Bulldog dofter herr

Populärt inom Bulldog herr

 • Bulldog Original After Shave Balm 100 ml

  Bulldog Original After Shave Balm 100 ml
  Bulldog Original After Shave Balm reducerar rodnad och har en lugnande effekt på huden efter rakning. Med extrakt från grönt te som innehåller antioxidanter och skyddar huden från fria radikaler
 • Bulldog Cedarwood & Patchouli Deodorant Stick

  Bulldog Cedarwood & Patchouli Deodorant Stick
  Med Bulldogs populära deo-stick håller du dig fräsch hela dagen. Deodoranten doftar av cederträ och patchouli, två doftnoter som utstrålar manlighet! Innehåller aloe vera, 2 eteriska oljor och
 • Bulldog After Shave,

  Bulldog After Shave,
  100 ml, Används efter rakning då huden är som känsligast och kan kännas öm. Bulldog After Shave Balm har utvecklats speciellt för att reducera rodnad och lugna huden efter rakning. Innehåller verksamma naturliga ingredienser som nyponolja som hjälper till att lugna huden samt vitamin E. Användning: Klappa huden torr efter rakningen och applicera Bulldog After Shave Balm.
 • Bulldog Sensitive After Shave,

  Bulldog Sensitive After Shave,
  100 ml, Används efter rakning då huden är som känsligast och kan kännas öm. Bulldog After Shave Balm har utvecklats speciellt för att reducera rodnad och lugna huden efter rakning.Innehåller verksamma naturliga ingredienser som nyponolja som hjälper till att lugna huden samt vitamin E.

Fler tips på Bulldog herr

 • Sensitive After Shave Balm

  Sensitive After Shave Balm
  Ett aftershave-balm som har utvecklats speciellt för känslig hud för att reducera rodnad och lugna huden efter rakning. Innehåller Baobabolja som är mjukgörande och känt för sin lugnande effekt på huden, havreolja som hjälper till att förbättra hudens barriärfunktion, vilket i sin tur bidrar till att minska risken för ytterligare irritation samt kanadensisk dunört som lugnar huden och minskar rodnad och irritation. Alla produkter inom Bulldog Sensitive är helt parfymfria.
 • Original After Shave Balm

  Original After Shave Balm
  Ett aftershave-balsam som har utvecklats speciellt för att reducera rodnad och lugna hyn efter rakning då den är som känsligast. Innehåller naturliga verksamma ingredienser, till exempel nyponolja som hjälper till att lugna hyn samt vitamin E.
 • Lemon & Bergamot Deodorant

  Lemon & Bergamot Deodorant
  Denna skonsamma deodorant med naturliga ingredienser är speciellt utformad för att leverera 24 timmars effektivt skydd mot dålig lukt. Den innehåller prebiotiskt extrakt från cikoriarot och 100% naturlig doft med fräscha noter av citron, apelsin och bergamott som gör dig redo för dagen. Produkten är vegansk.
 • Cedarwood & Patchouli Deo Stick

  Cedarwood & Patchouli Deo Stick
  En deodorantstick med två eteriska oljor och en klassiskt maskulin doft med varma toner av cederträ och patchouli. Formulan innehåller också vårdande aloe vera och extrakt från grapefruktkärnor och skyddar effektivt mot dålig lukt hela dagen.
 • Vetiver & Black Pepper Deodorant

  Vetiver & Black Pepper Deodorant
  Denna skonsamma deodorant med naturliga ingredienser är speciellt utformad för att leverera 24 timmars effektivt skydd mot dålig lukt. Den innehåller prebiotiskt extrakt från cikoriarot och 100% naturlig doft med varma och kryddiga noter av svartpeppar, cederträ och kryddnejlika som gör dig avslappnad och väldoftande. Produkten är vegansk.
 • Original Deodorant Roll-On 50ml

  Original Deodorant Roll-On 50ml
 • Age Defence Eye Roll-On 15ml

  Age Defence Eye Roll-On 15ml
 • Original Deodorant

  Original Deodorant
  Denna skonsamma deodorant med naturliga ingredienser är speciellt utformad för att leverera 24 timmars effektivt skydd mot dålig lukt. Den innehåller prebiotiskt extrakt från cikoriarot och 100% naturlig doft med fräscha noter av citron, lime och patchouli som gör dig redo att fånga dagen. Produkten är vegansk.
 • Bulldog Cedarwood & Patchouli Deodorant Stick, 68 g Bulldog Deodorant

  Bulldog Cedarwood & Patchouli Deodorant Stick, 68 g Bulldog Deodorant
  68 g, Stick-deodorant med två eteriska oljor och en klassiskt maskulin doft med varma toner av cederträ och patchouli. Formulan innehåller även vårdande aloe vera och extrakt från grapefruktkärnor och skyddar effektivt mot dålig lukt hela dagen.
 • Peppermint & Eucalyptus Deodorant

  Peppermint & Eucalyptus Deodorant
  Denna skonsamma deodorant med naturliga ingredienser är speciellt utformad för att leverera 24 timmars effektivt skydd mot dålig lukt. Den innehåller prebiotiskt extrakt från cikoriarot och 100% naturlig doft med uppfriskande noter av mint. Produkten är vegansk.