Parfymtorget » Herr » Parfym EdT

Märken på herrparfym edt:

Sergio Tacchini herrparfym edt

Populärt inom Sergio Tacchini herrparfym edt

 • Sergio Tacchini Uomo, EdT 100ml

 • With Style, EdT 100ml

 • Köp Sergio Tacchini Classic Man EdT, 100ml Sergio Tacchini Parfym fraktfritt

  EdT 100ml, Sergio Tacchini Classic är en harmonisk doft som är både fräsch och uppiggande. En ungdomligt frisk doft vars toppnot innehåller bergamott, rosmarin, Karibisk lime och kryddnejlika. Classic är en blommig fougèredoft vars karaktär skapas av lavendel och citronblad i kombination med orientaliska träslag som patchouli, vetiver och sandelträ.Toppnot: Bergamott, rosmarin, karibisk lime, kryddnejlika.Hjärtnot: Lavendel, citronblad, liljekonvalj.Basnot: Patchouli, vetiver, sandelträ.
 • Köp Sergio Tacchini Club EdT, 50ml Sergio Tacchini Parfym fraktfritt

  EdT 50ml, Italiensk stil, kreativitet, innovation och kvalitet är tillsammans med tennis de grundstenar som Sergio Tacchni innehar. Ett varumärke för de som vill ha vardaglig elegans och stil. Sergio Tacchini Club är en fougèredoft som är både diskret och varm. Citron och chinotto bidrar till att doften har en viss mousserande fruktighet samtidigt som basnoterna ger doften intensitet.Toppnot: Chinotto, citron, bergamott.Hjärtnot: Ananasblad, lavender, aquativ.Basnot: Kristallmossa, mysk, drivved.

Fler tips på Sergio Tacchini herrparfym edt

 • Köp Sergio Tacchini Club EdT, 100ml Sergio Tacchini Parfym fraktfritt

  EdT 100ml, Italiensk stil, kreativitet, innovation och kvalitet är tillsammans med tennis de grundstenar som Sergio Tacchni innehar. Ett varumärke för de som vill ha vardaglig elegans och stil. Sergio Tacchini Club är en fougèredoft som är både diskret och varm. Citron och chinotto bidrar till att doften har en viss mousserande fruktighet samtidigt som basnoterna ger doften intensitet.Toppnot: Chinotto, citron, bergamott.Hjärtnot: Ananasblad, lavender, aquativ.Basnot: Kristallmossa, mysk, drivved.
 • Köp Club Monte Carlo, EdT 50 ml Sergio Tacchini Parfym fraktfritt

  EdT 50 ml, Den sensuella doften Club Edition Monte-Carlo är speciellt framtagen för att fira en av världens mest prestigefyllda tennisturneringar: 2016 Monte-Carlo Rolex Masters. Doften Club Edition Monte-Carlo genomsyras av Sergio Tacchinis DNA som är uppbyggt av tennislegender under 50 år, sporting elegans och omisskännlig italiensk stil.Club Edition Monte-Carlo är en karismatisk doft skapad för den moderna mannen. På tennisplanen likväl som till vardags återspeglar doften mannens tidlösa inspiration, förtrollande rörelser och elektrifierande beröring. Toppnoten är frisk med saftig mandarin, ananas, pomerans och kryddig rosépeppar. Hjärtnoten består av neroli, kanelbark, muskotnöt och gyllene amberwood som tillför värme och spänning. Basnoten är sensuell och uppfriskande med vetiver, tobaksblad, vanilj och tonkaböna.Toppnot: Mandarin, rosépeppar, pomerans, ananas.Hjärtnot: Neroli, kanelbark, muskotnöt, amberwood.Basnot: Vetiver, vanilj, tobaksblad, tonkaböna.
 • Köp Sergio Tacchini Club Intense EdT, 100 ml Sergio Tacchini Parfym fraktfritt

  EdT 100 ml, Doften Club Intense från Sergio Tacchini passar den moderna och självsäkra mannen. Toppnoten består av bergamott, basilika och svartpeppar. Den italienska sommaren återspeglas i hjärtnoten av cypress, muskotnöt och tobak. Basnoten innehåller patchouli, ambra och cederträ som gör doften maskulin och sensuell.Toppnot: Bergamott, basilika, svartpepparHjärtnot: Cypress, muskotnöt, tobakBasnot: Patchouli, ambra, cederträ
 • Köp Club Monte Carlo, EdT 100 ml Sergio Tacchini Parfym fraktfritt

  EdT 100 ml, Den sensuella doften Club Edition Monte-Carlo är speciellt framtagen för att fira en av världens mest prestigefyllda tennisturneringar: 2016 Monte-Carlo Rolex Masters. Doften Club Edition Monte-Carlo genomsyras av Sergio Tacchinis DNA som är uppbyggt av tennislegender under 50 år, sporting elegans och omisskännlig italiensk stil.Club Edition Monte-Carlo är en karismatisk doft skapad för den moderna mannen. På tennisplanen likväl som till vardags återspeglar doften mannens tidlösa inspiration, förtrollande rörelser och elektrifierande beröring. Toppnoten är frisk med saftig mandarin, ananas, pomerans och kryddig rosépeppar. Hjärtnoten består av neroli, kanelbark, muskotnöt och gyllene amberwood som tillför värme och spänning. Basnoten är sensuell och uppfriskande med vetiver, tobaksblad, vanilj och tonkaböna.Toppnot: Mandarin, rosépeppar, pomerans, ananas.Hjärtnot: Neroli, kanelbark, muskotnöt, amberwood.Basnot: Vetiver, vanilj, tobaksblad, tonkaböna.
 • Köp Sergio Tacchini Club Intense EdT, 30 ml Sergio Tacchini Parfym fraktfritt

  EdT 30 ml, Doften Club Intense från Sergio Tacchini passar den moderna och självsäkra mannen. Toppnoten består av bergamott, basilika och svartpeppar. Den italienska sommaren återspeglas i hjärtnoten av cypress, muskotnöt och tobak. Basnoten innehåller patchouli, ambra och cederträ som gör doften maskulin och sensuell.Toppnot: Bergamott, basilika, svartpepparHjärtnot: Cypress, muskotnöt, tobakBasnot: Patchouli, ambra, cederträ