Armani damparfym

Här hittar du massor av goda dofter från Armani och deras parfymkollektion för dam. Si Passioner, Acqua Di Gio Pour Femme och många fler. Vill du lyxa till det lite extra kan du kolla in serien Armani Privé.

Populärt inom Armani damparfym

Fler tips på Armani damparfym

 • Acqua di Gioia, 30 ml Armani Parfym

  Acqua di Gioia, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, Redan de första noterna hos denna blommiga doft ger en oemotståndlig känsla. Den bär en ljuv ström av krossad mynta sammanflätad med lite sting från italienska Limone Primo Fiore Femminello skördad från de första vårblommorna i Kalabrien. Acqua di Gìoia-doften har basnoter rotade i jorden, hjärtnoter av cederträ, varmt brunt socker och labdanum.
 • My Way Gift Set 2022, EdP 50ml + 7ml + Body Lotion 75ml

  My Way Gift Set 2022, EdP 50ml + 7ml + Body Lotion 75ml
 • My Way Intense, EdP 150ml Refill

  My Way Intense, EdP 150ml Refill
 • Si Passione Eclat, 100 ml Armani Parfym

  Si Passione Eclat, 100 ml Armani Parfym
  100 ml, Sì Passione Éclat de Parfum, en ny doft som förmedlar uppfattningen att passion är något som lyser upp allas liv. Sì passione éclat de parfums flaska glittrar som en ädelsten, precis som när passion lyser upp ens liv, med en eldig, rubinröd nyans som avslöjas när flaskan fångar ljuset. Giorgio Armanis respekt för naturen gör att han alltid väljer ansvarsfullt framställda ingredienser, och så även i denna strålande doft som tillhör Floral Rose-familjen. Sì passione Éclat de parfum innehåller ett kraftfullt svartvinbärsaccord och hållbart framställd bergamott från Kalabrien i Italien och har utvecklats för Giorgio Armani för att ge ytterligare ett element av sprudlande lätthet till doften. Doftens hjärtnoter utgörs av två olika rosor: Centifoliarosen som är handplockad i Grasse i Frankrike och har en mjuk, pudrig utstrålning. Damascenerrosen har odlats genom hållbara och ansvarsfulla processer och kommer från Isparta, Turkiets rosornas stad, och utstrålar blommans generösa, feminina och karaktäristiska aspekter. Slutligen förmedlar doftens basnoter av vit mysk en ren, mjuk och sensuell kvalitet medan en vaniljinfusion från Madagaskar, framställd genom ett hållbart och ansvarsfullt program utformat för att stödja lokala samhällen, ger en omslutande effekt som samtidigt är både beroendeframkallande och kryddig. Omfamna denna nya doft som på en gång är både djärv och strålande och förbered dig på att lysa upp ditt liv med passion. Kliv in i din egen identitet utan några kompromisser och lys upp ditt liv med den nya Sì passione Éclat de parfum.Applicera på pulspunkterna: på handlederna, i armvecket och på halsen.
 • My Way Intense, 50 ml Armani Parfym

  My Way Intense, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar. Den blå och guldskimrande korken symboliserar en talisman som fångar alla upplevelser. Intensiteten i dessa ögonblick speglas i My Way Intense-flaskan som nu har ett glas som skimrar i genomskinliga blå reflektioner. Den här lyxiga doften är påfyllningsbar och innehåller ansvarsfullt och hållbart odlade ingredienser. En talisman som sammanfattar alla värdefulla möten. JAG ÄR DET JAG UPPLEVER.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • In Love With You, EdP 50ml

  In Love With You, EdP 50ml
 • My Way EdP Gift Box

  My Way EdP Gift Box
 • My Way Set, EdP 50ml + 7ml

  My Way Set, EdP 50ml + 7ml
 • Code Femme Absolu, EdP 30ml

  Code Femme Absolu, EdP 30ml
 • Armani Sì Passione Eau De Parfum 50ml

  Armani Sì Passione Eau De Parfum 50ml
  Sì Passione är en kraftfull nytolkning av den klassiska Armanidoften Sì. Med Giorgio Armanis egna ord: “En oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet.”
 • Armani Code Women, 30 ml Armani Parfym

