Yves Saint Laurent dofter dam

Populärt inom Yves Saint Laurent dam

Fler tips på Yves Saint Laurent dam

 • Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 30ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 30ml
  Sensuell och beroendeframkallande doft från Yves Saint Laurent. Doften öppnar fascinerande och förföriskt med noter av kaffe och söt vanilj. Vita blommor och jasmin ger sedan ett livfullt, fräscht och modernt intryck. Denna kontrastrika doft är en riktig bästsäljare!
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Floral Eau de Parfum 30 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Floral Eau de Parfum 30 ml
  Yves Saint Laurent Mon Paris Parfum Floral är en blommig doft där den ikoniska daturablomman kommer till sin rätt genom en bukett duggfriska blommor och saftiga persikor. Doften är diskret, men farlig – som en bukett av de olika känslor som förknippas med kärlek.
 • Mon Paris Couture, EdP 30ml

  Mon Paris Couture, EdP 30ml
 • Yves Saint Laurent Yvresse edt 80ml

  Yves Saint Laurent Yvresse edt 80ml
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum 50 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum 50 ml
  Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum. En feminin doft inspirerad av Paris, kärlekens stad. Röda bär och päron utstrålar omedelbart sensualitet och femininitet. Den exotiska vita daturan, doftens själ, gestaltar lust och förför sinnena. Slutligen balanseras denna moderna och djärva blommiga doft av krämig vit mysk och patschuli.
 • Opium, EdP 50ml

  Opium, EdP 50ml
 • Black Opium, EdP 150ml

  Black Opium, EdP 150ml
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Floral edp 50ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Floral edp 50ml
 • Black Opium Glow EdT

  Black Opium Glow EdT
  YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette - En doft som lever i ögonblicket men ändå delar sin jakt på det oväntade – den lämnar ett spår av minnen och en längtan efter nya upplevelser. Den ikoniska signaturen Black Coffe lämnar en bländande fräschör efter sig, som en glödande punkt i mörkret. Syrliga citrusnoter ingjuter extra energi i päronackordet (som toppnoter) och lyser upp nya Black Opium Eau de Toilette.
 • Mon Paris, EdP 30ml

  Mon Paris, EdP 30ml
 • Opium, EdP 30ml

  Opium, EdP 30ml
 • Libre Intense, EdP 30ml

  Libre Intense, EdP 30ml
 • Black Opium Hair Mist

  Black Opium Hair Mist
  En hair mist med en beroendeframkallande femenin doft. Yves Saint Laurent Black Opium Hair Mist mjukar upp håret samtidigt som den adderar en glans och elegant doft.
 • Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Toilette 50 ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Toilette 50 ml
  Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Toilette är sensuell och strålande och gör Black Opium lite lättare. Det roséguldfärgade glittret är djärvt feminint och framhävs av vätskan i samma färg.
 • Black Opium Extreme EdP, 30 ml Yves Saint Laurent Parfym

  Black Opium Extreme EdP, 30 ml Yves Saint Laurent Parfym
  30 ml, Sensuell. Feminin. Glamorös. Nya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME är skarpare, djärvare och sexigare än någonsin. En starkt beroendeframkallande feminin doft från Yves Saint Laurent. Fascinerande och förföriskt berusande, som en adrenalinkick genom ådrorna.EN ULTRASVART INTENSITET. TILL DET EXTREMA.Den svartvita kontrasten i den ursprungliga BLACK OPIUM EAU DE PARFUM dras ut till en ny, ultimat spänning. Extrasvart kaffe. Ultravita blommor. En överdos patchouli. Inga eftergifter. Inga gränser. En injektion av rent ego som rusar genom kroppen.Flakongen - Glittrande nattsvartFör BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTRÊME är den ikoniska BLACK OPIUM-flaskan perfekt för det glamoröst utsvävande, nattsvarta och glittrande budskapet. Flaskans design, helt övertäckt av dekadent glitter, reflekterar intensiteten i parfymen som den innehåller. Ett mysterium. En glamorös, glittrande parfymflaska. För dig som vill ha mer. För dig som lever mer. Gå över gränsen, till de extrema.Doftfamilj: FlorientalToppnoter: Päronackord & MandarinessensHjärtnoter: Apelsinblom absolut & Indisk jasmin grandiflorum Basnoter: Kaffeackord, Vanilla Bourbon Madagascar premiumextrakt & PatchouliessensFör en ännu mer förförande doft, spraya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME på dina pulspunkter: halsen, halsringningen och handlederna. En dos sensualitet på huden som håller i sig hela natten.
 • Yves Saint Laurent Paris edt 50ml

