Gucci damparfym

Rush, Guilty och Bloom Nettare di Fiori är några av storsäljande parfymer från Gucci. Parfymflaskorna finns att köpa i flera olika storlekar från 30 ml upp till 100 ml.

Gucci har många spännande dofter för kvinnor där vissa parfymer har blommigt fokus medan andra en kryddigare framtoning.

Populärt inom Gucci damparfym

 • Gucci Bamboo EdT, 30 ml Gucci Parfym

  Gucci Bamboo EdT, 30 ml Gucci Parfym
  30 ml, Bamboo Eau de Toilette ger ett lätt, fräscht och sensuellt intryck. De fylliga noterna av trä och blommor har fått sällskap av frisk mandarin, vilket ger doften en ny dimension.Gucci Bamboo Eau de Toilette är lättare än originaldoften och ger uttryck för Gucci-kvinnans förföriska, sensuella och romantiska sida.Doften öppnar upp med friska, medelhavsinspirerade citrusnoter som varvas med apelsinblomma. I hjärtnoten finns delikat ylang ylang och mjuk casablancalilja, som i kombination med jasmin skapar en feminin och blommig doft av daggiga kronblad. Doften avslutas med en len och krämig bas av varm tahitisk vanilj som tillsammans med sandelträ och ambra utgör en kompletterande kontrast till de mer feminina noterna.
 • GUCCI Flora Emerald Gardenia EdT, 50 ml Gucci Parfym

  GUCCI Flora Emerald Gardenia EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Gucci Flora Emerald Gardenia är en ny medlem i Flora-familjen, med ett namn som återspeglar doftens färg. Denna gröna blomdoft är delikat och transparent, med fruktiga och blommiga noter som övergår i en mjuk träig bas. Parfymen är inspirerad av en tidig sommarmorgon i en fruktträdgård full av mogna, daggvåta frukter. Doften öppnar upp med fräschör och fruktighet: Päron, citron och vattenmelon blandas med förtjusande, daggfriska hjärtnoter av gardenia, frangipani och lotus. Denna kombination av fruktiga och blommiga noter övergår i en mjuk och fyllig bas av sandelträ, cederträ och sammetslen mysk.
 • Gucci Rush EdT, 30 ml Gucci Parfym

  Gucci Rush EdT, 30 ml Gucci Parfym
  30 ml, Rush är Guccis andra doft som är mycket attraktiv, impulsiv och oemotståndlig, precis som kärlek vid första ögonkastet. I toppen finns en perfekt sammansatt bukett av kaliforniska gardenia, sydafrikansk fresia, och korianderfrö. Hjärtat innehåller ljuvlig jasmin och turkisk ros som sedan möter basens noter av patchouli, vanilj och vetiver.
 • Gucci Flora By Gucci EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Flora By Gucci EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Gucci Flora innehåller en härlig bukett av citrus, mandarin och pion som sedan möter hjärtats noter från japansk osmanthus och rosépeppar. Basens har en varm touch av sandelträ som ger en unik och mystisk effekt. Doften är inspirerad av det färgstarka mönster som prinsessan Grace bar 1966 och som sedan Gucci 2005 återtog i sina samlingar.

Fler tips på Gucci damparfym

 • Gucci Flora By Gucci EdT, 30 ml Gucci Parfym

  Gucci Flora By Gucci EdT, 30 ml Gucci Parfym
  30 ml, Gucci Flora innehåller en härlig bukett av citrus, mandarin och pion som sedan möter hjärtats noter från japansk osmanthus och rosépeppar. Basens har en varm touch av sandelträ som ger en unik och mystisk effekt. Doften är inspirerad av det färgstarka mönster som prinsessan Grace bar 1966 och som sedan Gucci 2005 återtog i sina samlingar.
 • Guilty Absolute Pour Femme, EdP

  Guilty Absolute Pour Femme, EdP
  Gucci Guilty Absolute Pour Femme fortsätter #GuiltynotGuilty revolutionen. Parfymen är en otraditionell kvinnodoft som skapats för den moderna kvinnan - den ultimata partnern till Gucci Guilty Absolute Pour Homme.Noter av mystisk björnbär, fyllig Bulgarisk ros som ger en kryddig twist och Goldenwood som kombinerar värmen från traditionella tränoter och fylliga bärnstensnoter från nutkacypress - en multi-dimensionell träig doft som också finns i Gucci Guilty Absolute Pour Homme - uttrycker en modern idé om emanciperad kärlek.Topp: BjörnbärHjärta: Bulgarisk rosBas: Goldenwood
 • Bloom Profumo EdP

