Versace dofter herr

Populärt inom Versace herr

 • Versace Eros EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Dylan Blue Deostick 75ml

  Dylan Blue Deostick 75ml
 • Eros, EdT 30ml

  Eros, EdT 30ml
 • Man Eau Fraiche, After Shave Balm 75ml

  Man Eau Fraiche, After Shave Balm 75ml

Fler tips på Versace herr

 • Eros Flame, EdP 100ml

  Eros Flame, EdP 100ml
 • Eros Flame, Deostick 75g

  Eros Flame, Deostick 75g
 • Versace Dylan Blue After Shave Balm 100 ml

  Versace Dylan Blue After Shave Balm 100 ml
  Versace Dylan Blue After Shave Balm är en vårdande aftershave som ger dig en maskulin känsla. Doften är fylld med friska toppnoter som bergamott, grapefrukt med vattennoter och fruktiga fikon. Hjärtnoterna med papyrusträ, patchouli, svartpeppar och violblad ger doften en starkt maskulin prägel. Basen är fylld med mineralmysk, tonkabönor och saffran.
 • Versace Eros Eau de Toilette 100 ml

  Versace Eros Eau de Toilette 100 ml
  Eros Eau de Toilette är en fräsch, intensiv och maskulin herrdoft från Versace.
 • Versace Pour Homme EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Det är en klassisk men samtidigt en modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. I toppen finns frisk bergamott, neroli, citron och underbara apelsinblad. Det mjuka hjärtat innehåller salvia, hyacint och cederträ som sedan möter basens smakfulla toner av ambra, mysk och tonkaböna.
 • Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, En mycket distinkt fougère doft, som tillsammans med fräscha Medelhavsnoter, uttrycker en maskulin styrka och karisma. Sensuell och förförisk, med träiga och varma noter av ambra fängslar den dina sinnen, medan utsökta inslag av bergamott och grapefrukt skapar balans och ger en modern karaktär. De marina noterna ger en uppfriskande fläkt.Doften öppnar med noter av kryddig svartpeppar. Det pulserande hjärtat utgörs av papyrus och rökelse som gör doften fyllig och maskulin. Den förföriska basen består av mysk, tonkabönor och saffran. Doftfamilj: Fougère. En kryddig doft, med orientaliska inslag och maskulin karaktär.
 • Versace Pour Homme Eau de Toilette 100 ml

  Versace Pour Homme Eau de Toilette 100 ml
  Den maskulina doften har en överraskande modern arom som överväldigar sinnena. Viktiga ingredienser från Medelhavet lyfter fram dagens man.
 • Blue Jeans, EdT 75ml

  Blue Jeans, EdT 75ml
 • Versace L'homme Edt 100ml

  Versace L'homme Edt 100ml
  En elegant manlig doft av tobaksblad, ambra, karde
 • Eros, Deospray 100ml

  Eros, Deospray 100ml
 • Dylan Blue, EdT 100ml

  Dylan Blue, EdT 100ml
 • Man Eau Fraiche, After Shave Lotion 100ml

  Man Eau Fraiche, After Shave Lotion 100ml
 • Versace Eros Eau de Toilette 50 ml

  Versace Eros Eau de Toilette 50 ml
  Eros Eau de Toilette är en fräsch, intensiv och maskulin herrdoft från Versace.
 • Eros Flame, EdP 50ml

  Eros Flame, EdP 50ml
 • Eros Pour Homme Set, EdT 30ml + Shower Gel 50ml

  Eros Pour Homme Set, EdT 30ml + Shower Gel 50ml
 • Versace Man Eau Fraiche EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Man Eau Fraiche EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk. En populär parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Pour Homme, After Shave Balm 100ml

  Pour Homme, After Shave Balm 100ml
 • Giftset Versace Pour Homme Edt 50 ml + Aftershave Balm 50 ml + Body Wash 50ml

  Giftset Versace Pour Homme Edt 50 ml + Aftershave Balm 50 ml + Body Wash 50ml
  Innehåller: Versace Pour Homme Edt 50 ml Versace Pour Homme Bath & Shower Gel 50ml Versace Pour Homme Aftershave Balm 50ml
 • Eros, Deostick 75ml

