Clean dofter dam

Populärt inom Clean dam

 • Fresh Laundry, EdP 30ml

  Fresh Laundry, EdP 30ml
  CLEAN Fresh Laundry fångar känslan av när mjukt möter friskt, och som snabbt för tankarna till nytvättade, bekväma kläder. Grönt sommargräs minglar med blommande hjärtnoter och som slutligen övergår i grundade, jordiga toner. ●Toppnoter: Grönt gräs, Mexikansk lime ●Hjärtnoter: Jasmin, Ros ●Basnoter: Heliotrop, Mysk Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LAUNDRY blir exempelvis ännu mer frISKT fräsch tillsammans COOL COTTON. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.
 • Skin, EdP 60ml

  Skin, EdP 60ml
  CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av nyduschad, varm och bar hud. En delikat och sensuell parfym med omslutande effekt, som sprider lika mycket trygghet som kärlek. ●Toppnot: Honungsmelon, Lotusblomma ●Hjärtnot: Daggiga blomblad, Blå ros ●Basnot: Vanilj, Mysk Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SKIN är det ultimata basdoften att grunda sin layeringritual med. Den sensuella, omslutande värmen som utmärker SKIN är optimal som bas och passar samtliga dofter i familjen. Toppa med exempelvis SIMPLY CLEAN för en mysigt blommig effekt, eller med FRESH LINENS för en mjukt fräsch effekt. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.
 • Warm Cotton, EdP 60ml

  Warm Cotton, EdP 60ml
  Clean Warm Cotton, EdP fångar essensen av soliga dagar på våren och sommaren. En sval och fräsch doft med friska och blommiga toner med inslag av trä.Doftfamilj – Blommig/TräToppnoter – Citrusfrukter och citronverbenaMellannoter – Frukter, apelsinblom och havsnoterBasnoter – Ambra, mysk och ormbunke
 • Rain, EdP 30ml

  Rain, EdP 30ml
  Clean Rain, EdP för tankarna till sommarens uppfriskande regn under en värmebölja. En fräsch och härlig doft med toner av vackra blommor och dagg om morgonen.Doftfamilj – BlommigDoftnoter – Narcissus, tusensköna, melon, vattenlilja och mysk

Fler tips på Clean dam

 • Rain EdP

  Rain EdP
  CLEAN Rain får dig att minnas känslan efter ett varmt sommarregn. En svalkande och omslutande parfym som skänker lugn för både bärare och omgivning med sina fruktigt läskande noter.●Toppnot: Melon, Påsklilja●Hjärtnot: Lilja, Violblad●Basnot: Mysk, TräslagSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. RAIN tillsammans med WARM COTTON blir ett WARM RAIN, medan RAIN tillsammans med SKIN blir en fruktigt sensuell kombination som inte undgår någon.
 • Classic Nordic Light, 30 ml Clean Parfym

  Classic Nordic Light, 30 ml Clean Parfym
  30 ml, CLEAN CLASSIC Nordic Light är en parfym som är inspirerad av det nordiska solljusets värme, vars strålar varsamt smeker huden. Doften öppnar med en blandning av subtila citrusnoter av mandarin och bergamott som balanserats med en delikat bukett av vaniljorkidé, lilja och magnolia. Mysiga noter av pralin, sandelträ och mysk sveper in huden i beroendeframkallande njutning. • Doft med blommor och mysk • Fräsch, varm och mysig • Perfekt vardagsdoft • Vegansk Topp: Bergamott, mandarin, apelsin  Hjärta: Vaniljorkidé, lilja, magnolia Bas: Mysk, sandelträ, pralin
 • Sunshine, EdT 60ml

  Sunshine, EdT 60ml
  Denna limited edition-doft är paradiset i en flaska. Inspirerad av sommarminnen och strandsemester. En uppfriskande blandning av fräscha frukter, mjuka ljusa blommor och en ren värme som landar mjukt på huden. Lite solsken är perfekt när som helst på året! Clean Beauty Collective är stolta över att stödja EarthDay.org för att skydda planeten och dess vackra fjärilar. Som en miljömedveten doftkollektion, samarbetar CLEAN CLASSIC® med EarthDay.org och kampanjen Protect Our Species för att öka medvetenheten om vikten av att skydda planetens fjärilar som är pollinatorer. Över hela världen är det en alarmerande nedgång i pollineringspopulationerna på grund av användning av bekämpningsmedel och förlust av livsmiljöer. Fjärilar, precis som alla pollinerare, är livsviktiga för friska växter, blommor och ekosystem. Topp: Bergamott, Svartvinbär, Grönt Äpple, Fresia Hjärta: Viol, Heliotrop, Liljekonvalj Bas: Kokos, Orris, Mysk
 • CLEAN Warm Cotton , 30 ml Clean Parfym

  CLEAN Warm Cotton , 30 ml Clean Parfym
  30 ml, Clean Warm Cotton passar den moderna kvinnan med tillräckligt självförtroende för att låta sig själv, och inte doften, få uppmärksamhet. Doftar som varm bomull omhuldad av fräschör och sensualitet.   Den upplyftande parfymen har krispiga toppnoter av citrus, ett hjärta med en unik blandning av apelsinblomma med frukter och marina ackord som avslutas med mysk och ambra. En frisk, tröstande, nytvättad doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag.
 • Original, EdP 30ml

  Original, EdP 30ml
  Originalparfymen som satte grund för varumärket CLEAN. Denna tvålinspirerade parfym är perfekt för den som alltid vill känna sig nyduschad, oavsett tillfälle. ●Toppnot: Litsea, Apelsin, Grapefrukt ●Hjärtnot: Lilja, Ros ●Basnot: Geranium, Vit mysk Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. THE ORIGINAL kan toppas med AIR för ett ännu krispigare resultat, eller med SKIN om man önskar parfymens karaktär lite mer balanserad. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.
 • Blossom, EdP 30ml

