Hugo Boss dofter herr

Populärt inom Hugo Boss herr

Fler tips på Hugo Boss herr

 • Boss Bottled Night EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled Night EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym
  100 ml, Boss Bottled Night, en förförisk doft som får mannen att känna sig oemotståndlig, självsäker och redo att erövra natten. Boss Bottled Night är en stilfull, framfusig och maskulin doft - fylld med klassisk elegans och djup, en doft som förför. Doften öppnar upp med aromatiska gröna noter från björkblad. Den energigivande doften i hjärtat kommer ifrån kardemumma. Basen har en rik träig doft från det brasilianska trädet Louro Amarelo och sandelträ som är kombinerat av en kraftfull not av mysk.
 • Boss Bottled Deo Spray

  Boss Bottled Deo Spray
  BOSS Bottled är en av världens mest sålda herrparfymer. Parfymen andas självsäkerhet och vänder sig till mannen som vill framhäva den sensuella och emotionella sidan av sin manliga karaktär. BOSS Bottled är en sinnebild för den moderna och framgångsrika mannen.En topp av krispigt rött äpple, citron och plommon frammanar en intressant, fruktig och värmande egenskap. Grön geranium, kanel och kryddnejlika i hjärtat. Pulserande tränoter tillsammans med vanilj i basen ger djup åt doften och förnimmer om en stark maskulin signatur. Topp: ÄppleHjärta: Geranium, kanel & kryddnejlikaBas: Sandelträ, vetiver, cederträ & vanilj
 • Hugo Boss Orange Man Edt 100ml

  Hugo Boss Orange Man Edt 100ml
  Boss Orange Man Edt är en broderdoft till den framgångsrika doften Boss Orange Woman. Mannen som bär denna doft är en livsnjutare, cool och trygg i sig själv. Denna spontana och passionerade man sprider?
 • Hugo Boss The Scent After Shave Balm Him 75ml

  Hugo Boss The Scent After Shave Balm Him 75ml
  Hugo Boss The Scent Eau de Toilette är en aftershave-balm med doft av The Scent, en oemotståndlig herrdoft som gör intryck på alla.
 • Boss Orange Man EdT, 40 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Orange Man EdT, 40 ml Hugo Boss Parfym
  40 ml, Boss Orange Man är en broderdoft till den framgångsrika doften Boss Orange Woman. Mannen som bär denna doft är en livsnjutare, cool och trygg i sig själv. Denna spontana och passionerade man sprider glädje till sin omgivning med hjälp av sin charm och entusiasm. En fyllig och kryddig doft som är cool men endå sofistikerad.
 • Hugo Reversed, EdT 125ml

  Hugo Reversed, EdT 125ml
 • Boss The Scent After Shave,

  Boss The Scent After Shave,
  100 ml, Toppnot: Fräschheten av kryddig ingefära gör ett livfullt och avväpnande första intryck. Ger doften en stimulerande energi. Hjärtnot: Den afrodisiaka sötheten av afrikansk Maninkafrukt invaderar sinnena. Maninkafrukten växer överallt i Afrika, men har aldrig tidigare används i en doft. Det ger en fokuserad och attraherande doftnot. Maninkafrukten doftar som jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad. I kombination med ett elegant aromatisk inslag av lavendel för en instinktiv manlig effekt. Lavendel sveper in huden i sensualitet. Basnot: intensivt, skinande läder, kvardröjande som ett minne, förmedlar ren, tilldragande manlighet. OBS Denna after shave har spraykork.
 • Boss Orange Man, EdT 60ml

  Boss Orange Man, EdT 60ml
 • Boss Bottled, Deostick 75ml/g

  Boss Bottled, Deostick 75ml/g
 • Hugo Boss Hugo Man Deospray 150ml

  Hugo Boss Hugo Man Deospray 150ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande samling aromer leder tankarna till skogen och den fria naturen. Strukturen är byggd av både fräscha och rena toner av gröna äpplen, lavendel, grapefrukt?
 • Boss Bottled United, EdT 50ml

  Boss Bottled United, EdT 50ml
 • Hugo Now EdT, 125 ml Hugo Boss Parfym

  Hugo Now EdT, 125 ml Hugo Boss Parfym
  125 ml, Hugo Now är en frostig och frisk doft som ingår i doftfamiljen ”Aromatic Watery”. Den öppnar upp med kryddig kardemumma i kombination med sprudlande citronzest, som ger kompositionen lätthet och fräschör. Denna fräschör fortsätter in i hjärtnoten, där den vägs upp av aromatiska lavendelnoter. Svalkande mint bidrar till att skapa en frisk doft med kylig fräschör. I basnoten hittar vi eleganta noter av haitisk vetiver.
 • Hugo Iced EdT, 75 ml Hugo Boss Parfym

  Hugo Iced EdT, 75 ml Hugo Boss Parfym
  75 ml, Doften öppnar upp med pigga, friska toppnoter av iskall mint som väcker och ger energi till både kropp och sinne i en explosion av svalkande fräschör. En iskall, frostig effekt skapas genom samspelet mellan de uppfriskande toppnoterna och den innovativa hjärtnoten av vilt te - en kraftfull och exotisk ingrediens som lekfullt kombinerar enbär och pomerans. Den djupa och intensiva basnoten har en maskulin doft av vild vetiver, vilket förstärker den svalkande effekten och ger en upplyftande känsla av lugn. Denna energiska och innovativa ingrediens förankrar doften ytterligare och ger ett fräscht och dynamiskt intryck. Varje sprayning ger en rejäl boost av självförtroende som får bäraren att stanna upp och tänka idag gäller det, nu kör vi: #YourTimeIsNow. Toppnot: Iskall mint Hjärtnot: Vilt te Basnot: Vetiver
 • Hugo Urban Journey, EdT 75ml

  Hugo Urban Journey, EdT 75ml
 • Hugo Boss Bottled Infinite Eau de Parfume 200 ml

  Hugo Boss Bottled Infinite Eau de Parfume 200 ml
  Dagens män har många roller att axla, oavsett om de strävar efter framgång eller söker balans och autenticitet. Hugo Boss Bottled Infinite ger gestalt åt den här komplexiteten. Det är en sensuell och energisk parfym, där frisk citron möter aromatiska, skogiga noter. Fräsch, intensiv och maskulin.
 • Hugo Man, EdT 125ml

  Hugo Man, EdT 125ml
 • Boss The Scent Private Accord, EdT 200ml

  Boss The Scent Private Accord, EdT 200ml
 • Boss The Scent Set, EdT 50ml + Deostick 75ml

  Boss The Scent Set, EdT 50ml + Deostick 75ml
 • Hugo Deospray, 150 ml Hugo Boss Deodorant

  Hugo Deospray, 150 ml Hugo Boss Deodorant
  150 ml, Hugo är skapad för en spontan man som tänjer på gränserna. Det är en fräsch maskulin doft med en friska toppnoter från saftig grapefrukt och basilika som sedan möter ett varmare hjärta med toner från salvia och jasmin. Basen innehåller spännande sandelträ och patschuli som rundar av parfymen och ger en unik touch. Flaskan är inspirerad av arméns vattenflaskor.
 • Hugo Boss Hugo Man Edt 40ml

  Hugo Boss Hugo Man Edt 40ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande samling aromer leder tankarna till skogen och den fria naturen. Strukturen är byggd av både fräscha och rena toner av gröna äpplen, lavendel, grapefrukt?
 • Hugo Energise, EdT 125ml

  Hugo Energise, EdT 125ml
 • Boss Bottled United, EdT 100ml

  Boss Bottled United, EdT 100ml
 • Boss The Scent Deo Stick, 75 ml

  Boss The Scent Deo Stick, 75 ml
  En oemotståndlig parfym, oförglömlig som förförisk njutning. Fräschheten av kryddig ingefära ger doften en stimulerande energi och ett livfullt och avväpnande första intryck. Den exotiska sötheten av afrikansk Maninkafrukt invaderar sinnena. Maninkafrukten växer överallt i Afrika, men har aldrig tidigare används i en doft. Frukten används för dess afrodisiaka egenskaper och doftar som jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad. Kombinationen av ett elegant aromatisk inslag av lavendel ger en instinktiv manlig effekt och sveper in huden i sensualitet. Beroendeframkallande läder dröjer kvar i minnet och förmedlar ren tilldragande manlighet och förförisk värme.Topp: IngefäraHjärta: Lavendel & maninkafruktBas: Läder
 • Hugo Now, EdT 75ml

