Zlatan dofter herr

Populärt inom Zlatan herr

 • Zlatan, EdT 50ml

  Zlatan, EdT 50ml
 • Black Nomad, EdT 100ml

  Black Nomad, EdT 100ml
 • Myth Wood Pour Homme, EdT 100ml

  Myth Wood Pour Homme, EdT 100ml
 • Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT, 100 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym

  Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Homme EdT, 100 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym
  100 ml, MYTH WOOD för honom är en elegant och sofistikerad doft med intensitet från den svenska naturen. I toppnoten finns tallskott från vildvuxen barrskog efter nyfallet sommarregn som tillsammans med uppfriskande grapefrukt ger doften dess friskhet. I hjärtat, salvia och aromatisk lavendel som framhäver doftens eleganta intensitet. Maskulina basnoter av drivved från skärgården och mustig ekmossa ger doften dess djup och kraftfulla karaktär. Alla råmaterial i doften MYTH WOOD är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen. Toppnot: Tallskott, grapefrukt Hjärtnot: Salvia, aromatisk lavendel Basnot: Drivved, ekmossa

Fler tips på Zlatan herr

 • Zlatan Sport FWD, EdT 50ml

  Zlatan Sport FWD, EdT 50ml
 • Zlatan Ibrahimovic Zlatan Deo Stick, 75 g Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant

  Zlatan Ibrahimovic Zlatan Deo Stick, 75 g Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant
  75 g, 2015 lanserade Zlatan sin första doft som står för kontraster, självförtroende och styrka. Zlatan Ibrahimovic Parfums tas fram av ett unikt samarbete med en av världens främsta parfymörer Olivier Pescheux och Zlatan själv vilket resulterar i att dofterna symbolisererar Zlatans personliga referenser och smak. Zlatan Deodorant Stick är en effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt. Du håller dig torr och fräsch under armarna hela dagen! Du håller dig stark, fokuserad med kraft och energi igenom hela dagen. Deodoranten känns behaglig mot huden och är alkoholfri. Toppnoter: Bergamott, gräs, peppar Hjärtnoter: Marina toner och vit lavender Basnoter: Drivved och läder
 • Supreme Pour Homme, EdT 100ml

  Supreme Pour Homme, EdT 100ml
 • Zlatan, EdT 100ml

  Zlatan, EdT 100ml
 • Zlatan Deodorant Stick, 75 ml

  Zlatan Deodorant Stick, 75 ml
  Ett deostick som håller dig fräsch, stark och fokuserad. Den ger dig kraft och energi och motverkar lukt effektivt. Produkten är behaglig mot din hud och dessutom alkoholfri.
 • Myth Wood Pour Homme, EdT 50ml

  Myth Wood Pour Homme, EdT 50ml
 • Zlatan Ibrahimovic Zlatan EdT, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym

  Zlatan Ibrahimovic Zlatan EdT, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym
  50 ml, 2015 lanserade Zlatan sin första doft som står för kontraster, självförtroende och styrka. Zlatan Ibrahimovic Parfums tas fram av ett unikt samarbete med en av världens främsta parfymörer Olivier Pescheux och Zlatan själv vilket resulterar i att dofterna symbolisererar Zlatans personliga referenser och smak. Zlatan EdT öppnar upp med toppnoterna bergamott, grönt gräs och peppar som sedan övergår till sportiga och fräscha marina toner och vit lavendel i hjärtnoterna. Doften binds samman av en maskulin känsla av basnoterna drivved och läder. Korken på flaskan är ingraverad med två av Zlatans tatueringar. Toppnoter: Bergamott, gräs, peppar Hjärtnoter: Marina toner och vit lavender Basnoter: Drivved och läder
 • Zlatan Sport EdT, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym

  Zlatan Sport EdT, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym
  50 ml, ZLATAN SPORT Eau de Toilette (EdT) är en parfym med noter av frisk citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina toner. ZLATAN SPORT EdT är en fräsch doft för alla tillfällen som ger dig kraft och energi att möta dagens utmaningar. För män i alla åldrar som vill dofta sportigt, friskt och fräscht varje dag.Doftnoter: citrus, pepparmint, ingefära på en bas av marina toner och träslag.
 • Zlatan, Deostick 75g

  Zlatan, Deostick 75g
 • Supreme Pour Homme, EdT 50ml

  Supreme Pour Homme, EdT 50ml
 • Zlatan Sport FWD Deostick, 50ml

  Zlatan Sport FWD Deostick, 50ml
 • Zlatan Sport Pro, EdT 50ml

  Zlatan Sport Pro, EdT 50ml
 • Zlatan Sport FWD, EdT 30ml

  Zlatan Sport FWD, EdT 30ml
 • Zlatan Ibrahimovic Pour Homme Edt 50ml

  Zlatan Ibrahimovic Pour Homme Edt 50ml
  2015 lanserade Zlatan sin första doft som står för kontraster, självförtroende och styrka. Zlatan Ibrahimovic Parfums tas fram av ett unikt samarbete med en av världens främsta parfymörer Olivier?
 • Supreme Pour Homme, Deostick 75ml

  Supreme Pour Homme, Deostick 75ml
 • Zlatan Ibrahimovic Suprême Pour Homme Deo Stick, 75 g Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant

  Zlatan Ibrahimovic Suprême Pour Homme Deo Stick, 75 g Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant
  75 g, Suprême Pour Homme EdT är avslappnad och sofistikerad, med en modern intensitet. Pärlande citrustoner och ingefära friskar upp och väcker dina sinnen. I hjärtat framträder noter av enbär, rosmarin och lavendel. En maskulin ton av rökelse och cederträ dröjer sig kvar på huden.Toppnot: Citrusnoter, ingefäraHjärtnot: Enbär, rosmarin, lavendelBasnot: Rökelse, cederträ
 • Zlatan Ibrahimovic Pour Homme Edt 100ml

  Zlatan Ibrahimovic Pour Homme Edt 100ml
  2015 lanserade Zlatan sin första doft som står för kontraster, självförtroende och styrka. Zlatan Ibrahimovic Parfums tas fram av ett unikt samarbete med en av världens främsta parfymörer Olivier?
 • Zlatan Sport Pro, Deodorant Stick 50ml

  Zlatan Sport Pro, Deodorant Stick 50ml
 • Zlatan Ibrahimovic Deo Stick 75ml

  Zlatan Ibrahimovic Deo Stick 75ml
  2015 lanserade Zlatan sin första doft som står för kontraster, självförtroende och styrka. Zlatan Ibrahimovic Parfums tas fram av ett unikt samarbete med en av världens främsta parfymörer Olivier?
 • Myth Wood Pour Homme, Deostick 75g

  Myth Wood Pour Homme, Deostick 75g
 • Zlatan Sport, EdT 30ml

  Zlatan Sport, EdT 30ml
 • Zlatan Sport Antiperspirant Roll-On, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant

  Zlatan Sport Antiperspirant Roll-On, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant
  50 ml, ZLATAN SPORT Antiperspirant Deodorant Roll-on 50 ml är en effektiv antiperspirant med aktiva ämnen som motverkar svett och dålig lukt hela dagen. Har en fräsch och sportig doft och innehåller ingredienser som lugnar huden och motverkar irritation. Med 24 timmars effekt kan mannen känna sig trygg oavsett situation. Alkoholfri.
 • Deoroll 50 ml

  Deoroll 50 ml
  ZLATAN SPORT Antiperspirant Deo-roll är en effektiv antiperspirant med aktiva ämnen som håller dig trygg och fräsch hela dagen. Har en sportig doft med en kryddig underton för maskulint djup och karaktär. Innehåller ingredienser som lugnar huden och motverkar irritation. 24 timmars effekt och alkoholfri.
 • Suprême Pour Homme Deodorant Stick, 75 g

  Suprême Pour Homme Deodorant Stick, 75 g
  Ett deodorantstick som håller dig fräsch hela dagen. Doften stannar kvar i 24 h. Deodoranten är alkoholfri. Alla råvaror är av absolut högsta kvalitet och är milda och behagliga mot huden.
 • 2-Pack Zlatan Ibrahimovic Deo Stick 75ml

  2-Pack Zlatan Ibrahimovic Deo Stick 75ml
  2015 lanserade Zlatan sin första doft som står för kontraster, självförtroende och styrka. Zlatan Ibrahimovic Parfums tas fram av ett unikt samarbete med en av världens främsta parfymörer Olivier?
 • Zlatan Sport Pro, EdT 30ml

  Zlatan Sport Pro, EdT 30ml
 • Zlatan Sport Deodorant Stick, 75 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant

  Zlatan Sport Deodorant Stick, 75 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Deodorant
  75 ml, ZLATAN SPORT Deodorant Stick är en fräsch och sportig deodorant. Ett parfymerat deostick med en fräsch doft av citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina noter. Ger effektiv och långvarig effekt mot dålig lukt. Absorberas snabbt och ger inga fläckar. Deodoranten är utan aluminiumsalt. För män i alla åldrar som vill dofta sportigt friskt och fräscht varje dag.
 • Zlatan Sport, EdT 50ml

  Zlatan Sport, EdT 50ml
 • Zlatan Ibrahimovic Zlatan EdT, 100 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym

  Zlatan Ibrahimovic Zlatan EdT, 100 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym
  100 ml, 2015 lanserade Zlatan sin första doft som står för kontraster, självförtroende och styrka. Zlatan Ibrahimovic Parfums tas fram av ett unikt samarbete med en av världens främsta parfymörer Olivier Pescheux och Zlatan själv vilket resulterar i att dofterna symbolisererar Zlatans personliga referenser och smak. Zlatan EdT öppnar upp med toppnoterna bergamott, grönt gräs och peppar som sedan övergår till sportiga och fräscha marina toner och vit lavendel i hjärtnoterna. Doften binds samman av en maskulin känsla av basnoterna drivved och läder. Korken på flaskan är ingraverad med två av Zlatans tatueringar. Toppnoter: Bergamott, gräs, peppar Hjärtnoter: Marina toner och vit lavender Basnoter: Drivved och läder
 • Zlatan Sport FWD Set, EdT 30ml + Hair & Body 150ml

  Zlatan Sport FWD Set, EdT 30ml + Hair & Body 150ml
 • Zlatan Sport, Deostick 75ml

  Zlatan Sport, Deostick 75ml