  Blossom, EdP 30ml
  Clean Blossom, EdP är en feminin och förförisk parfym från Clean som doftar av ljuva blommor med dova inslag av ljust trä.Doftfamilj – BlommigToppnoter – Tunisisk neroli och lila och gul fresiaMellannoter – Apelsinblom, liljor, magnolia och nejlikorBasnoter – Mysk, poppel och sandelträ
 • CLEAN Reserve Warm Cotton [Reserve Blend] , 50 ml Clean Parfym

  CLEAN Reserve Warm Cotton [Reserve Blend] , 50 ml Clean Parfym
  50 ml, I samarbete med jordbrukare från Sydostasien utvinns Benzoin harts på ett miljömedvetet sätt. Den söta, vaniljfärgade hartsvätskan måste tas om hand utan att Benzoin trädet kommer till skada. Detta är en mycket tidskrävande och tilllika fysiskt krävande process som måste följas för att säkerhetställa att trädet inte skadas. CLEAN Reserve Warm Cotton Reserve Blend EdP är en likväl förtrollande som berusande doft av renhet, värme och trygghet. Toppnot: Ingefära / aldehyd, Ozon ackord Hjärtnot: Mynta, Peppriga ackord Basnot: Mysk, Benzoin, Vetiver
 • Skin EdP

  Skin EdP
  CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av nyduschad, varm och bar hud. En delikat och sensuell parfym med omslutande effekt, som sprider lika mycket trygghet som kärlek. ●Toppnot: Honungsmelon, Lotusblomma●Hjärtnot: Daggiga blomblad, Blå ros●Basnot: Vanilj, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SKIN är det ultimata basdoften att grunda sin layeringritual med. Den sensuella, omslutande värmen som utmärker SKIN är optimal som bas och passar samtliga dofter i familjen. Toppa med exempelvis SIMPLY CLEAN för en mysigt blommig effekt, eller med FRESH LINENS för en mjukt fräsch effekt.
 • Clean Shower Fresh Eau De Parfum 60ml

  Clean Shower Fresh Eau De Parfum 60ml
  Uppfriskande parfym med en tydlig citrusprägel.
 • Shower Fresh EdP

  Shower Fresh EdP
  CLEAN Shower Fresh är fräsch och uppiggande, samtidigt en subtilt sensuell parfym. Fräschören kommer från citrusen i toppen medan de känslofyllda dimensionerna byggs upp av de blommiga noterna i hjärtat.●Toppnot: Citron, Mandarin, Apelsin●Hjärtnot: Liljekonvalj, Apelsinblomma, Jasmin●Basnot: Mysk, TräslagSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SHOWER FRESH blir exempelvis ännu mer fruktigt fräsch tillsammans RAIN.
 • Reserve Saguaro Blossom & Sand, EdP 100ml

  Reserve Saguaro Blossom & Sand, EdP 100ml
 • CLEAN Fresh Linens , 30 ml Clean Parfym

  CLEAN Fresh Linens , 30 ml Clean Parfym
  30 ml, En parfym med lättare toner i både nyans och doft. Fresh Linens är inspirerad av vårsolens första strålar och blomknoppar som spricker ut i värmen. En doft som kittlar dina sinnen och samtidigt ger dig sinnesro och lugn. Som känslan av att svepa in sig i nytvättade lakan. Fresh Linens är en doft med naturlig och fräsch friskhet i en kombination med mjukt gröna och blommiga noter. Den kan med fördel användas i kombination med (s.k. layering) någon av de andra CLEAN-varianterna, vilket ger en möjlighet till en personligt unik doftsignatur.
 • Clean Reserve Radiant Nectar Eau de Parfum 50 ml

  Clean Reserve Radiant Nectar Eau de Parfum 50 ml
  Reserve Radiant Nectar Eau de Parfum inspireras av de harmoniska veckorna när våren övergår i sommar.
 • CLEAN Fresh Linens , 60 ml Clean Parfym

  CLEAN Fresh Linens , 60 ml Clean Parfym
  60 ml, En parfym med lättare toner i både nyans och doft. Fresh Linens är inspirerad av vårsolens första strålar och blomknoppar som spricker ut i värmen. En doft som kittlar dina sinnen och samtidigt ger dig sinnesro och lugn. Som känslan av att svepa in sig i nytvättade lakan. Fresh Linens är en doft med naturlig och fräsch friskhet i en kombination med mjukt gröna och blommiga noter. Den kan med fördel användas i kombination med (s.k. layering) någon av de andra CLEAN-varianterna, vilket ger en möjlighet till en personligt unik doftsignatur.
 • Clean Warm Cotton Eau De Parfum 30 ml

  Clean Warm Cotton Eau De Parfum 30 ml
  Clean Warm Cotton sveper in kroppen i uppfriskande noter av citrus, verbena och jasmin. I basen finns diskreta mysk- och bärnstensackord.
 • Fresh Linens EdP

  Fresh Linens EdP
  En parfym med lättare toner i både nyans och doft. Fresh Linens är inspirerad av vårsolens första strålar och blomknoppar som spricker ut i värmen. Parfymen som kittlar dina sinnen men som samtidigt skänker sinnesro och lugn, som känslan av att svepa in sig i nytvättade lakan.●Toppnot: Asiatiskt päron, Clementin●Hjärtnot: Lilja, Orkidé, Ljusa träslag●Basnot: Mysk, AmberSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LINENS kan toppas med AIR för ett ännu friskare resultat, eller med WARM COTTON om man önskar parfymen ännu mjukare.
 • CLEAN Rain , 30 ml Clean Parfym

