Versace dofter herr

Populärt inom Versace herr

 • Versace Eros EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Dylan Blue Deostick 75ml

  Dylan Blue Deostick 75ml
 • Man Eau Fraiche, After Shave Balm 75ml

  Man Eau Fraiche, After Shave Balm 75ml
 • Eros, EdT 30ml

  Eros, EdT 30ml

Fler tips på Versace herr

 • Versace Pour Homme EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Det är en klassisk men samtidigt en modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. I toppen finns frisk bergamott, neroli, citron och underbara apelsinblad. Det mjuka hjärtat innehåller salvia, hyacint och cederträ som sedan möter basens smakfulla toner av ambra, mysk och tonkaböna.
 • Pour Homme Oud Noir, EdP 100ml

  Pour Homme Oud Noir, EdP 100ml
 • Pour Homme, After Shave Lotion 100ml

  Pour Homme, After Shave Lotion 100ml
 • Eros, After Shave Lotion 100ml

  Eros, After Shave Lotion 100ml
 • Versace Pour Homme Edt 200ml

  Versace Pour Homme Edt 200ml
  En maskulin och attraktiv parfym från Versace. Doftskapelsen är dynamisk och modern med stark personlighet och stilfull självsäkerhet. Toppnoter - Citron, neroli, bergamott och rose de mai Mellannoter?
 • The Dreamer, EdT 50ml

  The Dreamer, EdT 50ml
 • Versace Man Eau Fraiche EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Man Eau Fraiche EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk. En populär parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Eros, Deospray 100ml

  Eros, Deospray 100ml
 • Eros Flame, EdP 100ml

  Eros Flame, EdP 100ml
 • Eros Flame Pour Homme Set, EdP 30ml + Shower Gel 50ml

  Eros Flame Pour Homme Set, EdP 30ml + Shower Gel 50ml
 • Versace Eros EdT, 200 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 200 ml Versace Parfym
  200 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Dylan Blue, EdT 100ml

  Dylan Blue, EdT 100ml
 • Eros, EdT 50ml

  Eros, EdT 50ml
 • Versace Eros After Shave,

  Versace Eros After Shave,
  100 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, En mycket distinkt fougère doft, som tillsammans med fräscha Medelhavsnoter, uttrycker en maskulin styrka och karisma. Sensuell och förförisk, med träiga och varma noter av ambra fängslar den dina sinnen, medan utsökta inslag av bergamott och grapefrukt skapar balans och ger en modern karaktär. De marina noterna ger en uppfriskande fläkt.Doften öppnar med noter av kryddig svartpeppar. Det pulserande hjärtat utgörs av papyrus och rökelse som gör doften fyllig och maskulin. Den förföriska basen består av mysk, tonkabönor och saffran. Doftfamilj: Fougère. En kryddig doft, med orientaliska inslag och maskulin karaktär.
 • Versace Eros Flame Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant

  Versace Eros Flame Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant
  75 ml, Intensiv och maskulin doft, fylld av kärlek och passion. Kännetecknas av starka kontraster, där ädla och eleganta ingredienser berika och förbättrar varandra. ”Versace Eros Flame the fragrance, Cold and hot. Sweet and spicy. Light and shadow.” Flame Inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och rosmarin. Ett passionerat hjärta bestående av pepparträd, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet, från patchouli, vetiver och Ceder. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. En doft, en flamma av passion - Versace Eros Flame Doftnoter: Toppnot: Chinotto, Svartpeppar, Rosmarin Hjärtnot: Pepparträd, Geranium, Ros Basnot: Patchouli, Vetiver, Ceder, Tonkaböna Doftfamilj: Träig Lansering: 2019
 • Eros Flame, EdP 50ml

  Eros Flame, EdP 50ml
 • Dylan Blue, EdT 50ml

  Dylan Blue, EdT 50ml
 • Eros, After Shave Balm 100ml

  Eros, After Shave Balm 100ml
 • Eros, EdT 200ml

  Eros, EdT 200ml
 • Versace Man Eau Fraiche EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Man Eau Fraiche EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk. En populär parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Versace Eros EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Pour Homme, EdT 50ml