  Yves Saint Laurent Paris edt 50ml
 • Black Opium Neon EdP

  Black Opium Neon EdP
  Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum 75 ml lyser upp mörkret och elektrifierar natten. Med drakfruktsackord, svart kaffe och vanilj är doften mer beroendeframkallande än någonsin. Den klassiska Black Opium flaskan har blivit upplyst med fuschiafärgade neonljus i en parfym med en vibrerande intensitet. Stärkt av sin neondos sprider Black Opium Neon-kvinnan sin glöd vart hon än går. #GETNEON Toppnoter: Drakfruktsackord, mandarinessens och essens från suckatcitron.Hjärtanoter: Ackord av apelsinblomma, jasmin sambac absolute och ackord av hibiskusblomma. Basnoter: Ackord av svart kaffe och vanilj, och essens av cederträ från Virginia. Ackord av drakfruktMandarinessensEssens från suckatcitronAckord av apelsinblommaAbsolut av jasmine sambac Ackord av hibiskusblommaAckord av svart kaffeVaniljackordEssens av cederträ från VirginiaFruity Floral OrientalSpraya i en V-form som börjar vid ena axeln och slutar vid den andra för att avslöja din sensualitet och djärvhet.
 • Black Opium Extreme EdP, 50 ml Yves Saint Laurent Parfym

  Black Opium Extreme EdP, 50 ml Yves Saint Laurent Parfym
  50 ml, Sensuell. Feminin. Glamorös. Nya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME är skarpare, djärvare och sexigare än någonsin. En starkt beroendeframkallande feminin doft från Yves Saint Laurent. Fascinerande och förföriskt berusande, som en adrenalinkick genom ådrorna.EN ULTRASVART INTENSITET. TILL DET EXTREMA.Den svartvita kontrasten i den ursprungliga BLACK OPIUM EAU DE PARFUM dras ut till en ny, ultimat spänning. Extrasvart kaffe. Ultravita blommor. En överdos patchouli. Inga eftergifter. Inga gränser. En injektion av rent ego som rusar genom kroppen.Flakongen - Glittrande nattsvartFör BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTRÊME är den ikoniska BLACK OPIUM-flaskan perfekt för det glamoröst utsvävande, nattsvarta och glittrande budskapet. Flaskans design, helt övertäckt av dekadent glitter, reflekterar intensiteten i parfymen som den innehåller. Ett mysterium. En glamorös, glittrande parfymflaska. För dig som vill ha mer. För dig som lever mer. Gå över gränsen, till de extrema.Doftfamilj: FlorientalToppnoter: Päronackord & MandarinessensHjärtnoter: Apelsinblom absolut & Indisk jasmin grandiflorum Basnoter: Kaffeackord, Vanilla Bourbon Madagascar premiumextrakt & PatchouliessensFör en ännu mer förförande doft, spraya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME på dina pulspunkter: halsen, halsringningen och handlederna. En dos sensualitet på huden som håller i sig hela natten.
 • Mon Paris Intensément, EdP 50ml

  Mon Paris Intensément, EdP 50ml
 • Black Opium, EdT 30ml

  Black Opium, EdT 30ml
 • La Collection Y, EdT 80ml

  La Collection Y, EdT 80ml
 • Black Opium Floral Shock, EdP 90ml

  Black Opium Floral Shock, EdP 90ml
 • Libre, EdT 30ml

  Libre, EdT 30ml
 • Black Opium Intense, EdP 30ml

  Black Opium Intense, EdP 30ml
 • La Collection Yvresse, EdT 80ml

  La Collection Yvresse, EdT 80ml
 • Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau De Parfum 50 ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau De Parfum 50 ml
  Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau de Parfum. Förförisk, gåtfull och magnetisk – Black Opium Eau de Parfum Intense-kvinnan går starkare, djärvare och mörkare igenom natten.Sensualiteten av kaffe omges av en aura med magnetiska noter av blå absint. Den skälvande mystiken och vågade besattheten elektrifierar den nya Black Opium Eau de Parfum Intense. Kaffeackord – lakritsackord – vaniljabsolut – absintessens Toppnoter: absintessensMellannoter: lakritsabsolut, apelsinblommaBasnoter: kaffeackordvaniljabsolutDoftfamilj: Orientalisk doft med inslag av trä
 • Paris EdT

