The Body Shop damparfym

Populärt inom The Body Shop damparfym

 • White Musk Flora Fragrance Mist

  White Musk Flora Fragrance Mist
  White Musk® Flora ger dig en blommigare upplevelse av den ikoniska doften White Musk®. Denna fräscha doftfusion sveper in uppfriskande noter av rosépeppar och bergamott i en bukett pioner och liljekonvaljer, fulländat med en sofistikerad underton av cruelty-free mysk. En modern, feminin och elegant doftupplevelse i vårens tecken.
 • White Musk® Eau de Parfum

  White Musk® Eau de Parfum
  Mysk har en subtil doft med stor effekt. Den är delikat, rogivande och underbart förtrollande. Vår White Musk® Eau de Parfum omfamnar dig med blommiga, sensuella och klara noter som uppmuntrar till att visa ditt unika jag. Denna kraftfulla lilla flaska bjuder på en kompott av vår ikoniska doft White Musk® – en symfoni med noter av rogivande jasmin, sensuell cruelty-free mysk och fräscha aldehyder. Ibland är det vackraste med en doft den känsla som den ger dig. Att den stärker dig, lyfter humöret eller kanske framkallar minnen. Vår White Musk® Eau de Parfum är en långvarig, ikonisk doft som sjuder av känslan av att ingenting kan stoppa dig. Och om du inte får nog av doften kan du enkelt bygga på den med andra White Musk®-produkter. Flaskan har blivit återvinningsbar och är gjord av 42 % återvunnet glas. Så nu kan du både dofta gott och visa planeten mer omtanke. Kom bara ihåg att ta bort pumpen innan du återvinner korken och flaskan. Att hitta rätt doft är inte alltid så lätt. Om du behöver lite hjälp kan du läsa våra tips för att hitta din signaturdoft. ● Eau de Parfum. ● Fräsch, blommig ikonisk doft. ● Noter av jasmin, cruelty-free mysk och aldehyder. ● Koncentrerad eau de parfum för vår starkaste doftupplevelse. ● Återvinningsbar flaska och kork. ● Vegansk.
 • White Musk® Free Eau de Parfum

  White Musk® Free Eau de Parfum
  Skapa din egen signaturdoft genom att matcha White Musk® Free Eau de Parfum med originalet White Musk® – en ikonisk doft på ditt unika sätt. Denna fragrance topper omfamnar dig med friska mineralnoter som uppmuntrar till att visa ditt unika jag. En luftig, sensuell symfoni av aromatisk elemiharts, daggig tusensköna och sandelträ kompletterar vår ikoniska White Musk® för att symbolisera din styrka och ditt mod. Spraya en gång, två gånger … Du bestämmer. Att hitta rätt doft är inte alltid så lätt. Om du behöver lite hjälp kan du läsa våra tips för att hitta din signaturdoft. ● Eau de parfum. ● Frisk mineraldoft. ● Noter av elemiharts, tusensköna och sandelträ. ● Återvinningsbar flaska och kork. ● Vegansk.
 • Black Musk Body Mist

  Black Musk Body Mist
  En bodymist med doft av djup, mörk och sensuell mysk. De söta noterna av bambinella-päron, rosépeppar och bergamott kontrasteras med den förtrollande doften av svart mysk. Bygg på doften genom att använda den tillsammans med andra Black Musk-produkter.

Fler tips på The Body Shop damparfym

 • Body Mist

  Body Mist
  En body mist med en lätt och fräsch känsla som är framtagen av extrakter ur frukt, nötter och blommor från naturen och ekologisk Community Trade-odlad alkohol från Ecuador. Den kan sprayas över hela kroppen.