  CLEAN Rain , 30 ml Clean Parfym
  30 ml, Clean Rain är inspirerad av nyfallet regn, den rena, fräscha doften av en helt nytvättad värld. Rain får en att vilja omfamna det ögonblick då världen är tyst, mjuk och helt ren. Denna doft består av noter som daggfrisk melon, påsklilja och mynta, med ett hjärta som består av blommiga inslag av vattenlilja, viol och näckros. Avslutas i lätta mysknoter och milda tränoter.
 • Shower Fresh EdP

  Shower Fresh EdP
  CLEAN Shower Fresh är fräsch och uppiggande, samtidigt en subtilt sensuell parfym. Fräschören kommer från citrusen i toppen medan de känslofyllda dimensionerna byggs upp av de blommiga noterna i hjärtat.●Toppnot: Citron, Mandarin, Apelsin●Hjärtnot: Liljekonvalj, Apelsinblomma, Jasmin●Basnot: Mysk, TräslagSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SHOWER FRESH blir exempelvis ännu mer fruktigt fräsch tillsammans RAIN.
 • Clean Reserve Rain Eau de Parfum 50 ml

  Clean Reserve Rain Eau de Parfum 50 ml
  Reserve Rain Eau de Parfum är en fräsch doft som för tankarna till hur jorden doftar efter ett skyfall. Fruktiga blommor och patchouli ger en sofistikerad prägel.
 • Clean Flower Fresh , 30 ml Clean Parfym

  Clean Flower Fresh , 30 ml Clean Parfym
  30 ml, Inspirerad av det enkla nöjet att bada i solen omgiven av vilda blommor som dansar i vinden. Varma solstrålar smeker huden medan fjäderlätta kronblad flyter försiktigt mitt i en strålande himmel. Skäm bort till själv i detta sorglösa ögonblick. Doften väcker en glädje som påminner om luftiga soliga vindar i kombination med en fjäderlätt komfort inspirerad av färska vildblommor.
 • Clean Layering Rollerball Eau de Parfum Xmas Set 2022 3x5 ml

  Clean Layering Rollerball Eau de Parfum Xmas Set 2022 3x5 ml
  Layering Rollerball Eau de Parfum Xmas Set är ett underbart set med tre av Cleans bästsäljande dofter. Använd en doft i taget eller blanda dem för att skapa en helt egen, unik doft.
 • Cool Cotton Edp

  Cool Cotton Edp
  CLEAN Cool Cotton är en lätt och uppfriskande parfym som fångat doftminnet av att plocka ner nytvättade, solvarma lakan från tvättlinan. Den fräscha enkelhet som definierar denna parfym har inslag av naturen: en klarblå himmel, strålande sol och känslan av mjuk och väldoftande bomull.●Toppnot: Bergamott, Mandarin, Grönt Äpple●Hjärtnot: Bomullsackord, Mimosablomma●Basnot: Mysk, AmberSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. COOL COTTON tillsammans med WARM COTTON är en spännande kombination som utstrålar komfort, enkelhet och renhet.
 • Warm Cotton, EdP 30ml

  Warm Cotton, EdP 30ml
  Clean Warm Cotton, EdP fångar essensen av soliga dagar på våren och sommaren. En sval och fräsch doft med friska och blommiga toner med inslag av trä.Doftfamilj – Blommig/TräToppnoter – Citrusfrukter och citronverbenaMellannoter – Frukter, apelsinblom och havsnoterBasnoter – Ambra, mysk och ormbunke
 • CLEAN Rain , 60 ml Clean Parfym

  CLEAN Rain , 60 ml Clean Parfym
  60 ml, Clean Rain är inspirerad av nyfallet regn, den rena, fräscha doften av en helt nytvättad värld. Rain får en att vilja omfamna det ögonblick då världen är tyst, mjuk och helt ren. Denna doft består av noter som daggfrisk melon, påsklilja och mynta, med ett hjärta som består av blommiga inslag av vattenlilja, viol och näckros. Avslutas i lätta mysknoter och milda tränoter.
 • Clean Skin Eau de Parfum 30 ml

  Clean Skin Eau de Parfum 30 ml
  Skin från Clean fångar känslan av bar hud. Lockande, sensuell och förförisk.
 • Clean Flower Fresh Eau de Parfum 60 ml

  Clean Flower Fresh Eau de Parfum 60 ml
  Flower Fresh är en ny, utsökt och avskalad blomsterdoft från Clean. Bergamott kombineras med näckros och kashmirträ och ger känslan av att alla möjligheter ligger öppna.
 • Reserve Lush Fleur, 50 ml Clean Parfym

  Reserve Lush Fleur, 50 ml Clean Parfym
  50 ml, CLEAN RESERVE Lush Fleur är en beroendeframkallande fräsch och förtrollande blommig doft. Uppiggande citrusfrukter och en blomstrande bukett är den perfekta matchen i denna upplyftande parfym som gör att du känner dig självsäker, feminin och flirtig. Sprudlande bergamott, saftig mandarin och lekfulla hallon utstrålar omedelbar glädje. Damastros ger en lyxig känsla medan omfamnande mysk, vanilj och mossa får en varm glöd tillsammans med droppar av amber. Sprudlande bergamott, saftig mandarin och lekfulla hallon utstrålar omedelbar glädje. Damastros ger en lyxig känsla medan omfamnande mysk, vanilj och mossa får en varm glöd tillsammans med droppar av amber. • Fräsch och blommig parfym • Självsäker, feminin och flörtig • Perfekt vardagsdoft • Vegansk Topp: Bergamott, mandarin, hallon Hjärta: Gardenia, jasmin, damastros Bas: Vanilj, mossa, amber, mysk
 • Clean Pure Soap Eau De Parfum 60 ml