  Pour Homme, EdT 50ml
 • Eros, EdT 100ml

  Eros, EdT 100ml
 • Versace Pour Homme Dylan Blue After Shave,

  Versace Pour Homme Dylan Blue After Shave,
  100 ml, Versace Dylan Blue är en doft för den eviga hjälten. En djärv, passionerad, maskulin man som även stolt bejakar sin mjuka sida. En sublim doftkombination som speglar det bästa av två världar.Topnot: Bergamott, Grapefrukt, Fikonblad, Aquatiska noter.Hjärtnot: Violblad, Svart peppar, Papyrus trä, Ambroxan, PatchouliBasnot: Musk, Tonkaböna. Safran, Rökelse.
 • Versace Pour Homme EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Det är en klassisk men samtidigt en modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. I toppen finns frisk bergamott, neroli, citron och underbara apelsinblad. Det mjuka hjärtat innehåller salvia, hyacint och cederträ som sedan möter basens smakfulla toner av ambra, mysk och tonkaböna.
 • Eros Flame, Deostick 75g

  Eros Flame, Deostick 75g
 • Versace Man Eau Fraiche EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Man Eau Fraiche EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk. En populär parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Man Eau Fraiche, Deostick 75ml/g

  Man Eau Fraiche, Deostick 75ml/g
 • Versace Eros Flame After Shave,

  Versace Eros Flame After Shave,
  100 ml, Intensiv och maskulin doft, fylld av kärlek och passion. Kännetecknas av starka kontraster, där ädla och eleganta ingredienser berika och förbättrar varandra. ”Versace Eros Flame the fragrance, Cold and hot. Sweet and spicy. Light and shadow.” Flame Inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och rosmarin. Ett passionerat hjärta bestående av pepparträd, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet, från patchouli, vetiver och Ceder. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. En doft, en flamma av passion - Versace Eros Flame Doftnoter: Toppnot: Chinotto, Svartpeppar, Rosmarin Hjärtnot: Pepparträd, Geranium, Ros Basnot: Patchouli, Vetiver, Ceder, Tonkaböna Doftfamilj: Träig Lansering: 2019
 • Eros Flame, EdP 30ml

  Eros Flame, EdP 30ml
 • Dylan Blue, EdT 30ml

  Dylan Blue, EdT 30ml
 • Versace Man Eau Fraiche After Shave Balm 75ml

  Versace Man Eau Fraiche After Shave Balm 75ml
 • Versace L'homme Edt 100ml

  Versace L'homme Edt 100ml
  En elegant manlig doft av tobaksblad, ambra, kardemumma och bergamott.
 • Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, En mycket distinkt fougère doft, som tillsammans med fräscha Medelhavsnoter, uttrycker en maskulin styrka och karisma. Sensuell och förförisk, med träiga och varma noter av ambra fängslar den dina sinnen, medan utsökta inslag av bergamott och grapefrukt skapar balans och ger en modern karaktär. De marina noterna ger en uppfriskande fläkt.Doften öppnar med noter av kryddig svartpeppar. Det pulserande hjärtat utgörs av papyrus och rökelse som gör doften fyllig och maskulin. Den förföriska basen består av mysk, tonkabönor och saffran. Doftfamilj: Fougère. En kryddig doft, med orientaliska inslag och maskulin karaktär.
 • The Dreamer, EdT 100ml

  The Dreamer, EdT 100ml
 • Dylan Blue, After Shave Balm 100ml

  Dylan Blue, After Shave Balm 100ml
 • Eros, Deostick 75ml

  Eros, Deostick 75ml
 • Pour Homme, After Shave Balm 100ml

  Pour Homme, After Shave Balm 100ml
 • Man Eau Fraiche, EdT 100ml

  Man Eau Fraiche, EdT 100ml
 • Pour Homme, EdT 30ml

  Pour Homme, EdT 30ml
 • Versace Man Eau Fraiche After Shave,

  Versace Man Eau Fraiche After Shave,
  100 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk.
 • Versace Man Eau Fraiche After Shave Splash 100ml

  Versace Man Eau Fraiche After Shave Splash 100ml
 • Dylan Blue, After Shave Lotion 100ml

