The Body Shop damparfym

Populärt inom The Body Shop damparfym

 • White Musk Perfume Oil

  White Musk Perfume Oil
  En djurvänlig parfymolja som är The Body Shops ikoniska bästsäljare inom doftsortimentet och en väldoftande symfoni av ren mysk. Den perfekta doften, som både är lätt och blommig. Bygg på doften genom att använda den tillsammans med andra White Musk-produkter.
 • Black Musk EdT

  Black Musk EdT
  En EdT med en blandning av den djupaste, mörkaste, mest sensuella mysk. De söta noterna av bambinella-päron, rosépeppar och bergamott kontrasteras med den förtrollande doften av svart mysk. Bygg på doften genom att använda den tillsammans med andra Black Musk-produkter.Djurvänlig mysk.
 • White Musk Flora Edt

  White Musk Flora Edt
  White Musk® Flora ger dig en blommigare upplevelse av den ikoniska doften White Musk®. Denna fräscha doftfusion sveper in uppfriskande noter av rosépeppar och bergamott i en bukett pioner och liljekonvaljer, fulländat med en sofistikerad underton av cruelty-free mysk. En modern, feminin och elegant doftupplevelse i vårens tecken.
 • Apricot & Agave Hair & Body Mist

  Apricot & Agave Hair & Body Mist
  Ge kropp och hår en fruktig, uppfriskande doftkick med Apricot & Agave Hair & Body Mist. Tänk aprikos med noter av apelsin, bergamott och agave. Upplev nu! Doftspray för kropp och hår.-Söt och fruktig doft av aprikos med noter av apelsin, bergamott och agave.-Perfekt för en uppfräschande doftkick on-the-go.

Fler tips på The Body Shop damparfym

 • Pomegranate & Red Berries Hair & Body Mist

  Pomegranate & Red Berries Hair & Body Mist
  Ge kropp och hår en uppfriskande, bärig doft med Pomegranate & Red Berries Hair & Body Mist. Tänk noter av granatäpple, körsbär och rosor.
 • Pink Pepper & Lychee Hair & Body Mist

  Pink Pepper & Lychee Hair & Body Mist
  Ge kropp och hår en kryddig, blommig doftkick med Pink Pepper & Lychees Hair & Body Mist. Tänk rosépeppar toppat med noter av litchi, pioner och rosor. -Mild doft av rosépeppar med noter av litchi, pioner och rosor.-Perfekt för en uppfräschande doftkick on-the-go.
 • Lime & Matcha Hair & Body Mist

  Lime & Matcha Hair & Body Mist
  Ge kropp och hår en uppfriskande doftkick med Lime & Matcha Hair & Body Mist. Tänk en spännande doftkombination av limefrukt, matcha och sandelträ. Upplev i dag!
 • White Musk Eau De Toilette

  White Musk Eau De Toilette
  Den här djurvänliga eau de toiletten är vår ikoniska bästsäljare inom doftsortimentet och en väldoftande symfoni av ren mysk. Den perfekta doften, som både är lätt och blommig. Bygg på doften genom att använda den tillsammans med andra White Musk®-produkter.Eau de toilette60 mlDen ikoniska White Musk®-doftenDjurvänlig myskLångvarig doft
 • Satsuma Body Mist, 100 ml

  Satsuma Body Mist, 100 ml
  Spraya på denna satsumadoftande body mist för en fräsch känsla som varar länge. Den är berikad med satsuma och sockerrörsessens och helt enkelt oemotståndlig.
 • Coconut & Yuzu Hair & Body Mist

  Coconut & Yuzu Hair & Body Mist
  Ge kropp och hår en tropisk doftkick med Coconut & Yuzu Hair & Body Mist. Tänk en uppfriskande doftfusion av yuzu, kokos och jasmin. Upplev i dag!