Viktor & Rolf dofter herr

Populärt inom Viktor & Rolf herr

 • Spicebomb, EdT 150ml

  Spicebomb, EdT 150ml
 • Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 90 ml Viktor & Rolf Parfym

  Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 90 ml Viktor & Rolf Parfym
  90 ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb.Det är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Spicebomb, After Shave Balm 100ml

  Spicebomb, After Shave Balm 100ml
 • Spicebomb, EdT 50ml

  Spicebomb, EdT 50ml

Fler tips på Viktor & Rolf herr

 • Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 20 ml Viktor & Rolf Parfym

  Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 20 ml Viktor & Rolf Parfym
  20 ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb. Det är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Spicebomb Night Vision, EdT 90ml

  Spicebomb Night Vision, EdT 90ml
 • Spicebomb Extreme, EdP 90ml

  Spicebomb Extreme, EdP 90ml
 • Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 50 ml Viktor & Rolf Parfym

  Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 50 ml Viktor & Rolf Parfym
  50 ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb.Det är en explosivt träig och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Spicebomb Night Vision, EdT 50ml

  Spicebomb Night Vision, EdT 50ml
 • Viktor&Rolf Spicebomb Night Vision EdT, 50 ml Viktor & Rolf Parfym

  Viktor&Rolf Spicebomb Night Vision EdT, 50 ml Viktor & Rolf Parfym
  50 ml, Spicebomb Night Vision är med sin explosiva kontrast av grön fräschhet och beroendeframkallande svarta kryddor en otroligt sensuell doft som bjuder in dig till förföriska lekar i natten...   Toppnoter: Grön mandarin, Granny Smith äpple och kardemumma kombinerat med mörkt kryddiga noter Hjärtnoter: Salvia, lavendel, rosmarin Basnoter: Tonkabönor, rostade mandlar, mystisk patchouli, trä
 • Spicebomb Night Vision, EdP 50ml

  Spicebomb Night Vision, EdP 50ml
 • Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 150 ml Viktor & Rolf Parfym

  Viktor&Rolf Spicebomb EdT, 150 ml Viktor & Rolf Parfym
  150 ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb. Det är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Spicebomb Extreme, EdP 50ml

  Spicebomb Extreme, EdP 50ml
 • Viktor&Rolf Spicebomb Aftershave,,

  Viktor&Rolf Spicebomb Aftershave,,
  100 ml, Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända kvinnliga doften Flowerbomb. et är en explosivt träig och och orientalisk doft som består av dels en beroendeframkallande och eldig underton, samt en explosiv och isig underton. Den eldiga undertonen består av noter av chili, saffran, läder, tobak och vetiver, och den explosiva undertonen består av noter av bergamott, grapefrukt och rosépeppar.
 • Spicebomb, Deostick 75g

  Spicebomb, Deostick 75g
 • Spicebomb Night Vision, EdP 90ml

  Spicebomb Night Vision, EdP 90ml
 • Spicebomb Set, EdT 50ml + 50ml Shave Cream + 50ml After Shav

  Spicebomb Set, EdT 50ml + 50ml Shave Cream + 50ml After Shav
 • Spicebomb, EdT 90ml

  Spicebomb, EdT 90ml
 • Viktor&Rolf Spicebomb Night Vision EdT, 90 ml Viktor & Rolf Parfym

  Viktor&Rolf Spicebomb Night Vision EdT, 90 ml Viktor & Rolf Parfym
  90 ml, Spicebomb Night Vision är med sin explosiva kontrast av grön fräschhet och beroendeframkallande svarta kryddor en otroligt sensuell doft som bjuder in dig till förföriska lekar i natten...   Toppnoter: Grön mandarin, Granny Smith äpple och kardemumma kombinerat med mörkt kryddiga noter Hjärtnoter: Salvia, lavendel, rosmarin Basnoter: Tonkabönor, rostade mandlar, mystisk patchouli, trä
 • Spicebomb Deo Stick, 75 ml Viktor & Rolf Deodorant

  Spicebomb Deo Stick, 75 ml Viktor & Rolf Deodorant
  75 ml, Deostick i doften Spicebomb. Doften som hittar den perfekta balansen mellan styrka och elegans. Med en cocktail av manlighet, med noter av bergamott, rosépeppar, chili, kanel, tobak och vetiver. Noterna av gyllene kryddor som chili och saffran, samt en bas av läder och tobak toppas med friska inslag av bergamott och grapefrukt. En doft som vibrerar attityd och ger ett kraftfullt och sofistikerat intryck. Driven av en utpräglad, säregen doftsignatur lämnar den sin prägel med en ny våg av energi och stil.