Van Gils dofter herr

Populärt inom Van Gils herr

 • Between Sheets, Deostick 75ml

  Between Sheets, Deostick 75ml
 • Between Sheets Edt - 50 ml

  Between Sheets Edt - 50 ml
  Between Sheets från Van Gils är doften för mannen som vill förföra. Med en härlig kombination av fräscha och maskulina toner skapar den en sensuell och maskulin doft.I toppen återfinns friska noter av lime, grapefrukt och mandarin. Hjärtat är balanserat och sensuellt med vanilj och tonkabönor. Som avslut träder en maskulin och träig bas fram med noter av cederträ och sandalträ.Toppnot: Lime, grapefrukt, mandarin. Hjärtnot:Vanilj, tonkabönor. Basnot: Cederträ, Sandalträ.Volym 50 ml
 • Van Gils Basic Instinct for Him Deodorant Spray, 150ml Van Gils Deodorant

  Van Gils Basic Instinct for Him Deodorant Spray, 150ml Van Gils Deodorant
  Deodorant Spray 150ml, En deodorant som effektivt håller armhålorna torra och väldoftande hela dagen. Basic Instinct är en maskulin doft med fräscha frukter i toppen som skapar attraktion. Dessa noter värms upp av lavendel, ros och melon som är djupare, varmare och mer intensiva. I basen vilar sensuella noter av trä och mysk.
 • Basic Instinct Edt - 40 ml

  Basic Instinct Edt - 40 ml
  Basic Instinct från Van Gils är en sensuell och intensiv doft som passar män som gillar spänning och söker personliga utmaningar. Doften ger en fräsch känsla med en citrusdoft som aldrig går ur tiden.I toppen återfinns fräscha noter av mandarin, bergamott och apelsinblomma. Hjärtat är glödhett med muskot, lavendel och jasmin. Basen är träig och maskulin med trä, rom, bärnsten och mysk.Toppnoter: Mandarin, bergamott, apelsinblomma Hjärtnoter: Muskot, lavendel, jasmin. Basnoter: Trä, rom, bärnsten, mysk Volym 40 ml

Fler tips på Van Gils herr

 • Van Gils Strictly for Men EdT, 50ml Van Gils Parfym

  Van Gils Strictly for Men EdT, 50ml Van Gils Parfym
  EdT 50ml, Van Gils skapade denna doft under 80-talet, för den karismatiska och självsäkra mannen. En doft som står för manlighet och förförelse. Doften öppnar med fräschören hos citron, bergamott och verbena. Dessa toppnoter leder dig sedan till det intensiva hjärtat beståene av timjan, koriander och kardemumma. Basnoten består av cederträ, amber och patchouli. Van Gils Strictly for Men är en kryddig och stark doft.
 • Van Gils Basic Instinct for Him EdT, 40ml Van Gils Parfym

  Van Gils Basic Instinct for Him EdT, 40ml Van Gils Parfym
  EdT 40ml, En maskulin doft med fräscha frukter i toppen som skapar attraktion. Dessa noter värms upp av lavendel, ros och melon som är djupare, varmare och mer intensiva. I basen vilar sensuella noter av trä och mysk.
 • Strictly for Men, EdT 50ml

  Strictly for Men, EdT 50ml
 • Basic Instinct, EdT 40ml

  Basic Instinct, EdT 40ml
 • Bow Tie Edt - 50 ml

  Bow Tie Edt - 50 ml
  Bow tie är en träig och kryddig doft från Van Gils som lanserades i början av 2019. Topnoterna är bergamot och cypress som blandas med mellannoter av muskot, kanel, kryddnejlika och kardemumma.Basnoterna består av mysk, vanilj och patchouli.Volym 50 ml
 • Van Gils Basic Instinct for Him Deodorant Stick, 75ml Van Gils Deodorant

  Van Gils Basic Instinct for Him Deodorant Stick, 75ml Van Gils Deodorant
  Deodorant Stick 75ml, En deodorant som effektivt håller armhålorna torra och väldoftande hela dagen. Basic Instinct är en maskulin doft med fräscha frukter i toppen som skapar attraktion. Dessa noter värms upp av lavendel, ros och melon som är djupare, varmare och mer intensiva. I basen vilar sensuella noter av trä och mysk.
 • Between Sheets, EdT 50ml

  Between Sheets, EdT 50ml
 • Van Gils Strictly for Men After Shave,

  Van Gils Strictly for Men After Shave,
  After Shave 50ml, Strictly For Men är en välkänd doftsignatur. En doft för den karismatiske affärsmannen. Citron, verbena och bergamott skapar en topp till denna doft som genast väcker uppmärksamhet. Doftens rika hjärta, som består av timjan, koriander och kardemumma ger karisma och utstrålning. Doften avrundas med varma element som tillsammans med de övriga ingredienserna skapar en perfekt kryddig doft.
 • Between Sheets After Shave Lotion

  Between Sheets After Shave Lotion
  Between Sheets After Shave från Van Gils har en förförisk och fräsch doft. I toppen hittas lime, grapefrukt, mandarin och gröna noter. För att skapa balans återfinns sensuella noter av vanilj och tonkabönor i hjärtat, följt av en träig bas av cederträ och sandalträ.Volym 50 ml 
 • Van Gils Ice EdT, 50 ml Van Gils Parfym

  Van Gils Ice EdT, 50 ml Van Gils Parfym
  EdT 50 ml, Van Gils ICE har en modern topp som kombinerar myntens färskhet och ger extra höjning av maskulinitet. Doftens uppfriskande topp ligger på ett hjärta av enbär, sand, gräs och ingefära. Den robusta basen av patchouli, mysk och ambra ger en djup och elegant beröring till doftblandningen.
 • Van Gils Bow Tie Deodorant Stick, Deodorant Stick ml Van Gils Deodorant

  Van Gils Bow Tie Deodorant Stick, Deodorant Stick ml Van Gils Deodorant
  Deodorant Stick ml, Deostick i doften Bow Tie. Bow Tie öppnas upp med en frisk explosion av siciliansk bergamott och cypress. Det mångfacetterade hjärtat avslöjar en kryddigare karaktär tack vare kardemumma, kanel, muskotnöt och kryddnejlika. En fin blandning av robust mysk, patchouli och vaniljbönor ger doften en sensuell finish som andas lyx och självförtroende!
 • Van Gils Van Gils I EdT, 50 ml Van Gils Parfym

  Van Gils Van Gils I EdT, 50 ml Van Gils Parfym
  EdT 50 ml, Upptäck modern sensualitet med VAN GILS I. Maskulinitet som kontrasteras med en kryddig och levande karaktär.
 • Van Gils Bow Tie EdT, 50 ml Van Gils Parfym

  Van Gils Bow Tie EdT, 50 ml Van Gils Parfym
  EdT 50 ml, Bow Tie öppnas upp med en frisk explosion av siciliansk bergamott och cypress. Det mångfacetterade hjärtat avslöjar en kryddigare karaktär tack vare kardemumma, kanel, muskotnöt och kryddnejlika. En fin blandning av robust mysk, patchouli och vaniljbönor ger doften en sensuell finish som andas lyx och självförtroende!
 • Between Sheets, EdT 30ml

  Between Sheets, EdT 30ml