  Eros, Deostick 75ml
 • Pour Homme, Deostick 75ml

  Pour Homme, Deostick 75ml
 • Eau Fraiche Deodorant Stick, 75 ml

  Eau Fraiche Deodorant Stick, 75 ml
  Versace Man Eau Fraiche, en elegant, förförande och karismatisk parfym skapad för den trendige och medvetne mannen med smak för det vackra och glamorösa. Både förpackningen och flaskan utstrålar italiensk lyx. En frisk aromatisk doft med inslag av trä och citrus uttrycker en häpnadsväckande fräsch och strålande karaktär. Salvia och dragon i kombination med cederträ ger doften en ultimat enkel elegans. Allt förankrat i en stabil bas med inslag av mysk och amber. En parfym som andas livsnjutning.Topp: Citron, Rosenträ, StjärnfruktHjärta: Dragon, Cederträ, SalviaBas: Mysk, Sykomorträ, Amber
 • Versace Dylan Blue Eau De Toilette For Him 100 ml

  Versace Dylan Blue Eau De Toilette For Him 100 ml
  Versace Dylan Blue Eau De Toilette är en härligt maskulin skapelse med mycket karaktär. Doften är fylld med friska toppnoter som bergamott, grapefrukt med vattennoter och fruktiga fikon. Hjärtnoterna med papyrusträ, patchouli, svartpeppar och violblad ger doften en starkt maskulin prägel. Basen är fylld med mineralmysk, tonkabönor och saffran.
 • Eros, EdT 100ml

  Eros, EdT 100ml
 • Versace Eros EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray 100 ml

  Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray 100 ml
  Spännande blandning av moderna och klassiska doftnoter. Versace Eau Fraiche är en frisk, sensuell och sexig doft med inslag av neroli och peppar. Hjärtnoter är kryddig och elegant med kardemumma och saffran. I basen finns dova stråk av amber, kashmir och tobaksblad.
 • Eros Flame After Shave Splash

  Eros Flame After Shave Splash
  Eros Flame är parfymen för den självsäkre, passionerade och starke mannen som är i nära kontakt med sina egna känslor och vet hur man förvandlar svaghet till styrka.Parfymen karaktäriseras av starka kontraster där de mest fantastiska och eleganta noterna berikar och förstärker varandra. Doften inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och aromatisk rosmarin. Det passionerade hjärtat består av pepperwood, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet från patchouli och vetiver. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. Parfymen dröjer sig kvar länge, doften av äkta kärlek – en flamma av evig passion.Topp: Citron, Chinotto, Svartpeppar, RosmarinHjärta: Pepperwood, Geranium, RosBas: Patchouli, Vetiver, Cederträ, Sandelträ, Tonkaböna, Vanilj
 • Versace Pour Homme After Shave,

  Versace Pour Homme After Shave,
  100 ml, Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke... Dynamisk och modern, Versace Pour Homme mannen kommunicerar sin passion och sin starka personlighet med denna parfym. En klassisk men samtidigt modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk - träig doft.
 • Versace Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

  Versace Pour Homme Eau de Toilette 50 ml
  Den maskulina doften har en överraskande modern arom som överväldigar sinnena. Många av ingredienserna har sitt ursprung i Medelshavsområdet. Bergamott och geranium kombineras med italiensk citron och pomeransträd, som sedan övergår i noter av salvia, hyacint, mysk och amber.
 • The Dreamer, EdT 50ml

  The Dreamer, EdT 50ml
 • Eros Flame After Shave Balm

  Eros Flame After Shave Balm
  Eros Flame är parfymen för den självsäkre, passionerade och starke mannen som är i nära kontakt med sina egna känslor och vet hur man förvandlar svaghet till styrka.Parfymen karaktäriseras av starka kontraster där de mest fantastiska och eleganta noterna berikar och förstärker varandra. Doften inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och aromatisk rosmarin. Det passionerade hjärtat består av pepperwood, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet från patchouli och vetiver. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. Parfymen dröjer sig kvar länge, doften av äkta kärlek – en flamma av evig passion.Topp: Citron, Chinotto, Svartpeppar, RosmarinHjärta: Pepperwood, Geranium, RosBas: Patchouli, Vetiver, Cederträ, Sandelträ, Tonkaböna, Vanilj
 • Versace Pour Homme EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Det är en klassisk men samtidigt en modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. I toppen finns frisk bergamott, neroli, citron och underbara apelsinblad. Det mjuka hjärtat innehåller salvia, hyacint och cederträ som sedan möter basens smakfulla toner av ambra, mysk och tonkaböna.
 • Versace Man Eau Fraiche After Shave,

