Parfymtorget » Herr

Märken på herr:

Viktor & Rolf dofter herr

Populärt inom Viktor & Rolf herr

 • Köp Spicebomb EdT, 50ml Viktor & Rolf Parfym fraktfritt

  EdT 50ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb.Det är en explosivt träig och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Spicebomb Eau Fraiche, EdT 90ml

 • Spicebomb, EdT 50ml

 • Köp Spicebomb After Shave, fraktfritt

  After Shave Balm 100ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb. et är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.

Fler tips på Viktor & Rolf herr

 • Spicebomb Extreme, EdP 50ml

 • Spicebomb, After Shave Balm 100ml

 • Köp Spicebomb Extreme EdP, 50ml Viktor & Rolf Parfym fraktfritt

  EdP 50ml, Viktor & Rolfs populära herrparfym Spicebomb har fått en mer intensiv efterträdare – Spicebomb Extreme! Kompositionen är liksom Spicebomb explosiv, med toppnoter av aromatisk lavendel på ett unikt sätt tack vare heta och syrliga kryddor. Lavendeln ackompanjeras av kummin och svartpeppar som lämnar en het fläkt bland maskulina vindar av tobak och mjuk vanilj. Doften levereras i en granatformad flaska med kopparring i storlekarna 50 och 90ml.
 • Köp Spicebomb EdT, 90ml Viktor & Rolf Parfym fraktfritt

  EdT 90ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb.Det är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Köp Spicebomb Night Vision, EdT 50 ml Viktor & Rolf Parfym fraktfritt

  EdT 50 ml, Spicebomb Night Vision är med sin explosiva kontrast av grön fräschhet och beroendeframkallande svarta kryddor en otroligt sensuell doft som bjuder in dig till förföriska lekar i natten...   Toppnoter: Grön mandarin, Granny Smith äpple och kardemumma kombinerat med mörkt kryddiga noter Hjärtnoter: Salvia, lavendel, rosmarin Basnoter: Tonkabönor, rostade mandlar, mystisk patchouli, trä
 • Köp Spicebomb EdT, 150ml Viktor & Rolf Parfym fraktfritt

  EdT 150ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb. Det är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Köp Spicebomb Night Vision, EdT 90 ml Viktor & Rolf Parfym fraktfritt

  EdT 90 ml, Spicebomb Night Vision är med sin explosiva kontrast av grön fräschhet och beroendeframkallande svarta kryddor en otroligt sensuell doft som bjuder in dig till förföriska lekar i natten...   Toppnoter: Grön mandarin, Granny Smith äpple och kardemumma kombinerat med mörkt kryddiga noter Hjärtnoter: Salvia, lavendel, rosmarin Basnoter: Tonkabönor, rostade mandlar, mystisk patchouli, trä
 • Spicebomb Extreme, EdP 90ml

 • Köp Spicebomb Duo, 150ml Viktor & Rolf Herr fraktfritt

  EdT 150ml, After Shave Balm 100ml, Ett exklusivt paketerbjudande från Viktor & Rolf. Den innehåller en parfym och en after shave balm i doften Spicebomb.Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb. Det är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.Använd gärna Spicebomb after shave balm tillsammans med parfymen för ett långvarigt resultat.
 • Spicebomb, EdT 150ml

 • Spicebomb, EdT 90ml