After Shave

Efter rakning är det många män som upplever irriterad hud och precis som det är viktigt att förbereda huden för rakning måste man ta hand om den efteråt. Att raka sig med rakhyvel, säkerhetshyvel eller rakkniv sliter på huden. Rakvatten (After Shave) kan lindra samtidigt som det luktar gott.

Rakvatten med goda herrdofter

Det finns flera olika typer av after shave produkter. En del är flytande som en cologne medan andra är lite trögare, mer som lotion eller balm. De flesta märken har samma doft i olika formulas.

Populärt inom after shave

 • 212 Sexy for Men, After Shave Lotion 100ml

  212 Sexy for Men, After Shave Lotion 100ml
 • Colonia Intensa, After Shave Lotion 100ml

  Colonia Intensa, After Shave Lotion 100ml
 • Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme After Shave,

  Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme After Shave,
  100 ml, Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme är en frisk, transparent doft som inspirerats av havet, solen, jorden och vinden. En riktig klassiker! Innehåller doftnoter som mandarin, bergamott, marina noter, neroli, persimon, rosmarin, jasmin, ambra och patchouli.
 • Hugo Man, After Shave Lotion 75ml

  Hugo Man, After Shave Lotion 75ml

Fler tips på after shave

 • Davidoff Cool Water Man After Shave,

  Davidoff Cool Water Man After Shave,
  75 ml, Cool Water inleder med toppnoter av havsvatten, mint, rosmarin och lavendel. I hjärtat finns noter från sandelträ, jasmin, neroli och pelargon som sedan möter basens varma toner av tobak och mysk. Cool Water är en fräsch och ren doft som passar för användning av såväl dag- som kvällstid.
 • Versace Eros Comfort After Shave,

  Versace Eros Comfort After Shave,
  100 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. Versace Eros After Shave Balm är en doft för en stark, passionerad man. En unik aura av sensualitet och virilitet. En kärlekshymn från den triumferande och praktfulle guden EROS. Intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen. Beroendeframkallande sensuella noter av Tonkaböna, Amber, Geranium och vanilj. Livlig kraftfullhet symboliserad av bland annat det ädla träslaget Ceder, följt av Vetiver och ekmossa. Toppnot: Mint, Äpple, CitronHjärtnot: Tonkaböna, Amber, GeraniumBasnot: Ceder, Vetiver, Ekmossa, Vanilj
 • Creed Original Santal After Shave Balm 75 ml

  Creed Original Santal After Shave Balm 75 ml
  En återfuktande rakbalm som lugnar huden efter rakning och gör den mjuk och len med en lätt doft av Creed Original Santal, en orientalisk, harmonisk doft! Volym: 75 ml
 • Versace Dylan Blue After Shave Balm 100 ml

  Versace Dylan Blue After Shave Balm 100 ml
  Versace Dylan Blue After Shave Balm är en vårdande aftershave som ger dig en maskulin känsla. Doften är fylld med friska toppnoter som bergamott, grapefrukt med vattennoter och fruktiga fikon. Hjärtnoterna med papyrusträ, patchouli, svartpeppar och violblad ger doften en starkt maskulin prägel. Basen är fylld med mineralmysk, tonkabönor och saffran.
 • Acqua di Gio Homme After Shave Balm, 100 ml

  Acqua di Gio Homme After Shave Balm, 100 ml
  Ett återfuktande after shave balsam med den ikoniska originaldoften som innehåller en oemotståndlig kombination av cederträ, bergamott och akvatiska noter.
 • Le Male After Shave Balm, 100 ml

  Le Male After Shave Balm, 100 ml
  Ett återfuktande och närande aftershave-balsam som omedelbart lindrar och lugnar raksår. Huden känns mjuk och len och doftar som parfymen Le Male. Doften innehåller doftnoter från vanilj, lavendel, mint, bergamott, kummin, kardemumma och apelsinblomma. Pepparmints-extrakt har tillsatts för extra fräschör.
 • Eros, After Shave Lotion 100ml

  Eros, After Shave Lotion 100ml
 • Clinique For Men Post-Shave Soother, 75 ml Clinique After Shave