  Paris EdT
  En romantisk, glamorös och feminin EdT. Inspirerad av Paris återspeglar Yves Saint Laurent staden han älskar. Doften har en färsk och delikat öppning av mimosa, apelsinblomma, ros, bergamot och lindblomma. Detta möts av en varm, blommig och lätt pudrig karaktär från viol, ylang ylang och iris. Basen av består av amber, mysk och sedelträ som skapar en djup struktur. Toppnot: Mimosa, apelsinblomma, ros, bergamott och lindblomma. Hjärtnot: Viol, ylang ylang och iris.Basnot: Amber, mysk och sandelträ.
 • Yves Saint Laurent Mon Paris edt 50ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris edt 50ml
 • Mon Paris Floral EDP

  Mon Paris Floral EDP
  Yves Saint Laurent Mon Paris Floral består av den ikoniska daturablomman som framhävs av en floral bukett av daggvåta blommor och saftig persika. Doften, både lågmäld och farlig, är som en bukett av känslor i kärlekens alla färger. Doften av en blomstrande passion. Toppnoter: bergamottessens, päronkött, hallon, persikokött Hjärtnoter: Daturablomma, arabisk jasmin, apelsinblomma, magnoliaessens, pionackord Bottennoter: patchouliessens, mysk, cashmeran Doftfamilj: Blommig chypre
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Toilette 50 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Toilette 50 ml
  Kärleken får luft under vingarna med den här friskare, lättare EdT-versionen av Mon Paris från YSL. De vita blommorna från originalet har här fått sällskap av fräsch citrus. Doften öppnar med en luftig kombination av hallon, rosépeppar, björnbär och citrus. I hjärtat finns vita blommor, precis som i Mon Paris EdP, samt romantisk apelsinblomma.
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement Eau de Parfum 30 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement Eau de Parfum 30 ml
  Je t'aime, ropar Mon Paris Intensement, en dyrbar blomsterdoft från Yves Saint Laurent. Doften är intensiv, men inte det minsta melankolisk. Passionerade noter av varm fuchsia och centifoliarosor kombineras med spikklubba till en hypnotisk, sensuell bukett. Mon Paris Intensement är en kärleksförklaring lika storslagen som Eiffeltornet. 
 • Mon Paris Floral, EdP 90ml

  Mon Paris Floral, EdP 90ml
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum 30 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum 30 ml
  Mon Paris Couture är en sprudlande och frisk chypredoft från YSL. Noter av spikklubba, rosenknoppar och fräsch grapefrukt ger en lätt, fräsch och öppen känsla som för tankarna till den klassiska Mon Paris-parfymen. Själva flaskan pryds av en glittrande rosett, inspirerad av modevärlden där YSL hör hemma. En hyllning till kvinnlig elegans.
 • Mon Paris EdT

  Mon Paris EdT
  En EdT från Yves Saint Laurent är uppföljaren till succédoften Mon Paris EdP. Mon Paris EdT är en blommig bukett med bland annat jasmin, bergamott och rosor. Doften får din värld att vändas upp och ned och kapslar in känslan av en modern, impulsiv och förförisk kärlekshistoria i Paris. Doftfamilj: BlommigDoftnoter:Topp : Bergamot, grapefrukt, mandarin, hallonHjärta : rosor, jasmin, vit peonBas: Patchouli, vit mysk, amber
 • Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock edp 50ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock edp 50ml
 • Paris, EdT 50ml