  Armani Code Women, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, Armani Code är en förförande och romantisk doft som snabbt blev en succé när den lanserades 2005. I toppen finns härlig päronsorbet och blodapelsin som gifter sig med det kärleksfulla hjärtat av apelsinblomma, jasmin, ingefära och lavendelhonung. Basens noter från vanilj och sandelträ rundar av doften och ger en mjuk och varm effekt. Det är nästan oundvikligt att bli förälskad i denna doft.
 • Sì Intense, EdP 100ml

  Sì Intense, EdP 100ml
 • My Way Intense, 30 ml Armani Parfym

  My Way Intense, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar. Den blå och guldskimrande korken symboliserar en talisman som fångar alla upplevelser. Intensiteten i dessa ögonblick speglas i My Way Intense-flaskan som nu har ett glas som skimrar i genomskinliga blå reflektioner. Den här lyxiga doften är påfyllningsbar och innehåller ansvarsfullt och hållbart odlade ingredienser. En talisman som sammanfattar alla värdefulla möten. JAG ÄR DET JAG UPPLEVER.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Terra di Gioia, 50 ml Armani Parfym

  Terra di Gioia, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, Terra di Gioia, den nya feminina doften från Giorgio Armani, är en hyllning till det varma, sensuella och omfamnande Medelhavet. Denna stämningsfulla doft fångar den förtrollade stämningen i Medelhavslandskapet, där flödande sanddyner samsas med bärnstensfärgade klippor som kantar det vidsträckta havet. TERRA DI GIOIA inleds med ett sprudlande, milt päronackord som smälter samman med fräscha citrusnoter. Hjärtat utgörs av fruktiga, sammetslena noter av jasmin grandiflorum från Indien som är framtagen exklusivt för Armani. Basnoter av mysk och ambraträ skapar ett mjukt och omslutande doftspår. Med sina kurviga linjer, inspirerade av naturens former, är den rena, organiska flaskan en symbol för Giorgio Armanis estetiska vision om essentiell elegans och refererar även till sökandet efter den samtida, autentiska kvinnlighet.
 • Light Di Gioia, EdP 30ml

  Light Di Gioia, EdP 30ml
 • My Way Floral, EdP 90ml

  My Way Floral, EdP 90ml
 • Because It’s You Femme, 50 ml Armani Parfym

  Because It’s You Femme, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, Doftduon Because It’s You och Stronger With You är fylld av kraft och styrka. Den ena feminin och den andra maskulin. De två dofterna har en stark relation, de balanserar och tillsammans kompletterar de varandra - som en sann symbol för kärleken. Because It’s You är en sprudlande, lätt och utsökt doft! Berusande doftnoter av saftiga hallon har kombinerats med varm vanilj, feminin ros och sensuell mysk.
 • Sì Passione, EdP 50ml

  Sì Passione, EdP 50ml
 • Si PasSione Intense , 30 ml Armani Parfym

  Si PasSione Intense , 30 ml Armani Parfym
  30 ml, Giorgio Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum. Sí Passione Intense är en strålande och fascinerande blomsterdoft som stärks av jasmin som är den mest förföriska blomman enligt Giorgio Armani. Sì Passione Intense är en hyllning till kontrasten mellan de fina blomsternoterna och intensiv passion.Den röda färgen symboliserar själva doftens attityd och essens. Det ikoniska locket på Sì Passione passar perfekt till den rödlackade flaskan som symboliserar en inre passion som väntar på att släppas fri. På utsidan är den röda färgen klarröd i botten och bleknar sedan efter hand som en symbol för passionens intensitet, Rött är en symbol för vitalitet och passion. Rött är en önskan om allt det goda och positiva, säger Giorgio Armani.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Sì, EdP 100ml

  Sì, EdP 100ml
 • My Way Set, EdP 30ml + 10ml

  My Way Set, EdP 30ml + 10ml
 • Sky Di Gioia, EdP 50ml

  Sky Di Gioia, EdP 50ml
 • Si Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion

  Si Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion
 • Si Passione Eclat, 30 ml Armani Parfym