  Versace Man Eau Fraiche After Shave,
  100 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk.
 • Versace Eros Comfort After Shave,

  Versace Eros Comfort After Shave,
  100 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. Versace Eros After Shave Balm är en doft för en stark, passionerad man. En unik aura av sensualitet och virilitet. En kärlekshymn från den triumferande och praktfulle guden EROS. Intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen. Beroendeframkallande sensuella noter av Tonkaböna, Amber, Geranium och vanilj. Livlig kraftfullhet symboliserad av bland annat det ädla träslaget Ceder, följt av Vetiver och ekmossa. Toppnot: Mint, Äpple, CitronHjärtnot: Tonkaböna, Amber, GeraniumBasnot: Ceder, Vetiver, Ekmossa, Vanilj
 • Versace Pour Homme Eau de Toilette 30 ml

  Versace Pour Homme Eau de Toilette 30 ml
  Den maskulina doften har en överraskande modern arom som överväldigar sinnena. Viktiga ingredienser från Medelhavet lyfter fram dagens man.
 • Eros Flame Pour Homme Set, EdP 50ml + SG 50ml + Balm

  Eros Flame Pour Homme Set, EdP 50ml + SG 50ml + Balm
 • Pour Homme After Shave Splash, 100 ml

  Pour Homme After Shave Splash, 100 ml
  Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Mannen som bär denna parfym är dynamisk och modern med en stark personlighet. En klassisk herrparfym med noggrant utvalda ingredienser som skapar en tidlös aromatisk, citrusdoft för alla tillfällen. Topp: Bergamott, Neroli, Citron, Apelsinblad Hjärta: Geranium, Salvia, Hyacint, CederträBas: Amber, Oud, Mysk, Tonkaböna
 • Versace Man Eau Fraiche Edt 200ml

  Versace Man Eau Fraiche Edt 200ml
  Versace man Eau fraich är en parfym som är Inspire
 • Man Eau Fraiche, Deostick 75ml/g

  Man Eau Fraiche, Deostick 75ml/g
 • Versace Pour Homme EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Det är en klassisk men samtidigt en modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. I toppen finns frisk bergamott, neroli, citron och underbara apelsinblad. Det mjuka hjärtat innehåller salvia, hyacint och cederträ som sedan möter basens smakfulla toner av ambra, mysk och tonkaböna.
 • Eros Flame Pour Homme Set, EdP 30ml + Shower Gel 50ml

  Eros Flame Pour Homme Set, EdP 30ml + Shower Gel 50ml
 • Versace Man Eau Fraiche EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Man Eau Fraiche EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk. En populär parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Eros Flame, EdP 30ml

  Eros Flame, EdP 30ml
 • Pour Homme, After Shave Lotion 100ml

  Pour Homme, After Shave Lotion 100ml
 • Dylan Blue, EdT 30ml

  Dylan Blue, EdT 30ml
 • Pour Homme, EdT 100ml

  Pour Homme, EdT 100ml
 • Versace Eros After Shave,

  Versace Eros After Shave,
  100 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Versace Man Eau Fraiche Deo Stick 75ml

  Versace Man Eau Fraiche Deo Stick 75ml
  Versace Man Eau Fraiche Deo Stick är ett deostick som håller dig ren och fräsch hela dagen! Har samma underbara doft som Versace Man Eau Fraiche EdT som passar utmärkt för den trendmedvetna. Förmedlar?
 • Versace L'homme Edt 100ml

  Versace L'homme Edt 100ml
  En elegant manlig doft av tobaksblad, ambra, kardemumma och bergamott.
 • Versace Pour Homme After Shave,

