Versace dofter dam

Populärt inom Versace dam

 • Versace Versense Eau de Toilette - 30 ml

  Versace Versense Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, Versace Versense är en ljuvligt fräsch och sprudlande doft med en mix av blommor och träslag. Den öppnar friskt med bergamott, grön mandarin och den härliga fikonkaktusen. Hjärtat av doften domineras av strandlilja, jasmin och kardemumma. Doften avrundas med klassiskt cederträ, sandelträ, mysk och olivträ.
 • Yellow Diamond, EdT 50ml

  Yellow Diamond, EdT 50ml
 • Versace Yellow Diamond Eau de Toilette - 50 ml

  Versace Yellow Diamond Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, En ny fräsch, sprudlande blommig doft från Versace, ren som soljus. Toppnoterna inleder med citron, fräsch päronsorbet, bergamott och den dynamiska accenten från neroli. Hjärtats noter formar sig runt ljusa blad av apelsinblommor, fresia och lotus. Basnoterna avrundar doften med sensuella noter från ambra och mysk.
 • Bright Crystal, Deostick 50ml

  Bright Crystal, Deostick 50ml

Fler tips på Versace dam

 • Versace Crystal Noir Eau de Toilette - 50 ml

  Versace Crystal Noir Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, En magisk och dyrbar doft från Versace innehållande sensuella och feminina noter från bland annat pion. En orientalisk parfym med blommiga inslag av apelsinblommor och gardenia. Doften avrundas med ambra, sandelträ och mysk.
 • Dylan Turquoise Pour Femme, EdT 30ml

  Dylan Turquoise Pour Femme, EdT 30ml
 • Versense, EdT 100ml

  Versense, EdT 100ml
 • Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum - 100 ml

  Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Versace Dylan Purple är en intensiv och färgstark doft som inspirerats av italienska citrusfrukter och hypnotiska solnedgångar. Doften öppnar fräscht och fruktigt med sprudlande bergamott som blandats med glädjefyllda noter av nyskördade apelsiner, samt saftiga päron som väcker en beroendeframkallande känsla. I doftens hjärta träder en lila färgexplosion fram, bland annat med lila freesia. Freesians delikata blomblad förhöjs med både subtila och kraftfulla noter av Mahonial® och Pomarose ®.   Doftens bas är av en varmare karaktär – eleganta och livfulla noter av Belambre® och Ambrofix™ förstärks av Iso E Super och krämigt cederträ. Sylkoldie® signerar parfymen med en myskig doftnot med lätt fruktiga inslag. • Fräsch och fruktig doft med varma inslag• För den moderna och färgstarka kvinnan• Passar både dag och kväll DoftnoterTopp: Italiensk bitterapelsin, päronjuice, italiensk bergamottHjärta: Lila freesia, Mahonial®, Pomarose®Bas: Iso E Super, Cedarwood Virginia Orpur®, Belambre®, Sylkoldie®
 • Versense, EdT 30ml

  Versense, EdT 30ml
 • Dylan Blue Pour Femme, EdP 30ml

  Dylan Blue Pour Femme, EdP 30ml
 • Versace Crystal Noir Parfum Eau de Parfum - 90 ml

  Versace Crystal Noir Parfum Eau de Parfum - 90 ml
  90 ml, Crystal Noir Parfum är en doft som är skapad för kvinnan med obestridlig närvaro, självförtroende och en svaghet för haute couture. Denna överdådiga doft speglar en lyxig aftonklänning – ett sensoriskt mästerverk inspirerat av Versaces kreativitet och moderna lyx. Fördjupa dig i en essens där mörk och mystisk attraktion möter vågad fyllighet. Doften öppnar med strålande citrusfrukter som påminner om Mellanösterns solnedgångar, dessa blandas med exotiska kryddor som ger en vågad touch. Hjärtat avslöjar en förtrollande blommig symfoni, kompletterad med beroendeframkallande noter för en omslutande sötma. Slutligen utvecklas den träiga och orientaliska basen som avrundar doften med djup och intensitet.• Mörk, mystisk och rik• Noter av mandarin, karamell och vaniljorkidé• Doftfamilj: Ambery FloralTopp: Gul mandarin, rosépeppar, svarta vinbärHjärta: Tuberos, liljekonvalj, karamellBas: Sandelträ, akigalaträ, amber, vaniljorkidé
 • Eros Pour Femme, EdT 30ml