  Si Passione Eclat, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, Sì Passione Éclat de Parfum, en ny doft som förmedlar uppfattningen att passion är något som lyser upp allas liv. Sì passione éclat de parfums flaska glittrar som en ädelsten, precis som när passion lyser upp ens liv, med en eldig, rubinröd nyans som avslöjas när flaskan fångar ljuset. Giorgio Armanis respekt för naturen gör att han alltid väljer ansvarsfullt framställda ingredienser, och så även i denna strålande doft som tillhör Floral Rose-familjen. Sì passione Éclat de parfum innehåller ett kraftfullt svartvinbärsaccord och hållbart framställd bergamott från Kalabrien i Italien och har utvecklats för Giorgio Armani för att ge ytterligare ett element av sprudlande lätthet till doften. Doftens hjärtnoter utgörs av två olika rosor: Centifoliarosen som är handplockad i Grasse i Frankrike och har en mjuk, pudrig utstrålning. Damascenerrosen har odlats genom hållbara och ansvarsfulla processer och kommer från Isparta, Turkiets rosornas stad, och utstrålar blommans generösa, feminina och karaktäristiska aspekter. Slutligen förmedlar doftens basnoter av vit mysk en ren, mjuk och sensuell kvalitet medan en vaniljinfusion från Madagaskar, framställd genom ett hållbart och ansvarsfullt program utformat för att stödja lokala samhällen, ger en omslutande effekt som samtidigt är både beroendeframkallande och kryddig. Omfamna denna nya doft som på en gång är både djärv och strålande och förbered dig på att lysa upp ditt liv med passion. Kliv in i din egen identitet utan några kompromisser och lys upp ditt liv med den nya Sì passione Éclat de parfum.Applicera på pulspunkterna: på handlederna, i armvecket och på halsen.
 • Armani Miniset, EdP 4x7ml

  Armani Miniset, EdP 4x7ml
 • Emporio She, EdP 100ml

  Emporio She, EdP 100ml
 • Armani Stronger With You Only Eau De Toilette 50ml

  Armani Stronger With You Only Eau De Toilette 50ml
  Lär känna Emporio Armani Stronger With You Only, en ny sensuell herrdoft inspirerad av känslan av samhörighet.
 • Because It’s You Femme, 30 ml Armani Parfym

  Because It’s You Femme, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, Doftduon Because It’s You och Stronger With You är fylld av kraft och styrka. Den ena feminin och den andra maskulin. De två dofterna har en stark relation, de balanserar och tillsammans kompletterar de varandra - som en sann symbol för kärleken. Because It’s You är en sprudlande, lätt och utsökt doft! Berusande doftnoter av saftiga hallon har kombinerats med varm vanilj, feminin ros och sensuell mysk.
 • In Love With You Set, EdP 50ml + 15ml + Hand Cream 50ml

  In Love With You Set, EdP 50ml + 15ml + Hand Cream 50ml
 • Armani Sì Passione Intense Eau De Parfum 50ml

  Armani Sì Passione Intense Eau De Parfum 50ml
  Giorgio Armani Sì Passione Intense är en spännande och passionerad blomsterdoft med inslag av jasmin. Sì Passione Intense leker med kontrasten mellan blommornas mildhet och passionens hetta.
 • My Way Intense, 150 ml Armani Parfym

  My Way Intense, 150 ml Armani Parfym
  150 ml, My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar. Den blå och guldskimrande korken symboliserar en talisman som fångar alla upplevelser. Intensiteten i dessa ögonblick speglas i My Way Intense-flaskan som nu har ett glas som skimrar i genomskinliga blå reflektioner. Den här lyxiga doften är påfyllningsbar och innehåller ansvarsfullt och hållbart odlade ingredienser. En talisman som sammanfattar alla värdefulla möten. JAG ÄR DET JAG UPPLEVER.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Sì Fiori, EdP 50ml

  Sì Fiori, EdP 50ml
 • Armani Code Eau De Parfum For Women 30ml

  Armani Code Eau De Parfum For Women 30ml
  Lätt men sensuell, lugnande men fängslande. Armani Code Donna EdP är parfymvärldens motsvarighet till Giorgio Armanis förtrollande klänningar för röda mattan. Den moderna kvinnans signaturdoft.
 • Light Di Gioia, EdP 50ml