  Bloom Profumo EdP
  Gucci Bloom Profumo di Fiori tar dig med till drömmarnas trädgård. En naturlig, grön doft för kvinnor som vågar blomma ut och vara sig själva. Magnetisk och beroendeframkallande, med essens av tuberos och jasminknoppar samt absolut av arabisk jasmin för en mer omedelbar effekt. Den nya parfymen lanseras med en visionär kampanj, som låter oss följa fyra charmerande kvinnor i en surrealistisk miljö där magin står i full blom.
 • Gucci Guilty Woman Edt 75ml - Gucci

  Gucci Guilty Woman Edt 75ml - Gucci
  Gucci Guilty är inspirerad av den glamourösa, sens
 • Rush EdT

  Rush EdT
  Gucci Rush är en lockande, intensiv och sofistikerad parfym med en touch av förförisk provokation. En fruktig chypre som exploderar av exotiska blommor och kryddor.I toppen finns en perfekt sammansatt bukett av gardenia, fresia och korianderfrö. Hjärtat innehåller ljuvlig jasmin och turkisk ros som sedan möter basens noter av patchouli och vetiver. Gucci Rush är en varm, sensuell och lockade parfym.Topp: Gardenia, fresia & korianderfröHjärta: Jasmin, vanilj & rosBas: Patchouli & vetiver
 • Bloom Ambrosia Di Fiori EdP

  Bloom Ambrosia Di Fiori EdP
  Gucci Bloom Ambrosia di Fiori är skapad av mästerparfymören Alberto Morillas efter Alessandro Micheles vision om en färgsprakande fantasiträdgård.Kompositionen utgår från originalparfymen Gucci Bloom Eau de Parfum och dess tre exklusiva, sällsynta blomnoter - essens av jasminknoppar, tuberos och rangoon creeper. I den här intensifierade doftversionen har den sprudlande blombuketten fått nya inslag av ytterligare två eleganta, djupt kvinnliga ingredienser: irisrot och damascenerros.
 • Gucci Guilty Pour Femme Edp 90ml + 7.4ml Rollerball Giftset

  Gucci Guilty Pour Femme Edp 90ml + 7.4ml Rollerball Giftset
  Gucci Guilty Pour Femme är skapad för kvinnor som
 • Flora Emerald Gardenia Edt

  Flora Emerald Gardenia Edt
  Gucci Flora Emerlad Gardenia är inspirerad av en tidig sommarmorgon i en fruktträdgård full av mogna, daggvåta frukter. Denna gröna blomdoft är delikat och transparent, med fruktiga och blommiga noter som övergår i en mjuk träig bas. Parfymen öppnar upp med fräschör och fruktighet: Päron, citron och vattenmelon blandas med förtjusande, daggfriska hjärtnoter av gardenia, frangipani och lotus. Denna kombination av fruktiga och blommiga noter övergår i en mjuk och fyllig bas av sandelträ, cederträ och sammetslen mysk.Topp: Päron, citron & vattenmelonHjärta: Gardenia, frangipani & lotusBas: Sandelträ, cederträ & mysk
 • Flora EdT

  Flora EdT
  Gucci Flora är en utpräglat feminin och sensuell doft, inspirerad av Guccis välkända Flora mönster.Denna blommigt, fruktiga parfymen är för den klassiska, moderna Gucci- kvinnan som har en ungdomlig och femenin anda. Topp: Citurs Zest, mandarin & pionHjärta: Osmanthus, ros & rosépepparBas: Patchouli, sandelträ & vanilj
 • The Alchemist's Garden A Midnight Stroll EdP

  The Alchemist's Garden A Midnight Stroll EdP
  A Midnight Stroll lockar fram rökiga doftstråk av harts och är en hyllning till nattens frestelser. Parfymen symboliseras av jaguaren, ett djur med styrka och elegans som perfekt fångar doftens mystiska essens. Kombinationen av aromatisk rökelse och sotigt trä följer jaguarens rörelser i skydd av mörkret samtidigt som färsk cypress förmedlar känslan av styrka och vitalitet.
 • Gucci Guilty Woman Edt 75ml - Gucci