  Versace Pour Homme After Shave,
  100 ml, Pour Homme After Shave Balm från Versace är ett lyxigt After Shave-balsam som skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Versace Pour Homme mannen är dynamisk och modern, han kommunicerar sin passion och sin starka personlighet genom denna parfym. En klassisk men samtidigt modern parfym med imponerande och ljuvliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. Doften öppnar upp med härliga toppnoter från bergamott, neroli, citron och apelsinblad, för att sedan övergå i friska hjärtnoter från geranium, salvia, hyacint och cederträ. Doften omfamnas slutligen av ambra, örnträ, mysk och tonkaböna.Ett perfekt komplement för dig som redan äger parfymen med samma namn, eller för dig som vill ha en ultralyxig After Shave av bästa kavlité.
 • Eros Flame, Deostick 75ml

  Eros Flame, Deostick 75ml
 • Dylan Blue Set, EdT 30ml + Shower Gel 50ml

  Dylan Blue Set, EdT 30ml + Shower Gel 50ml
 • Eros Flame Deo Stick

  Eros Flame Deo Stick
  Eros Flame är parfymen för den självsäkre, passionerade och starke mannen som är i nära kontakt med sina egna känslor och vet hur man förvandlar svaghet till styrka.Parfymen karaktäriseras av starka kontraster där de mest fantastiska och eleganta noterna berikar och förstärker varandra. Doften inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och aromatisk rosmarin. Det passionerade hjärtat består av pepperwood, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet från patchouli och vetiver. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. Parfymen dröjer sig kvar länge, doften av äkta kärlek – en flamma av evig passion.Topp: Citron, Chinotto, Svartpeppar, RosmarinHjärta: Pepperwood, Geranium, RosBas: Patchouli, Vetiver, Cederträ, Sandelträ, Tonkaböna, Vanilj
 • Versace Eros Flame Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant

  Versace Eros Flame Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant
  75 ml, Intensiv och maskulin doft, fylld av kärlek och passion. Kännetecknas av starka kontraster, där ädla och eleganta ingredienser berika och förbättrar varandra. ”Versace Eros Flame the fragrance, Cold and hot. Sweet and spicy. Light and shadow.” Flame Inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och rosmarin. Ett passionerat hjärta bestående av pepparträd, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet, från patchouli, vetiver och Ceder. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. En doft, en flamma av passion - Versace Eros Flame Doftnoter: Toppnot: Chinotto, Svartpeppar, Rosmarin Hjärtnot: Pepparträd, Geranium, Ros Basnot: Patchouli, Vetiver, Ceder, Tonkaböna Doftfamilj: Träig Lansering: 2019
 • Dylan Blue, After Shave Lotion 100ml

  Dylan Blue, After Shave Lotion 100ml
 • Versace Pour Homme Dylan Blue After Shave,

  Versace Pour Homme Dylan Blue After Shave,
  100 ml, Versace Dylan Blue är en doft för den eviga hjälten. En djärv, passionerad, maskulin man som även stolt bejakar sin mjuka sida. En sublim doftkombination som speglar det bästa av två världar.Topnot: Bergamott, Grapefrukt, Fikonblad, Aquatiska noter.Hjärtnot: Violblad, Svart peppar, Papyrus trä, Ambroxan, PatchouliBasnot: Musk, Tonkaböna. Safran, Rökelse.
 • Eros Flame, After Shave Balm 100ml

  Eros Flame, After Shave Balm 100ml
 • Eros Flame, After Shave Lotion 100ml

  Eros Flame, After Shave Lotion 100ml
 • Pour Homme Deodorant Stick, 75 ml

  Pour Homme Deodorant Stick, 75 ml
  Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Mannen som bär denna parfym är dynamisk och modern med en stark personlighet. En klassisk herrparfym med noggrant utvalda ingredienser som skapar en tidlös aromatisk, citrusdoft för alla tillfällen. Topp: Bergamott, Neroli, Citron, Apelsinblad Hjärta: Geranium, Salvia, Hyacint, CederträBas: Amber, Oud, Mysk, Tonkaböna
 • Versace Eros Eau de Toilette 30 ml

  Versace Eros Eau de Toilette 30 ml
  Eros Eau de Toilette är en fräsch, intensiv och maskulin herrdoft från Versace.
 • Versace Man Eau Fraiche Edt 200ml