  Light Di Gioia, EdP 50ml
 • Sì Passione, EdP 30ml

  Sì Passione, EdP 30ml
 • My Way, EdP 90ml

  My Way, EdP 90ml
 • My Way Intense, EdP 30ml

  My Way Intense, EdP 30ml
 • Emporio She, EdP 50ml

  Emporio She, EdP 50ml
 • Code for Women, EdP 30ml

  Code for Women, EdP 30ml
 • Sì Intense, EdP 30ml

  Sì Intense, EdP 30ml
 • Sì Intense, EdP 50ml

  Sì Intense, EdP 50ml
 • Sì Fiori, EdP 30ml

  Sì Fiori, EdP 30ml
 • Si EdP Gift Box

  Si EdP Gift Box
 • My Way, EdP 30ml

  My Way, EdP 30ml
 • Armani Terra di Gioia Eau De Parfum 50ml

  Armani Terra di Gioia Eau De Parfum 50ml
  Terra di Gioia, den senaste doften för henne från Giorgio Armani, är en hyllning till det varma och sensuella Medelhavet.
 • Si Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion + 75ml SG

  Si Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion + 75ml SG
 • Sì Passione Intense, EdP 30ml

  Sì Passione Intense, EdP 30ml
 • In Love With You Freeze, EdP 50ml

  In Love With You Freeze, EdP 50ml
 • Armani My Way Intense Eau De Parfum 50ml

  Armani My Way Intense Eau De Parfum 50ml
  My Way Intense är en inbjudan till en resa av självupptäckt, meningsfulla möten och starka upplevelser. En förstärkt blomsterdoft på en beroendeframkallande trädoft, gjord av hållbara ingredienser. Doften öppnar med ljusa toner av apelsinblommor från Egypten.
 • Sì PasSione, 30 ml Armani Parfym

  Sì PasSione, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfum. Doften är en stark nytolkning av Armanis signaturdoft och tillför en ny dimension av Giorgio Armanis feminina doftuniversum. Och för att citera hans egna ord: en oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet.Sì Passione innehåller samma karakteristiska noter som vi hittar i den klassiska signaturdoften Sì:- Jungle Essence™-nektar med svarta vinbär i kombination med sprudlande och fräscht päron. I Sì Passione blandas även intensiv vanilj med rosor, heliotrop och jasmin för att skapa en sensuell, fruktig och blomstrande doft som speglar en lågmäld men stark kvinnlighet. I hjärtat av Sí Passione hittar vi cederträ och moderna Orcanox™ med noter av ambra och trä för som speglar den mogenhet och karaktär som Sí Passione-kvinnan utstrålar.Den röda färgen speglar Sí Passiones attityd och essens. Rött är en symbol för vitalitet och passion. Rött står för godhet och glädje enligt Giorgio Armani. Rött är kärlekens och passionens färg, den där typen av passion som får hjärtat att slå hårdare.En ny känsla, en ny kvinnlighet, en ny personlighet. En ny passion.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Diamonds, EdP 50ml

  Diamonds, EdP 50ml
 • Armani Code Eau de Parfum 50 ml

  Armani Code Eau de Parfum 50 ml
  Armani Code Eau de Parfum är en kraftfull men utsökt doft som omtolkar och återuppfinner originalet Armani Code.
 • My Way Intense, 90 ml Armani Parfym

  My Way Intense, 90 ml Armani Parfym
  90 ml, My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar. Den blå och guldskimrande korken symboliserar en talisman som fångar alla upplevelser. Intensiteten i dessa ögonblick speglas i My Way Intense-flaskan som nu har ett glas som skimrar i genomskinliga blå reflektioner. Den här lyxiga doften är påfyllningsbar och innehåller ansvarsfullt och hållbart odlade ingredienser. En talisman som sammanfattar alla värdefulla möten. JAG ÄR DET JAG UPPLEVER.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Giorgio Armani Code Women edp 75ml

  Giorgio Armani Code Women edp 75ml
 • Armani Emporio Armani Diamonds For Women Eau De Parfum 50ml

  Armani Emporio Armani Diamonds For Women Eau De Parfum 50ml
  Diamonds från Emporio Armani är en djärv och feminin doft som får dig att känna dig extra självsäker.
 • Armani Code Eau de Parfum 75 ml