  Clean Pure Soap Eau De Parfum 60 ml
  Clean Pure Soap är en fräsch och aromatisk parfym som är inspirerad av den behagliga, upplyftande känslan av ett uppfriskande bad.
 • Reserve Radiant Nectar, 50 ml Clean Parfym

  Reserve Radiant Nectar, 50 ml Clean Parfym
  50 ml, CLEAN Radiant Nectar är inspirerad av harmonin när vårens ljuvliga doft kombineras med sommarens strålande värme. Parfymen är byggd på en bas av naturlig ambrette, en ljuvlig ton av mysk och orris, en lyxig tränot som skapar en beroendeframkallande dynamik. Den signeras av läckra noter av päronnektar och skapar en inbjudande känsla och friskhet som är saftig och oemotståndlig. Topp: Ambrettefrön, Nektar från päron Hjärta: Orrissmör, Morotsfrön, Tobak Bas: Vit cederträ, Ambrox, Mysk
 • Reserve Kakadu Plum Brightening Deostick, 56 g Clean Deodorant

  Reserve Kakadu Plum Brightening Deostick, 56 g Clean Deodorant
  56 g, CLEAN RESERVE Kakadu Plum Brightening Deodorant is a natural deodorant that helps neutralize body odor and soothe skin. The formula draws on a plant-derived and biodegradable molecule to help reduce odor and help balance the skin's microbiome. Additionally, sustainably-sourced Kakadu Plum helps to brighten and even skin tone, Buriti Oil keeps skin supple, and Aloe helps reduce redness. An essential oil blend of Orange, Bergamot, Lemon, and Lime offers a light, citrus scent. Vegan. • Neutralizes body odor and soothes skin • Helps brighten and even skin tone • Keeps skin supple and reduces redness • Light citrus scent Hebeatol® Plus Deo – a plant-derived, biodegradable molecule – helps aid in the reduction of bad odor while helping to balance the skin's microbiome. Vitamin C-rich Kakadu Plum helps brighten and even skin tone. Buriti Oil and Glycerin keep skin supple and soothed while calming Aloe and Cucumber to help reduce redness. 56 g
 • Flower Fresh EdP

  Flower Fresh EdP
  CLEAN Flower Fresh är parfymen som inspirerats av att bada i solen, omgiven av vilda blommor som dansar i vinden. Parfymen väcker glädje som påminner om soliga vindar i kombination med en fjäderlätt mjukhet som inspirerats av delikata blommor. ●Toppnot: Bergamott, Citronskal, Friska Luftackord●Hjärtnot: Näckros, Gardenia, Jasmin●Basnot: Ambra, Mysk, CashmereträSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FLOWER FRESH tillsammans med SHOWER FRESH kommer att ge en ultimat sommarfräsch känsla, medan FLOWER FRESH tillsammans med WARM COTTON fångar karaktären av en vild bukett blommor som värmts upp av solens värmande strålar.
 • CLEAN Skin , 60 ml Clean Parfym

  CLEAN Skin , 60 ml Clean Parfym
  60 ml, CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, bar hud. Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av bar hud direkt från duschen för en delikat och sensuell doft. Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandar sig med luftiga ackord, som möts upp av daggiga blomblad och blå rosor. I basen ligger krämig vanilj samt varm, sensuell ambra och mysk.
 • Original, EdP 60ml

  Original, EdP 60ml
  Originalparfymen som satte grund för varumärket CLEAN. Denna tvålinspirerade parfym är perfekt för den som alltid vill känna sig nyduschad, oavsett tillfälle. ●Toppnot: Litsea, Apelsin, Grapefrukt ●Hjärtnot: Lilja, Ros ●Basnot: Geranium, Vit mysk Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. THE ORIGINAL kan toppas med AIR för ett ännu krispigare resultat, eller med SKIN om man önskar parfymens karaktär lite mer balanserad. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.
 • CLEAN Shower Fresh , 60 ml Clean Parfym

  CLEAN Shower Fresh , 60 ml Clean Parfym
  60 ml, CLEAN Shower Fresh är fräsch och uppiggande, men en subtilt sensuell doft som blandar noter av liljekonvalj med citron och mandarin. Den är kvintessensen av Clean som varumärke med inspiration från ren tvål och fräschhet. Denna fräscha Cleandoft har en toppnot av citron, mandarin och apelsin. Hjärtnoten är svagt blommig med en hint av sötma från liljekonvalj, apelsinblomma och jasmin. Basnoten är ett lätt ackord av mysk och trä.Topp: Citron, Mandarin, Apelsin. Hjärta: Liljekonvalj, Apelsinblomma, Jasmin. Bas: Mysk, Trä.
 • Reserve White Amber & Warm Cotton, EdP 100ml

  Reserve White Amber & Warm Cotton, EdP 100ml
 • Clean Rain Eau de Parfum 30 ml

  Clean Rain Eau de Parfum 30 ml
  Rain är en fräsch doft som fungerar både dags- och kvällstid. Inspireras av den uppfriskande doften av regn, och innehåller noter som melon, påsklilja och mynta.
 • Rain, EdP 60ml

  Rain, EdP 60ml
  Clean Rain, EdP för tankarna till sommarens uppfriskande regn under en värmebölja. En fräsch och härlig doft med toner av vackra blommor och dagg om morgonen.Doftfamilj – BlommigDoftnoter – Narcissus, tusensköna, melon, vattenlilja och mysk
 • Clean Reserve Skin Eau de Parfum 50 ml