  Versace Man Eau Fraiche Edt 200ml
  Versace man Eau fraich är en parfym som är Inspirerad av medelhavet och dess närliggande natur skapades denna fräscha doft av somriga aromer av citron, bergamott, ros, cederträd, peppar, ambra, mysk?
 • Eros, EdT 200ml

  Eros, EdT 200ml
 • The Dreamer EdT, 50 ml Versace Parfym

  The Dreamer EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, The Dreamer från Versace är en klassiker som har överraskande noter som enbär och lilja. Det är en orientalisk doft med kryddigt inslag.Toppnot: Enbär, Malört, DragonHjärtnot: Ambra, LiljaBasnot: Tobaksblomma
 • Eros, EdP 100ml

  Eros, EdP 100ml
 • Man Eau Fraiche, EdT 100ml

  Man Eau Fraiche, EdT 100ml
 • Eros, After Shave Lotion 100ml

  Eros, After Shave Lotion 100ml
 • Pour Homme, EdT 50ml

  Pour Homme, EdT 50ml
 • Dylan Blue, EdT 50ml

  Dylan Blue, EdT 50ml
 • Versace Eros EdT, 200 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 200 ml Versace Parfym
  200 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Dylan Blue Deostick

  Dylan Blue Deostick
  Dylan Blue Pour Homme fångar essensen av den moderna mannen. En parfym full av individualitet, styrka och karisma för mannen som stolt även bejakar sin mjuka sida. En doft för igår, idag och imorgon. Parfymen speglar det bästa av två världar med traditionella noter i modern tappning. Frisk grapefrukt och milda fikonblad i kombination med maskulin svartpeppar och patchouli. Basen vilar på dyrbara noter såsom saffran, tonkaböna och rökelse som ger doften en varm sensualitet. Topp: Bergamott, Grapefrukt, Fikonblad, Akvatiska noterHjärta: Violblad, Svartpeppar, Papyrusträ, Ambroxan, PatchouliBas: Mysk, Tonkaböna, Saffran, Rökelse
 • Eros, EdP 50ml

  Eros, EdP 50ml
 • Versace Eros Flame After Shave,

  Versace Eros Flame After Shave,
  100 ml, Intensiv och maskulin doft, fylld av kärlek och passion. Kännetecknas av starka kontraster, där ädla och eleganta ingredienser berika och förbättrar varandra. ”Versace Eros Flame the fragrance, Cold and hot. Sweet and spicy. Light and shadow.” Flame Inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och rosmarin. Ett passionerat hjärta bestående av pepparträd, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet, från patchouli, vetiver och Ceder. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. En doft, en flamma av passion - Versace Eros Flame Doftnoter: Toppnot: Chinotto, Svartpeppar, Rosmarin Hjärtnot: Pepparträd, Geranium, Ros Basnot: Patchouli, Vetiver, Ceder, Tonkaböna Doftfamilj: Träig Lansering: 2019
 • Versace Man Eau Fraiche After Shave Splash 100ml

  Versace Man Eau Fraiche After Shave Splash 100ml
 • Eau Fraiche After Shave Splash, 100 ml

  Eau Fraiche After Shave Splash, 100 ml
  Versace Man Eau Fraiche, en elegant, förförande och karismatisk parfym skapad för den trendige och medvetne mannen med smak för det vackra och glamorösa. Både förpackningen och flaskan utstrålar italiensk lyx. En frisk aromatisk doft med inslag av trä och citrus uttrycker en häpnadsväckande fräsch och strålande karaktär. Salvia och dragon i kombination med cederträ ger doften en ultimat enkel elegans. Allt förankrat i en stabil bas med inslag av mysk och amber. En parfym som andas livsnjutning.Topp: Citron, Rosenträ, StjärnfruktHjärta: Dragon, Cederträ, SalviaBas: Mysk, Sykomorträ, Amber
 • Man Eau Fraiche, EdT 50ml

  Man Eau Fraiche, EdT 50ml
 • Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, En mycket distinkt fougère doft, som tillsammans med fräscha Medelhavsnoter, uttrycker en maskulin styrka och karisma. Sensuell och förförisk, med träiga och varma noter av ambra fängslar den dina sinnen, medan utsökta inslag av bergamott och grapefrukt skapar balans och ger en modern karaktär. De marina noterna ger en uppfriskande fläkt.Doften öppnar med noter av kryddig svartpeppar. Det pulserande hjärtat utgörs av papyrus och rökelse som gör doften fyllig och maskulin. Den förföriska basen består av mysk, tonkabönor och saffran. Doftfamilj: Fougère. En kryddig doft, med orientaliska inslag och maskulin karaktär.
 • Versace Eau Fraiche Eau de Toilette 30 ml