  Armani Code Eau de Parfum 75 ml
  Armani Code Eau de Parfum är en kraftfull men utsökt doft som omtolkar och återuppfinner originalet Armani Code.
 • Armani SÌ Eau De Parfum 50ml

  Armani SÌ Eau De Parfum 50ml
  Giorgio Armani Sì Eau de Parfum är både elegant och frodig, samtidigt som den skämmer bort sinnena. Det enastående och eleganta doftresultatet spelar på känslorna och är trogen mot Giorgio Armanis coutureanda.
 • Sì Passione Intense, EdP 100ml

  Sì Passione Intense, EdP 100ml
 • Giorgio Armani in Love with You Freeze Edp 100ml

  Giorgio Armani in Love with You Freeze Edp 100ml
  Tänk om du kunde frysa och spara alla härliga förälskade ögonblick! Med Armani Emporio In Love, en Eau de Parfum för kvinnor, kan du det. Från och med nu kommer dessa ögonblick inte bara leva kvar&hellip:
 • Sì Passione, EdP 100ml

  Sì Passione, EdP 100ml
 • Armani Terra di Gioia Eau De Parfum 30ml

  Armani Terra di Gioia Eau De Parfum 30ml
  Terra di Gioia, den senaste doften för henne från Giorgio Armani, är en hyllning till det varma och sensuella Medelhavet.
 • My Way - Damparfym, 30 ml Armani Parfym

  My Way - Damparfym, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över. Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingridienser. Italiensk bergamot möter Egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien. Doften rundas sedan av i noter av livfullt cederträ från Virginia tillsammans med sensuell vanilj från Madagaskar och vit mysk.Flaskans kork i blått och guld är en metafor för världen. Blå är universalfärgen som förenar oss alla. Den omslutande guldringen med Giorgio Armani-signaturen ingraverad, är en symbol för en unik väg som förgylls av mötena med andra människor på resans gång. Den exklusiva parfymen är påfyllningsbar. En talisman som kapslar in betydelsefulla möten.I AM WHAT I LIVE.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • My Way Nacre, EdP 50ml

  My Way Nacre, EdP 50ml
 • Ocean Di Gioia, EdP 50ml

  Ocean Di Gioia, EdP 50ml
 • Code Femme Absolu, EdP 75ml

  Code Femme Absolu, EdP 75ml
 • Armani Armani Code Donna Eau De Parfum 75ml

  Armani Armani Code Donna Eau De Parfum 75ml
  Varm, romantisk och förförisk doft från Armani, ursprungligen lanserad 2006. Fräsch, sexig och feminin.
 • Terra di Gioia, EdP 50ml

  Terra di Gioia, EdP 50ml
 • Sì Gift Set 2022, EdP 15ml + Passione EdP 15ml + Passione Éclat 15ml

  Sì Gift Set 2022, EdP 15ml + Passione EdP 15ml + Passione Éclat 15ml
 • Sì Fiori, EdP 100ml

  Sì Fiori, EdP 100ml
 • Sì Gift Set 2022, EdP 30ml + 7ml

  Sì Gift Set 2022, EdP 30ml + 7ml
 • Ocean Di Gioia, EdP 30ml

  Ocean Di Gioia, EdP 30ml
 • Si Set, EdP 50ml + 15ml + 75ml Body Lotion

  Si Set, EdP 50ml + 15ml + 75ml Body Lotion
 • Si Passione Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion

  Si Passione Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion
 • Sky Di Gioia, EdP 30ml

  Sky Di Gioia, EdP 30ml
 • Si PasSione Intense , 40 ml Armani Parfym

  Si PasSione Intense , 40 ml Armani Parfym
  40 ml, Giorgio Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum. Sí Passione Intense är en strålande och fascinerande blomsterdoft som stärks av jasmin som är den mest förföriska blomman enligt Giorgio Armani. Sì Passione Intense är en hyllning till kontrasten mellan de fina blomsternoterna och intensiv passion.Den röda färgen symboliserar själva doftens attityd och essens. Det ikoniska locket på Sì Passione passar perfekt till den rödlackade flaskan som symboliserar en inre passion som väntar på att släppas fri. På utsidan är den röda färgen klarröd i botten och bleknar sedan efter hand som en symbol för passionens intensitet, Rött är en symbol för vitalitet och passion. Rött är en önskan om allt det goda och positiva, säger Giorgio Armani.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Because It's You, EdP 30ml

