Zlatan damparfym

Myth Bloom, Sport och Supreme Pour Femme är alla damparfymer från Zlatan Ibrahimovic. De har feminina toner med fräscha dofter och sportiga inslag. Zlatans parfymer för kvinnor säljs i 30 till 50 ml i välsorterade parfymbutiker och online.

Populärt inom Zlatan damparfym

 • Myth Bloom Pour Femme, EdT 50ml

  Myth Bloom Pour Femme, EdT 50ml
 • Supreme Pour Femme, EdT 50ml

  Supreme Pour Femme, EdT 50ml
 • MYTH BLOOM EdT

  MYTH BLOOM EdT
  En mjuk, elegant och feminint blommig doft som för tankarna till morgondagg på sommarängen. Finstämd klöver och vildros från den svenska sommarängen ger doften dess mjuka blommighet och feminina elegans. Balanserade toner av mynta och äppelblom ger ett uppfriskande lyft. Basnoten som sakta växer fram domineras av cederträ och blonda skandinaviska träslag för värme och djup. Alla råmaterial I doften MYTH WOOD är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen.Toppnot: sommarklöver och vildros.Hjärtnot: mynta och äppelblom.Basnot: cederträ och blonda skandinaviska träslag.
 • Zlatan Sport Pour Femme, EdT 30ml

  Zlatan Sport Pour Femme, EdT 30ml

Fler tips på Zlatan damparfym

 • Zlatan Sport Pour Femme, EdT 50ml

  Zlatan Sport Pour Femme, EdT 50ml
 • Suprême Pour Femme EdT

  Suprême Pour Femme EdT
  En EdT som andas elegans och sportig fräschhet. Citrus, fruktig grön mandarin och rosépeppar väcker dina sinnen. I hjärtat framträder tonen av vårpion, tillsammans med grönt te. Doften av uppiggande vetiver stannar kvar hela dagen. Toppnoter: Grön mandarin och rosépeppar.Hjärtnoter: Vårpion och grönt te. Basnot: Vetiver.
 • Sport Pour Femme Edt

  Sport Pour Femme Edt
  Zlatan Sport Pour Femme Eau de Toilette är en feminint sportigt och fräsch doft med noter av friskt äpple, melon, freesia, mint och sandelträ. En sportig doft för alla tillfällen.