  Eros Pour Femme, EdT 30ml
 • Versace Crystal Noir Eau de Toilette - 30 ml

  Versace Crystal Noir Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, En magisk och dyrbar doft från Versace innehållande sensuella och feminina noter från bland annat pion. En orientalisk parfym med blommiga inslag av apelsinblommor och gardenia. Doften avrundas med ambra, sandelträ och mysk.
 • Versace Dylan Turquoise Pour Femme Eau de Toilette - 50 ml

  Versace Dylan Turquoise Pour Femme Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, Varm och sprudlande. Dylan Turquoise är en hyllning till Versace-kvinnans sensualitet och ger uttryck för både tradition och innovation. Doften tar med dig på en flykt till avlägsna öar där den blå himlen möter det kristallklara vattnet. Havsbrisen smeker huden, väcker sinnena och pånyttföder själen. En doft som för tankarna till varma, soliga sommardagar. De gröna toppnoterna inleds med ett stänk av syrlig primofiore-citron, med fantastisk saftighet som ger en underbar, frisk känsla. Citron i kombination med italiensk mandarin från Sicilien skapar en mångfacetterad doft. Rosépeppar ger toppnoterna en ännu mer sprudlande karaktär. Men det är hjärtat som står för doftens kreativitet. Ett unikt ackord förstärker guavajuicens friskhet och ger en exotisk, tropisk underton som varar länge. För en fräsch och luftig känsla kombineras guava med skira, blommiga jasminknoppar och freesiaextrakt, vilket ger kompositionen en modern, grön framtoning. Parfymens sensualitet bottnar i de moderna tränoterna. Basnoterna växlar mellan ljus och mörker, där exklusiva Clearwood® kombinerar sensuell ambra med en träig doft, som ger en unik luftig och mjuk doft av patchouli. Tillsammans med en cocktail av sprudlande tränoter och vit mysk bidrar den med modernitet till denna prestigefyllda parfym. Toppnoter: Mandarin, Primofiore-citron, Rosépeppar Hjärtnoter: Svartvinbärsknoppar, Jasminknopp, Freesia, Guava Basnoter: Clearwood®, Tränoter, Mysk
 • Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum - 30 ml

  Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Versace Dylan Blue Pour Femme Parfum är en kraftfull, unikt fulländad doft för kvinnan med beundransvärt stark karaktär. Doften är lika inbjudande och behaglig som flakongens kurvor. Formen har inspirerats av den grekiska kulturen och mytologin och symboliserar en antik amfora. Den djupblå nyansen för tankarna till medelhavets oändliga rikedom. Fruktiga och friska toppnoter från bland annat svarta vinbär och bladmynta möter upp doftens hjärta bestående av noter från frostig persika och jasmin. Den subtila basen med mysk och patchouli förstärker doftens sensualitet. Lanserad: 2018 Toppnoter Svarta vinbär, Granny Smith sorbet, Klöver, Förgätmigej, Bladmynta Hjärtnoter Nyponros, Petalia, Frostig Persika & Jasmin Basnoter Styrax, Ljust Trä, Mysk & Patchouli
 • Versace Bright Crystal Eau de Toilette - 50 ml

  Versace Bright Crystal Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, Versace Bright Crystal är en tidlös och elegant parfym som är inspirerad av en blandning av Donatella Versaces favoritblommor. Parfymen inleder med toppnoter av granatäpple och citrusfrukter och övergår sedan i lyxiga  hjärtnoter av magnolia, lotus och pion. Avslutningsvis avrundas Versace Bright Crystal i sensuella basnoter av amber och mysk vilket gör doften till en lyxig must have doft for den trendmedvetna kvinnan. .
 • Eros Pour Femme, EdT 50ml

