Women'Secret damparfym

Varumärket Women'Secret har parfymer skapade av kvinnor för kvinnor. Dofterna förkroppsligar kvinnliga värderingar, naturlighet och positiva tankar. De har en slogan som är "Pretty, Comfortable & Sexy" och några av Women' Secret parfymer heter Gold Seduction, INTIMATE och Candy Temptation.

Populärt inom Women'Secret damparfym

 • Eau It's Fresh EdT, 30 ml Women'Secret Parfym

  Eau It's Fresh EdT, 30 ml Women'Secret Parfym
  30 ml, Eau It's Fresh EdT är en doft som representerar våren, en härlig stund i solen omgiven av färska, färgglada blommor som jasmin och fresia och en frisk bris bergamott och citron.
 • Sweet Temptation Candy EdT, 40 ml Women'Secret Parfym

  Sweet Temptation Candy EdT, 40 ml Women'Secret Parfym
  40 ml, Sweet Temptation Candy EdT - Frossa i lycka med sockervadd för en autentisk söt frestelse! Temptations-serien är inspirerad av cupcakes, bakelser och macaroons, och kommer i färggranna söta flaskor. Innehåll: 40 ml Toppnoter Hallon, blåbär, mynta & rom Hjärtnoter Svartvinbär, blommor & ananas Basnoter Amber, cederträ, mysk & sandelträ
 • Eau My Délice EdT, 100 ml Women'Secret Parfym

  Eau My Délice EdT, 100 ml Women'Secret Parfym
  100 ml, Eau My Délice EdT förmedlar livets härlighet genom ett fruktigt elixir. En doft som förmedlar optimism, genom exotisk influenser från grapefrukt och granatäpple. En feminin doft med droppar av orkidé, en explosion av glädje som är det allra viktigaste i livet.
 • Eau My Délice EdT, 30 ml Women'Secret Parfym

  Eau My Délice EdT, 30 ml Women'Secret Parfym
  30 ml, Eau My Délice EdT förmedlar livets härlighet genom ett fruktigt elixir. En doft som förmedlar optimism, genom exotisk influenser från grapefrukt och granatäpple. En feminin doft med droppar av orkidé, en explosion av glädje som är det allra viktigaste i livet.

Fler tips på Women'Secret damparfym

 • Intimate, 100 ml Women'Secret Parfym

  Intimate, 100 ml Women'Secret Parfym
  100 ml, Intimate är född ur en oskyldig blandning av modern och känslig sensualitet. En fängslande blyghet som kan avslöja många tankar genom att bara fånga någons blick. En sofistikerad men ändå diskret design med ett facetterat glas kombinerat med en mjukrosa färg som markerar en kvalitativ och charmig feminin stil. En doft av Jerôme Di Marino (parfymhuset Takasago) som avslöjar en modern feminin och sensuell ton av en tonkaböna, blandad i en elegant duo av vita blommor och en delikat mysknot, vilket skapar en fängslande och unik doft.
 • Intimate DAYDREAM, 100 ml Women'Secret Parfym

  Intimate DAYDREAM, 100 ml Women'Secret Parfym
  100 ml, WS INTIMATE DAYDREAM (EDP, Oriental Floral) Gläns igen med den nya lanseringen Women'Secret INTIMATE DAYDREAM. Förfining, sensualitet och femininitet i den första lanseringen kombinerat med en touch av fantasi och drömmar. En ny doft för att framkalla dina bästa dagar... Den söta poesin av ett delikat apelsinblomvatten med en tillfällig men ändå spektakulär plommonblomning, uppfriskad av en glad topp av glittrande mandarin och läckra björnbär. Denna mjukhet kontrasteras av en omslutande tonkaböna och det absoluta beroendet av mörk choklad.
 • Intimate, 30 ml Women'Secret Parfym

  Intimate, 30 ml Women'Secret Parfym
  30 ml, Intimate är född ur en oskyldig blandning av modern och känslig sensualitet. En fängslande blyghet som kan avslöja många tankar genom att bara fånga någons blick. En sofistikerad men ändå diskret design med ett facetterat glas kombinerat med en mjukrosa färg som markerar en kvalitativ och charmig feminin stil. En doft av Jerôme Di Marino (parfymhuset Takasago) som avslöjar en modern feminin och sensuell ton av en tonkaböna, blandad i en elegant duo av vita blommor och en delikat mysknot, vilket skapar en fängslande och unik doft.
 • Rose Seduction, 30 ml Women'Secret Parfym

  Rose Seduction, 30 ml Women'Secret Parfym
  30 ml, Rose Seduction EdP sensuella universum fortsätter att växa. Den här gången är den klädd i rosa och vi behåller glittret, men i en mycket sofistikerad, flörtig och festlig ton. Med det nya rosa får Glitter-universumet i Women' Secret vikt och konsoliderar sig genom denna nyhet.
 • Gold Seduction , 30 ml Women'Secret Parfym