  Because It's You, EdP 30ml
 • Armani Armani Code Donna Eau De Parfum 50ml

  Armani Armani Code Donna Eau De Parfum 50ml
  Varm, romantisk och förförisk doft från Armani, ursprungligen lanserad 2006. Mjuka noter av apelsinblomma, jasmin och honung ger doften en rund, feminin karaktär. Toppnoter: päronsorbet, blodapelsin. Hjärtnoter: apelsinblomma, jasmin, ingefära, lavendel. Basnoter: sandelträ, vanilj.
 • Armani Code Women, 50 ml Armani Parfym

  Armani Code Women, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, Armani Code är en förförande och romantisk doft som snabbt blev en succé när den lanserades 2005. I toppen finns härlig päronsorbet och blodapelsin som gifter sig med det kärleksfulla hjärtat av apelsinblomma, jasmin, ingefära och lavendelhonung. Basens noter från vanilj och sandelträ rundar av doften och ger en mjuk och varm effekt. Det är nästan oundvikligt att bli förälskad i denna doft.
 • My Way Floral, EdP 150ml Refill

  My Way Floral, EdP 150ml Refill
 • Armani Sì Passione Éclat Eau De Parfum 30ml

  Armani Sì Passione Éclat Eau De Parfum 30ml
  Sì Passione Éclat de Parfum är en ny doft från Armani som framhäver passionens plats i livet. Doften kommer i en flakong som strålar som en ädelsten, för att gestalta hur passionen lyser upp livet. Den rubinröda färgen kommer till sin rätt när ljuset träffar flaskan.
 • My Way Intense, EdP 50ml

  My Way Intense, EdP 50ml
 • Code for Women, EdP 75ml

  Code for Women, EdP 75ml
 • Si, 50 ml Armani Parfym

  Si, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, Giorgio Armani Sì Eau de Parfum. Både chic och generös och tilltalande för alla sinnen. Det fängslande och eleganta doftresultatet spelar på våra känslor och går hand i hand med Giorgio Armanis couture-själ. Doften för henne kombinerar tre noter: nektar från svarta vinbär, modern chypre och mysk från ljust trä med stråk av fresia och nyponblomma. Denna parfym är skapad för den moderna kvinnan som är både stark och feminin, sofistikerad och karismatisk. En kvinna som är själva essensen av chic elegans och stil. Sì betyder ja, och den här kvinnan säger Sì till livet! Sì till styrka. Sì till drömmar. Sì till frihet. Sì till kärlek. Sì till dig och mig.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Si Passione Eclat, 50 ml Armani Parfym

  Si Passione Eclat, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, Sì Passione Éclat de Parfum, en ny doft som förmedlar uppfattningen att passion är något som lyser upp allas liv. Sì passione éclat de parfums flaska glittrar som en ädelsten, precis som när passion lyser upp ens liv, med en eldig, rubinröd nyans som avslöjas när flaskan fångar ljuset. Giorgio Armanis respekt för naturen gör att han alltid väljer ansvarsfullt framställda ingredienser, och så även i denna strålande doft som tillhör Floral Rose-familjen. Sì passione Éclat de parfum innehåller ett kraftfullt svartvinbärsaccord och hållbart framställd bergamott från Kalabrien i Italien och har utvecklats för Giorgio Armani för att ge ytterligare ett element av sprudlande lätthet till doften. Doftens hjärtnoter utgörs av två olika rosor: Centifoliarosen som är handplockad i Grasse i Frankrike och har en mjuk, pudrig utstrålning. Damascenerrosen har odlats genom hållbara och ansvarsfulla processer och kommer från Isparta, Turkiets rosornas stad, och utstrålar blommans generösa, feminina och karaktäristiska aspekter. Slutligen förmedlar doftens basnoter av vit mysk en ren, mjuk och sensuell kvalitet medan en vaniljinfusion från Madagaskar, framställd genom ett hållbart och ansvarsfullt program utformat för att stödja lokala samhällen, ger en omslutande effekt som samtidigt är både beroendeframkallande och kryddig. Omfamna denna nya doft som på en gång är både djärv och strålande och förbered dig på att lysa upp ditt liv med passion. Kliv in i din egen identitet utan några kompromisser och lys upp ditt liv med den nya Sì passione Éclat de parfum.Applicera på pulspunkterna: på handlederna, i armvecket och på halsen.
 • Sí Intense, 50 ml Armani Parfym