  Clean Reserve Skin Eau de Parfum 50 ml
  Reserve Skin Eau de Parfum ger dig samma känsla som en varm och kärleksfull kram. En doft för hopplösa romantiker som längtar efter närhet och beröring.
 • Clean Shower Fresh Edp 60ml

  Clean Shower Fresh Edp 60ml
  Shower Fresh är en parfym från Clean för kvinnor och släpptes 2007. Doften är fräsch-citrusig. Den är fortfarande i produktion.
 • Clean Blossom Eau De Parfum 30 ml

  Clean Blossom Eau De Parfum 30 ml
  En perfekt introduktion till våren! En delikat blommig doft som ger en ny feminin touch till CLEAN-familjen.
 • Warm Cotton EdP

  Warm Cotton EdP
  CLEAN Warm Cotton är parfymen som doftar likt varm bomull omhuldad av fräschör och sensualitet. Den upplyftande parfymen har krispiga toppnoter av citrus, ett hjärta med en unik blandning av apelsinblomma med frukter och marina ackord som avslutas med mysk och ambra. En frisk, tröstande, nytvättad doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag. ●Toppnot: Citrus, Verbena●Hjärtnot: Apelsinblomma, Marint ackord●Bas: Fougere, Ambra, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. WARM COTTON blir exempelvis svalkande exotisk tillsammans med RAIN, eller ännu mysigare tillsammans med SKIN.
 • Cool Cotton Edp

  Cool Cotton Edp
  CLEAN Cool Cotton är en lätt och uppfriskande parfym som fångat doftminnet av att plocka ner nytvättade, solvarma lakan från tvättlinan. Den fräscha enkelhet som definierar denna parfym har inslag av naturen: en klarblå himmel, strålande sol och känslan av mjuk och väldoftande bomull.●Toppnot: Bergamott, Mandarin, Grönt Äpple●Hjärtnot: Bomullsackord, Mimosablomma●Basnot: Mysk, AmberSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. COOL COTTON tillsammans med WARM COTTON är en spännande kombination som utstrålar komfort, enkelhet och renhet.
 • CLEAN Skin , 30 ml Clean Parfym

  CLEAN Skin , 30 ml Clean Parfym
  30 ml, CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, bar hud. Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av bar hud direkt från duschen för en delikat och sensuell doft. Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandar sig med luftiga ackord, som möts upp av daggiga blomblad och blå rosor. I basen ligger krämig vanilj samt varm, sensuell ambra och mysk.
 • Classic Soft Laundry, 60 ml Clean Parfym

  Classic Soft Laundry, 60 ml Clean Parfym
  60 ml, Soft Laundry är en parfym som inspirerats av den rena och fräscha doften av nytvättat som hänger på tork i den svala vårluften, där solens långvariga värme dröjer sig kvar. Doften har uppfriskande noter av päron och bergamott som blandas med ett vattenackord som skapar en ren och ljus bris. Blommiga noter av jasmin, näckros och iris sveps in i amber och mysk som påminner om en mjuk och trygg kram.• Fräsch, ren och trygg doft• Passar den som vill utstråla fräschör och trygghet• Perfekt dagdoftTopp: Bergamott, marina noter och päron Hjärta: Jasmin, näckros och irisBas: Mysk, amber och sandelträAnvändning:
 • Warm Cotton EdP

  Warm Cotton EdP
  CLEAN Warm Cotton är parfymen som doftar likt varm bomull omhuldad av fräschör och sensualitet. Den upplyftande parfymen har krispiga toppnoter av citrus, ett hjärta med en unik blandning av apelsinblomma med frukter och marina ackord som avslutas med mysk och ambra. En frisk, tröstande, nytvättad doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag. ●Toppnot: Citrus, Verbena●Hjärtnot: Apelsinblomma, Marint ackord●Bas: Fougere, Ambra, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. WARM COTTON blir exempelvis svalkande exotisk tillsammans med RAIN, eller ännu mysigare tillsammans med SKIN.
 • Skin, EdP 30ml

  Skin, EdP 30ml
  CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av nyduschad, varm och bar hud. En delikat och sensuell parfym med omslutande effekt, som sprider lika mycket trygghet som kärlek. ●Toppnot: Honungsmelon, Lotusblomma ●Hjärtnot: Daggiga blomblad, Blå ros ●Basnot: Vanilj, Mysk Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SKIN är det ultimata basdoften att grunda sin layeringritual med. Den sensuella, omslutande värmen som utmärker SKIN är optimal som bas och passar samtliga dofter i familjen. Toppa med exempelvis SIMPLY CLEAN för en mysigt blommig effekt, eller med FRESH LINENS för en mjukt fräsch effekt. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.
 • Blossom, EdP 60ml

  Blossom, EdP 60ml
  Clean Blossom, EdP är en feminin och förförisk parfym från Clean som doftar av ljuva blommor med dova inslag av ljust trä.Doftfamilj – BlommigToppnoter – Tunisisk neroli och lila och gul fresiaMellannoter – Apelsinblom, liljor, magnolia och nejlikorBasnoter – Mysk, poppel och sandelträ
 • Shower Fresh, EdP 30ml

  Shower Fresh, EdP 30ml
  Clean Shower Fresh, EdP är en fräsch och uppfriskande doft full av ljuvt blomster och friska inslag av citrusfrukter. Doftfamilj – FruktigToppnoter – Citron, mandarin och apelsinMellannoter – Liljekonvalj, apelsinblom och jasminBasnoter – Mysk och träiga noter
 • CLEAN Warm Cotton , 60 ml Clean Parfym