  Hugo Now, EdT 75ml
 • Boss Bottled Tonic EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled Tonic EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym
  100 ml, BOSS BOTTLED TONIC, den nya, fräscha doften i den ikoniska doftserien BOSS BOTTLED, visar upp en ny sida av modern manlighet och uppmanar den moderna mannen att ta sig tid att ladda om på vägen mot nya framgångar. I en värld som snurrar allt snabbare inser den moderna mannen vikten av att ta ett steg tillbaka och hitta nya perspektiv för att kunna gå vidare. Han är driven, hängiven och målinriktad, och BOSS BOTTLED TONICs unika doftsignatur hjälper honom att nå sina mål. BOSS BOTTLED TONIC är en fräsch, maskulin doft med en elegant kombination av sofistikerade citrus-, krydd- och tränoter – en uppfriskande och lite lättare version av det klassiska originalet. Doften öppnar upp i en explosion av fräschör, med energigivande noter av frisk grapefrukt, bitter apelsin och citron blandat med äpple. Dessa doftnoter förmedlar en subtil elegans med bittra inslag, vilket återspeglar de dynamiska kontrasterna i den moderna mannens strävan att nå sina mål utan att göra avkall på sina värderingar. Den distinkta doften av sprudlande ingefära tillför en oväntad dynamik till den svala toppnoten. Ingefäran förstärker originaldoftens kryddiga hjärtnot av nejlika, geranium och kanel, men tillför samtidigt en ny dimension: intensiv, men ändå balanserad, precis som mannen som bär doften. Basnoten utgörs av samma sofistikerade tränoter som i den klassiska originaldoften, med en fyllig, aromatisk touch av vetiver för att lyfta fram den moderna mannens grundläggande värderingar, som han håller fast vid i alla lägen. BOSS BOTTLED TONIC kommer i den ikoniska, klassiska BOSS BOTTLED-flaskan, nu med en uppfriskande blå färg som reflekterar doftens fräscha och dynamiska känsla – ett ögonblick av klarhet som den moderna mannen behöver.
 • Boss Selection, EdT 90ml

  Boss Selection, EdT 90ml
 • Boss Bottled United, EdT 200ml

  Boss Bottled United, EdT 200ml
 • Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette 100 ml

  Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette 100 ml
  Hugo Boss Bottled Tonic är en fräsch och maskulin tolkning av den klassiska parfymen Boss Bottled. Doften är intensiv, men trots det klar och balanserad, precis som mannen som bär den. Eleganta och uppfriskande citrusnoter möter rika träackord i en spännande, modern kombination.
 • Boss Bottled EdT, 30 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled EdT, 30 ml Hugo Boss Parfym
  30 ml, Boss Bottled är en klassisk doft från Hugo Boss som är en favorit hos många män världen över. Parfymen inleder med toppnoter av citrusfrukter, plommon och äpple för att sedan övergå i mellannoter av kanel och mahogny. Avslutningsvis avrundas Boss Bottled med basnoter av vanilj, sandelträ och vetiver.
 • Hugo Boss Bottled Unlimited Deo Spray 150ml

  Hugo Boss Bottled Unlimited Deo Spray 150ml
  Boss Bottled Unlimited Deostpray är en deoderant med doft från parfymen med samma namn, en uppdaterad, fräsch version av en klassisk maskulin doft. Med doftnoter från bland annat mynta, grapefrukt,?
 • Hugo Boss Bottled Eau de Toilette Him 30ml

  Hugo Boss Bottled Eau de Toilette Him 30ml
  En klassisk och exklusiv herrdoft som utstrålar styrka, elegans och maskulinitet. Boss Bottled från Hugo Boss är en fräsch, sensuell doft för den moderna mannen. Det är en sofistikerad och energisk doft som passar de flesta män. En modern klassiker.
 • Hugo Boss Hugo Man Edt 125ml

  Hugo Boss Hugo Man Edt 125ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande saml
 • Boss Bottled Infinite, EdP 100ml

  Boss Bottled Infinite, EdP 100ml
 • Hugo Boss Hugo Reversed Eau de Toilette 75 ml

  Hugo Boss Hugo Reversed Eau de Toilette 75 ml
  Hugo Reversed är en urban doft med en frisk twist. Citrus och kryddig rosmarin kontrasteras mot svalkande vetiver. 
 • Hugo Boss Orange Man Edt 60ml

