Parfymtorget » Herr

Märken på herr:

David Beckham dofter herr

 • Instinct Deospray 150ml David Beckham Deodorant

  Deospray 150ml, Instinct från David Beckham är en elegant, citrusorientalisk och kryddig doft för den moderna mannen. Toppnoterna i denna doft är bergamott, grapefrukt och mandarin som övergår i hjärtnoter av kardemumma och stjärnanis. David Beckham instinct avrundar med härliga basnoter av patchouli, vetiver och vit amber.
 • Homme Deospray 150ml David Beckham Deodorant

  Deospray 150ml, David Beckham Homme sammanfattar David Beckhams anda. Hans sportiga sida, ledaren, far och make. Framgång och självförtroende. Lukten öppnar med citrus, ingefära och sichuanpeppar som sedan går över i hjärtat noter av kashmir, trä, läder och mjuk rosmarin. Basen avslutas med en sensuell mahogny, patchouli och mysk.
 • Classic Blue Deospray 150ml David Beckham Deodorant

  Deospray 150ml, Denna komposition är en modern och djärvare tolkning av originalet Classic med noter från ananas, grapefrukt och violblad. Hjärtat innehåller salvia och äpple som sedan möter basens träiga toner, patchuli och mossa.
 • Intimately Deospray 150ml David Beckham Deodorant

  Deospray 150ml, Intimately Beckham Men är en doft för den moderna mannen. Detta deospray inleder med toppnoter från grapefrukt och kardemumma som sedan möter hjärtats toner från bergamott och viol. Basen innehåller sandelträ och patchuli som avrundar doften och ger en varm touch. Intimately är en doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Instinct EdT 50ml David Beckham Parfym

  EdT 50ml, Instinct från David Beckham är en elegant, citrusorientalisk och kryddig doft. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, grapefrukt och mandarin för att sedan övergå i hjärtnoter av kardemumma och stjärnanis. Avslutningsvis avrundas Instinct från David Beckham i basnoter av patchouli, vetiver och vit amber. Instinct är en maskulin parfym för den moderna mannen.
 • Classic Blue EdT 60ml David Beckham Parfym

  EdT 60ml, Denna komposition är en modern och djärvare tolkning av originalet Classic med noter från ananas, grapefrukt och violblad. Hjärtat innehåller salvia och äpple som sedan möter basens träiga toner, patchuli och mossa.
 • Beyond EdT David Beckham Parfym

  EdT 60 ml, Beyond är inspirerad av David Beckhams energi, målmedvetenhet och styrka. Doften öppnar med mojito, grapefrukt och kardemumma som sedan möter hjärtats tidlösa maskulina inslag av peppar och cederträ. Parfymen avrundas slutligen i varma toner av vanilj, patchouli och läder.
 • Beyond EdT David Beckham Parfym

  EdT 40 ml, Beyond är inspirerad av David Beckhams energi, målmedvetenhet och styrka. Doften öppnar med mojito, grapefrukt och kardemumma som sedan möter hjärtats tidlösa maskulina inslag av peppar och cederträ. Parfymen avrundas slutligen i varma toner av vanilj, patchouli och läder.
 • Beyond Edt - 60 ml

  När man skapade Beyond ville man återspegla David Beckhams ambitioner om att våga drömma, satsa och kämpa, för att sedan lyckas ”go beyond”.Beyond andas självförtroende och glamour och har en spännande doftkomposition av toppnoter som uppfriskande mojito, kardemumma och grapefrukt. Vidare kommer ett vibrerande hjärta av svart peppar blandat med maskulint cederträ och pelargon, tillsammans bildar dessa en tidlös finess. Avslutningsvis smälter Patchouli, vanilj och läder samman till en intensiv bas.Beyond beskrivs som ett koncentrat av David Beckhams identitet: utmanande, raffinerande och sensuell.Ledorden bakom parfymen är ”No matter how small you start, always dream big”- David BeckhamToppnoter: Mojito, Grapefrukt, Kardemumma Hjärtnoter: Pelargon, Cederträ, Svart peppar Basnoter: Patchouli, Vanilj, LäderVolym 60 ml
 • Beyond Forever Edt - 60 ml