  Dylan Blue, After Shave Lotion 100ml
 • Eros Flame, After Shave Balm 100ml

  Eros Flame, After Shave Balm 100ml
 • Eros Flame, Deostick 75ml

  Eros Flame, Deostick 75ml
 • Versace Man Eau Fraiche Edt 200ml

  Versace Man Eau Fraiche Edt 200ml
  Versace man Eau fraich är en parfym som är Inspirerad av medelhavet och dess närliggande natur skapades denna fräscha doft av somriga aromer av citron, bergamott, ros, cederträd, peppar, ambra, mysk?
 • Pour Homme, EdT 100ml

  Pour Homme, EdT 100ml
 • Versace Pour Homme EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Det är en klassisk men samtidigt en modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. I toppen finns frisk bergamott, neroli, citron och underbara apelsinblad. Det mjuka hjärtat innehåller salvia, hyacint och cederträ som sedan möter basens smakfulla toner av ambra, mysk och tonkaböna.
 • Pour Homme, Deostick 75ml

  Pour Homme, Deostick 75ml
 • Versace Man Eau Fraiche Edt 50ml

  Versace Man Eau Fraiche Edt 50ml
  Versace man Eau fraiche är en parfym som är Inspirerad av medelhavet och dess närliggande natur skapades denna fräscha doft av somriga aromer av citron, bergamott, ros, cederträd, peppar, ambra, mysk?
 • Man Eau Fraiche, EdT 30ml

  Man Eau Fraiche, EdT 30ml
 • Versace Eros Comfort After Shave,

  Versace Eros Comfort After Shave,
  100 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. Versace Eros After Shave Balm är en doft för en stark, passionerad man. En unik aura av sensualitet och virilitet. En kärlekshymn från den triumferande och praktfulle guden EROS. Intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen. Beroendeframkallande sensuella noter av Tonkaböna, Amber, Geranium och vanilj. Livlig kraftfullhet symboliserad av bland annat det ädla träslaget Ceder, följt av Vetiver och ekmossa. Toppnot: Mint, Äpple, CitronHjärtnot: Tonkaböna, Amber, GeraniumBasnot: Ceder, Vetiver, Ekmossa, Vanilj
 • Versace Eros EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Eros Flame, After Shave Lotion 100ml

  Eros Flame, After Shave Lotion 100ml
 • Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, En mycket distinkt fougère doft, som tillsammans med fräscha Medelhavsnoter, uttrycker en maskulin styrka och karisma. Sensuell och förförisk, med träiga och varma noter av ambra fängslar den dina sinnen, medan utsökta inslag av bergamott och grapefrukt skapar balans och ger en modern karaktär. De marina noterna ger en uppfriskande fläkt.Doften öppnar med noter av kryddig svartpeppar. Det pulserande hjärtat utgörs av papyrus och rökelse som gör doften fyllig och maskulin. Den förföriska basen består av mysk, tonkabönor och saffran. Doftfamilj: Fougère. En kryddig doft, med orientaliska inslag och maskulin karaktär.
 • Blue Jeans, EdT 75ml

  Blue Jeans, EdT 75ml
 • Man Eau Fraiche, After Shave Lotion 100ml

  Man Eau Fraiche, After Shave Lotion 100ml
 • Man Eau Fraiche, EdT 50ml

  Man Eau Fraiche, EdT 50ml
 • Versace Pour Homme After Shave,

  Versace Pour Homme After Shave,
  100 ml, Pour Homme After Shave Balm från Versace är ett lyxigt After Shave-balsam som skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Versace Pour Homme mannen är dynamisk och modern, han kommunicerar sin passion och sin starka personlighet genom denna parfym. En klassisk men samtidigt modern parfym med imponerande och ljuvliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. Doften öppnar upp med härliga toppnoter från bergamott, neroli, citron och apelsinblad, för att sedan övergå i friska hjärtnoter från geranium, salvia, hyacint och cederträ. Doften omfamnas slutligen av ambra, örnträ, mysk och tonkaböna.Ett perfekt komplement för dig som redan äger parfymen med samma namn, eller för dig som vill ha en ultralyxig After Shave av bästa kavlité.