  Hugo Boss Orange Man Edt 60ml
  Boss Orange Man Edt är en broderdoft till den framgångsrika doften Boss Orange Woman. Mannen som bär denna doft är en livsnjutare, cool och trygg i sig själv. Denna spontana och passionerade man sprider?
 • Bottled Tonic Deo Stick, 75 ml

  Bottled Tonic Deo Stick, 75 ml
  BOSS Bottled Tonic är en fräsch och maskulin doft i den ikoniska doftserien BOSS Bottled som visar upp en ny sida av modern manlighet och uppmanar den moderna mannen att ta sig tid att ladda om på vägen mot nya framgångar. BOSS Bottled Tonic en elegant kombination av sofistikerade citrus-, krydd- och tränoter - en uppfriskande och lite lättare version av det klassiska originalet. Doften öppnar upp i en explosion av fräschör, med energigivande noter av frisk grapefrukt, bitter apelsin och citron blandat med äpple. Ingefära förstärker originaldoftens kryddiga hjärtnot av nejlika, geranium och kanel, men tillför samtidigt en ny dimension: intensiv, men ändå balanserad, precis som mannen som bär doften. Basnoten utgörs av samma sofistikerade tränoter som i den klassiska originaldoften med en aromatisk touch av vetiver för att lyfta fram den moderna mannens grundläggande värderingar, som han håller fast vid i alla lägen. Topp: Äpple, citron, pomerans & grapefrukt Hjärta: Geranium, kanel, kryddnejlika & ingefära Bas: Sandelträ, cederträ & vanilj
 • Hugo Just Different EdT, 125 ml Hugo Boss Parfym

  Hugo Just Different EdT, 125 ml Hugo Boss Parfym
  125 ml, Hugo Boss Hugo Just Different är en spännande och annorlunda parfym. Hugo Boss Hugo Just Different doftar gott av mynta, grönt äpple, fresia, koriander, basilika, patchouli, rökelse och varm kashmir. Hugo Boss Hugo Just Different är en perfekt present till mannen som vågar prova något nytt och sticka ut! Hugo Boss Hugo Just Different EdT lanserades 2011 och är en ny version av den populära parfymen som kom ut 1995. Kampanjen för Hugo Boss Hugo Just Different frontas av sångaren/skådespelaren Jared Leto.
 • Boss Bottled Tonic, Deostick 75ml

  Boss Bottled Tonic, Deostick 75ml
 • Boss Bottled Night Deodorant Stick, 75 ml Hugo Boss Deodorant

  Boss Bottled Night Deodorant Stick, 75 ml Hugo Boss Deodorant
  75 ml, Boss Bottled Night, en förförisk doft som får mannen att känna sig oemotståndlig, självsäker och redo att erövra natten. Boss Bottled Night är en stilfull, framfusig och maskulin doft - fylld med klassisk elegans och djup, en doft som förför. Doften öppnar upp med aromatiska gröna noter från björkblad. Den energigivande doften i hjärtat kommer ifrån kardemumma. Basen har en rik träig doft från det brasilianska trädet Louro Amarelo och sandelträ som är kombinerat av en kraftfull not av mysk.
 • Boss Bottled United EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled United EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym
  200 ml, BOSS BOTTLED UNITED är inspirerad av doften av en fotbollsplan inne i city. En kombination av den friska luften utomhus och urban värme av träiga noter. Den rena, naturliga fräschheten av WILD BUCHU PLANT förstärkt av SPEARMINT i hjärtat i kontrast med en varm, jordaktig och urban bas av TRÄIGA noter.
 • Hugo Man, EdT 75ml

  Hugo Man, EdT 75ml
 • Hugo Boss Hugo Man Deostick 75ml

  Hugo Boss Hugo Man Deostick 75ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande samling aromer leder tankarna till skogen och den fria naturen. Strukturen är byggd av både fräscha och rena toner av gröna äpplen, lavendel, grapefrukt?
 • HUGO BOSS Boss Bottled Infinite EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym

  HUGO BOSS Boss Bottled Infinite EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym
  200 ml, Dagens man har många roller att axla i livet, oavsett om han strävar efter framgång eller balans och äkthet. BOSS BOTTLED Infinite representerar dagens man och hans strävan efter att återfå kontakten med sitt inre jag. En stimulerande och sensuell parfym som kombinerar noter av citrusens friskhet med en aromatisk, skogig intensitet. Frisk, Intensiv, Maskulin
 • Boss Bottled, EdT 200ml

  Boss Bottled, EdT 200ml
 • Hugo Boss Bottled Infinite Eau de Parfume 50 ml

  Hugo Boss Bottled Infinite Eau de Parfume 50 ml
  Dagens män har många roller att axla, oavsett om de strävar efter framgång eller söker balans och autenticitet. Hugo Boss Bottled Infinite ger gestalt åt den här komplexiteten. Det är en sensuell och energisk parfym, där frisk citron möter aromatiska, skogiga noter. Fräsch, intensiv och maskulin.
 • Boss The Scent EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym
  100 ml, En oemotståndlig doft, oförglömlig som förförisk njutning. Fräschheten av kryddig ingefära ger doften en stimulerande energi och ett livfullt och avväpnande första intryck. Den exotiska sötheten av afrikansk Maninkafrukt invaderar sinnena. Maninkafrukten växer överallt i Afrika, men har aldrig tidigare används i en doft. Frukten används för dess afrodisiaka egenskaper och doftar som jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad. Kombinationen av ett elegant aromatisk inslag av lavendel ger en instinktiv manlig effekt och sveper in huden i sensualitet. Beroendeframkallande läder dröjer kvar i minnet och förmedlar ren tilldragande manlighet och förförisk värme. Toppnoter: Ingefära Hjärtnoter: Lavendel och maninkafrukt Basnoter: Läder
 • Hugo Boss Bottled Man of Today Edt 100ml

  Hugo Boss Bottled Man of Today Edt 100ml
  Man of Today från Hugo Boss Bottled är en tidlös k
 • Boss The Scent, Deostick 75ml

  Boss The Scent, Deostick 75ml
 • Hugo Boss Hugo Man Edt 200ml

  Hugo Boss Hugo Man Edt 200ml
  Hugo Man Edt 200ml - Hugo Boss Ytterst intressant komposition vars spännande samling aromer leder tankarna till skogen och den fria naturen. Strukturen är byggd av både fräscha och rena toner av gröna?
 • Hugo Man Gift Set: EdT 75ml + Deostick 75ml

  Hugo Man Gift Set: EdT 75ml + Deostick 75ml
 • Boss Bottled Infinite, EdP 200ml

  Boss Bottled Infinite, EdP 200ml
 • Hugo Boss Bottled Absolute Eau De Parfum 50ml

  Hugo Boss Bottled Absolute Eau De Parfum 50ml
  BOSS Bottled Absolute är en beroendeframkallande version av den tidlösa doften BOSS Bottled. Festlig, maskulin och elegant. Friska äppelnoter kombineras med varma, kryddiga inslag och harmoniska tränoter.
 • Hugo Now, EdT 125ml

  Hugo Now, EdT 125ml
 • Boss Bottled EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym
  100 ml, Boss Bottled är en klassisk doft från Hugo Boss som är en favorit hos många män världen över. Parfymen inleder med toppnoter av citrusfrukter, plommon och äpple för att sedan övergå i mellannoter av kanel och mahogny. Avslutningsvis avrundas Boss Bottled med basnoter av vanilj, sandelträ och vetiver.
 • Boss Bottled Giftset, EdT 50ml + Shower Gel 100ml

  Boss Bottled Giftset, EdT 50ml + Shower Gel 100ml
 • Boss The Scent, EdT 200ml

  Boss The Scent, EdT 200ml
 • Boss Bottled Tonic, EdT 100ml

  Boss Bottled Tonic, EdT 100ml
 • Hugo Boss Bottled After Shave Him 50ml

  Hugo Boss Bottled After Shave Him 50ml
  Hugo Boss Bottled After Shave är en aftershave med doft av Hugo Boss Bottled, en klassisk herrdoft som utstrålar manlighet och elegans.
 • Hugo Iced, EdT 75ml

  Hugo Iced, EdT 75ml
 • Boss The Scent Set, EdT 100ml + Deostick 75ml + SG 50ml

  Boss The Scent Set, EdT 100ml + Deostick 75ml + SG 50ml
 • Boss The Scent, After Shave Lotion 100ml