  CLEAN Warm Cotton , 60 ml Clean Parfym
  60 ml, Clean Warm Cotton passar den moderna kvinnan med tillräckligt självförtroende för att låta sig själv, och inte doften, få uppmärksamhet. Doftar som varm bomull omhuldad av fräschör och sensualitet.   Den upplyftande parfymen har krispiga toppnoter av citrus, ett hjärta med en unik blandning av apelsinblomma med frukter och marina ackord som avslutas med mysk och ambra. En frisk, tröstande, nytvättad doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag.
 • Clean Hello Summer Eau de Toilette 60 ml

  Clean Hello Summer Eau de Toilette 60 ml
  Hello Summer Eau de Toilette är inspirerad av den klassiska strandstaden! Solens värme i kombination med havets friska bris får dig att se allt med ett nytt, livligt perspektiv.
 • CLEAN Shower Fresh , 30 ml Clean Parfym

  CLEAN Shower Fresh , 30 ml Clean Parfym
  30 ml, CLEAN Shower Fresh är fräsch och uppiggande, men en subtilt sensuell doft som blandar noter av liljekonvalj med citron och mandarin. Den är kvintessensen av Clean som varumärke med inspiration från ren tvål och fräschhet. Denna fräscha Cleandoft har en toppnot av citron, mandarin och apelsin. Hjärtnoten är svagt blommig med en hint av sötma från liljekonvalj, apelsinblomma och jasmin. Basnoten är ett lätt ackord av mysk och trä.Topp: Citron, Mandarin, Apelsin. Hjärta: Liljekonvalj, Apelsinblomma, Jasmin. Bas: Mysk, Trä.
 • Classic Pure Soap, 30 ml Clean Parfym

  Classic Pure Soap, 30 ml Clean Parfym
  30 ml, Inspirerad av den välbekanta, upplyftande doften av färsk tvål som stimulerar och föryngrar och gör att du känner dig härligt ren. Denna doft väcker sinnena med den uppfriskande renheten av aromatiska toner i perfekt harmoni med lugnande lavendel och en blandning av mjuka blommor och uppfriskande mysk.
 • Classic Pure Soap, 60 ml Clean Parfym

  Classic Pure Soap, 60 ml Clean Parfym
  60 ml, Inspirerad av den välbekanta, upplyftande doften av färsk tvål som stimulerar och föryngrar och gör att du känner dig härligt ren. Denna doft väcker sinnena med den uppfriskande renheten av aromatiska toner i perfekt harmoni med lugnande lavendel och en blandning av mjuka blommor och uppfriskande mysk.
 • Reserve Lush Fleur Eau de Parfum

  Reserve Lush Fleur Eau de Parfum
  CLEAN RESERVE Lush Fleur är en beroendeframkallande fräsch och förtrollande blommig doft. Uppiggande citrusfrukter och en blomstrande bukett är den perfekta matchen i denna upplyftande parfym som gör att du känner dig självsäker, feminin och flirtig. Sprudlande bergamott, saftig mandarin och lekfulla hallon utstrålar omedelbar glädje. Damastros ger en lyxig känsla medan omfamnande mysk, vanilj och mossa får en varm glöd tillsammans med droppar av amber.Sprudlande bergamott, saftig mandarin och lekfulla hallon utstrålar omedelbar glädje. Damastros ger en lyxig känsla medan omfamnande mysk, vanilj och mossa får en varm glöd tillsammans med droppar av amber.• Fräsch och blommig parfym• Självsäker, feminin och flörtig• Perfekt vardagsdoft• VeganskTopp: Bergamott, mandarin, hallon Hjärta: Gardenia, jasmin, damastros Bas: Vanilj, mossa, amber, mysk
 • Clean Warm Cotton Eau de Parfum 60ml

  Clean Warm Cotton Eau de Parfum 60ml
  Clean Warm Cotton sveper in kroppen i uppfriskande noter av citrus, verbena och jasmin. I basen finns diskreta mysk- och bärnstensackord.
 • Fresh Linens EdP

  Fresh Linens EdP
  En parfym med lättare toner i både nyans och doft. Fresh Linens är inspirerad av vårsolens första strålar och blomknoppar som spricker ut i värmen. Parfymen som kittlar dina sinnen men som samtidigt skänker sinnesro och lugn, som känslan av att svepa in sig i nytvättade lakan.●Toppnot: Asiatiskt päron, Clementin●Hjärtnot: Lilja, Orkidé, Ljusa träslag●Basnot: Mysk, AmberSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LINENS kan toppas med AIR för ett ännu friskare resultat, eller med WARM COTTON om man önskar parfymen ännu mjukare.
 • Clean Flower Fresh Eau de Parfum 30 ml

  Clean Flower Fresh Eau de Parfum 30 ml
  Flower Fresh är en ny, utsökt och avskalad blomsterdoft från Clean. Bergamott kombineras med näckros och kashmirträ och ger känslan av att alla möjligheter ligger öppna.
 • 3-Pack Layering Gift Set, EdP 3x30 ml

  3-Pack Layering Gift Set, EdP 3x30 ml
 • Classic Hello Summer, 60 ml Clean Parfym

  Classic Hello Summer, 60 ml Clean Parfym
  60 ml, Säg hej till livfulla Hello Summer! Denna parfym utstrålar härliga sommarvibbar som får en att känna sig färgstark och levande, likt havets bris i värmande solsken. Doften utstrålar energi tack vare en uppiggande kombination av bergamott och svarta vinbär som smälter samman med en ljus blombukett. Perfekt balanserad kokosmjölk och mysk sveper in huden i en nästintill beroendeframkallande njutning som garanterat skapar sommarminnen du sent kommer glömma. • Färgstark, livfull och varm doft • Passar den som vill utstråla energi, värme och glädje • Perfekt för både dag och kväll Topp: Bergamott, svartvinbär, freesia och kardemumma Hjärta: Violblad, heliotrop och liljekonvalj Bas: Kokosmjölk, orris och mysk
 • Clean Reserve Citron Fig Eau de Parfum 50 ml

