Police damparfym

To Be Woman, To Be The Queen, To Be Rose Blossom. Så heter parfymerna från märket Police. De är alla förpackade i en glasflaska med form av en dödskalle med Police-märket i munnen. Här ser du hur de ser ut. Klicka dig vidare om du vill se en större bild och läsa mer om en specifik Policedoft.

Populärt inom Police damparfym

Fler tips på Police damparfym

 • Police To Be Woman edp 125ml

  Police To Be Woman edp 125ml
 • Police To Be #Freetodare for Woman Eau de Parfum - 75 ml

  Police To Be #Freetodare for Woman Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, Den här förföriska feminina doften är skapad med den fascinerande och modiga kvinnan i åtanke. Den förtrollande doften öppnar med fruktiga toner av päron, saftiga hallon och syrlig italiensk mandarin. Det oemotståndliga hjärtat övergår i blommiga nyanser av Jasmin, Heliotrop och Freesia. Doften avslutas med den exklusiva blandningen av vanilj och kakaobönor som understryker sandelträets sensuella karaktär, allt skapat för att attrahera och fängsla. Topp: päron, italiensk mandarin, hallon Hjärta: Freesia, Jasmin sambac, Heliotrop Bas: kakaoböna, vanilj, sandelträ
 • Police Potion Love for Her Eau de Parfum - 30 ml

  Police Potion Love for Her Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Denna doft utstrålar sensualitet och femininitet. En inledning av citrusfrukter leder till ett blommande hjärta av agave och apelsinblomma, sammanflätade med delikata nyanser av ros. Doften avrundas med persika, mysk och ambramone™ som ger doften en stark karaktär. Doftfamilj: FLOWERY TOPP-Grapefrukt, bergamott, marina ackord HJÄRTA-Tuberos/natthyacint, apelsinblomma, ros BAS-Persika, vit mysk, ambramone Applicera på pulspunkterna vid sidorna av halsen och handlederna. Endast för externt bruk. Undvik att spraya i ögonen. Spraya aldrig i närheten av öppen låga pga flamrisk.
 • Police To Be Tattooart For Woman edp 40ml

  Police To Be Tattooart For Woman edp 40ml
 • Police To Be Exotic Jungle For Woman edp 75ml

  Police To Be Exotic Jungle For Woman edp 75ml
 • Police Potion for her Eau de Parfum - 30 ml

  Police Potion for her Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Detta sensuella elixir omfamnar och förför dig med sina varma förbjudna noter. Doften har tagits fram med hjälp av livfulla och fruktiga fasetter för att skapa en lustfylld doftkombination som uttrycker förbjudna ögonblick med röd äpple-touch. Läckra och omfamnande blommor fångar dig medan saltad kola överraskar dig, tillsammans skapas en förtrollande och feminin doft. Topp: Italiensk Bergamott, Rosépeppar, Äppel-Ackord Hjärta: Apelsinblom, Damaskusros, Saftig Vit Persika Magnolia BAS: Benzoin*, Bärnsten, Vanilj, Salt Karamell
 • Police To Be #Freetodare For Women edt 75ml

  Police To Be #Freetodare For Women edt 75ml
 • Police To Be Tattooart For Woman edp 75ml

  Police To Be Tattooart For Woman edp 75ml
 • Police To Be #Freetodare For Women edt 40ml

  Police To Be #Freetodare For Women edt 40ml
 • Police To Be Exotic Jungle Woman Eau de Parfum - 40 ml

  Police To Be Exotic Jungle Woman Eau de Parfum - 40 ml
  40 ml, To Be Exotic Jungle Woman är en sensuell doft med exotiska inslag. Doften inleder med frisk citron och saftiga svarta vinbär. I hjärtat finns osmanthus och jasmin som mjukas upp av oemotståndlig vanilj i basen.
 • To Be #Freetodare for Woman, EdP 75ml

