Karl Lagerfeld dofter herr

Populärt inom Karl Lagerfeld herr

Fler tips på Karl Lagerfeld herr

 • Pour Homme, EdT 50ml

  Pour Homme, EdT 50ml
 • Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT, 100 ml Karl Lagerfeld Parfym

  Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT, 100 ml Karl Lagerfeld Parfym
  EdT 100 ml, Efter lanseringen av den ny linjen, Les Parfums Matières, hösten 2017 kommer nu uppföljarna som återuppfinner två beroendeframkallande ingredienser inom selektiv parfym, Björnbär och Yuzu. Karl Lagerfeld Bois de Yuzu EDT är en maskulin, fräsch och träig Fougere med noter av frostad ingefära, mandarin, yuzuträ, muskatelisalvia, papyrus och mossa. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Karl Lagerfeld omtolkar de symboliska noterna inom parfym. Han kreerar, designar, förhöjer och formar för att att skapa en garderob med oumbärliga dofter.
 • Karl Lagerfeld Pour Homme EdT, 30ml Karl Lagerfeld Parfym

  Karl Lagerfeld Pour Homme EdT, 30ml Karl Lagerfeld Parfym
  EdT 30ml, Modeikonen Karl Lagerfeld lanserar en trendig herrdoft som öppnar upp med sensuella noter av mandarin och lavendel. Hjärtat innehåller friska noter av grönt äpple och viol som sedan möter en maskulin bas av amber och sandelträ.
 • Karl Lagerfeld Classic After Shave,

  Karl Lagerfeld Classic After Shave,
  After Shave Lotion 100ml, Applicera kraftfullheten och den maskulina doften på huden efter rakning för att få känslan av prestige och tidlöshet. En klassiker är något som beundras i generationer, därav har denna doft fått sitt namn. Med sin kraftfullhet och maskulinitet har är denna doft tidlös favorit. Toppnot: bergamott, verbena och cassis Hjärnot: sandelträ, ekmossa, patchouli, salvia Basnot: mysk, amber och tonkaböna
 • Karl Lagerfeld Bois De Yuzu Deo Stick, Deodorant Stick 75 g Karl Lagerfeld Deodorant

  Karl Lagerfeld Bois De Yuzu Deo Stick, Deodorant Stick 75 g Karl Lagerfeld Deodorant
  Deodorant Stick 75 g, Deostick i doften Bois De Yuzu.Efter lanseringen av den ny linjen, Les Parfums Matières, hösten 2017 kommer nu uppföljarna som återuppfinner två beroendeframkallande ingredienser inom selektiv parfym, Björnbär och Yuzu. Karl Lagerfeld Bois de Yuzu EDT är en maskulin, fräsch och träig Fougere med noter av frostad ingefära, mandarin, yuzuträ, muskatelisalvia, papyrus och mossa. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Karl Lagerfeld omtolkar de symboliska noterna inom parfym. Han kreerar, designar, förhöjer och formar för att att skapa en garderob med oumbärliga dofter.
 • Karl Lagerfeld Pour Homme EdT, 50ml Karl Lagerfeld Parfym

  Karl Lagerfeld Pour Homme EdT, 50ml Karl Lagerfeld Parfym
  EdT 50ml, Modeikonen Karl Lagerfeld lanserar en trendig herrdoft som öppnar upp med sensuella noter av mandarin och lavendel. Hjärtat innehåller friska noter av grönt äpple och viol som sedan möter en maskulin bas av amber och sandelträ.
 • Lagerfeld Classic, EdT 30ml

  Lagerfeld Classic, EdT 30ml
 • Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT, 50 ml Karl Lagerfeld Parfym

  Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT, 50 ml Karl Lagerfeld Parfym
  EdT 50 ml, Efter lanseringen av den ny linjen, Les Parfums Matières, hösten 2017 kommer nu uppföljarna som återuppfinner två beroendeframkallande ingredienser inom selektiv parfym, Björnbär och Yuzu. Karl Lagerfeld Bois de Yuzu EDT är en maskulin, fräsch och träig Fougere med noter av frostad ingefära, mandarin, yuzuträ, muskatelisalvia, papyrus och mossa. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Karl Lagerfeld omtolkar de symboliska noterna inom parfym. Han kreerar, designar, förhöjer och formar för att att skapa en garderob med oumbärliga dofter.
 • Pour Homme, Deostick 75g

  Pour Homme, Deostick 75g
 • Karl Lagerfeld Classic Deodorant Stick, 75ml Karl Lagerfeld Deodorant

  Karl Lagerfeld Classic Deodorant Stick, 75ml Karl Lagerfeld Deodorant
  Deodorant Stick 75ml, En deodorant med en klassik doft som beundrats i generationer, därav har denna doft fått sitt namn. Med sin kraftfullhet och maskulinitet har är denna doft tidlös favorit. Glider lätt mot huden för att avlämna ett skydd och en lätt doft.
 • Lagerfeld Classic, Deostick 75g