  Paris, EdT 50ml
 • Yves Saint Laurent Rive Gauche edt 100ml

  Yves Saint Laurent Rive Gauche edt 100ml
 • Libre Intense, EdP 50ml

  Libre Intense, EdP 50ml
 • Libre EdP Intense

  Libre EdP Intense
  LIBRE Eau De Parfum Intense från Yves Saint Laurent är doften för kvinnan som följer sina instinkter och lever livet fullt ut. Den ikoniska doften av LIBRE består av en utsökt balans mellan fransk lavendel och marockansk apelsinblomma som är både sensuell och modern. Intensiteten från en blommig kärna som förenar apelsinblomma absolut med ackord av orkidé. LIBRE-flaskan sticker ut genom att balansera feminina egenskaper mot maskulina. En geometrisk siluett av Yves Saint Laurents Smoking och extravaganta Couture från Cassandra-loggan – en kombination som bryter mot alla regler. Libre Intense fångar en ny nyans mellan flammor och guld – en autentiskt maskulin signatur med en feminin twist. YSL Libre Eau De Parfum Intense lockar oss att leva livet fullt ut. Toppnoter: Mandarinessens, bergamottessens och lavendelessens från Frankrike Hjärtnoter: Diva lavendelhjärta, arabisk jasmin absolut, levande orkidé-ackord, apelsinblomma absolut. Bottennoter: Vaniljextrakt från Madagaskar, vetiveressens, ackord av grå ambra, tonka absolut från Venezuela.
 • Black Opium Set, EdP 50ml + Body Oil 7,5ml

  Black Opium Set, EdP 50ml + Body Oil 7,5ml
 • Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau De Parfum 90 ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau De Parfum 90 ml
  Yves Saint Laurent Black Opium Intense. Förförisk, gåtfull och magnetisk - Black Opium Eau de Parfum Intense kvinna går starkare, modigare och mörkare genom natten.
 • Black Opium EdP

  Black Opium EdP
  Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum. Den mycket beroendeframkallande feminina doften från Yves Saint Laurent. En fascinerande och förföriskt berusande doft med öppningsnoter av adrenalinrikt kaffe och den söta sensualiteten hos vanilj lutar sig mot mjukheten hos vita blomster för en modern, ung och livfull fängslande doft. Få din egen dos av denna bestseller doft.
 • Yves Saint Laurent Libre Eau de Toilette 90 ml

  Yves Saint Laurent Libre Eau de Toilette 90 ml
  Libre är parfym för den starka, modiga och fria kvinnan. En feminin och blommig doft från Yves Saint Laurent. Parfymen har en spännande kombination av sensuell apelsinblomma från Marocko och lavendel från Frankrike. Ger en fläkt av frihet.
 • Manifesto, EdP 90ml

  Manifesto, EdP 90ml
 • Yves Saint Laurent Cinema edp 90ml

  Yves Saint Laurent Cinema edp 90ml
 • Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette 30 ml

  Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette 30 ml
  Lättare eau de toilette-variant av den klassiska doften Opium från Yves Saint Laurent, något svagare än en eau de parfum. Dekadent och sensuell, med noter av såväl frisk bergamott som mystisk myrra, nejlika och jasmin.
 • YSL Manifesto L'Elixir, EdP 50ml

  YSL Manifesto L'Elixir, EdP 50ml
 • Black Opium Eau de Parfum Intense

  Black Opium Eau de Parfum Intense
  Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau de Parfum. Förförisk, gåtfull och magnetisk – Black Opium Intense-kvinnan går starkare, djärvare och mörkare igenom natten. Sensualiteten av kaffe omges av en aura med magnetiska noter av blå absint. Den skälvande mystiken och vågade besattheten elektrifierar den nya Black Opium Eau de Parfum Intense. Kaffeackord – lakritsackord – vaniljabsolut – absintessens Toppnoter: absintessens Mellannoter: lakritsabsolut, apelsinblomma Basnoter: kaffeackord vaniljabsolut Doftfamilj: Orientalisk doft med inslag av trä
 • Yves Saint Laurent Paris edp 125ml