  Eros Pour Femme, EdT 50ml
 • Versace Oud Oriental Eau de Parfum - 100 ml

  Versace Oud Oriental Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Likt förförelsen av en solnedgång i öknen, som en varm vindpust som för iväg dina tankar. Versace Pour Femme Oud Oriental EdP har en sensuell arom, en doft för den kärleksfulla, passionerade kvinnan med stark personlighet. Versace Pour Femme Oud Oriental EdP öppnar upp med blommiga och kryddiga noter av freesia, ros och saffran för att sedan övergå i en sensuell bas av heliotrop, patchouli och viol. Doften landar sedan i en djup, varm bas av sandelträ, läder och vanilj.
 • Versense, EdT 50ml

  Versense, EdT 50ml
 • Versace Bright Crystal Eau de Toilette - 30 ml

  Versace Bright Crystal Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, Versace Bright Crystal är en tidlös och elegant parfym som är inspirerad av en blandning av Donatella Versaces favoritblommor. Parfymen inleder med toppnoter av granatäpple och citrusfrukter och övergår sedan i lyxiga  hjärtnoter av magnolia, lotus och pion. Avslutningsvis avrundas Versace Bright Crystal i sensuella basnoter av amber och mysk vilket gör doften till en lyxig must have doft for den trendmedvetna kvinnan.
 • Versace Bright Crystal Eau de Toilette - 90 ml

  Versace Bright Crystal Eau de Toilette - 90 ml
  90 ml, Versace Bright Crystal är en tidlös och elegant parfym som är inspirerad av en blandning av Donatella Versaces favoritblommor. Parfymen inleder med toppnoter av granatäpple och citrusfrukter och övergår sedan i lyxiga  hjärtnoter av magnolia, lotus och pion. Avslutningsvis avrundas Versace Bright Crystal i sensuella basnoter av amber och mysk vilket gör doften till en lyxig must have doft for den trendmedvetna kvinnan.
 • Bright Crystal, EdT 30ml

  Bright Crystal, EdT 30ml
 • Dylan Purple Pour Femme, EdP 30ml

  Dylan Purple Pour Femme, EdP 30ml
 • Crystal Noir, EdT 50ml

  Crystal Noir, EdT 50ml
 • Yellow Diamond Gift Set, EdT 2023

  Yellow Diamond Gift Set, EdT 2023
 • Crystal Noir, EdP 50ml

  Crystal Noir, EdP 50ml
 • Crystal Noir Set, EdT 50ml+Body Lotion 50ml

  Crystal Noir Set, EdT 50ml+Body Lotion 50ml
 • Bright Crystal, EdT 90ml

  Bright Crystal, EdT 90ml
 • Red Jeans, EdT 75ml

  Red Jeans, EdT 75ml
 • Bright Crystal Gift Set, EdT 30ml + Body Lotion 50ml

  Bright Crystal Gift Set, EdT 30ml + Body Lotion 50ml
 • Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum - 50 ml

  Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Versace Dylan Purple är en intensiv och färgstark doft som inspirerats av italienska citrusfrukter och hypnotiska solnedgångar. Doften öppnar fräscht och fruktigt med sprudlande bergamott som blandats med glädjefyllda noter av nyskördade apelsiner, samt saftiga päron som väcker en beroendeframkallande känsla. I doftens hjärta träder en lila färgexplosion fram, bland annat med lila freesia. Freesians delikata blomblad förhöjs med både subtila och kraftfulla noter av Mahonial® och Pomarose ®.   Doftens bas är av en varmare karaktär – eleganta och livfulla noter av Belambre® och Ambrofix™ förstärks av Iso E Super och krämigt cederträ. Sylkoldie® signerar parfymen med en myskig doftnot med lätt fruktiga inslag. • Fräsch och fruktig doft med varma inslag• För den moderna och färgstarka kvinnan• Passar både dag och kväll DoftnoterTopp: Italiensk bitterapelsin, päronjuice, italiensk bergamottHjärta: Lila freesia, Mahonial®, Pomarose®Bas: Iso E Super, Cedarwood Virginia Orpur®, Belambre®, Sylkoldie®
 • Dylan Turquoise Pour Femme Gift Set, EdT 30ml + Body Lotion 50ml