  Boss The Scent, After Shave Lotion 100ml
 • Boss Bottled Night EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled Night EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym
  200 ml, Boss Bottled Night, en förförisk doft som får mannen att känna sig oemotståndlig, självsäker och redo att erövra natten. Boss Bottled Night är en stilfull, framfusig och maskulin doft - fylld med klassisk elegans och djup, en doft som förför. Doften öppnar upp med aromatiska gröna noter från björkblad. Den energigivande doften i hjärtat kommer ifrån kardemumma. Basen har en rik träig doft från det brasilianska trädet Louro Amarelo och sandelträ som är kombinerat av en kraftfull not av mysk.
 • Boss Bottled After Shave, 50 ml

  Boss Bottled After Shave, 50 ml
  BOSS Bottled är en av världens mest sålda herrparfymer. Parfymen andas självsäkerhet och vänder sig till mannen som vill framhäva den sensuella och emotionella sidan av sin manliga karaktär. BOSS Bottled är en sinnebild för den moderna och framgångsrika mannen.En topp av krispigt rött äpple, citron och plommon frammanar en intressant, fruktig och värmande egenskap. Grön geranium, kanel och kryddnejlika i hjärtat. Pulserande tränoter tillsammans med vanilj i basen ger djup åt doften och förnimmer om en stark maskulin signatur. Topp: ÄppleHjärta: Geranium, kanel & kryddnejlikaBas: Sandelträ, vetiver, cederträ & vanilj
 • Hugo Man, Deostick 75ml/g

  Hugo Man, Deostick 75ml/g
 • Boss Bottled, EdT 30ml

  Boss Bottled, EdT 30ml
 • Boss Bottled, Deospray 150ml

  Boss Bottled, Deospray 150ml
 • Hugo Boss Bottled Night Eau de Toilette Him 100ml

  Hugo Boss Bottled Night Eau de Toilette Him 100ml
  Hugo Boss Bottled Night är en sensuell, mystisk och förförisk herrdoft som är perfekt för sena kvällar. Friska björkblad kombineras med aromatiska noter av kardemumma, trä och mysk.
 • Boss Bottled Night, EdT 200ml

  Boss Bottled Night, EdT 200ml
 • Boss Bottled Oud, EdP 50ml

  Boss Bottled Oud, EdP 50ml
 • Hugo Urban Journey, EdT 125ml

  Hugo Urban Journey, EdT 125ml
 • Hugo Boss Hugo Man Eau de Toilette 40 ml

  Hugo Boss Hugo Man Eau de Toilette 40 ml
  Hugo Man är en doft för unga män i alla åldrar som vill leva livet på sina egna villkor. Män som vet att gränser är till för att utmanas, och att personlig potential bör förverkligas så långt som möjligt.
 • Boss Bottled Intense, EdP 50ml

  Boss Bottled Intense, EdP 50ml
 • Boss Bottled Deodorant Spray, 150 ml Hugo Boss Deodorant

  Boss Bottled Deodorant Spray, 150 ml Hugo Boss Deodorant
  150 ml, Boss Bottle är en klassisk doft från Hugo Boss som är en favorit hos många män världen över. Parfymen inleder med toppnoter av citrusfrukter, plommon och äpple för att sedan övergå i mellannoter av kanel och mahogny. Avslutningsvis avrundas Hugo Boss Boss Bottle med basnoter av vanilj, sandelträ och vetiver.
 • Boss Bottled Set, EdT 100ml + Shower Gel 100ml + Deo 150ml

  Boss Bottled Set, EdT 100ml + Shower Gel 100ml + Deo 150ml
 • Boss Bottled Unlimited EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled Unlimited EdT, 100 ml Hugo Boss Parfym
  100 ml, Boss Bottled Unlimited hyllar den upplyftande känslan av energi som kommer med prestation, och ger en omedelbar uppfriskande kick. Doften innehåller noggrant utvalda och kompromisslösa ingredienser för att skapa en fräsch och modern version av en klassisk maskulin doft. Med stimulerande friskhet, varaktig energi och aromatisk manlighet ger den en riktig motivationskick. Män genom tiderna har uppskattat den elektriska myntan för dess stärkande och fängslande effekter på hjärta och sinne och ger här ett skarpt och energigivande första intryck. Saftig ananas, en symbol som länge har förknippats med lyckade uppdrag och lyxigt leverne, tillför en doftnot som påminner om framgångens sötma och motivationen att sikta längre och sträva ännu högre. Den robusta cistrosen trivs i de mest karga miljöer, den växer vintergrön på bara stenjorden och bevisar att det går att uppnå framgångar trots tuffa begränsningar. Tillsammans med kraftigt aromatiska, träiga, djupa noter utstrålar basnoten ett säkert manligt självförtroende. Toppnoter: Mint, isade violblad och grapefrukt. Hjärtnoter: Ananas, ros och kanel. Basnoter: Klippros, sandelträ och mysk.
 • Boss Bottled Tonic, EdT 50ml

