L'Occitane dofter dam

Populärt inom L'Occitane dam

 • L'Occitane Citrus Verbena Cooling Deodorant Stick, 50 g L'Occitane Deodorant

  L'Occitane Citrus Verbena Cooling Deodorant Stick, 50 g L'Occitane Deodorant
  50 g, Denna alkoholfria deodorant torkar snabbt in i huden och förebygger oönskad doft med en uppfriskande doft av citrus och verbena. Innehåller ej aluminiumsalter.
 • L'Occitane Verbena EdT, 100 ml L'Occitane Parfym

  L'Occitane Verbena EdT, 100 ml L'Occitane Parfym
  100 ml, En doft av uppfriskande citrus med noter av medelhavs verbena och en rosig bas av geranium och citronträd. Verbena EdT är en ljus och delikat doft som är inspirerad av provensalska marknader där luften fylls av nyplockade verbena blad.
 • L'Occitane Cherry Blossom EdT, 75 ml L'Occitane Parfym

  L'Occitane Cherry Blossom EdT, 75 ml L'Occitane Parfym
  75 ml, En frisk och blommig doft som öppnar upp med körsbär, svarta vinbär och freesia. I hjärtat finns liljekonvalj som sedan rundas av med basens noter av ambra och mysk. Innehåller körsbärsextrakt från Luberon, Frankrike.
 • Neroli Orchidee EdT, 75 ml L'Occitane Parfym

  Neroli Orchidee EdT, 75 ml L'Occitane Parfym
  75 ml, L'Occitane Neroli Orchidee EdT - en blommig doft som sprudlar av glädje och friskhet. Du finner fantastiska kombinationer av bland annat apelsin, mandarin och liljekonvalj. Ge dig själv något nytt och låt dig omfamnas av något speciellt!

Fler tips på L'Occitane dam

 • Cherry Blossom Edt

  Cherry Blossom Edt
  En EdT med frisk och blommig doft som inspirerats av körsbärsblommorna när de blommar ut under de första vårdagarna. Innehåller körsbärsextrakt från Luberon, Frankrike. Toppnot: Körsbär, svartvinbär och freesia.Hjärtnot: körsbärsblom och liljekonvalj.Basnot: Amber, rosträd och mysk.
 • Verbena Eau de Toilette

  Verbena Eau de Toilette
  En EdT där doften inleds av uppfriskande toner av citron och apelsin som följs av hjärttoner av Verbena och Petit Grain och avslutas av bastoner av ros och geranium.
 • Citrus Verbena Deodorant Stick

  Citrus Verbena Deodorant Stick
  En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt uppfriskande doft av citrus och verbena.