  Dylan Turquoise Pour Femme Gift Set, EdT 30ml + Body Lotion 50ml
 • Dylan Turquoise Pour Femme, EdT 50ml

  Dylan Turquoise Pour Femme, EdT 50ml
 • Versace Yellow Diamond Eau de Toilette - 30 ml

  Versace Yellow Diamond Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, En ny fräsch, sprudlande blommig doft från Versace, ren som soljus. Toppnoterna inleder med citron, fräsch päronsorbet, bergamott och den dynamiska accenten från neroli. Hjärtats noter formar sig runt ljusa blad av apelsinblommor, fresia och lotus. Basnoterna avrundar doften med sensuella noter från ambra och mysk.
 • Bright Crystal Deo Spray, 50ml

  Bright Crystal Deo Spray, 50ml
 • Yellow Diamond Intense, EdP 50ml

  Yellow Diamond Intense, EdP 50ml
 • Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum - 30 ml

  Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Versace Dylan Purple är en intensiv och färgstark doft som inspirerats av italienska citrusfrukter och hypnotiska solnedgångar. Doften öppnar fräscht och fruktigt med sprudlande bergamott som blandats med glädjefyllda noter av nyskördade apelsiner, samt saftiga päron som väcker en beroendeframkallande känsla. I doftens hjärta träder en lila färgexplosion fram, bland annat med lila freesia. Freesians delikata blomblad förhöjs med både subtila och kraftfulla noter av Mahonial® och Pomarose ®.   Doftens bas är av en varmare karaktär – eleganta och livfulla noter av Belambre® och Ambrofix™ förstärks av Iso E Super och krämigt cederträ. Sylkoldie® signerar parfymen med en myskig doftnot med lätt fruktiga inslag. • Fräsch och fruktig doft med varma inslag• För den moderna och färgstarka kvinnan• Passar både dag och kväll DoftnoterTopp: Italiensk bitterapelsin, päronjuice, italiensk bergamottHjärta: Lila freesia, Mahonial®, Pomarose®Bas: Iso E Super, Cedarwood Virginia Orpur®, Belambre®, Sylkoldie®
 • Versace Woman edp 30ml

  Versace Woman edp 30ml
 • Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum - 50 ml

  Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Versace Dylan Blue Pour Femme Parfum är en kraftfull, unikt fulländad doft för kvinnan med beundransvärt stark karaktär. Doften är lika inbjudande och behaglig som flakongens kurvor. Formen har inspirerats av den grekiska kulturen och mytologin och symboliserar en antik amfora. Den djupblå nyansen för tankarna till medelhavets oändliga rikedom. Fruktiga och friska toppnoter från bland annat svarta vinbär och bladmynta möter upp doftens hjärta bestående av noter från frostig persika och jasmin. Den subtila basen med mysk och patchouli förstärker doftens sensualitet. Lanserad: 2018 Toppnoter Svarta vinbär, Granny Smith sorbet, Klöver, Förgätmigej, Bladmynta Hjärtnoter Nyponros, Petalia, Frostig Persika & Jasmin Basnoter Styrax, Ljust Trä, Mysk & Patchouli
 • Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette - 30 ml

  Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, Eros Pour Femme är en doft som firar en kvinnas inre styrka – sensuell, passionerad och lysande. Doften öppnar upp med citroner från Sicilien, hallon sorbet och vita vinbär. Det mjuka hjärtat med noter av apelsinblomma och magnolia landar i den sensuella basen av vit patchouli och musk. Toppnot: Citron från Sicilien, Mandarin, Hallon sorbet, Vita vinbärHjärtnot: Apelsin blomma, Jasmin blad, Magnolia, FresiaBasnot: Ambroxan, Musk, Sensuella träslag, Vit patchouli
 • Yellow Diamond Gift Set, EdT 50ml + Body Lotion 50ml + Shower Gel 50ml

  Yellow Diamond Gift Set, EdT 50ml + Body Lotion 50ml + Shower Gel 50ml
 • Dylan Purple Pour Femme, EdP 50ml

  Dylan Purple Pour Femme, EdP 50ml
 • Dylan Turquoise Pour Femme, EdT 100ml

  Dylan Turquoise Pour Femme, EdT 100ml
 • Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette - 50 ml

  Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, Eros Pour Femme är en doft som firar en kvinnas inre styrka – sensuell, passionerad och lysande. Doften öppnar upp med citroner från Sicilien, hallon sorbet och vita vinbär. Det mjuka hjärtat med noter av apelsinblomma och magnolia landar i den sensuella basen av vit patchouli och musk. Toppnot: Citron från Sicilien, Mandarin, Hallon sorbet, Vita vinbärHjärtnot: Apelsin blomma, Jasmin blad, Magnolia, FresiaBasnot: Ambroxan, Musk, Sensuella träslag, Vit patchouli
 • Crystal Noir Gift Set, EdT 50ml + Body Lotion 50ml + Shower Gel 50ml

  Crystal Noir Gift Set, EdT 50ml + Body Lotion 50ml + Shower Gel 50ml
 • Dylan Purple Pour Femme, EdP 100ml

  Dylan Purple Pour Femme, EdP 100ml
 • Versace Bright Crystal Parfum Eau de Parfum - 90 ml

  Versace Bright Crystal Parfum Eau de Parfum - 90 ml
  90 ml, Sensuell, kristallklar och strålande – Bright Crystal Parfum från Versace är en dyrbar juvel med en sällsynt skönhet som kännetecknas av fräscha, livfulla och blommiga doftnoter. Det är en fängslande doft som är tillägnad den starka och självsäkra Versace-kvinnan som utstrålar femininitet, sensualitet och glamour. Bright Crystal Parfum öppnar med noter av saftiga granatäpplekärnor, is-ackord, fräsch yuzu och karamelliserad röd frukt. Doften flyter sedan in i vackra, subtilt sensuella hjärtnoter av magnolia, pion, lotusblommor och Helvetolide®. Dessa följs av en inbjudande närvaro av amberträ, Ambrox® Super, acajouträ och mysk.• Fräsch, livfull och blommig• Noter av yuzu, lotusblomma och mysk• Doftfamilj: Floral FruityTopp: Yuzu, granatäpple, röda frukter, is-ackordHjärta: Helvetolide®, lotusblomma, magnolia, pionBas: Ambrox® Super, amberträ, acajou, mysk
 • Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum - 30 ml

  Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Versace Yellow Diamond Intense EdP har en intensiv blommig doft med träiga och fruktiga toner som byggts på en tolkning av den gula diamanten. Resultatet blir en energisk, ljus och ren känsla.
 • Versace Bright Crystal Deostick - 50 ml

  Versace Bright Crystal Deostick - 50 ml
  50 ml, Versace Bright Crystal är en tidlös, elegant och lyxig parfym som är inspirerad av en blandning av Donatella Versaces favoritblommor. Parfymen inleder med toppnoter av granatäpple och citrusfrukter och övergår sedan i hjärtnoter av magnolia, lotus och pion. Avslutningsvis avrundas Versace Bright Crystal i basnoter av amber och mysk.
 • Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum - 30 ml

  Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Bright Crystal Absolu är en intensivare och sexigare version av succédoften Bright Crystal. I toppen finns en sensuell blandning av citrusfrukt och granatäpple som sedan möter uppfriskande toner av hallon, lotus och magnolia. Basen innehåller varm mysk och ambra som ger en mystisk och lekfull effekt. Bright Crystal Absolu är en doft för dig som gillar blommiga och fruktiga toner i lyxig förpackning.
 • Dylan Turqoise Set, EdT 30ml+Body Lotion 50ml

  Dylan Turqoise Set, EdT 30ml+Body Lotion 50ml
 • Crystal Noir, EdT 30ml

  Crystal Noir, EdT 30ml
 • Bright Crystal, EdT 200ml

  Bright Crystal, EdT 200ml
 • Versace Pour Femme Dylan Blue Edp 5ml

  Versace Pour Femme Dylan Blue Edp 5ml
  Versace Pour Femme Dylan Blue av Versace är en blommig fruktig doft för kvinnor.Toppnoter: Granny Smith äpple, Svarta vinbär, Klöver, Forget me not och ShisoHjärtnoter: Persika, Petalia, Nypon, Rose&hellip:
 • Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum - 50 ml

  Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Bright Crystal Absolu är en intensivare och sexigare version av succédoften Bright Crystal. I toppen finns en sensuell blandning av citrusfrukt och granatäpple som sedan möter uppfriskande toner av hallon, lotus och magnolia. Basen innehåller varm mysk och ambra som ger en mystisk och lekfull effekt. Bright Crystal Absolu är en doft för dig som gillar blommiga och fruktiga toner i lyxig förpackning.
 • Giftset Versace Crystal Noir Edt 90ml + Body Lotion 100ml + Shower Gel 100ml + Bag

  Giftset Versace Crystal Noir Edt 90ml + Body Lotion 100ml + Shower Gel 100ml + Bag
  Versace Crystal Noir Edt är en magisk och dyrbar doft med förtrollande, sensuella och feminina noter för den självsäkra och förföriska Versacekvinnan som alltid bär huvudet högt. En parfym som&hellip:
 • Versace Woman edp 50ml

  Versace Woman edp 50ml
 • Yellow Diamond, EdT 90ml

  Yellow Diamond, EdT 90ml
 • Versace Dylan Turquoise Pour Femme Eau de Toilette - 30 ml

  Versace Dylan Turquoise Pour Femme Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, Varm och sprudlande. Dylan Turquoise är en hyllning till Versace-kvinnans sensualitet och ger uttryck för både tradition och innovation. Doften tar med dig på en flykt till avlägsna öar där den blå himlen möter det kristallklara vattnet. Havsbrisen smeker huden, väcker sinnena och pånyttföder själen. En doft som för tankarna till varma, soliga sommardagar. De gröna toppnoterna inleds med ett stänk av syrlig primofiore-citron, med fantastisk saftighet som ger en underbar, frisk känsla. Citron i kombination med italiensk mandarin från Sicilien skapar en mångfacetterad doft. Rosépeppar ger toppnoterna en ännu mer sprudlande karaktär. Men det är hjärtat som står för doftens kreativitet. Ett unikt ackord förstärker guavajuicens friskhet och ger en exotisk, tropisk underton som varar länge. För en fräsch och luftig känsla kombineras guava med skira, blommiga jasminknoppar och freesiaextrakt, vilket ger kompositionen en modern, grön framtoning. Parfymens sensualitet bottnar i de moderna tränoterna. Basnoterna växlar mellan ljus och mörker, där exklusiva Clearwood® kombinerar sensuell ambra med en träig doft, som ger en unik luftig och mjuk doft av patchouli. Tillsammans med en cocktail av sprudlande tränoter och vit mysk bidrar den med modernitet till denna prestigefyllda parfym. Toppnoter: Mandarin, Primofiore-citron, Rosépeppar Hjärtnoter: Svartvinbärsknoppar, Jasminknopp, Freesia, Guava Basnoter: Clearwood®, Tränoter, Mysk
 • Versace Eros Pour Homme Deo Spray 100 ml