  Clinique For Men Post-Shave Soother, 75 ml Clinique After Shave
  75 ml, Post Shave Healer från Clinique Skin Supplies For Men är en prisbelönad aftershave produkt som lugnar huden efter rakningen. Använd Clinique For Men Post Shave Healer efter varje rakning och din hud kommer tacka dig. Post Shave Healer från Clinique innehåller Aloe-vera som hjälper huden att läka mindre sår och irritationer samtidigt som den återfuktar huden. Clinique Skin Supplies For Men Post Shave Healer är anpassad för alla hudtyper.
 • Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme After Shave,

  Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme After Shave,
  100 ml, Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme After Shave Balm är en frisk, transparent doft som inspirerats av havet, solen, jorden och vinden. En riktig klassiker! Innehåller doftnoter som mandarin, bergamott, marina noter, neroli, persimon, rosmarin, jasmin, ambra och patchouli.
 • Sensitive After Shave Balm

  Sensitive After Shave Balm
  Ett aftershave-balm som har utvecklats speciellt för känslig hud för att reducera rodnad och lugna huden efter rakning. Innehåller Baobabolja som är mjukgörande och känt för sin lugnande effekt på huden, havreolja som hjälper till att förbättra hudens barriärfunktion, vilket i sin tur bidrar till att minska risken för ytterligare irritation samt kanadensisk dunört som lugnar huden och minskar rodnad och irritation. Alla produkter inom Bulldog Sensitive är helt parfymfria.
 • 212 Men, After Shave Lotion 100ml

  212 Men, After Shave Lotion 100ml
 • Man After Shave Balm 150ml

  Man After Shave Balm 150ml
 • Tabac After Shave Lotion (100 ml)

  Tabac After Shave Lotion (100 ml)
  En alkoholhaltig (ca 68% vol.), uppfriskande lotion med sammandragande och renande egenskaper. Antiseptiska innehållsämnen främjar läkning av sår, och alkohol tillsammans med den långvaraktiga d
 • Collezione Barbiere, After Shave Balm 75ml

  Collezione Barbiere, After Shave Balm 75ml
 • Truefitt & Hill West Indian Limes Aftershave Balm 100 ml

  Truefitt & Hill West Indian Limes Aftershave Balm 100 ml
  Truefitt & Hill West Indian Limes Aftershave Balm med en härlig doft av citrus är oljefri och verkar både uppfriskande och lugnande. Balmen innehåller både Aloe Vera och Lanolin och är lä
 • Eros, After Shave Balm 100ml

  Eros, After Shave Balm 100ml
 • Colonia Essenza, After Shave Lotion 100ml

  Colonia Essenza, After Shave Lotion 100ml
 • Missoni Pour Homme Set, EdP 50ml + 50ml SG + After Shave

  Missoni Pour Homme Set, EdP 50ml + 50ml SG + After Shave
 • Giorgio Armani Acqua Di Gio After Shave Balm 100 ml

  Giorgio Armani Acqua Di Gio After Shave Balm 100 ml
  Vårdande after shave som lugnar huden och skyddar ansiktet. Doftar av Acqua Di Gio, en fräsch och medelhavsdoftande klassiker inspirerad av sol, vind och hav. Den marina och kryddiga doften inleds med noter av bergamott, neroli och mandarin. Lätta marina noter blandas sedan med frukt- och blomsternoter som jasmin, rosmarin, persimonträ och indonesisk patchouli. Resultatet blir en maskulin doft som är både frisk och sensuell.
 • Protect & Care, 100 ml Nivea After Shave

  Protect & Care, 100 ml Nivea After Shave
  100 ml, Moisturing After Shave Balm är en intensivt återfuktande after shave med unika fuktbevarande egenskaper. Berikad med vitamin E och lugnande aloe vera som ger omedelbar lindring för nyrakad hud, samtidigt som de bevarar fukten i huden och motverkar uttorkning. De välgörande ingredienserna hjälper till att reparera och återuppbygga skadad hud, medan risken för hudirritationer minskar. Huden blir starkare, friskare och du får en behaglig känsla som varar länge.
 • Aramis After Shave Balm, 120ml

  Aramis After Shave Balm, 120ml
 • L'Eau d'Issey Pour Homme, After Shave Balm 100ml

  L'Eau d'Issey Pour Homme, After Shave Balm 100ml
 • Barbiere After Shave Emulsion

