP 50ml

  Perfect, EdP 50ml
 • Daisy Dream, EdT 30ml

  Daisy Dream, EdT 30ml
 • Daisy Eau So Fresh Spring, EdT 75ml

  Daisy Eau So Fresh Spring, EdT 75ml
 • Perfect Intense, EdP 50ml

  Perfect Intense, EdP 50ml
 • Daisy Eau So Fresh EdT

  Daisy Eau So Fresh EdT
  En EdT som är livfull, charmig och oförutsägbar. Daisy Eau So Fresh är en ny version av orginaldoften Daisy. Den förflyttar dig till en plats som påminner om glädje, sommar och sprider en ungdomlig känsla av enkelhet och fräschhet.Toppnoter: Hallon. Hjärtnoter: Vildros. Basnoter: Plommon.
 • Daisy, EdT 30ml

  Daisy, EdT 30ml
 • Perfect Intense EdP

  Perfect Intense EdP
  Fyllig. Gyllene. Djärv.Hylla det vackra i att vara äkta, i att vara orädd, i att vara #PerfectAsIAm med den nya doften för kvinnor från Marc Jacobs, Perfect Intense Eau de Parfum.Precis som den bästsäljande originaldoften Perfect är Perfect Intense inspirerad av Marc Jacobs personliga mantra ”jag är perfekt precis som jag är”, vilket tatueringen på hans handled ”perfect” symboliserar.Tillhörande doftfamiljen floral, öppnar Perfect Intense upp med blommiga noter av strålande påsklilja och vit nattjasmin. Gyllene rostade mandlar möter sandelträ och ger parfymen en varm, mjuk doftupplevelse. En fyllig, lekfull doft som håller länge på huden och passar alla kvinnor.#MJPerfectDoftfamilj: Comfort floralToppnoter: Rostade mandlar, rosépeppar,Hjärtnoter: Citrus absolut, jasmin sambacBasnoter: Sesamolja, sandelträ, cashmeran
 • Marc Jacobs Daisy Love edt 30ml

  Marc Jacobs Daisy Love edt 30ml
 • Perfect, EdP 30ml

  Perfect, EdP 30ml
 • Decadence Eau So Decadent, EdT 30ml

  Decadence Eau So Decadent, EdT 30ml
 • Daisy EdT

  Daisy EdT
  En EdT som motsvarar essensen i en ungdomlig själ: glad, fri och positiv. Daisy är fräsch och feminin, med en lekfullhet. Den är sofistikerad men inte alltför allvarlig, strålande och förtjusande.Toppnoter: Smultron. Hjärtnoter: Violblad. Basnoter: Vitt trä.
 • Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent edt 50ml

  Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent edt 50ml
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet edt 100ml

  Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet edt 100ml
 • Perfect EdP

  Perfect EdP
  Modern, ljus och feminin. Upptäck Marc Jacobs nya doft Perfect Eau de Parfum, en lekfull och beroendeframkallande blommig doft skapad av parfymören Domitille Michalon-Bertier. Perfect är en hyllning till dig själv, till självacceptans och originalitet. Liksom tatueringen på Marc Jacobs handled ”perfect” så förespråkar doften - du är perfekt precis som du är.Perfect Eau de Parfum är en oväntad och på samma gång harmonisk parfym där fräscha blommor möter harmoniska, mjuka doftackord. Doften öppnar upp med noter av saftiga rabarber och påsklilja, och i hjärtat finner vi krämig mandelmjölk.Perfect är ingenting man förväntar sig, men allt du behöver vara.Topp: Rabarber, PåskliljorHjärta: MandelmjölkBas: Cederträ, Cashmeran
 • Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum 30 ml

  Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum 30 ml
  Daisy Eau So Intense är inspirerad av de magiska minuterna strax innan solnedgången. En gyllene slöja sänker sig över världen, och det är lika vackert som tillfälligt. Doften är en sötare och fylligare variant av klassikern Daisy.
 • Daisy Love EdT

  Daisy Love EdT
  Daisy trollbinder stadens gator. Hon skapar sin egen vackra och överraskande värld och bjuder in till sitt magiska universum. Från de vackra gröna blomsterängarna till stadens parker vid solnedgången. De skapar en värld där soliga dagar är lika härliga som deras svalkande mjukglass och matcha latte. Daisy Love är en sprudlande gourmand med noter av hjortron, prästkrage och vitt trä.
 • Daisy Love Eau So sweet Edt

  Daisy Love Eau So sweet Edt
  Daisy Love eau so sweet – den friska gourmanden. Den söta, mousserande, flörtiga och samtidigt mjuka doften med noter som vita hallon i toppen, blommor i hjärtat och sockrad mysk i basen. Doftnoter:Topp: vita hallon,Hjärta; blommorBas: sockrad mysk
 • Marc Jacobs Daisy Love edt 100ml