  Versace Eau Fraiche Eau de Toilette 30 ml
  Eau Fraiche är en sensuell, frisk och sexig herrdoft från Versace. För självsäkra och modemedvetna män med en känsla för glamour.
 • The Dreamer, EdT 100ml

  The Dreamer, EdT 100ml
 • Eros, EdT 50ml

  Eros, EdT 50ml
 • Versace Man Eau Fraiche EdT, 100 ml Versace Parfym

  Versace Man Eau Fraiche EdT, 100 ml Versace Parfym
  100 ml, Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk. En populär parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 30 ml Versace Parfym

  Versace Pour Homme Dylan Blue EdT, 30 ml Versace Parfym
  30 ml, En mycket distinkt fougère doft, som tillsammans med fräscha Medelhavsnoter, uttrycker en maskulin styrka och karisma. Sensuell och förförisk, med träiga och varma noter av ambra fängslar den dina sinnen, medan utsökta inslag av bergamott och grapefrukt skapar balans och ger en modern karaktär. De marina noterna ger en uppfriskande fläkt.Doften öppnar med noter av kryddig svartpeppar. Det pulserande hjärtat utgörs av papyrus och rökelse som gör doften fyllig och maskulin. Den förföriska basen består av mysk, tonkabönor och saffran. Doftfamilj: Fougère. En kryddig doft, med orientaliska inslag och maskulin karaktär.
 • Versace Man Eau Fraiche Deo Stick 75ml

  Versace Man Eau Fraiche Deo Stick 75ml
  Versace Man Eau Fraiche Deo Stick är ett deostick
 • Eros Pour Homme Deodorant Stick, 75 ml

  Eros Pour Homme Deodorant Stick, 75 ml
  Versace Eros Pour Homme - kärlek, passion, skönhet och åtrå. Versace Eros Pour Homme är en parfym för en stark, passionerad man som är sin egen ”Master In Command”. En unik aura av sensualitet och maskulinitet. Doften öppnar med intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen. Sedan följer beroendeframkallande sensuella noter av tonkaböna, amber och geranium. Livlig kraftfullhet symboliseras i basen av ädla cederträ och vetiver. En sensuell parfym fylld av kraft för mannen som är lika heroisk och passionerad som guden Eros.Topp: Mynta, Äpple, CitronHjärta: Tonkaböna, Amber, GeraniumBas: Cederträ, Vetiver, Ekmossa, Vanilj
 • Versace Eros Perfumed Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant

  Versace Eros Perfumed Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant
  75 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Versace Dylan Blue Eau De Toilette For Him 30 ml

  Versace Dylan Blue Eau De Toilette For Him 30 ml
  Versace Dylan Blue Eau De Toilette är en härligt maskulin skapelse med mycket karaktär. Doften är fylld med friska toppnoter som bergamott, grapefrukt med vattennoter och fruktiga fikon. Hjärtnoterna med papyrusträ, patchouli, svartpeppar och violblad ger doften en starkt maskulin prägel. Basen är fylld med mineralmysk, tonkabönor och saffran.
 • Eros, After Shave Balm 100ml

  Eros, After Shave Balm 100ml
 • Pour Homme Oud Noir, EdP 100ml

  Pour Homme Oud Noir, EdP 100ml
 • Man Eau Fraiche, EdT 30ml

  Man Eau Fraiche, EdT 30ml
 • Dylan Blue, After Shave Balm 100ml

  Dylan Blue, After Shave Balm 100ml
 • Versace Man Eau Fraiche After Shave Balm 75ml

  Versace Man Eau Fraiche After Shave Balm 75ml
 • Pour Homme, EdT 30ml

  Pour Homme, EdT 30ml
 • Versace Eros EdT, 50 ml Versace Parfym

  Versace Eros EdT, 50 ml Versace Parfym
  50 ml, Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad.
 • Eros, EdP 200ml

  Eros, EdP 200ml