  Boss Bottled Tonic, EdT 50ml
 • Boss The Scent Intense, EdP 100ml

  Boss The Scent Intense, EdP 100ml
 • Hugo Boss Bottled Absolute Eau De Parfum 100ml

  Hugo Boss Bottled Absolute Eau De Parfum 100ml
  BOSS Bottled Absolute är en beroendeframkallande version av den tidlösa doften BOSS Bottled. Festlig, maskulin och elegant. Friska äppelnoter kombineras med varma, kryddiga inslag och harmoniska tränoter.
 • Hugo Just Different, EdT 75ml

  Hugo Just Different, EdT 75ml
 • HUGO BOSS Hugo Just Different Eau de Toilette 125 ml

  HUGO BOSS Hugo Just Different Eau de Toilette 125 ml
  Hugo Just Different Eau de Toilette är en doft för mannen som uppfinner sina egna regler.
 • Hugo Iced, EdT 200ml

  Hugo Iced, EdT 200ml
 • Hugo Boss Bottled Unlimited Deostick 75ml

  Hugo Boss Bottled Unlimited Deostick 75ml
  Boss Bottled Unlimited Deostick är en deoderant med doft från parfymen med samma namn, Boss Bottled Unlimited EdT: en uppdaterad, fräsch version av en klassisk maskulin doft. Med doftnoter från bland?
 • HUGO BOSS Hugo Reversed EdT, 75 ml Hugo Boss Parfym

  HUGO BOSS Hugo Reversed EdT, 75 ml Hugo Boss Parfym
  75 ml, HUGO REVERSED presenterar en doft med en fräsch twist, för män som vågar  utmana status quo: en urban cocktail, bestående av energigivande citrusfrukter,  aromatisk rosmarin med en sval vetiver som kontrast. Upptäck vad som händer  när du provar ett nytt perspektiv.
 • 2-Pack Hugo Boss Hugo Man Deospray 150ml

  2-Pack Hugo Boss Hugo Man Deospray 150ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande saml
 • Boss Bottled EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, Boss Bottled är en klassisk doft från Hugo Boss som är en favorit hos många män världen över. Parfymen inleder med toppnoter av citrusfrukter, plommon och äpple för att sedan övergå i mellannoter av kanel och mahogny. Avslutningsvis avrundas Boss Bottled med basnoter av vanilj, sandelträ och vetiver.
 • Boss in Motion, EdT 90ml

  Boss in Motion, EdT 90ml
 • Boss Bottled Tonic EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled Tonic EdT, 200 ml Hugo Boss Parfym
  200 ml, BOSS BOTTLED TONIC, den nya, fräscha doften i den ikoniska doftserien BOSS BOTTLED, visar upp en ny sida av modern manlighet och uppmanar den moderna mannen att ta sig tid att ladda om på vägen mot nya framgångar. I en värld som snurrar allt snabbare inser den moderna mannen vikten av att ta ett steg tillbaka och hitta nya perspektiv för att kunna gå vidare. Han är driven, hängiven och målinriktad, och BOSS BOTTLED TONICs unika doftsignatur hjälper honom att nå sina mål. BOSS BOTTLED TONIC är en fräsch, maskulin doft med en elegant kombination av sofistikerade citrus-, krydd- och tränoter – en uppfriskande och lite lättare version av det klassiska originalet. Doften öppnar upp i en explosion av fräschör, med energigivande noter av frisk grapefrukt, bitter apelsin och citron blandat med äpple. Dessa doftnoter förmedlar en subtil elegans med bittra inslag, vilket återspeglar de dynamiska kontrasterna i den moderna mannens strävan att nå sina mål utan att göra avkall på sina värderingar. Den distinkta doften av sprudlande ingefära tillför en oväntad dynamik till den svala toppnoten. Ingefäran förstärker originaldoftens kryddiga hjärtnot av nejlika, geranium och kanel, men tillför samtidigt en ny dimension: intensiv, men ändå balanserad, precis som mannen som bär doften. Basnoten utgörs av samma sofistikerade tränoter som i den klassiska originaldoften, med en fyllig, aromatisk touch av vetiver för att lyfta fram den moderna mannens grundläggande värderingar, som han håller fast vid i alla lägen. BOSS BOTTLED TONIC kommer i den ikoniska, klassiska BOSS BOTTLED-flaskan, nu med en uppfriskande blå färg som reflekterar doftens fräscha och dynamiska känsla – ett ögonblick av klarhet som den moderna mannen behöver.
 • Boss The Scent After Shave Balm, 75 ml

