Replay damparfym

Replay eau de toilette (edt) finns i några olika utgåvor för tjejer. Replay Jeans, Stone och True är namnen på några av parfymerna. Märket vill signalera modernt och lättsamt leverne, vilket de försöker återspegla i sina dofter.

Första Replay parfymen kom 2008

Replay är ett italienskt märke som ursprungligen kommer från modebranschen. Första parfymen kom 2008 och de tas fram i samarbete med duktiga parfymörer. Idag finns det några väldigt omtyckta parfymer inom deras sortiment för dam.

Här kan du hitta sortimentet av damparfymer online. Klicka på en flaska för att läsa mer om Replay-doften.

Populärt inom Replay damparfym

Fler tips på Replay damparfym

 • Essential For Her Edt, 40 ml

  Essential For Her Edt, 40 ml
  En ljuvligt blommig doft med fräscha toner av citrus, gröna äpplen och lotusblomma.
 • Replay Jeans Original For Her Edt 40ml

  Replay Jeans Original For Her Edt 40ml
  Replay Jeans Original For Her är en fräsch och saftig Eau de Toilette som återspeglar andan i varumärket.Toppnoter: Päron, Basilika, mandarin Hjärtnoter: Ros, liljekonvalj, FresiaBasnoter: Hallon,&hellip:
 • Replay Jeans Spirit Woman Edt 60ml

  Replay Jeans Spirit Woman Edt 60ml
  Replay Jeans Spirit Woman är en härlig doft som handlar om att fira individualismen, kreativiteten och glädjen av att vara sig själv. Replays creative director säger: "Denim handlar inte om mode utan&hellip:
 • Essential for Her, EdT 40ml

  Essential for Her, EdT 40ml
 • Replay for Her, EdP 50ml

  Replay for Her, EdP 50ml
 • True Replay For Her EdP, 60 ml

  True Replay For Her EdP, 60 ml
  En EdP med fräscha och fruktiga noter i toppen, blandat med saftigheten från bär och plommon är denna nya doft full av femininitet. Hjärtat är en kontrast av pudrighet och het peppar och i botten rundas doften av med de mjuka noterna av vanilj blandat med sensuella toner av varma träslag.
 • Replay Stone For Her Edt 50ml

  Replay Stone For Her Edt 50ml
  Replay Stone for her kommer i en vacker flaska och har en mjuk doft med söta aromer från mandarin och apelsin, blandat med blommiga noter och härlig vanilj.Toppnoter: bergamott, apelsin, mandarin, davanaHjärtnoter:&hellip:
 • Signature Reverse For Her, EdT 30ml

  Signature Reverse For Her, EdT 30ml
 • #Tank Custom Her EdT

  #Tank Custom Her EdT
  #Tank Custom för henne är en farligt charmig och attraktiv doft. Ett hemligt möte mellan magisk och förförisk honung samt med en bukett av eleganta och passionerade blommor. En explosion av kvinnlighet som berusar dina sinnen. Basen omfamnar dig med sensuell patchouli, varm vanilj och exklusiv orcanox.Toppnoter: Äppelsorbet, Petitgran, HonungHjärtnoter: Liljekonvalj, Jasmin, ApelsinblommaBasnoter: Orcanox, Patchouli, Vanilj
 • Signature Secret for Her EdT

  Signature Secret for Her EdT
  Signature Secret for Her kommer i en vacker flaska med ett paradisiskt mönster som bjuder in till en hemlig väldoftande trädgård. Doften är en energisk komposition av blommor och frukt som avslutas i en varm och omfamnande bas av mjuka tränoter.Toppnoter - Bergamott, Petitgrain, Päron. Hjärtnoter - Fresia, Arabisk Jasmin, Apelsinblomma.Basnoter - Vanilj, Kashmirträ, Cederträ, Vit Musk.
 • #Tank Custom Her EdT

  #Tank Custom Her EdT
  #Tank Custom för henne är en farligt charmig och attraktiv doft. Ett hemligt möte mellan magisk och förförisk honung samt med en bukett av eleganta och passionerade blommor. En explosion av kvinnlighet som berusar dina sinnen. Basen omfamnar dig med sensuell patchouli, varm vanilj och exklusiv orcanox.Toppnoter: Äppelsorbet, Petitgran, HonungHjärtnoter: Liljekonvalj, Jasmin, ApelsinblommaBasnoter: Orcanox, Patchouli, Vanilj
 • Replay Signature for Her Edp 100ml

