Van Cleef & Arpels damparfym

Populärt inom Van Cleef & Arpels damparfym

Fler tips på Van Cleef & Arpels damparfym

 • Rose Velours, EdP 75ml

  Rose Velours, EdP 75ml
 • Orchidee Vanille, 75 ml

  Orchidee Vanille, 75 ml
  En doft som hyllar naturens skönhet. Collection Extra Ordinaire är en ovanlig och exklusiv kollektion som inspirerats av Van Cleef & Arpels High Jewellery Line: Les Jardins. ORCHIDEE VANILLE är en doft fylld med vanilj i alla sina skepnader. Den är intensivt beroendeframkallande med sina blommor, feminin och sensuell och samtidigt distinkt och mystisk.
 • Ambre Imperial, 75 ml

  Ambre Imperial, 75 ml
  En doft från Collection Extraordinaire - sju dofter som alla inspirerats av Van Cleef and Arpels juvelkollektion – Les Jardins. Låt dig färdas på en drömlik resa genom Orienten med denna doft. En fängslande doft som porträtterar Amber. En lyxig och nästan beroendeframkallande doft. Den är oförglömlig, förförande… Den är sensualitet i sin renaste form. Den fängslande auran av den unika Ambern glorifieras av dyrbara aromer somVanilj, Benzoin och rostad Tonkaböna. I kombination med den karismatiska färskheten av Rosépeppar och Bergamott.
 • Precious Oud, 75 ml

  Precious Oud, 75 ml
  En doft som hyllar naturens skönhet. Collection Extra Ordinaire är en ovanlig och exklusiv kollektion som inspirerats av Van Cleef & Arpels High Jewellery Line: Les Jardins. Precious Oud hyllar en legendarisk ingrediens: Oud Wood. Oud är en sällsynt och dyrbar ingrediens och återfinns endast iexceptionella parfymer. Oud kommer från Aquilaria, ett träd som finns i Indien och Asien, och bara avslöjar sin kraftfulla doften när en speciell svamp bosätter sig i träet.
 • Rose Rouge

  Rose Rouge
  En magiskt blommig doft där parfymören, Julien Rasquinet inspirerades av kejsarinnan Joséphines stora kärlek till sina rosor. Hennes trädgårdar i Malmaison var en sagolik utställning av 250 olika sorters rosor. I toppen finner vi en inbjudande fruktig Absolu från Svarta Vinbär samt Rosépeppar. Det blommiga hjärtat består av Turkisk Ros Essens, en unik ros som ger doften dess sensualitet. I basen förtrollas vi av en oväntad gourmand ingrediens, Kakao Absolu som binds samman av den moderna Cypressen följt av de ädla träslagen Patchouli och Vetiver. Topp: Rosépeppar,Svarta vinbär Hjärta: Turkisk ros essens, New fraction of Rose* Bas: Kakao, Vetiver, Cypress, Patchouli *Rose Essential TM, A combination of Rose’s fraction exclusively obtained through different physical processes. Doftfamilj: Blommig Gourmand, Cypress
 • Bois Doré EdP, 75 ml

  Bois Doré EdP, 75 ml
  En EdP med både sensuell & beroendeframkallande doft. Ett dyrbart träslag insvept i en delikat slöja av Kashmir, Amber och Tonkaböna. En delikat & oförglömlig sígnatur. Topnot: inslag av peppar, fräscha mineralnoter. Hjärtnot: cederträ, kashmeran. Basnot: tonkaböna från Brasilien, vit mysk.
 • Néroli Amara EdP

  Néroli Amara EdP
  Néroli Amara är en förtrollande blommig doft där parfymören, Quentin Bisch blev inspirerad av en prinsessas stora passion och kärlek till sina blommor. Runt 1680 introducerade Anne-Marie Orsini, Duchess of Bracciano och Prinsessa av Nerola (en liten stad utanför Rom), Essensen av Apelsinblomman som en fashionabel doft genom att använda den i sitt bad samt på sina handskar. Prinsessan var otroligt förtjust i denna doft. Sedan dess, har Essensen av Apelsinblomma gått under namnet Néroli i parfymvärlden. En emblematisk råvara i traditionell framställning av parfym, tillsammans med Bergamott är dessa två huvudingredienserna för Eau de Cologne.Topp: Citron från Italien, Mandarin, BergamottHjärta: Svartpeppar, CypressBas: Apelsinblomma
 • Gardénia Pétale, EdP 75 ml

  Gardénia Pétale, EdP 75 ml
 • First, EdT 60ml

  First, EdT 60ml
 • Bois D'Iris, EdP 75ml

  Bois D'Iris, EdP 75ml
 • Moonlight Patchouli EdP, 75 ml

  Moonlight Patchouli EdP, 75 ml
  En EdP som är en hyllning till naturens skönhet. Collection Extra Ordinaire är en ovanlig och exklusiv kollektion som inspirerats av Van Cleef & Arpels High Jewellery Line: Les Jardins. Den delikata smekningen av bladen från patchouli, likt ett träd i månskenet, avslöjar dess mjuka toner en delikat blommig not som kombinerar ros och iris. Från detta ljussken frigör den dyrbara noter - ett varmt mockaackord genomsyrat med läder och fruktiga accenter.
 • Collection Extraordiare Santal Blanc 75 Ml

  Collection Extraordiare Santal Blanc 75 Ml
  2019 återskapar Collection Extraordinaire ingrediensen Matière Blanche. Ett kreativt, drömlikt grepp som spelar med de känslor och texturer som framträder av färgen vit. Vitt är ett inspirerande tema som är baserat på minimalism och en doftmässig excellens och som symboliserar renhet, mjukhet och en perfekt balans. Topp: Mandarin, FikonmjölkHjärta: Viol, Sandelträessens Bas: Mysk, Tonkabönor Doftfamilj: Träig, mysk
 • Orchidée Vanille, EdP 75ml

  Orchidée Vanille, EdP 75ml