Sensai damparfym

Populärt inom Sensai damparfym

 • The Silk EdP, 50 ml

  The Silk EdP, 50 ml
  En EdP och Sensais första doft, som är en tolkning av skir silke på huden. The Silk är en fräsch orientalisk doft som öppnar upp med en explosion av färsk frukt och kryddor. Sedan blommar den ut i en mjuk vit blombukett med pion för att slutligen landa i ett förtrollande töcken av mysk och tonkabönor. Varm ambra framkallar varje aromatisk not till en harmoni som omfamnar huden likt silke.
 • The Silk, EdT 50ml

  The Silk, EdT 50ml
  SENSAI THE SILK är en fräsch orientalisk doft som öppnar upp med en explosion av färsk frukt och kryddor. Sedan blommar den ut i en mjuk vit blombukett med bl a pion följt av ett förtrollande inslag av mysk och tonkabönor. Varm och sensuell ambra framkallar varje aromatisk not till en harmoni som omfamnar huden likt silke. Finns i EdP och EdT. Eau de Toilette - en fräsch, sensuell och fruktig doft. Toppnot - första slöjan: bergamott, päron, rosépeppar, violblad Hjärtnot - andra slöjan: vita blommor som pion, liljekonvalj samt babyorkidé och ambra Basnot: - tredje slöjan: tonkabönor och speciell mysk I EdT-versionen framträder violblad och päron ännu mer.
 • The Silk, EdP 50ml

  The Silk, EdP 50ml
  SENSAI THE SILK är en fräsch orientalisk doft som öppnar upp med en explosion av färsk frukt och kryddor. Sedan blommar den ut i en mjuk vit blombukett med bl a pion följt av ett förtrollande inslag av mysk och tonkabönor. Varm och sensuell ambra framkallar varje aromatisk not till en harmoni som omfamnar huden likt silke. Finns i EdP och EdT. Eau de Parfum - en varm, sofistikerad och elegant doft Toppnot - första slöjan: bergamott, päron, rosépeppar, violblad Hjärtnot - andra slöjan: vita blommor som pion, liljekonvalj samt babyorkidé och ambra Basnot: - tredje slöjan: tonkabönor och speciell mysk
 • The Silk EdT, 50 ml

  The Silk EdT, 50 ml
  En EdT med en fräsch och fruktig doft.Toppnoter: Bergamott, päron, rosépeppar och violblad.Hjärtnoter: Vita blommor som pion, liljekonvalj samt babyorkidé och ambra.Basnoter: Tonkabönor och mysk.

Fler tips på Sensai damparfym

 • Sensai The Silk Eau de Toilette, 50 ml Sensai Parfym

  Sensai The Silk Eau de Toilette, 50 ml Sensai Parfym
  50 ml, Silke och doft har länge varit sammanflätade i den japanska kulturen. Förr i tiden parfymerade man sina silkeskläder. SENSAIs första doft är en tolkning av skirt silke på huden. SENSAI THE SILK är en fräsch orientalisk doft som öppnar upp med en explosion av färsk frukt och kryddor. Sedan blommar den ut i en mjuk vit blombukett med bl.a. pion följt av ett förtrollande inslag av mysk och tonkabönor. Varm och sensuell ambra framkallar varje aromatisk not till en harmoni som omfamnar huden likt silke. The Silk Eau de Toilette är en fräsch, sensuell och fruktig doft. Toppnot: bergamott, päron, rosépeppar, violblad Hjärtnot: vita blommor som pion, liljekonvalj samt babyorkidé och ambra Basnot: tonkabönor och speciell mysk, i EdT-versionen framträder violblad och päron.Finns i EdP och EdT.
 • Sensai The Silk Eau de Parfum, 50 ml Sensai Parfym

  Sensai The Silk Eau de Parfum, 50 ml Sensai Parfym
  50 ml, Silke och doft har länge varit sammanflätade i den japanska kulturen. Förr i tiden parfymerade man sina silkeskläder. SENSAIs första doft är en tolkning av skirt silke på huden. SENSAI THE SILK är en fräsch orientalisk doft som öppnar upp med en explosion av färsk frukt och kryddor. Sedan blommar den ut i en mjuk vit blombukett med bl.a. pion följt av ett förtrollande inslag av mysk och tonkabönor. Varm och sensuell ambra framkallar varje aromatisk not till en harmoni som omfamnar huden likt silke. The Silk är en varm, sofistikerad och elegant doft.Toppnot: bergamott, päron, rosépeppar, violblad Hjärtnot: vita blommor som pion, liljekonvalj samt babyorkidé och ambra Basnot: tonkabönor och speciell myskFinns i EdP och EdT.