  To Be #Freetodare for Woman, EdP 75ml
 • Police To Be Tattooart For Woman Eau de Parfum - 40 ml

  Police To Be Tattooart For Woman Eau de Parfum - 40 ml
  40 ml, Police To Be Tattooart for Women är en ung och trendig doft för kvinnor. Doften förmedlar en känsla av frihet och stark personlighet. Toppnoter: äppleblom, freesia, plommon, lönnsaft Hjärtnoter: jasmin, viol, ros, heliotrop Basnoter: sandelträ, cederträ, marshmallows, mysk
 • Police To Be Exotic Jungle Woman Eau de Parfum - 75 ml

  Police To Be Exotic Jungle Woman Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, To Be Exotic Jungle Woman är en sensuell doft med exotiska inslag. Doften inleder med frisk citron och saftiga svarta vinbär. I hjärtat finns osmanthus och jasmin som mjukas upp av oemotståndlig vanilj i basen.
 • Police Potion for her Eau de Parfum - 50 ml

  Police Potion for her Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Detta sensuella elixir omfamnar och förför dig med sina varma förbjudna noter. Doften har tagits fram med hjälp av livfulla och fruktiga fasetter för att skapa en lustfylld doftkombination som uttrycker förbjudna ögonblick med röd äpple-touch. Läckra och omfamnande blommor fångar dig medan saltad kola överraskar dig, tillsammans skapas en förtrollande och feminin doft. Topp: Italiensk Bergamott, Rosépeppar, Äppel-Ackord Hjärta: Apelsinblom, Damaskusros, Saftig Vit Persika Magnolia BAS: Benzoin*, Bärnsten, Vanilj, Salt Karamell
 • Police To Be Goodvibes for Her Eau de Parfum - 40 ml

  Police To Be Goodvibes for Her Eau de Parfum - 40 ml
  40 ml, En sprudlande doftexplosion av söt apelsin som förstärkt av kryddiga toner av Black Pepper Jungle Essence™. Uppfriskande vattniga inslag berikas av det blommiga hjärtat av pion och heliotrop som gör doften härligt inspirerande. Krämiga och fruktiga inslag av päron ramar in doften och leder den till en oemotståndlig vanilj med sensuella inslag av ambramone™ och patchouli.
 • Potion for her, EdP 50ml

  Potion for her, EdP 50ml
 • Police Shock In Scent For Woman edp 50ml

  Police Shock In Scent For Woman edp 50ml
 • Police To Be Born to Shine for Woman Eau de Parfum - 75 ml

  Police To Be Born to Shine for Woman Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, En överraskande och rebellisk kreation byggd av oväntade doftkombinationer såsom mandarin, äppelblomma och kaffe. För en karismatisk och självsäker kvinna - den givna stjärnan i varje sammanhang. Doftfamilj: GOURMAND, AMBER TOPP-italiensk mandarin och bergamott, äppelblom, kanel HJÄRTA-plommon, rosa ros, vit jasmin, kaffeackord BAS-patchouli, sandelträ, vanilj, kashmir Applicera på pulspunkterna vid sidorna av halsen och handlederna. Endast för externt bruk. Undvik att spraya i ögonen. Spraya aldrig i närheten av öppen låga pga flamrisk.
 • Police To Be Born to Shine for Woman Eau de Parfum - 40 ml

  Police To Be Born to Shine for Woman Eau de Parfum - 40 ml
  40 ml, En överraskande och rebellisk kreation byggd av oväntade doftkombinationer såsom mandarin, äppelblomma och kaffe. För en karismatisk och självsäker kvinna - den givna stjärnan i varje sammanhang. Doftfamilj: GOURMAND, AMBER TOPP-italiensk mandarin och bergamott, äppelblom, kanel HJÄRTA-plommon, rosa ros, vit jasmin, kaffeackord BAS-patchouli, sandelträ, vanilj, kashmir Applicera på pulspunkterna vid sidorna av halsen och handlederna. Endast för externt bruk. Undvik att spraya i ögonen. Spraya aldrig i närheten av öppen låga pga flamrisk.
 • Police To Be #Freetodare for Woman Eau de Parfum - 40 ml

