Adidas dofter herr

Populärt inom Adidas herr

 • Pure Game, EdT 50ml

  Pure Game, EdT 50ml
 • Pure Game, After Shave,

  Pure Game, After Shave,
  After Shave 100 ml, Adidas Pure Game är en doft som passar till mannen som alltid är på språng, har en energisk personlighet och lever ett aktivt liv. Doften är fräscht kryddig med tydlig citrus-och träkaraktär med noter av bland annat grapefrukt och peppar samt cypress, guaiacumträ, cypress läder och rökelse. Pure Game är både fräsch och maskulin samtidigt som den har en lättsam sötma som gör den lättburen och ung i tonen.
 • Ice Dive, EdT 50ml

  Ice Dive, EdT 50ml
 • UEFA Champions League Edition, Deospray 150 ml Adidas Deodorant

  UEFA Champions League Edition, Deospray 150 ml Adidas Deodorant
  Deospray 150 ml, UEFA Champions League Edition är en aromatisk doft med toppnoter av frisk citrus, kryddig lavendel och viol. I doftens hjärta finns salvia, grönt äpple och kashmirträ, medan basen utgörs av varm vanilj, mossa och patchouli.

Fler tips på Adidas herr

 • Victory League, After Shave,

  Victory League, After Shave,
  After Shave 100 ml, Victory League är en orientalisk/träig doft med kryddiga noter av kanel, basilika och lavendel. De kryddiga noterna har kombinerats med mjukare inslag av varm vanilj och solmoget päron.
 • Champions Leauge, EdT 50ml

  Champions Leauge, EdT 50ml
 • Culture of Sport Strike, EdT 50 ml Adidas Parfym

  Culture of Sport Strike, EdT 50 ml Adidas Parfym
  EdT 50 ml, Inspirerad av fotbollsspelaren. För tillfällen du ska prestera, utmana din skicklighet för att känna dig stark och orädd under press. Toppnoter: Granny Smith, Bergamott. Hjärtnoter:  Lavendelolja, Björklöv. Basnoter: Mossa, Patchouli, Läderackord, Kumarin, Ambrofix.
 • Culture of Sport Strike, EdT 30 ml Adidas Parfym

  Culture of Sport Strike, EdT 30 ml Adidas Parfym
  EdT 30 ml, Inspirerad av fotbollsspelaren. För tillfällen du ska prestera, utmana din skicklighet för att känna dig stark och orädd under press. Toppnoter: Granny Smith, Bergamott. Hjärtnoter:  Lavendelolja, Björklöv. Basnoter: Mossa, Patchouli, Läderackord, Kumarin, Ambrofix.
 • Pure Lightness, EdT 30 ml Adidas Parfym

  Pure Lightness, EdT 30 ml Adidas Parfym
  EdT 30 ml, Adidas Pure Lightness är en blommig fruktig doft för en kvinna på vift. Den består av fräscha toppnoter av melon och rött äpple blandat med det saftiga hjärtat av jasmin, magnolia, viol och liljekonvalj. Doften är avrundas med lätta noter av mysk.
 • Unlock Male, EdT 30 ml Adidas Parfym

  Unlock Male, EdT 30 ml Adidas Parfym
  EdT 30 ml, UNLOCK For Him är en träig, kryddig och fruktig doft som ger en kraftfull fräschör och uppmanar dig att fly från vardagen. Denna fascinerande komposition bryter mot traditionella normer inom parfymvärlden och blandar oväntade, vitaliserande ingredienser med ett Fairtrade-tänk. Doften inleds med en energiboost, i form av stimulerande gourmandnoter, kryddig kardemumma och en spännande touch av salt. De ruffa asfaltsnoterna i hjärtat ger ett kraftfull, manligt intryck, som vägs upp av skir, blommig stjärnjasmin och rundas av med den mjuka doften av mörk vanilj. Den sprudlande basen utgörs av träiga ambranoter i kombination med torrt cederträ. Doften av tonkabönor skapar en varm och mjuk känsla som dröjer sig kvar.
 • Get Ready For Him, EdT 50ml

  Get Ready For Him, EdT 50ml
 • Victory League, EdT 50ml

  Victory League, EdT 50ml
 • Adipure XL, Deodorant Spray 150 ml Adidas Deodorant

  Adipure XL, Deodorant Spray 150 ml Adidas Deodorant
  Deodorant Spray 150 ml, Adipure håller huden under dina armar torr och fräsch hela dagen. Behaglig och uppfriskande doft.
 • Culture of Sport Charge, EdT 30 ml Adidas Parfym

  Culture of Sport Charge, EdT 30 ml Adidas Parfym
  EdT 30 ml, Inspirerad av löparmannen. Hittar en ny väg mot positiv energi som får honom att fortsätta med vad han än gör.   Toppnoter: Grapefrukt, Kardemumma, Kumquat, Elemi. Hjärtnoter: Salt Tall, Äpple, Enbär, Geranium. Basnoter: Ceder, Kashmir, Labdanum, Mossa
 • Ice Dive, Deospray 150ml

  Ice Dive, Deospray 150ml
 • Victory League, After Shave 100ml

  Victory League, After Shave 100ml
 • Culture of Sport Charge, EdT 50 ml Adidas Parfym

  Culture of Sport Charge, EdT 50 ml Adidas Parfym
  EdT 50 ml, Inspirerad av löparmannen. Hittar en ny väg mot positiv energi som får honom att fortsätta med vad han än gör.   Toppnoter: Grapefrukt, Kardemumma, Kumquat, Elemi. Hjärtnoter: Salt Tall, Äpple, Enbär, Geranium. Basnoter: Ceder, Kashmir, Labdanum, Mossa
 • Adipower, Roll-On Deodorant 50 ml Adidas Deodorant

  Adipower, Roll-On Deodorant 50 ml Adidas Deodorant
  Roll-On Deodorant 50 ml, Adipower roll-on deodorant håller huden under dina armar torr och fräsch hela dagen. Behaglig och uppfriskande doft.
 • Champions Leauge, Deospray 150ml

  Champions Leauge, Deospray 150ml
 • Pure Game, After Shave 100ml

  Pure Game, After Shave 100ml
 • Unlock Male, EdT 50 ml Adidas Parfym

  Unlock Male, EdT 50 ml Adidas Parfym
  EdT 50 ml, UNLOCK For Him är en träig, kryddig och fruktig doft som ger en kraftfull fräschör och uppmanar dig att fly från vardagen. Denna fascinerande komposition bryter mot traditionella normer inom parfymvärlden och blandar oväntade, vitaliserande ingredienser med ett Fairtrade-tänk. Doften inleds med en energiboost, i form av stimulerande gourmandnoter, kryddig kardemumma och en spännande touch av salt. De ruffa asfaltsnoterna i hjärtat ger ett kraftfull, manligt intryck, som vägs upp av skir, blommig stjärnjasmin och rundas av med den mjuka doften av mörk vanilj. Den sprudlande basen utgörs av träiga ambranoter i kombination med torrt cederträ. Doften av tonkabönor skapar en varm och mjuk känsla som dröjer sig kvar.
 • Ice Dive, After Shave,

  Ice Dive, After Shave,
  After Shave 100 ml, Ice Dive är en frisk doft med isande inslag av mynta och citrus. Toppnot: Kiwi, lavendel, mandarin, yuzu, mynta, grapefrukt, anis, bergamottHjärtnot: sandelträ, patchouli, geraniumBasnot: tonkaböna. mysk, vanilj, peppar, amber