  Boss The Scent After Shave Balm, 75 ml
  En oemotståndlig parfym, oförglömlig som förförisk njutning. Fräschheten av kryddig ingefära ger doften en stimulerande energi och ett livfullt och avväpnande första intryck. Den exotiska sötheten av afrikansk Maninkafrukt invaderar sinnena. Maninkafrukten växer överallt i Afrika, men har aldrig tidigare används i en doft. Frukten används för dess afrodisiaka egenskaper och doftar som jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad. Kombinationen av ett elegant aromatisk inslag av lavendel ger en instinktiv manlig effekt och sveper in huden i sensualitet. Beroendeframkallande läder dröjer kvar i minnet och förmedlar ren tilldragande manlighet och förförisk värme.Topp: IngefäraHjärta: Lavendel & maninkafruktBas: Läder
 • Boss Bottled Unlimited EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Bottled Unlimited EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, Boss Bottled Unlimited hyllar den upplyftande känslan av energi som kommer med prestation, och ger en omedelbar uppfriskande kick. Doften innehåller noggrant utvalda och kompromisslösa ingredienser för att skapa en fräsch och modern version av en klassisk maskulin doft. Med stimulerande friskhet, varaktig energi och aromatisk manlighet ger den en riktig motivationskick. Män genom tiderna har uppskattat den elektriska myntan för dess stärkande och fängslande effekter på hjärta och sinne och ger här ett skarpt och energigivande första intryck. Saftig ananas, en symbol som länge har förknippats med lyckade uppdrag och lyxigt leverne, tillför en doftnot som påminner om framgångens sötma och motivationen att sikta längre och sträva ännu högre. Den robusta cistrosen trivs i de mest karga miljöer, den växer vintergrön på bara stenjorden och bevisar att det går att uppnå framgångar trots tuffa begränsningar. Tillsammans med kraftigt aromatiska, träiga, djupa noter utstrålar basnoten ett säkert manligt självförtroende.Toppnoter: Mint, isade violblad och grapefrukt.Hjärtnoter: Ananas, ros och kanel.Basnoter: Klippros, sandelträ och mysk.
 • HUGO BOSS Boss Bottled Infinite EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym

  HUGO BOSS Boss Bottled Infinite EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, Dagens man har många roller att axla i livet, oavsett om han strävar efter framgång eller balans och äkthet. BOSS BOTTLED Infinite representerar dagens man och hans strävan efter att återfå kontakten med sitt inre jag. En stimulerande och sensuell parfym som kombinerar noter av citrusens friskhet med en aromatisk, skogig intensitet. Frisk, Intensiv, Maskulin
 • Hugo Boss Hugo Man Edt 40ml

  Hugo Boss Hugo Man Edt 40ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande saml
 • Boss Orange Man, EdT 100ml

  Boss Orange Man, EdT 100ml
 • Hugo Man, EdT 200ml

  Hugo Man, EdT 200ml
 • Boss Bottled, After Shave Balm 75ml

  Boss Bottled, After Shave Balm 75ml
 • Boss The Scent, EdT 50ml

  Boss The Scent, EdT 50ml
 • Boss The Scent Set, EdT 50ml + Shower Gel 100ml

  Boss The Scent Set, EdT 50ml + Shower Gel 100ml
 • Boss Bottled, After Shave Lotion 50ml

  Boss Bottled, After Shave Lotion 50ml