  Clean Reserve Citron Fig Eau de Parfum 50 ml
  Reserve Citron Fig Eau de Parfum är en lätt och uppfriskande citrusparfym med en touch av varma träslag. En del av den citrusgröna doftfamiljen.
 • Fresh Laundry EdP

  Fresh Laundry EdP
  CLEAN Fresh Laundry fångar känslan av när mjukt möter friskt, och som snabbt för tankarna till nytvättade, bekväma kläder. Grönt sommargräs minglar med blommande hjärtnoter och som slutligen övergår i grundade, jordiga toner. ●Toppnoter: Grönt gräs, Mexikansk lime ●Hjärtnoter: Jasmin, Ros●Basnoter: Heliotrop, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LAUNDRY blir exempelvis ännu mer frISKT fräsch tillsammans COOL COTTON.
 • Warm Cotton Giftset, EdP 30ml+EdP Rollerball 10ml

  Warm Cotton Giftset, EdP 30ml+EdP Rollerball 10ml
  Ett väldigt prisvärt set som innehåller både parfymspray (30ml) och rollerball (10ml), vilken är perfekt för att ha med sig i handväskan. Clean Warm Cotton EdP fångar essensen av soliga dagar på våren och sommaren. En sval och fräsch doft med friska och blommiga toner med inslag av trä. Doftfamilj – Blommig/Trä Toppnoter – Citrusfrukter och citronverbena Mellannoter – Frukter, apelsinblom och havsnoter Basnoter – Ambra, mysk och ormbunke Värde: 760kr
 • Flower Fresh, EdP 60ml

  Flower Fresh, EdP 60ml
  CLEAN Flower Fresh är parfymen som inspirerats av att bada i solen, omgiven av vilda blommor som dansar i vinden. Parfymen väcker glädje som påminner om soliga vindar i kombination med en fjäderlätt mjukhet som inspirerats av delikata blommor. ●Toppnot: Bergamott, Citronskal, Friska Luftackord ●Hjärtnot: Näckros, Gardenia, Jasmin ●Basnot: Ambra, Mysk, Cashmereträ Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FLOWER FRESH tillsammans med SHOWER FRESH kommer att ge en ultimat sommarfräsch känsla, medan FLOWER FRESH tillsammans med WARM COTTON fångar karaktären av en vild bukett blommor som värmts upp av solens värmande strålar. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.
 • Shower Fresh, EdP 60ml

  Shower Fresh, EdP 60ml
  Clean Shower Fresh, EdP är en fräsch och uppfriskande doft full av ljuvt blomster och friska inslag av citrusfrukter. Doftfamilj – FruktigToppnoter – Citron, mandarin och apelsinMellannoter – Liljekonvalj, apelsinblom och jasminBasnoter – Mysk och träiga noter
 • CLEAN Fresh Laundry , 60 ml Clean Parfym

  CLEAN Fresh Laundry , 60 ml Clean Parfym
  60 ml, CLEAN Fresh Laundry fångar den krispiga och härliga doften av nytvättade kläder. Med bara en lätt applicering kommer denna oemotståndliga doft att omfamna och få en att känna sig ren hela dagen. En delikat och lätt doft med blommiga noter av ros och nattblommande jasmin i kombination med uppfriskande noter av brasilianska apelsiner och mexikansk lime.
 • Endless Summer, EdT 60ml

  Endless Summer, EdT 60ml
  Clean Endless Summer, EdT är en orientalsikt blommig doft som inkapslar en varm sommardag. Ljus, fräsch och luftig med behaglig doft av vit fresia och kokosvatten. Endless Summer, EdT från Clean kombinerar ett blomstrande hjärta med varma, söta och kryddiga inslag.
 • Clean Soft Laundry Eau de Parfum 60 ml

  Clean Soft Laundry Eau de Parfum 60 ml
  Soft Laundry är en parfym inspirerad av den rena och fräscha doften av nytvättade kläder, som hänger på tork i den svala vårluften.
 • CLEAN Reserve Rain [Reserve Blend] , 50 ml Clean Parfym

  CLEAN Reserve Rain [Reserve Blend] , 50 ml Clean Parfym
  50 ml, Rain Reserve Blend är inspirerad av doften från ett fuktigt och frodigt regn. Samarbetet med bönderna på dem Haitiska Vetiver Plantagen som faktiskt värnar om mänskliga förhållande och livskvalitet hos jordbrukarna och deras familjer säkerhetsställs genom att i ytterligare en doft används deras Vetiver som doftingrediens. Doften har denna unikt väldoftande olja i Rain Reserve Blend. Toppnot: Bergamott Hjärtnot: Fuktiga vita blommor Basnot: Patchouli
 • Simply Clean EdP

  Simply Clean EdP
  CLEAN Simply Clean är parfymen som inspirerats av den fräscha, krispiga morgonluften och känslan av bomullslakan som torkar i solen. Den friska luften och bomullens mjuka, välbekanta känsla skapar tillsammans en essens som är ren och enkel. ●Toppnot: Bergamott, Kardemumma, Lavendel●Hjärtnot: Mimosa, Ackord av nytvättat●Basnot: Vit mysk, HeliotropSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SIMPLY CLEAN tillsammans med SKIN blir ännu varmare och omslutande, medan SIMPLY CLEAN tillsammans med AIR kommer att locka fram en mer pudrigt blomstrande karaktär.
 • Flower Fresh, EdP 30ml