  Marc Jacobs Daisy Love edt 100ml
 • Daisy Love Spring, EdT 50ml

  Daisy Love Spring, EdT 50ml
 • Daisy Skies, EdT 50ml

  Daisy Skies, EdT 50ml
 • Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 50 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Dream EdT, 50 ml Marc Jacobs Parfym
  50 ml, En elegant och feminin doft med inspiration från tusenskönor och blå himmel. Daisy Dream är en lätt doft som både är blommig och fruktig. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.
 • Daisy Love Eau So Sweet Rollerball, EdT 10ml

  Daisy Love Eau So Sweet Rollerball, EdT 10ml
 • Daisy, EdT 50ml

  Daisy, EdT 50ml
 • Daisy Eau So Fresh Petals, EdT 20ml

  Daisy Eau So Fresh Petals, EdT 20ml
 • Perfect, EdP 10ml

  Perfect, EdP 10ml
 • Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT, 30 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT, 30 ml Marc Jacobs Parfym
  30 ml, Daisy Love eau so sweet – den friska gourmanden. Den söta, mousserande, flörtiga och samtidigt mjuka doften med noter som vita hallon i toppen, blommor i hjärtat och sockrad mysk i basen.    Lanseringsår: 2019 Toppnot: vita hallon Hjärtnot: blommor Basnot: sockrad mysk
 • Marc Jacobs Daisy edt 100ml Demo (Saknar plombering)

  Marc Jacobs Daisy edt 100ml Demo (Saknar plombering)
 • Perfect Intense EdP

  Perfect Intense EdP
  Fyllig. Gyllene. Djärv.Hylla det vackra i att vara äkta, i att vara orädd, i att vara #PerfectAsIAm med den nya doften för kvinnor från Marc Jacobs, Perfect Intense Eau de Parfum.Precis som den bästsäljande originaldoften Perfect är Perfect Intense inspirerad av Marc Jacobs personliga mantra ”jag är perfekt precis som jag är”, vilket tatueringen på hans handled ”perfect” symboliserar.Tillhörande doftfamiljen floral, öppnar Perfect Intense upp med blommiga noter av strålande påsklilja och vit nattjasmin. Gyllene rostade mandlar möter sandelträ och ger parfymen en varm, mjuk doftupplevelse. En fyllig, lekfull doft som håller länge på huden och passar alla kvinnor.#MJPerfectDoftfamilj: Comfort floralToppnoter: Rostade mandlar, rosépeppar,Hjärtnoter: Citrus absolut, jasmin sambacBasnoter: Sesamolja, sandelträ, cashmeran
 • Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum 30 ml

  Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum 30 ml
  Perfect Eau de Parfum från Marc Jacobs är en lekfull parfym som utstrålar optimism och originalitet.
 • Marc Jacobs Daisy Skies Eau De Toilette Limited Edition 50 ml

  Marc Jacobs Daisy Skies Eau De Toilette Limited Edition 50 ml
  Daisy Marc Jacobs Skies Limited Edition: blå mineralnot och gul lotusblomma smälter samman för att skapa en fräsch blomsterdoft med havstoner, insvept i lugnande sandelträ och mysk.
 • Decadence Rollerball, EdP 10ml

  Decadence Rollerball, EdP 10ml
 • Perfect Intense EdP

  Perfect Intense EdP
  Fyllig. Gyllene. Djärv.Hylla det vackra i att vara äkta, i att vara orädd, i att vara #PerfectAsIAm med den nya doften för kvinnor från Marc Jacobs, Perfect Intense Eau de Parfum.Precis som den bästsäljande originaldoften Perfect är Perfect Intense inspirerad av Marc Jacobs personliga mantra ”jag är perfekt precis som jag är”, vilket tatueringen på hans handled ”perfect” symboliserar.Tillhörande doftfamiljen floral, öppnar Perfect Intense upp med blommiga noter av strålande påsklilja och vit nattjasmin. Gyllene rostade mandlar möter sandelträ och ger parfymen en varm, mjuk doftupplevelse. En fyllig, lekfull doft som håller länge på huden och passar alla kvinnor.#MJPerfectDoftfamilj: Comfort floralToppnoter: Rostade mandlar, rosépeppar,Hjärtnoter: Citrus absolut, jasmin sambacBasnoter: Sesamolja, sandelträ, cashmeran
 • Daisy Pen Gift Set, EdT 3x10ml

  Daisy Pen Gift Set, EdT 3x10ml
 • Perfect EdP Gift Box

  Perfect EdP Gift Box