  Versace Eros Pour Homme Deo Spray 100 ml
  100 ml, Versace Eros Pour Homme - kärlek, passion, skönhet och åtrå. Versace Eros Pour Homme är en parfym för en stark, passionerad man som är sin egen ”Master In Command”. En unik aura av sensualitet och maskulinitet.  Doften öppnar med intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen. Sedan följer beroendeframkallande sensuella noter av tonkaböna, amber och geranium. Livlig kraftfullhet symboliseras i basen av ädla cederträ och vetiver. En sensuell parfym fylld av kraft för mannen som är lika heroisk och passionerad som guden Eros. Topp: Mynta, Äpple, Citron Hjärta: Tonkaböna, Amber, Geranium Bas: Cederträ, Vetiver, Ekmossa, Vanilj
 • Bright Crystal, EdT 50ml

  Bright Crystal, EdT 50ml
 • Yellow Diamond Intense, EdP 30ml

  Yellow Diamond Intense, EdP 30ml
 • Dylan Blue Pour Femme Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 50ml + Shower Gel 50ml

  Dylan Blue Pour Femme Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 50ml + Shower Gel 50ml
 • Yellow Diamond, EdT 30ml

  Yellow Diamond, EdT 30ml
 • Versace Woman, EdP 50ml

  Versace Woman, EdP 50ml
 • Versace Dylan Turquoise Pour Femme Eau de Toilette - 100 ml

  Versace Dylan Turquoise Pour Femme Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, Varm och sprudlande. Dylan Turquoise är en hyllning till Versace-kvinnans sensualitet och ger uttryck för både tradition och innovation. Doften tar med dig på en flykt till avlägsna öar där den blå himlen möter det kristallklara vattnet. Havsbrisen smeker huden, väcker sinnena och pånyttföder själen. En doft som för tankarna till varma, soliga sommardagar. De gröna toppnoterna inleds med ett stänk av syrlig primofiore-citron, med fantastisk saftighet som ger en underbar, frisk känsla. Citron i kombination med italiensk mandarin från Sicilien skapar en mångfacetterad doft. Rosépeppar ger toppnoterna en ännu mer sprudlande karaktär. Men det är hjärtat som står för doftens kreativitet. Ett unikt ackord förstärker guavajuicens friskhet och ger en exotisk, tropisk underton som varar länge. För en fräsch och luftig känsla kombineras guava med skira, blommiga jasminknoppar och freesiaextrakt, vilket ger kompositionen en modern, grön framtoning. Parfymens sensualitet bottnar i de moderna tränoterna. Basnoterna växlar mellan ljus och mörker, där exklusiva Clearwood® kombinerar sensuell ambra med en träig doft, som ger en unik luftig och mjuk doft av patchouli. Tillsammans med en cocktail av sprudlande tränoter och vit mysk bidrar den med modernitet till denna prestigefyllda parfym. Toppnoter: Mandarin, Primofiore-citron, Rosépeppar Hjärtnoter: Svartvinbärsknoppar, Jasminknopp, Freesia, Guava Basnoter: Clearwood®, Tränoter, Mysk
 • Crystal Noir, EdT 90ml

  Crystal Noir, EdT 90ml
 • Bright Crystal Absolu, EdP 90ml

  Bright Crystal Absolu, EdP 90ml
 • Bright Crystal Absolu, EdP 30ml

  Bright Crystal Absolu, EdP 30ml
 • Bright Crystal Absolu, EdP 50ml

  Bright Crystal Absolu, EdP 50ml
 • Dylan Blue Pour Femme, EdP 50ml

  Dylan Blue Pour Femme, EdP 50ml
 • Pour Femme Oud Oriental, EdP 100ml

  Pour Femme Oud Oriental, EdP 100ml
 • Dylan Blue Pour Femme Set, EdP 30ml+Body Lotion 50ml

  Dylan Blue Pour Femme Set, EdP 30ml+Body Lotion 50ml