  Barbiere After Shave Emulsion
  Om du gillar att resa är den här snabbabsorberande, lätta after shave i resestorlek den perfekta lösningen. Formula med hyaluronsyra för att hjälpa till att återställa huden och ge lättnad från rakhyvelbränna. Återfuktar också huden med sin speciella blandning av vegetabiliska oljor.
 • Classic After Shave Splash, 100ml

  Classic After Shave Splash, 100ml
 • Cool Water After Shave

  Cool Water After Shave
  En aromatisk frisk doft, likt en svalkande våg som ger dig styrka, energi och djup sensualitet. Toppnot: Färsk pepparmintHjärtnot: Lavendelextrakt Basnot: Sensuell amber
 • Acqua di Parma Collezione Barbiere After Shave Emulsion Tube 75 ml

  Acqua di Parma Collezione Barbiere After Shave Emulsion Tube 75 ml
  En After Shave Emulsion med en lättabsorberad formula men som ändå känns rik och fyllig. Motverkar rakbränna och verkar återfuktande och lugnande. Innehåller hyaluronsyra som har en återställ
 • Colonia Intensa After Shave Balm, 100 ml

  Colonia Intensa After Shave Balm, 100 ml
  En lätt uppmjukande aftershavebalsam, behagligt parfymerad, som lenar och fräschar upp huden efter rakning. Formeln är väldoftande med noter av Colonia Intensa och rik på naturliga ingredienser såsom aloe vera, druvextrakt, mandel och vetegroddsolja.Doften öppnas med de traditionella citrusnoterna av kalabrisk bergamott och siciliansk citron. De aromatiska accenterna av myrtenblandning blandas med en intensiv bas som avslöjar det obestridligt unika i doften: lädernoten – elegant, sofistikerad, intensivt maskulin.
 • Clarins Men After Shave Soother 75 ml

  Clarins Men After Shave Soother 75 ml
  Alkohol- och oljefri aftershave som lugnar huden efter rakning. Ger omedelbart en känsla av välbehag.
 • Recipe: Aftershave Balm 100 ml

  Recipe: Aftershave Balm 100 ml
  Recipe: Aftershave Balm motverkar den rödhet och irritation som kan uppstå vid daglig rakning. Den svalkar skönt och hjälper till att lindra sveda och obehag i samband med rakning, den har dessut
 • Creed Original Vetiver After Shave Balm 75 ml

  Creed Original Vetiver After Shave Balm 75 ml
  En återfuktande rakbalm som lugnar huden efter rakning och gör den mjuk och len med en lätt doft av Creed Original Vetiver, som är en en modern tolkning på en klassisk doft. Vetiver är en gam
 • Eternity for Men After Shave Lotion, 100 ml

  Eternity for Men After Shave Lotion, 100 ml
  En frisk, distinkt och maskulin aftershave med doften Eternity. En aromatisk och frisk doft som gör den spännande och klassisk.
 • Taylor of Old Bond Street Luxury Lavender Water 100 ml

  Taylor of Old Bond Street Luxury Lavender Water 100 ml
  Luxury Lavender Water har en lugnande effekt på huden och kan användas som ansiktsvatten eller after shave. Innehåller lavendelolja cederträolja och canangaolja. Luxury Lavender Water kan även a
 • Invictus After Shave Lotion Splash 100ml - Paco Rabanne

  Invictus After Shave Lotion Splash 100ml - Paco Rabanne
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya mas
 • Sensitive After Shave Balm, 100 ml

  Sensitive After Shave Balm, 100 ml
  En after shave-lotion med extra mild och doftneutral formula utan alkohol (etylalkohol) som snabbt absorberas av huden. Berikad med Kamomill, Vitamin E och Provitamin B5. Lugnar omedelbart din hud och gör den mindre röd. Motverkar uppkomsten av irriterad hud. Lindrar torrhet i huden efter rakning. För torr och känslig hud.
 • Proraso After Shave Balm Wood & Spice 100 ml

  Proraso After Shave Balm Wood & Spice 100 ml
  Proraso After Shave Balm Wood & Spice ingår i serien ""Proraso Single Blade"", en professionell produktlinje som kännetecknas av en särskilt rik och fyllig konsistens, utvecklad för att ge en lät
 • Calming After Shave Serum, 50 ml

