Weleda roll on för tjejer

Populärt inom Weleda roll on för tjejer

 • Sea Buckthorn 24h Roll-On Deodorant, Weleda Deodorant

  Sea Buckthorn 24h Roll-On Deodorant, Weleda Deodorant
  Weledas Sea Buckthorn 24h Roll-On Deodorant är en effektiv 24h roll-on deodorant med naturliga ingredienser. En mild och naturlig deodorant som inte täpper till huden. Doftar friskt och härligt av eteriska oljor från grapefrukt, mandarin och sandelträd.
 • Citrus 24h Roll-On Deo, 50 ml Weleda Deodorant

  Citrus 24h Roll-On Deo, 50 ml Weleda Deodorant
  50 ml, En effektiv 24h roll-on deodorant med naturliga ingredienser och utan aluminiumsalter eller parabener. Doftar fräscht av äkta eteriska oljor från citron, litsea cubeba och petitgrain. Dermatologiskt testad och stör inte hudens egna funktioner då den inte täpper till huden. Håller dig effektiv fräsch hela dagen från lukt. Perfekt för kvinnor och män i alla åldrar som vill ha ett naturligt alternativ på deodorant.
 • Pomegranate 24h Roll-On Deo, 50 ml Weleda Deodorant

  Pomegranate 24h Roll-On Deo, 50 ml Weleda Deodorant
  50 ml, En effektiv 24h roll-on deodorant med naturliga ingredienser och utan aluminiumsalter eller parabener. Med en mild mjuk doft av äkta eteriska oljor från apelsin, davana och vanilj. Dermatologiskt testad och stör inte hudens egna funktioner då den inte täpper till huden. Håller dig effektivt fräsch från lukt hela dagen. Dermatologiskt testad. Perfekt för alla åldrar som vill ha ett naturligt alternativ på deodorant.