  Flower Fresh, EdP 30ml
  CLEAN Flower Fresh är parfymen som inspirerats av att bada i solen, omgiven av vilda blommor som dansar i vinden. Parfymen väcker glädje som påminner om soliga vindar i kombination med en fjäderlätt mjukhet som inspirerats av delikata blommor. ●Toppnot: Bergamott, Citronskal, Friska Luftackord ●Hjärtnot: Näckros, Gardenia, Jasmin ●Basnot: Ambra, Mysk, Cashmereträ Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FLOWER FRESH tillsammans med SHOWER FRESH kommer att ge en ultimat sommarfräsch känsla, medan FLOWER FRESH tillsammans med WARM COTTON fångar karaktären av en vild bukett blommor som värmts upp av solens värmande strålar. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.
 • Fresh Laundry EdP

  Fresh Laundry EdP
  CLEAN Fresh Laundry fångar känslan av när mjukt möter friskt, och som snabbt för tankarna till nytvättade, bekväma kläder. Grönt sommargräs minglar med blommande hjärtnoter och som slutligen övergår i grundade, jordiga toner. ●Toppnoter: Grönt gräs, Mexikansk lime ●Hjärtnoter: Jasmin, Ros●Basnoter: Heliotrop, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LAUNDRY blir exempelvis ännu mer frISKT fräsch tillsammans COOL COTTON.
 • Clean Reserve Warm Cotton Eau de Parfum 50 ml

  Clean Reserve Warm Cotton Eau de Parfum 50 ml
  Reserve Warm Cotton Eau de Parfum är inspirerad av den lyxiga känslan av bekvämlighet och mys. Oemotståndligt fräsch och inbjudande! Med ett ackord av bomullsblomma, lilja och ambra samt tre dimensioner av musk ger doften den ultimata lyxkänslan.
 • CLEAN Fresh Laundry , 30 ml Clean Parfym

  CLEAN Fresh Laundry , 30 ml Clean Parfym
  30 ml, CLEAN Fresh Laundry fångar den krispiga och härliga doften av nytvättade kläder. Med bara en lätt applicering kommer denna oemotståndliga doft att omfamna och få en att känna sig ren hela dagen. En delikat och lätt doft med blommiga noter av ros och nattblommande jasmin i kombination med uppfriskande noter av brasilianska apelsiner och mexikansk lime.
 • Clean Layering Rollerball Eau de Parfum Xmas Set 2022 5x5 ml

  Clean Layering Rollerball Eau de Parfum Xmas Set 2022 5x5 ml
  Layering Rollerball Eau de Parfum Xmas Set är ett fantastiskt set med fem av Cleans bästsäljande dofter. Använd en doft i taget eller blanda dem för att skapa en helt egen, unik doft.
 • Rain EdP

  Rain EdP
  CLEAN Rain får dig att minnas känslan efter ett varmt sommarregn. En svalkande och omslutande parfym som skänker lugn för både bärare och omgivning med sina fruktigt läskande noter.●Toppnot: Melon, Påsklilja●Hjärtnot: Lilja, Violblad●Basnot: Mysk, TräslagSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. RAIN tillsammans med WARM COTTON blir ett WARM RAIN, medan RAIN tillsammans med SKIN blir en fruktigt sensuell kombination som inte undgår någon.
 • Classic Soft Laundry, 30 ml Clean Parfym

  Classic Soft Laundry, 30 ml Clean Parfym
  30 ml, Soft Laundry är en parfym som inspirerats av den rena och fräscha doften av nytvättat som hänger på tork i den svala vårluften, där solens långvariga värme dröjer sig kvar. Doften har uppfriskande noter av päron och bergamott som blandas med ett vattenackord som skapar en ren och ljus bris. Blommiga noter av jasmin, näckros och iris sveps in i amber och mysk som påminner om en mjuk och trygg kram.• Fräsch, ren och trygg doft• Passar den som vill utstråla fräschör och trygghet• Perfekt dagdoftTopp: Bergamott, marina noter och päron Hjärta: Jasmin, näckros och irisBas: Mysk, amber och sandelträAnvändning:
 • Clean Classic Nordic Light Eau de Parfum 30 ml

  Clean Classic Nordic Light Eau de Parfum 30 ml
  Nordic Light Eau de Parfum är inspirerad av det nordiska solljusets skonsamma värme. Doften inleds subtilt med noter av citrus, mandarin och bergamott, som balanseras av vanilj, orkidé, lilja och magnolia.
 • Skin EdP

  Skin EdP
  CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av nyduschad, varm och bar hud. En delikat och sensuell parfym med omslutande effekt, som sprider lika mycket trygghet som kärlek. ●Toppnot: Honungsmelon, Lotusblomma●Hjärtnot: Daggiga blomblad, Blå ros●Basnot: Vanilj, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SKIN är det ultimata basdoften att grunda sin layeringritual med. Den sensuella, omslutande värmen som utmärker SKIN är optimal som bas och passar samtliga dofter i familjen. Toppa med exempelvis SIMPLY CLEAN för en mysigt blommig effekt, eller med FRESH LINENS för en mjukt fräsch effekt.
 • Fresh Laundry, EdP 60ml

  Fresh Laundry, EdP 60ml
  CLEAN Fresh Laundry fångar känslan av när mjukt möter friskt, och som snabbt för tankarna till nytvättade, bekväma kläder. Grönt sommargräs minglar med blommande hjärtnoter och som slutligen övergår i grundade, jordiga toner. ●Toppnoter: Grönt gräs, Mexikansk lime ●Hjärtnoter: Jasmin, Ros ●Basnoter: Heliotrop, Mysk Samtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LAUNDRY blir exempelvis ännu mer frISKT fräsch tillsammans COOL COTTON. Samtliga dofter från CLEAN är veganska.