  Efterföljaren till David Beckhams Beyond heter Beyond Forever och lanserades i juni 2016. Temat för doften är beslutsamhet och uthållighet och dess sammansättning är en kombination av träiga och friska noter. Beyond Forever öppnar med en kryddig, vibrerande blandning av muskot och elemi och en släng av friskhet från bergamott. I hjärtat andas elegans, med aromer av viol och immortelle. Avslutningsvis ger basen värme och tyngd med träiga noter som vetiver och patchouli och läder. Toppnoter: Bergamott, Muskot, Elemi Hjärtnoter: Violet, Immortelle blomma, Fougere Basnoter: Vetiver, Patchouli, Läder Volym 60 ml
 • Classic Edt - 40 ml

  David Beckham, som global ikon och trendsättare, vet hur man kombinerar modern stil med klassisk elegans. Classic Edt balanserar ”karismatisk maskulinitet och klassisk elegans” och är utvecklad av parfymören Aurelien Guichard.Doften har en topp av färska citrusnoter, gin och tonic, lime och albanum. I hjärtat återfinns cypress, muskot och färsk mynta. Avslutningsvis går det över till en varm och träig bas med vetiver, cederträ och bärnsten.Toppnoter: Gin tonic, lime och albanum Hjärnoter: Cypress, muskot och färsk mint Basnoter: Cederträ, bärnsten och vetvierVolym 40 ml
 • Classic Edt - 60 ml

  Classic EdT balanserar en ”karismatisk maskulinitet och klassisk elegans”. Den har en kryddigt fräsch doft och passar den medvetne mannen. Öppnas med friska noter av citrus, gin och tonic, lime och albanum. Hjärtat är friskt med cypress, muskot och färskt mynta. Som bas framträder träiga och varma noter av vetiver, cederträ och bärnsten.Toppnoter: Gin tonic, lime och albanum Hjärtnoter: Cypress, muskot och färsk mint Basnoter: Cederträ, bärnsten och vetvierVolym 60 ml
 • Beyond Edt - 40 ml

  Beyond andas självförtroende och glamour och har en spännande doftkomposition av toppnoter som uppfriskande mojito, kardemumma och grapefrukt. Vidare kommer ett vibrerande hjärta av svart peppar blandat med maskulint cederträ och pelargon, tillsammans bildar dessa en tidlös finess. Avslutningsvis smälter Patchouli, vanilj och läder samman till en intensiv bas.Beyond beskrivs som ett koncentrat av David Beckhams identitet: utmanande, raffinerande och sensuell. Ledorden bakom parfymen är ”No matter how small you start, always dream big”- David BeckhamToppnoter: Mojito, Grapefrukt, Kardemumma Hjärtnoter: Pelargon, Cederträ, Svart peppar Basnoter: Patchouli, Vanilj, LäderVolym 40 ml  
 • Essence Edt - 30 ml

  The Essence från David Beckham doftar fräscht och förmedlar en energifylld känsla. Den har friska noter kombinerat med maskulina och tillsammans bildar dessa en välkomponerad fräsch och maskulin doft.Doften öppnas med friska noter av grapefrukt, violblad och lavendel. Vidare framträder ett hjärta av fruktig ananas, kryddig kardemumma och syrligt grönt äpple. Doften avrundas med träiga och maskulina noter av patchouli, tonkaböna och kashmir i basen.Toppnoter: Grapefrukt, violblad, lavendel Hjärtnoter: Ananas, kardemumma, grönt äpple Basnoter: Patchouli, tonkaböna, kashmirVolym 30 ml
 • Homme EdT 30ml David Beckham Parfym

  EdT 30ml, David Beckham Homme sammanfattar David Beckhams anda, mannen, fotbollssammanhang, känsla, den sportiga ambassadören, stilen, ledaren, far och make. Framgångsrik och självsäker är David, en symbol för manlighet. Hans medfödda fotbollstalang, hans ambitiösa beslutsamhet, nu fångas allt i hans nya sensuella doft, allt det som gör David så unik.
 • Beyond EdT David Beckham Parfym

  EdT 90 ml, Beyond är inspirerad av David Beckhams energi, målmedvetenhet och styrka. Doften öppnar med mojito, grapefrukt och kardemumma som sedan möter hjärtats tidlösa maskulina inslag av peppar och cederträ. Parfymen avrundas slutligen i varma toner av vanilj, patchouli och läder.
 • Essence Deospray 150ml David Beckham Deodorant

  Deospray 150ml, David Beckham The Essence är en dynamisk och karismatisk doft som utstrålar självförtroende på både ett äventyrligt och kraftfullt sätt. Doften öppnar med fräscha grapefruktnoter som blandas med spännande violblad och lavendel. Används med fördel tillsammans med David Beckham Essence parfym och Shower Gel.