  Yves Saint Laurent Paris edp 125ml
 • Mon Paris Intensement EdP

  Mon Paris Intensement EdP
  MON PARIS INTENSEMENT skriker 'Je t'aime' med en finstämd hjärtnot av centifoliaros. Intensiv men aldrig mörk. Den utstrålar passionens rosa glöd och omvandlar MON PARIS vita kärna av hypnotisk daturablomma till varm fuchsia. Doften genomsyras av patchoulins fulla styrka. Den eleganta chypre-signaturen förstärks av bräcklig cashmeran. Den ikoniska och mångfacetterade flaskan strålar av intensivt rosa, Yves Saint Laurents egen fuchsia. Runt flaskans hals – ett silkeslent, fuchsiafärgat band förenat med en mystisk slöja av svart organza. För en chic YSL-finish. MON PARIS INTENSEMENT är en galen kärleksförklaring, en blombukett som är lika imponerande som Eiffeltornet. Toppnoter: svart vinbär, hallon, päron, apelsinessens, bergamottessens. Hjärtnoter: centifoliaros-absolut, bulgarisk ros, vit pion, freesia-ackord, daturaackord. Basnoter: patchouliessens, benzoe, cashmeran, vit mysk.
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum 50 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum 50 ml
  Mon Paris Couture är en sprudlande och frisk chypredoft från YSL. Noter av spikklubba, rosenknoppar och fräsch grapefrukt ger en lätt, fräsch och öppen känsla som för tankarna till den klassiska Mon Paris-parfymen. Själva flaskan pryds av en glittrande rosett, inspirerad av modevärlden där YSL hör hemma. En hyllning till kvinnlig elegans.
 • Black Opium Eau de Parfum Illicit Green

  Black Opium Eau de Parfum Illicit Green
  En urladdning av sensualitet. Black Opium Eau de Parfum Illicit Green är för kvinnan som låter sinnena visa vägen, som bjuder in till en festlig och väldoftande värld med grönt neonljus. För henne är parfym en njutning och hon är redo att utmana, våga och känna: hela natten lång. Den nya doften har en experimentell och energigivande doftnot med hemliga ingredienser som blandas med Black Opiums signaturackord med djärva och unikt sammansatta ingredienser. En energigivande shot av svart kaffe samsas med saftig, grön mandarin och krämigt fikon skapar en beroendeframkallande och spännande dos adrenalin. Skandalöst grön – lika grön som den kryddiga och pulserande doften inuti. Energigivande, högljudd och fräsch. Den nyans som lyser upp det runda fönstret på den nya Black Opium-flaskan hämtar sin inspiration från en av Yves Saint Laurent mest ikoniska och skandalösa plagg som chockat världen sedan 1971. Ett spektakulärt mode- och doftstatement.För en ännu mer beroendeframkallande doft kan du spraya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN där pulsen är som ytligast: på halsen, i dekolletaget och på handlederna. En dos sensualitet på huden som håller i sig hela natten.
 • Libre EdT

  Libre EdT
  YSL Beauty presenterar Libre Eau de Toilette, en lättare och fräschare version av den klassiska signaturparfymen Libre. En härlig blomsterdoft som utstrålar sensualitet, ungdomlighet och fräschhet. Eau de toiletten baseras på den ursprungliga kompositionen i klassiska Libre, en dualitet mellan lavendel från Frankrike och apelsinblomsabsolut från Marocko. Den varma apelsinblomman är berikad med ett kallt ackord av vitt te i denna eau de toilette, vilket ger en modern och ljus parfym full av sensualitet. På så sätt skapas en androgyn och fräsch dualitet mellan värme och kyla. • Toppnoter: mandarin, bergamott, lavendel • Hjärtnoter: apelsinblomma, jasminabsolut, vitt jasminte • Basnoter: mysk, vanilj, amber. Libre, det franska ordet för fri, hyllar Yves Saint Laurents mest avgörande kärnvärde: frihet. Friheten att vara sig själv. Friheten att välja. Inga kompromisser. Dina egna regler. Genom att erbjuda en upplevelse av att leva ett frigjort liv i ren och klar kvinnlighet tar Libre Eau de Toilette friheten till en helt ny nivå. Libres signaturflaska är designad för att avspegla parfymens kraftfulla karaktär precis som när Yves Saint Laurent designade den första smokingen för kvinnor. Presenteras av Dua Lipa, global parfymambassadör för YSL Beauty.
 • Opium, EdT 50ml

  Opium, EdT 50ml
 • Libre Intense, EdP 90ml

  Libre Intense, EdP 90ml
 • Libre, EdP 30ml

  Libre, EdP 30ml
 • Black Opium Floral Shock, EdP 50ml

  Black Opium Floral Shock, EdP 50ml
 • Black Opium Glow, EdT 90ml

  Black Opium Glow, EdT 90ml
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum 30 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum 30 ml
  Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum. En feminin doft inspirerad av Paris, kärlekens stad. Röda bär och päron utstrålar omedelbart sensualitet och femininitet. Den exotiska vita daturan, doftens själ, gestaltar lust och förför sinnena. Slutligen balanseras denna moderna och djärva blommiga doft av krämig vit mysk och patschuli.
 • Yves Saint Laurent Paris Edp 50ml