  Lagerfeld Classic, Deostick 75g
 • Paradise Bay for Men, EdT 50ml

  Paradise Bay for Men, EdT 50ml
 • Matieres Bois De Cédre, EdT 100 ml Karl Lagerfeld Parfym

  Matieres Bois De Cédre, EdT 100 ml Karl Lagerfeld Parfym
  EdT 100 ml, Bois de Cèdre är en aromatisk, träig Fougere, som väcker känslan av den garvade ytan hos läder. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Varje material inom mode kan översättastill doftnoter som leker med materialets rikedom och kontraster. Les Parfums Matières, omtolkar de symboliska noterna inom doft, och bildar en garderob med oumbärliga dofter.  Topp: Bergamott, Violblad  Hjärta: Muskatellsalvia, Salta Ackord  Bas: Cederträ, Grevamber  Doftfamilj: Aromatisk, träig, fougere
 • Paradise Bay for Men, EdT 100ml

  Paradise Bay for Men, EdT 100ml
 • Ocean View For Men, EdT 30ml

  Ocean View For Men, EdT 30ml
 • Private Klub for Men, EdT 100ml

  Private Klub for Men, EdT 100ml
 • Bois De Vétiver, EdT 100ml

  Bois De Vétiver, EdT 100ml
 • Karl Lagerfeld Pour Homme EdT, 100ml Karl Lagerfeld Parfym

  Karl Lagerfeld Pour Homme EdT, 100ml Karl Lagerfeld Parfym
  EdT 100ml, Karl Lagerfelds Pour Homme är en aromatisk och krispig doft. Designen själv menar att parfym är som mode, fast dess uppgift är att förgylla luktsinnena istället för synen. Toppnoter är lavendel och mandarin, som möts av hjärtnoter som består av grönt äpple och violblad. Basen är uppbyggd av toner från amber och sandelträ.
 • Ocean View For Men, EdT 100ml

  Ocean View For Men, EdT 100ml
 • Matieres Bois De Cédre, EdT 50 ml Karl Lagerfeld Parfym

  Matieres Bois De Cédre, EdT 50 ml Karl Lagerfeld Parfym
  EdT 50 ml, Bois de Cèdre är en aromatisk, träig Fougere, som väcker känslan av den garvade ytan hos läder. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Varje material inom mode kan översättastill doftnoter som leker med materialets rikedom och kontraster. Les Parfums Matières, omtolkar de symboliska noterna inom doft, och bildar en garderob med oumbärliga dofter.  Topp: Bergamott, Violblad  Hjärta: Muskatellsalvia, Salta Ackord  Bas: Cederträ, Grevamber  Doftfamilj: Aromatisk, träig, fougere
 • Bois De Vétiver, EdT 50ml

  Bois De Vétiver, EdT 50ml
 • Private Klub for Men, Deostick 75g

  Private Klub for Men, Deostick 75g
 • Lagerfeld Classic, EdT 125ml

  Lagerfeld Classic, EdT 125ml
 • Karl Lagerfeld Matieres Bois De Vétiver Deo Stick, Deodorant Stick 75 ml Karl Lagerfeld Deodorant

  Karl Lagerfeld Matieres Bois De Vétiver Deo Stick, Deodorant Stick 75 ml Karl Lagerfeld Deodorant
  Deodorant Stick 75 ml, En deostick i doften Bois de vétiver. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Varje material inom mode kan översättas till doftnoter som leker med materialets rikedom och kontraster. Karl Lagerfeld, visionären när det kommer till unika material, omtolkar de symboliska noterna inom doft. Han kreerar, designar, förhöjer och formar för att skapa en garderob med oumbärliga dofter. Karl Lagerfeld Bois de vétiver är en träig och fräsch vetiver. En hyllning till vetiver och dess kontraster. Både kraftfull och subtil, varm och kall, förkroppsligas den ultimata maskulina doften. Med toppnoter av blodapelsin och myntablad, hjärtnoter av geranium och ambrox samt basnoter av vetiver och patchouli.
 • Lagerfeld Classic, EdT 50ml

  Lagerfeld Classic, EdT 50ml
 • Karl Lagerfeld Classic Deodorant Spray, 150ml Karl Lagerfeld Deodorant

  Karl Lagerfeld Classic Deodorant Spray, 150ml Karl Lagerfeld Deodorant
  Deodorant Spray 150ml, En deospray som ger dig en fräsch känsla hela dagen.Lagerfeld Classic är en klassiker som beundrats i generationer, därav har denna doft fått sitt namn. Med sin kraftfullhet och maskulinitet har är denna doft tidlös favorit. Toppnot: bergamott, verbena och cassis Hjärtnot: sandelträ, ekmossa, patchouli, salvia Basnot: mysk, amber och tonkaböna
 • Lagerfeld Classic, EdT 150ml

  Lagerfeld Classic, EdT 150ml
 • Pour Homme, EdT 100ml

  Pour Homme, EdT 100ml