  Replay Signature for Her Edp 100ml
  Replay Signature for Her är en klassisk, förförisk doft med söta och fräscha frukter, sensuella blomnoter och eleganta basnoter av mysk och ambra.Toppnoter: Citrus, mandarin, apelsin och nektarinHjärtnoter:&hellip:
 • True For Her, EdP 40ml

  True For Her, EdP 40ml
 • Signature Reverse For Her, EdT 100ml

  Signature Reverse For Her, EdT 100ml
 • #Tank EdT Her

  #Tank EdT Her
  En EdT med karaktäristisk doft förpackad i en flaska i form av en bensinduk som ger uttryck för Replays industriella, råa stil. Toppnoter: äpple, apelsinblomma och pomerans.Hjärtnoter: ros, natthyacint och jasmin.Basnoter: pralin, sandelträ, vanilj och mysk.
 • Signature Lovers for Woman EdT, 30 ml

  Signature Lovers for Woman EdT, 30 ml
  Replay Lovers är en damdoft som uttrycker stark passion genom sin fantastiska och unika blommiga doftsammansättning. Detta är feminin lockelse med ett generöst hjärta av rosa ros med inslag av Freesia och Jasmine tillsammans med doften av saftiga svarta vinbär. Denna söta och fruktiga doftblandning övergår i en överdådig blandning avädelskog och bärnsten, avrundad av Vanilla Orchid och intensiv Patchouli.
 • Replay #Tank For Her Edt 50ml

  Replay #Tank For Her Edt 50ml
  Replay #Tank For Her är en karaktäristisk, feminin och sensuell doft som fångat Replays industriella, råa stil. :Toppnoter: äpple, apelsinblomma och pomerans.Hjärtnoter: ros, natthyacint och&hellip:
 • Signature Lovers for Woman EdT, 50 ml

  Signature Lovers for Woman EdT, 50 ml
  Replay Lovers är en damdoft som uttrycker stark passion genom sin fantastiska och unika blommiga doftsammansättning. Detta är feminin lockelse med ett generöst hjärta av rosa ros med inslag av Freesia och Jasmine tillsammans med doften av saftiga svarta vinbär. Denna söta och fruktiga doftblandning övergår i en överdådig blandning av ädelskog och bärnsten, avrundad av Vanilla Orchid och intensiv Patchouli.
 • Replay Tank For Her Edt 100ml

  Replay Tank For Her Edt 100ml
  Replay #Tank For Her EdT är en fräsch, livlig doft med blommig charm för den moderiktiga kvinnan. Den öppnar upp med mousserande noter av äpple, apelsinblomma och pomerans för att sedan övergå&hellip:
 • Replay for Her, EdP 100ml

  Replay for Her, EdP 100ml
 • Signature Re-Verse Woman EdT

  Signature Re-Verse Woman EdT
  Replay Reverse for Woman är en damdoft där delikata kronblad möter fruktiga noter. I toppnoterna finns livliga och uppfriskande noter av äpple och jordgubbar tillsammans med fräsch grapefrukt. I hjärtnoterna prisas en raffinerad blomsterbukett av jasmin och pion och med basnoterna bottnar doften med mjuka och värmande noter av mysk och cederträ. En riktig vinnardoft!Toppnoter: Äpple, Jordgubbe, GrapefruktHjärtnoter: Jasmin, Magnolia, Viol, PionBasnoter: Mysk, Cederträ, Ambra, Vanilj
 • Signature Reverse for Woman EdT

  Signature Reverse for Woman EdT
  Replay Reverse for Woman är en damdoft där delikata kronblad möter fruktiga noter! I toppnoterna finns livliga och uppfriskande noter av äpple och jordgubbar tillsammans med fräsch grapefrukt. I hjärtnoterna prisas en raffinerad blomsterbukett av jasmin och pion och med basnoterna bottnar doften med mjuka och värmande noter av mysk och cederträ. En riktig vinnardoft!Toppnoter: Äpple, Jordgubbe, GrapefruktHjärtnoter: Jasmin, Magnolia, Viol, PionBasnoter: Mysk, Cederträ, Ambra, Vanilj
 • Replay True For Her Edp 20ml

  Replay True For Her Edp 20ml
  True Replay for Her Edp är en blommig-fruktig komposition med en träig bas. Doften öppnad med noter av röda bär, nektarin, plommon, mandarin och svarta vinbär. Hjärtat innehåller svartpeppar, bomullsblomma,&hellip:
 • Replay Jeans Orignal for Her, EdT 20ml

  Replay Jeans Orignal for Her, EdT 20ml
 • For Her Edt, 40 ml, 40 ML

  For Her Edt, 40 ml, 40 ML
  En blommig doft med tränoter. Drömlik, sensuell och elegant.