  Gold Seduction , 30 ml Women'Secret Parfym
  30 ml, Gold Seduction EdP är designad för den glamorösa och sensuella kvinnan med karaktär. En doft som ljusar upp hennes nätter, en beroendeframkallande parfym som öppnar upp fräscht och delikat med citrus och röda bär. Det eleganta och krämiga hjärtat avslöjar en sensuell bakgrund med svepande noter och dyrbart trä som tillsammans skapar en autentisk frestelse.
 • Intimate DAYDREAM, 30 ml Women'Secret Parfym

  Intimate DAYDREAM, 30 ml Women'Secret Parfym
  30 ml, WS INTIMATE DAYDREAM (EDP, Oriental Floral) Gläns igen med den nya lanseringen Women'Secret INTIMATE DAYDREAM. Förfining, sensualitet och femininitet i den första lanseringen kombinerat med en touch av fantasi och drömmar. En ny doft för att framkalla dina bästa dagar... Den söta poesin av ett delikat apelsinblomvatten med en tillfällig men ändå spektakulär plommonblomning, uppfriskad av en glad topp av glittrande mandarin och läckra björnbär. Denna mjukhet kontrasteras av en omslutande tonkaböna och det absoluta beroendet av mörk choklad.
 • Rose Seduction, 100 ml Women'Secret Parfym

  Rose Seduction, 100 ml Women'Secret Parfym
  100 ml, Rose Seduction EdP sensuella universum fortsätter att växa. Den här gången är den klädd i rosa och vi behåller glittret, men i en mycket sofistikerad, flörtig och festlig ton. Med det nya rosa får Glitter-universumet i Women' Secret vikt och konsoliderar sig genom denna nyhet.
 • Eau My Secret EdT, 30 ml Women'Secret Parfym

  Eau My Secret EdT, 30 ml Women'Secret Parfym
  30 ml, Eau My Secret EdT förkroppsligar fräschheten hos en idyllisk orientalisk trädgård. Ljuvliga apelsinblommor andas ut mjukhet och sensualitet och blandar sig med delikat och attraktiv, feminin vanilj.
 • Gold Seduction , 100 ml Women'Secret Parfym

  Gold Seduction , 100 ml Women'Secret Parfym
  100 ml, Gold Seduction EdP är designad för den glamorösa och sensuella kvinnan med karaktär. En doft som ljusar upp hennes nätter, en beroendeframkallande parfym som öppnar upp fräscht och delikat med citrus och röda bär. Det eleganta och krämiga hjärtat avslöjar en sensuell bakgrund med svepande noter och dyrbart trä som tillsammans skapar en autentisk frestelse.
 • Coconut Temptation, 40 ml Women'Secret Parfym

  Coconut Temptation, 40 ml Women'Secret Parfym
  40 ml, Coconut Temptation. En cocktail av tropiska frukter och ananas som tar oss till ett idylliskt paradis. Blommor som jasmin och tuberos omsluter doften och lämnar en doft baserad på skog och saftig kokosnöt som gör denna doft till en utsökt explosion av smaker.
 • Eau It's Fresh EdT, 100 ml Women'Secret Parfym

  Eau It's Fresh EdT, 100 ml Women'Secret Parfym
  100 ml, Eau It's Fresh EdT är en doft som representerar våren, en härlig stund i solen omgiven av färska, färgglada blommor som jasmin och fresia och en frisk bris bergamott och citron.
 • Eau My Secret EdT, 100 ml Women'Secret Parfym

  Eau My Secret EdT, 100 ml Women'Secret Parfym
  100 ml, Eau My Secret EdT förkroppsligar fräschheten hos en idyllisk orientalisk trädgård. Ljuvliga apelsinblommor andas ut mjukhet och sensualitet och blandar sig med delikat och attraktiv, feminin vanilj.
 • Sweet Temptation Cherry EdT, 40 ml Women'Secret Parfym

  Sweet Temptation Cherry EdT, 40 ml Women'Secret Parfym
  40 ml, Sweet Temptation Cherry EdT - Upplev det beroendeframkallande och sensuella körsbäret för en autentisk söt frestelse! Temptations-serien är inspirerad av cupcakes, bakelser och macaroons, och kommer i färgranna söta flaskor. Innehåll: 40 ml Toppnoter Citron, apelsin, ananas & äpple/päron Hjärtnoter Liljekonvalj, damaskusros, sandelträ & aprikos Basnoter Amber, kanel, mysk & vanilj
 • Berry Temptation, 40 ml Women'Secret Parfym

  Berry Temptation, 40 ml Women'Secret Parfym
  40 ml, Berry Temptation. Den mest djärva frestelsen kommer med Berry. Hallonens fräscha och sensuella avgång och röda frukter i kombination med hjärtans björnbär, resulterar i en omisskännlig och feminin doft. Den gourmandtorkade noten gör det till en oemotståndlig bonbon!