  Sí Intense, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, Sì Eau de Parfum Intense från Giorgio Armani fångar in den självsäkra energi som karakteriserar kvinnan som bär Sì. Tuff, feminin och fri - en oemotståndligt modern kvinnlighet som i den här nya intensiva doften får en sofistikerad och förförisk twist.  Den här feminina parfymens signatur är saftig svartvinbärsnektar som utvecklar sig i doftens hjärta. Sammetslen och fyllig davana blandas med den sött väldoftande Isparta-rosen som skördas i Isparta i Turkiet, känd som rosornas stad. Tillsammans skapar de här två doftnoterna en intensiv effekt. Parfymen toppas av patchouli och bensoinharts som tillsammans exploderar i en sensuell doftsymfoni.Flaskan pryds av en transparent och beige ton som blandas med den läckra parfymen på insidan. Sì Eau de Parfum lyfter fram essensen av chic italiensk elegans och stil - den dröjer sig kvar på huden och hänför dina sinnen.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Armani Sì Intense Eau De Parfum 30ml

  Armani Sì Intense Eau De Parfum 30ml
  Sì Intense Eau de Parfum Intense från Giorgio Armani uttrycker den självsäkra energin som kännetecknar Sì-kvinnan. Doften präglas av en oemotståndlig modern femininitet som känns lika elegant som förförisk.
 • Si, 30 ml Armani Parfym

  Si, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, Giorgio Armani Sì Eau de Parfum. Både chic och generös och tilltalande för alla sinnen. Det fängslande och eleganta doftresultatet spelar på våra känslor och går hand i hand med Giorgio Armanis couture-själ. Doften för henne kombinerar tre noter: nektar från svarta vinbär, modern chypre och mysk från ljust trä med stråk av fresia och nyponblomma. Denna parfym är skapad för den moderna kvinnan som är både stark och feminin, sofistikerad och karismatisk. En kvinna som är själva essensen av chic elegans och stil. Sì betyder ja, och den här kvinnan säger Sì till livet! Sì till styrka. Sì till drömmar. Sì till frihet. Sì till kärlek. Sì till dig och mig.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Giorgio Armani Code Women edp 30ml

  Giorgio Armani Code Women edp 30ml
 • Armani Sì Passione Eau De Parfum 100ml

  Armani Sì Passione Eau De Parfum 100ml
  Sì Passione är en kraftfull nytolkning av den klassiska Armanidoften Sì. Med Giorgio Armanis egna ord: “En oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet.”
 • My Way - Damparfym, 90 ml Armani Parfym

  My Way - Damparfym, 90 ml Armani Parfym
  90 ml, My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över. Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingridienser. Italiensk bergamot möter Egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien. Doften rundas sedan av i noter av livfullt cederträ från Virginia tillsammans med sensuell vanilj från Madagaskar och vit mysk.Flaskans kork i blått och guld är en metafor för världen. Blå är universalfärgen som förenar oss alla. Den omslutande guldringen med Giorgio Armani-signaturen ingraverad, är en symbol för en unik väg som förgylls av mötena med andra människor på resans gång. Den exklusiva parfymen är påfyllningsbar. En talisman som kapslar in betydelsefulla möten.I AM WHAT I LIVE.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • Sì PasSione, 50 ml Armani Parfym