  Police To Be #Freetodare for Woman Eau de Parfum - 40 ml
  40 ml, Den här förföriska feminina doften är skapad med den fascinerande och modiga kvinnan i åtanke. Den förtrollande doften öppnar med fruktiga toner av päron, saftiga hallon och syrlig italiensk mandarin. Det oemotståndliga hjärtat övergår i blommiga nyanser av Jasmin, Heliotrop och Freesia. Doften avslutas med den exklusiva blandningen av vanilj och kakaobönor som understryker sandelträets sensuella karaktär, allt skapat för att attrahera och fängsla. Topp: päron, italiensk mandarin, hallon Hjärta: Freesia, Jasmin sambac, Heliotrop Bas: kakaoböna, vanilj, sandelträ
 • Police Potion Love for Her Eau de Parfum - 50 ml

  Police Potion Love for Her Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Denna doft utstrålar sensualitet och femininitet. En inledning av citrusfrukter leder till ett blommande hjärta av agave och apelsinblomma, sammanflätade med delikata nyanser av ros. Doften avrundas med persika, mysk och ambramone™ som ger doften en stark karaktär. Doftfamilj: FLOWERY TOPP-Grapefrukt, bergamott, marina ackord HJÄRTA-Tuberos/natthyacint, apelsinblomma, ros BAS-Persika, vit mysk, ambramone Applicera på pulspunkterna vid sidorna av halsen och handlederna. Endast för externt bruk. Undvik att spraya i ögonen. Spraya aldrig i närheten av öppen låga pga flamrisk.
 • Police To Be Woman Eau de Parfum - 40 ml

  Police To Be Woman Eau de Parfum - 40 ml
  40 ml, To Be Woman EdP från Police är en parfym som kommer väcka din inre styrka.Lanserades år 2012.Toppnoter: Lime, clementin och grönt äpple.Mellannoter: Godis, söta aromer och vita blommor.Basnoter: Träiga dofter och mysk.
 • Police Shock In Scent For Woman edp 100ml

  Police Shock In Scent For Woman edp 100ml
 • Police To Be Goodvibes for Her Eau de Parfum - 75 ml

  Police To Be Goodvibes for Her Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, En sprudlande doftexplosion av söt apelsin som förstärkt av kryddiga toner av Black Pepper Jungle Essence™. Uppfriskande vattniga inslag berikas av det blommiga hjärtat av pion och heliotrop som gör doften härligt inspirerande. Krämiga och fruktiga inslag av päron ramar in doften och leder den till en oemotståndlig vanilj med sensuella inslag av ambramone™ och patchouli.
 • Police To Be Tattooart For Woman Eau de Parfum - 75 ml

  Police To Be Tattooart For Woman Eau de Parfum - 75 ml
  75 ml, Police To Be Tattooart for Women är en ung och trendig doft för kvinnor. Doften förmedlar en känsla av frihet och stark personlighet. Toppnoter: äppleblom, freesia, plommon, lönnsaft Hjärtnoter: jasmin, viol, ros, heliotrop Basnoter: sandelträ, cederträ, marshmallows, mysk
 • Police To Be Exotic Jungle For Woman edp 40ml

  Police To Be Exotic Jungle For Woman edp 40ml
 • Police To Be Tattooart For Woman edp 125ml

  Police To Be Tattooart For Woman edp 125ml
 • Police To Be #Freetodare For Women edt 125ml

  Police To Be #Freetodare For Women edt 125ml
 • Potion for her, EdP 30ml

  Potion for her, EdP 30ml
 • Police Dark Woman edt 100ml

  Police Dark Woman edt 100ml
 • To Be #Freetodare for Woman, EdP 40ml

  To Be #Freetodare for Woman, EdP 40ml