  Yves Saint Laurent Paris Edp 50ml
  Paris av Yves Saint Laurent är en blommig doft för kvinnor.Toppnoter: Ros, Mimosa, Hyacint, Geranium, Gröna noter, Nasturtium, Apelsinblomma, Havton, Kassiakanel och Bergamott:Hjärtnoter: Ros, Viol,&hellip:
 • Yves Saint Laurent Libre edp 30ml

  Yves Saint Laurent Libre edp 30ml
 • Black Opium EdP

  Black Opium EdP
  Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum. Den mycket beroendeframkallande feminina doften från Yves Saint Laurent. En fascinerande och förföriskt berusande doft med öppningsnoter av adrenalinrikt kaffe och den söta sensualiteten hos vanilj lutar sig mot mjukheten hos vita blomster för en modern, ung och livfull fängslande doft. Få din egen dos av denna bestseller doft.
 • Libre EdP Intense

  Libre EdP Intense
  LIBRE Eau De Parfum Intense från Yves Saint Laurent är doften för kvinnan som följer sina instinkter och lever livet fullt ut. Den ikoniska doften av LIBRE består av en utsökt balans mellan fransk lavendel och marockansk apelsinblomma som är både sensuell och modern. Intensiteten från en blommig kärna som förenar apelsinblomma absolut med ackord av orkidé. LIBRE-flaskan sticker ut genom att balansera feminina egenskaper mot maskulina. En geometrisk siluett av Yves Saint Laurents Smoking och extravaganta Couture från Cassandra-loggan – en kombination som bryter mot alla regler. Libre Intense fångar en ny nyans mellan flammor och guld – en autentiskt maskulin signatur med en feminin twist. YSL Libre Eau De Parfum Intense lockar oss att leva livet fullt ut. Toppnoter: Mandarinessens, bergamottessens och lavendelessens från Frankrike Hjärtnoter: Diva lavendelhjärta, arabisk jasmin absolut, levande orkidé-ackord, apelsinblomma absolut. Bottennoter: Vaniljextrakt från Madagaskar, vetiveressens, ackord av grå ambra, tonka absolut från Venezuela.
 • Libre EdP Intense

  Libre EdP Intense
  LIBRE Eau De Parfum Intense från Yves Saint Laurent är doften för kvinnan som följer sina instinkter och lever livet fullt ut. Den ikoniska doften av LIBRE består av en utsökt balans mellan fransk lavendel och marockansk apelsinblomma som är både sensuell och modern. Intensiteten från en blommig kärna som förenar apelsinblomma absolut med ackord av orkidé. LIBRE-flaskan sticker ut genom att balansera feminina egenskaper mot maskulina. En geometrisk siluett av Yves Saint Laurents Smoking och extravaganta Couture från Cassandra-loggan – en kombination som bryter mot alla regler. Libre Intense fångar en ny nyans mellan flammor och guld – en autentiskt maskulin signatur med en feminin twist. YSL Libre Eau De Parfum Intense lockar oss att leva livet fullt ut. Toppnoter: Mandarinessens, bergamottessens och lavendelessens från Frankrike Hjärtnoter: Diva lavendelhjärta, arabisk jasmin absolut, levande orkidé-ackord, apelsinblomma absolut. Bottennoter: Vaniljextrakt från Madagaskar, vetiveressens, ackord av grå ambra, tonka absolut från Venezuela.
 • Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement Eau de Parfum 50 ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement Eau de Parfum 50 ml
  Je t'aime, ropar Mon Paris Intensement, en dyrbar blomsterdoft från Yves Saint Laurent. Doften är intensiv, men inte det minsta melankolisk. Passionerade noter av varm fuchsia och centifoliarosor kombineras med spikklubba till en hypnotisk, sensuell bukett. Mon Paris Intensement är en kärleksförklaring lika storslagen som Eiffeltornet. 
 • Yves Saint Laurent Mon Paris edp 150ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris edp 150ml
 • Yves Saint Laurent Opium Femme edt 50ml

  Yves Saint Laurent Opium Femme edt 50ml
 • Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum 75 ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum 75 ml
  Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum lyser upp i mörkret och gör natten elektrisk. Drakfrukt, svart kaffe och vanilj gör doften mer beroendeframkallande än någonsin.
 • Mon Paris, EdP 50ml