  Sì PasSione, 50 ml Armani Parfym
  50 ml, Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfum. Doften är en stark nytolkning av Armanis signaturdoft och tillför en ny dimension av Giorgio Armanis feminina doftuniversum. Och för att citera hans egna ord: en oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet.Sì Passione innehåller samma karakteristiska noter som vi hittar i den klassiska signaturdoften Sì:- Jungle Essence™-nektar med svarta vinbär i kombination med sprudlande och fräscht päron. I Sì Passione blandas även intensiv vanilj med rosor, heliotrop och jasmin för att skapa en sensuell, fruktig och blomstrande doft som speglar en lågmäld men stark kvinnlighet. I hjärtat av Sí Passione hittar vi cederträ och moderna Orcanox™ med noter av ambra och trä för som speglar den mogenhet och karaktär som Sí Passione-kvinnan utstrålar.Den röda färgen speglar Sí Passiones attityd och essens. Rött är en symbol för vitalitet och passion. Rött står för godhet och glädje enligt Giorgio Armani. Rött är kärlekens och passionens färg, den där typen av passion som får hjärtat att slå hårdare.En ny känsla, en ny kvinnlighet, en ny personlighet. En ny passion.Skäm bort henne med en lyxig gåva från Armani. Den här doften är en perfekt gåva till någon du älskar.
 • My Way Floral, EdP 50ml

  My Way Floral, EdP 50ml
 • Sì Gift Set 2022, EdP 50ml + Shower Gel 75ml + Body Lotion 75ml

  Sì Gift Set 2022, EdP 50ml + Shower Gel 75ml + Body Lotion 75ml
 • My Way Floral, 30 ml Armani Parfym

  My Way Floral, 30 ml Armani Parfym
  30 ml, My Way Floral från Giorgio Armani är en inbjudan till att upptäcka sig själv som inkapslar den livsbejakande känslan av det första mötet med en ökad känsla av uppstämdhet som får dig att blomstra. En ny fräsch och strålande doft förstärkt av tydliga citrusnoter som kommer i en ny, frostad glasflaska som avslöjar den fina rosa färgen. Doften inleds med pikanta noter av grön mandarin och klara noter av apelsinblomma från pomeransolja. Hjärtnoterna förstärks av den sinnliga tuberosen med nerolioljans fylliga och charmiga skörhet. Doftens basnoter av bourbonvanilj avslöjar en allomfattande aspekt som förstärks av vit mysk. MY WAY FLORAL är en koldioxidneutral produkt, detta tack vare ett innovativt refillsystem, ansvarsfull framställning av ingredienser och skydd av den biologiska mångfalden genom skogsvårdsprogram. I AM WHAT I LIVE. Applicera på handlederna, i armvecket och på halsen.
 • Sì Passione Intense, EdP 50ml

  Sì Passione Intense, EdP 50ml
 • My Way Floral, 90 ml Armani Parfym

  My Way Floral, 90 ml Armani Parfym
  90 ml, My Way Floral från Giorgio Armani är en inbjudan till att upptäcka sig själv som inkapslar den livsbejakande känslan av det första mötet med en ökad känsla av uppstämdhet som får dig att blomstra. En ny fräsch och strålande doft förstärkt av tydliga citrusnoter som kommer i en ny, frostad glasflaska som avslöjar den fina rosa färgen. Doften inleds med pikanta noter av grön mandarin och klara noter av apelsinblomma från pomeransolja. Hjärtnoterna förstärks av den sinnliga tuberosen med nerolioljans fylliga och charmiga skörhet. Doftens basnoter av bourbonvanilj avslöjar en allomfattande aspekt som förstärks av vit mysk. MY WAY FLORAL är en koldioxidneutral produkt, detta tack vare ett innovativt refillsystem, ansvarsfull framställning av ingredienser och skydd av den biologiska mångfalden genom skogsvårdsprogram. I AM WHAT I LIVE. Applicera på handlederna, i armvecket och på halsen.
 • Armani Sì Passione Intense Eau De Parfum 30ml

  Armani Sì Passione Intense Eau De Parfum 30ml
  Giorgio Armani Sì Passione Intense är en spännande och passionerad blomsterdoft med inslag av jasmin. Sì Passione Intense leker med kontrasten mellan blommornas mildhet och passionens hetta.
 • Armani Sì Intense Eau De Parfum 50ml

  Armani Sì Intense Eau De Parfum 50ml
  Sì Intense Eau de Parfum Intense från Giorgio Armani uttrycker den självsäkra energin som kännetecknar Sì-kvinnan. Doften präglas av en oemotståndlig modern femininitet som känns lika elegant som förförisk.