Parfymtorget » Herr » Parfym EdT

Märken på herrparfym edt:

Mont Blanc herrparfym edt

Populärt inom Mont Blanc herrparfym edt

 • Mont Blanc Presence for Men Edt 75ml

  Presence for Men är en orientalisk och kryddig doft för män, med en fruktig och fräsch kärna och träig bas. Toppnoter: ingefära, kanel, bergamott och kardemumma. Hjärtnoter: äpple, salvia och&hellip:
 • Köp Legend Pour Homme EdT, 30ml Mont Blanc Parfym fraktfritt

  EdT 30ml, Legend lanserades 2011 och är sedan dess en av världens mest sålda herrdofter. Doften, som är en frisk fougere, blandar fräschör från bergamott med mjukare toner av lavendel. Sandelträ och ekmossa gör att doften upplevs maskulin och varar länge på huden. Ett måste för alla män som uppskattar trender men med en känsla för kvalitet och lyx.Toppnot: Bergamott, Lavendel, AnanasHjärtnot: Ros, Ekmossa, Äpple, KumarinBasnot: Tonkaböna, Sandelträ
 • Emblem Edt 40ml - Mont Blanc

  Mont Blanc Emblem är en maskulin, förförisk doft för den eleganta, mystiska mannen som älskar äventyr. Denna doft utstrålar självförtroende och passion, samtidigt som den är mystisk och djupt&hellip:
 • Köp Mont Blanc Legend Spirit EdT, 50ml Mont Blanc Parfym fraktfritt

  EdT 50ml, MontBlanc Legend Spirit är en ny doft, inte en twist på Legend, men som däremot delar samma effekt & styrka. Spirit utforskar ett gudomligt fräscht & träigt territorium för mannen som gillar extrema upplevelser i naturen. Den fräscha toppnoten är fylld av upplyftande och friska noter. Bergamott blandas med rosépeppar och grapefrukt. I den aromatiska hjärtnoten finner vi klassisk lavendel tillsammans med kardemumma och friskheten av ett marint ackord. Den träiga basnoten är fylld med vit mysk, ekmossa och cashmeran – en långvarig maskulin cocktail. Toppnot: Bergamott, Rosépeppar, GrapefruktHjärtnot: Lavendel, KardemummaBasnot: Vit mysk, Ekmossa, Cashmeran

Fler tips på Mont Blanc herrparfym edt

 • Köp Mont Blanc Explorer EdP, 30 ml Mont Blanc Parfym fraktfritt

  EdP 30 ml, Öppnar upp med en ren elegans av mousserande italiensk bergamott. Tillsammans med salvia och pomarose får doften en fin karaktär. Ett maskulint hjärta av vetiver från Haiti ger nyanser av lätt jordig och rökig ton. Kombinerat med läder och sandelträ ger det doften en underbar karisma. Basen tar oss med till Indonesien med skräddarsydd patchouli som ger doften en ikonisk signatur. En rik och förtrollande trädstruktur med en viss nyans av tobak. Ambrofix och akigalaträ ger värme och ett djup vilket ger oss en sensuell och modern doft med naturlig elegans.
 • Köp Mont Blanc Explorer EdP, 60 ml Mont Blanc Parfym fraktfritt

  EdP 60 ml, Öppnar upp med en ren elegans av mousserande italiensk bergamott. Tillsammans med salvia och pomarose får doften en fin karaktär. Ett maskulint hjärta av vetiver från Haiti ger nyanser av lätt jordig och rökig ton. Kombinerat med läder och sandelträ ger det doften en underbar karisma. Basen tar oss med till Indonesien med skräddarsydd patchouli som ger doften en ikonisk signatur. En rik och förtrollande trädstruktur med en viss nyans av tobak. Ambrofix och akigalaträ ger värme och ett djup vilket ger oss en sensuell och modern doft med naturlig elegans.
 • Mont Blanc Emblem Edt 60ml

  Mont Blanc Emblem är en maskulin, förförisk doft för den eleganta, mystiska mannen som älskar äventyr. Denna doft utstrålar självförtroende och passion, samtidigt som den är mystisk och djupt&hellip: