TIFFANY & Co damparfym

Populärt inom TIFFANY & Co damparfym

 • Tiffany & Co., EdP 75ml

  Tiffany & Co., EdP 75ml
 • Tiffany & Co., EdP 50ml

  Tiffany & Co., EdP 50ml
 • Tiffany & Co., EdP 30ml

  Tiffany & Co., EdP 30ml
 • Tiffany & Co Tiffany Sheer EdT, 50 ml TIFFANY & Co Parfym

  Tiffany & Co Tiffany Sheer EdT, 50 ml TIFFANY & Co Parfym
  50 ml, Tiffany Sheer Eau de Toilette är en ljus och gnistrande tolkning av signaturdoften. Den är elegant förpackad i toppnoter av svarta vinbär, Vert de Mandarine och ylang ylang. Dessa mixas skickligt med rosenolja och mynnar ut i en bas av iris. Doften är framställd av den världsberömda parfymtillverkaren Daniela Andrier i en lekfull, men ändå elegant sammansättning. Tiffany Sheer är diamantens aromatiska motsvarighet i sin renaste form och skänker huden en känsla av lyx. Tiffany Sheer Eau de Toilette är unik och tidlös, ett rent uttryck för glädje och kärlek – en gåva som passar för alla tillfällen.

Fler tips på TIFFANY & Co damparfym

 • Tiffany & Co Tiffany Sheer EdT, 30 ml TIFFANY & Co Parfym

  Tiffany & Co Tiffany Sheer EdT, 30 ml TIFFANY & Co Parfym
  30 ml, Tiffany Sheer Eau de Toilette är en ljus och gnistrande tolkning av signaturdoften. Den är elegant förpackad i toppnoter av svarta vinbär, Vert de Mandarine och ylang ylang. Dessa mixas skickligt med rosenolja och mynnar ut i en bas av iris. Doften är framställd av den världsberömda parfymtillverkaren Daniela Andrier i en lekfull, men ändå elegant sammansättning. Tiffany Sheer är diamantens aromatiska motsvarighet i sin renaste form och skänker huden en känsla av lyx. Tiffany Sheer Eau de Toilette är unik och tidlös, ett rent uttryck för glädje och kärlek – en gåva som passar för alla tillfällen.
 • & Love FOR HER EdP

  & Love FOR HER EdP
  Tiffany & Co. Lanserar hösten 2019 ytterligare en ljuv och sensuell damparfym, Tiffany & Co. &Love For Her Eau De Parfum. Inspirationen till doften kommer från den vackra gåva kärleken är och innehåller doftnoter så som neroli och blå basilika.
 • & Love for Her, EdP 50ml

  & Love for Her, EdP 50ml
 • Tiffany & Co. Intense, EdP 30ml

  Tiffany & Co. Intense, EdP 30ml
 • Tiffany & Co. Intense, EdP 50ml

  Tiffany & Co. Intense, EdP 50ml
 • Tiffany & Co. EdP Intense

  Tiffany & Co. EdP Intense
  Tiffany & Co. EDP Intense är en djup, intensiv och exklusiv myskdoft med signaturingrediensen blå Iris. Doften är en gnistrande komposition av blommig mysk och med amber i basen, en modern tolkning av traditionella haute couture parfymer. Doften öppnar upp med vibrerande noter av mandarinblad, som sedan bjuder in till hjärtat i doften; Irisblomman, som ger doften sin feminina styrka och glöd. Amber kombinerat med varm mysk omsveper till sist huden och ger en sensuell, oväntad och tidslös känsla, precis som Tiffany & Co. juveler.
 • Tiffany & Co. Intense, EdP 75ml

  Tiffany & Co. Intense, EdP 75ml
 • White EdP

  White EdP
  Tiffany & Co. introducerar den perfekta gåvan under julhögtiden i form av Tiffany & Co. White Edition. En limited edition med signaturdoften Tiffany & Co Eau de Parfums ljuvliga doftjuice i en ny, exklusiv flaska. Doften öppnar upp med vibrerande noter av mandarinblad, som sedan bjuder in till hjärtat; Irisblomman, som ger doften sin feminina styrka och glöd. Patchouli kombinerat med mysk omsveper till sist huden och ger en sensuell, oväntad och tidlös känsla, precis som Tiffany & co. juveler. Säljs i en begränsad upplaga.
 • Sheer, EdT 50ml

  Sheer, EdT 50ml
 • Sheer Eau De Toilette

  Sheer Eau De Toilette
  Tiffany Sheer Eau de Toilette är en ljus och gnistrande tolkning av signaturdoften. Den är elegant förpackad i toppnoter av svarta vinbär, Vert de Mandarine och ylang ylang. Dessa mixas skickligt med rosenolja och mynnar ut i en bas av iris. Doften är framställd av den världsberömda parfymtillverkaren Daniela Andrier i en lekfull, men ändå elegant sammansättning. Tiffany Sheer är diamantens aromatiska motsvarighet i sin renaste form och skänker huden en känsla av lyx. Tiffany Sheer Eau de Toilette är unik och tidlös, ett rent uttryck för glädje och kärlek – en gåva som passar för alla tillfällen.Topp: Svart vinbärHjärta: mandarinbladBas: ylang ylang
 • & Love for Her, EdP 90ml

  & Love for Her, EdP 90ml
 • Sheer, EdT 30ml

  Sheer, EdT 30ml
 • Tiffany & Co Intense Edp 75ml

  Tiffany & Co Intense Edp 75ml
  En rikare och djupare version av signaturdoften, Tiffany Eau de Parfum Intense speglar dofter av den ursprungliga kompositionen med ett överflöd av iris, tillsammans med toner av ambra och varm vaniljliknande&hellip:
 • Eau de Parfume Spray

  Eau de Parfume Spray
  Tiffany & co. grundades i New York år 1837, och är idag världens mest berömda smyckeshus. Nu lanserar Tiffany & co. sin signaturdoft, i en flaska formad som en diamant i den klassiska blå Tiffany-boxen. Doften är en gnistrande komposition av blommig mysk, en modern tolkning av traditionella haute couture parfymer. Doften öppnar upp med vibrerande noter av mandarinblad, som sedan bjuder in till hjärtat i doften; irisblomman, som ger doften sin feminina styrka och glöd. Patchouli kombinerat med mysk omsveper till sist huden och ger en sensuell, oväntad och tidslös känsla, precis som Tiffany & co. juveler.
 • Sheer, EdT 75ml

  Sheer, EdT 75ml