  Calming After Shave Serum, 50 ml
  Snabbabsorberande After Shave serum med lugnande extrakt av magnoliabark och svalkande mentolderivat. Direkt uppfräschande effekt samtidigt som huden regenereras i samband med rakning. Lindrar irritationer, rodnader och rakbränna. Det effektiva TAUREC komplexet hjälper till att regenerera och läka ut små skärsår efter rakning, stärker huden och tillför rikligt med fukt. För en återfuktad hud som känns mjuk och följsam efter rakning.
 • Hega Upsala Rakbalsam Citrus & Cederträ 130 ml

  Hega Upsala Rakbalsam Citrus & Cederträ 130 ml
  Ett mjukgörande rakbalsam från Hega med doft av citrus och cederträ. Används efter rakning för att göra huden mjuk och återfuktad. Produkten har samma pH-värde som huden och är rik på ingred
 • Karl Lagerfeld Classic After Shave,

  Karl Lagerfeld Classic After Shave,
  100 ml, Applicera kraftfullheten och den maskulina doften på huden efter rakning för att få känslan av prestige och tidlöshet. En klassiker är något som beundras i generationer, därav har denna doft fått sitt namn. Med sin kraftfullhet och maskulinitet har är denna doft tidlös favorit. Toppnot: bergamott, verbena och cassis Hjärnot: sandelträ, ekmossa, patchouli, salvia Basnot: mysk, amber och tonkaböna
 • Molton Brown for Men Post-Shave Recovery Balm 75 ml

  Molton Brown for Men Post-Shave Recovery Balm 75 ml
  Ett svalkande balsam som hjälper till att lugna ner den nyrakade huden och minskar rodnader. Korn extrakt hjälper till att återfukta och bygga upp hudens naturliga skyddsbarriär och ger en behagli
 • Gucci Guilty Absolute, After Shave Lotion 90ml

  Gucci Guilty Absolute, After Shave Lotion 90ml
 • Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Luxury Aftershave 50 ml

  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Luxury Aftershave 50 ml
  En uppfriskande, alkoholfri aftershave som förnyar huden och stimulerar alla dina sinnen. Innehåller härliga toppnoter av Bergamott, Äpple, Bär och Ananas som blandas med Vanilj, Svart peppar och
 • Biotherm Homme Soothing Balm - Alcohol Free, 100 ml Biotherm Homme After Shave

  Biotherm Homme Soothing Balm - Alcohol Free, 100 ml Biotherm Homme After Shave
  100 ml, Biotherm Homme Soothing Balm är ett lugnande aftershave balsam för normal till torr hy.
 • Victory League, 100 ml Adidas After Shave

  Victory League, 100 ml Adidas After Shave
  100 ml, Victory League är en orientalisk/träig doft med kryddiga noter av kanel, basilika och lavendel. De kryddiga noterna har kombinerats med mjukare inslag av varm vanilj och solmoget päron.
 • CH Men, After Shave Lotion 100ml

  CH Men, After Shave Lotion 100ml
 • Proraso Liquid After Shave Cream Eucalyptus And Menthol 100 ml

  Proraso Liquid After Shave Cream Eucalyptus And Menthol 100 ml
  Proraso Liquid After Shave Cream är på en gång ett balsam som förnyar och vitaliserar huden och en lugnande kräm som ger omedelbar lindring efter rakning.
 • Classic After Shave Lotion

  Classic After Shave Lotion
  En aftershavelotion med en kraftfull och maskulin doft. Appliceras på huden efter rakning. En klassiker är något som beundras i generationer, därav har denna doft fått sitt namn.
 • Between Sheets, After Shave Lotion 50ml

  Between Sheets, After Shave Lotion 50ml
 • Proraso After Shave Balm Azur & Lime 100 ml

  Proraso After Shave Balm Azur & Lime 100 ml
  Proraso After Shave Balm Azur & Lime ingår i serien ""Proraso Single Blade"", en professionell produktlinje som kännetecknas av en särskilt rik och fyllig konsistens, utvecklad för att ge en lätt
 • Colonia Pura, After shave balm 100ml

  Colonia Pura, After shave balm 100ml
 • Series Sensitive After Shave Balm 100 ml

  Series Sensitive After Shave Balm 100 ml
  Avsluta rakningen med Gillette Series Sensitive lätta aftershave-balm som inte känns fet och oljig och som hjälper till att förstärka hudens naturliga fuktbarriär, för återfuktad hy med frisk utstrålning. Börja en topprakning med Gillette Series Sensitive Rakgel.