  Mon Paris, EdP 50ml
 • Black Opium, EdT 90ml

  Black Opium, EdT 90ml
 • Black opium EdP Extreme

  Black opium EdP Extreme
  Sensuell. Feminin. Glamorös. Nya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME är skarpare, djärvare och sexigare än någonsin. En starkt beroendeframkallande feminin doft från Yves Saint Laurent. Fascinerande och förföriskt berusande, som en adrenalinkick genom ådrorna. EN ULTRASVART INTENSITET. TILL DET EXTREMA. Den svartvita kontrasten i den ursprungliga BLACK OPIUM EAU DE PARFUM dras ut till en ny, ultimat spänning. Extrasvart kaffe. Ultravita blommor. En överdos patchouli. Inga eftergifter. Inga gränser. En injektion av rent ego som rusar genom kroppen. Flakongen - Glittrande nattsvart För BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTRÊME är den ikoniska BLACK OPIUM-flaskan perfekt för det glamoröst utsvävande, nattsvarta och glittrande budskapet. Flaskans design, helt övertäckt av dekadent glitter, reflekterar intensiteten i parfymen som den innehåller. Ett mysterium. En glamorös, glittrande parfymflaska. För dig som vill ha mer. För dig som lever mer. Gå över gränsen, till de extrema. Doftfamilj: Floriental Toppnoter: Päronackord & Mandarinessens Hjärtnoter: Apelsinblom absolut & Indisk jasmin grandiflorum Basnoter: Kaffeackord, Vanilla Bourbon Madagascar premiumextrakt & Patchouliessens För en ännu mer förförande doft, spraya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME på dina pulspunkter: halsen, halsringningen och handlederna. En dos sensualitet på huden som håller i sig hela natten.
 • Opium, Deospray 100ml

  Opium, Deospray 100ml
 • Black Opium Neon, EdP 30ml

  Black Opium Neon, EdP 30ml
 • Yves Saint Laurent Mon Paris edp 30ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris edp 30ml
 • Yves Saint Laurent Black Opium Glowing edt 90ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Glowing edt 90ml
 • Yves Saint Laurent Black Opium Intense edp 90ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Intense edp 90ml
 • Elle, EdP 50ml

  Elle, EdP 50ml
 • Yves Saint Laurent Mon Paris edt 90ml

  Yves Saint Laurent Mon Paris edt 90ml
 • Black Opium Eau de Parfum Illicit Green

  Black Opium Eau de Parfum Illicit Green
  En urladdning av sensualitet. Black Opium Eau de Parfum Illicit Green är för kvinnan som låter sinnena visa vägen, som bjuder in till en festlig och väldoftande värld med grönt neonljus. För henne är parfym en njutning och hon är redo att utmana, våga och känna: hela natten lång. Den nya doften har en experimentell och energigivande doftnot med hemliga ingredienser som blandas med Black Opiums signaturackord med djärva och unikt sammansatta ingredienser. En energigivande shot av svart kaffe samsas med saftig, grön mandarin och krämigt fikon skapar en beroendeframkallande och spännande dos adrenalin. Skandalöst grön – lika grön som den kryddiga och pulserande doften inuti. Energigivande, högljudd och fräsch. Den nyans som lyser upp det runda fönstret på den nya Black Opium-flaskan hämtar sin inspiration från en av Yves Saint Laurent mest ikoniska och skandalösa plagg som chockat världen sedan 1971. Ett spektakulärt mode- och doftstatement.För en ännu mer beroendeframkallande doft kan du spraya BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN där pulsen är som ytligast: på halsen, i dekolletaget och på handlederna. En dos sensualitet på huden som håller i sig hela natten.
 • Black Opium Intense, EdP 90ml

  Black Opium Intense, EdP 90ml
 • Black Opium Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion

  Black Opium Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion
 • Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau De Parfum 30 ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau De Parfum 30 ml
  Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau de Parfum. Förförisk, gåtfull och magnetisk – Black Opium Intense-kvinnan går starkare, djärvare och mörkare igenom natten.
 • Mon Paris, EdT 50ml

  Mon Paris, EdT 50ml
 • Yves Saint Laurent Manifesto edp 50ml

  Yves Saint Laurent Manifesto edp 50ml
 • Yves Saint Laurent Paris edt 75ml

  Yves Saint Laurent Paris edt 75ml
 • Yves Saint Laurent Opium edp 30ml

  Yves Saint Laurent Opium edp 30ml
 • Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette 50 ml

  Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette 50 ml
  Romantisk, feminin och utsökt förfinad, som en ros i full blom – sådan är YSL Paris, här i en lättare EdT-version. Originalparfymen är Yves Saint Laurents försök att fånga staden han älskar i glamorös parfymform. Rosor, viol och bergamott utgör doftens blommande hjärta. Lätta puderaktiga noter av majros och iris möter sedan en mjuk bas av sandelträ, vetiver och vanilj.
 • Libre, EdT 90ml

  Libre, EdT 90ml
 • Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum 50 ml

  Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum 50 ml
  Överskrid gränsen till det extrema med nya Black Opium Extreme Eau de Parfum, en strålande blomsterdoft med inslag av kaffe.
 • Paris, EdP 50ml

  Paris, EdP 50ml
 • Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum 30 ml

  Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum 30 ml
  Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum är en dekadent och sensuell parfym som ändå känns lätt.
 • Mon Paris Intensement EdP

  Mon Paris Intensement EdP
  MON PARIS INTENSEMENT skriker 'Je t'aime' med en finstämd hjärtnot av centifoliaros. Intensiv men aldrig mörk. Den utstrålar passionens rosa glöd och omvandlar MON PARIS vita kärna av hypnotisk daturablomma till varm fuchsia. Doften genomsyras av patchoulins fulla styrka. Den eleganta chypre-signaturen förstärks av bräcklig cashmeran. Den ikoniska och mångfacetterade flaskan strålar av intensivt rosa, Yves Saint Laurents egen fuchsia. Runt flaskans hals – ett silkeslent, fuchsiafärgat band förenat med en mystisk slöja av svart organza. För en chic YSL-finish. MON PARIS INTENSEMENT är en galen kärleksförklaring, en blombukett som är lika imponerande som Eiffeltornet. Toppnoter: svart vinbär, hallon, päron, apelsinessens, bergamottessens. Hjärtnoter: centifoliaros-absolut, bulgarisk ros, vit pion, freesia-ackord, daturaackord. Basnoter: patchouliessens, benzoe, cashmeran, vit mysk.
 • Yves Saint Laurent Paris edp 75ml

  Yves Saint Laurent Paris edp 75ml
 • Libre EdP

  Libre EdP
  LIBRE, den nya feminina parfymen från Yves Saint Laurent - friheten att leva livet som du vill. Parfymen för den starka, modiga och fria kvinnan som experimenterar med sin frihet. Den första blommiga lavendeldoften. Spänningen mellan den sensuella apelsinblomman från Marocko och den franska lavendelns styrka, mixat med en feminin twist. Ett unikt doftspår av frihet. Flakongens design är inspirerad av haute couture med sina skarpa vinklar och en lyxig oversizedetalj. Den ikoniska Cassandra-logotypen är böjd och fäst i glaset som en juvel. Sexiga guldkedjor och ett asymmetrisk svartlackerat lock förstärker känslan. Doften av frihet. Toppnoter: Mandarinolja, petit grain-olja, lavandinolja från Frankrike och ett stråk av svarta vinbär Mellannoter: Lavendelolja, arabisk jasmin, jasmin grandiflorum och essens från apelsinblommor Basnoter: Vaniljextrakt från Madagaskar, cederträolja, ambraackord och mysk
 • Libre, EdT 50ml

  Libre, EdT 50ml
 • Black Opium Eau de Parfum Intense

  Black Opium Eau de Parfum Intense
  Yves Saint Laurent Black Opium Intense Eau de Parfum. Förförisk, gåtfull och magnetisk – Black Opium Intense-kvinnan går starkare, djärvare och mörkare igenom natten. Sensualiteten av kaffe omges av en aura med magnetiska noter av blå absint. Den skälvande mystiken och vågade besattheten elektrifierar den nya Black Opium Eau de Parfum Intense. Kaffeackord – lakritsackord – vaniljabsolut – absintessens Toppnoter: absintessens Mellannoter: lakritsabsolut, apelsinblomma Basnoter: kaffeackord vaniljabsolut Doftfamilj: Orientalisk doft med inslag av trä
 • Yves Saint Laurent Manifesto edp 90ml

  Yves Saint Laurent Manifesto edp 90ml