  Gucci Guilty Woman Edt 75ml - Gucci
  Gucci Guilty är inspirerad av den glamourösa, sensuella och modiga kvinnan, som skapades denna doft av feminint kryddiga inslag av patchouli, ambra, mandarin, persika och ambra. Gucci Guilty är en doft?
 • Gucci Guilty Woman EdT, 30 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Woman EdT, 30 ml Gucci Parfym
  30 ml, Gucci Guilty Woman Edt är en doft för den unga trendiga kvinnan. En varm och samtidigt spännande orientalisk doft som är lockande och sensuell. Doften fångar uppmärksamheten med en praktfull inledning som hämtas ur den naturliga friskheten från mandarin vid sidan av rosépeppar för att sedan övergå i i en lockande blandning av syren, geranium och persika. Doften avrundas med Guccis karaktäristiska doft patchouli mixad med en djup kvinnlig doft av ambra.
 • Gucci Guilty Black Woman Edt 50ml

  Gucci Guilty Black Woman Edt 50ml
  Guilty Black är provokativt, vågat och sexigt. Dof
 • Guilty Woman EdP

  Guilty Woman EdP
  Det nya kapitlet i berättelsen om signaturdoften Gucci Guilty definierar begreppet frisinnade njutningsmänniskor. En modern form av självuttryck och djärvhet framträder klart och tydligt i det nya kraftfulla ställningstagandet #ForeverGuilty. Gucci Guilty Pour Femme är skapad för kvinnor som känner sig fullständigt fria. Det är en fyllig och elegant orientalisk blomdoft med citrusnoter av mandora i kombination med syren och två olika patchoulioljor. Topp: Mandora, bergamott & rosépepparHjärta: Syrén, ros, geraniumolja & violBas: Patchouli, patchouliolja & amber blend
 • Gucci Guilty Pour Femme Edp 90ml + 7.4ml Rollerball Giftset

  Gucci Guilty Pour Femme Edp 90ml + 7.4ml Rollerball Giftset
  Gucci Guilty Pour Femme är skapad för kvinnor som känner sig fullständigt fria. Det är en fyllig och elegant orientalisk blomdoft med citrusnoter av mandora i kombination med syren och två olika?
 • Gucci Flora by Gucci, Garden Collection Gorgeous Gardenia EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Flora by Gucci, Garden Collection Gorgeous Gardenia EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Flora Gorgeous Gardenia innehåller en bukett av toppnoter från saftiga röda bär och päron. Det blomstrande hjärtat består av vit gardenia och frangipanniblomma som sedan möter basens mystiska touch av patchouli och farinsocker. Resultatet är härligt sprudlande och feminit.
 • Gucci Bloom Acqua Di Fiori EdT, 30 ml Gucci Parfym

  Gucci Bloom Acqua Di Fiori EdT, 30 ml Gucci Parfym
  30 ml, Den intensivt gröna och fräscha doften Gucci Bloom Acqua di Fiori hyllar ungdomlig glädje och energi. Ett nytt ackord av Galbanum och späda svartvinbärsknoppar blandas med noter från originaldoften Gucci Bloom, som tillsammans skapar en ren och kraftfull känsla.
 • Gucci Flora Gardenia Limited Edition EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Flora Gardenia Limited Edition EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Precis som blomman, förknippas färgen lavendel med naturens drömska, otämjda skönhet om våren. Flaskan och ytterförpackningen till den nya begränsade upplagan av Gucci Flora Gorgeous Gardenia är inspirerade av denna romantiska idyll och hyllar lavendelblommans nyanser. Lättheten hos gardeniabuskens första blommor kombinerat med fylligheten när den står i full blom ger en intensivt kvinnlig doft som utstrålar autenticitet och nyfikenhet. Parfymen öppnar upp med en sprudlande toppnot av röda bär, som utvecklas till en praktfull, blommig hjärtnot. De fluffiga, vita gardeniablommorna kompletteras av den krämiga, varma doften av frangipani, mot en bakgrund av ljuvliga aromer från patchouli och farinsocker.
 • Bloom Acqua di Fiori EdT

  Bloom Acqua di Fiori EdT
  Gucci Bloom fångar andan av de moderna, mångsidiga och autentiska Gucci-kvinnorna. Noter av naturlig tuberos och jasmin skapar en oväntat fyllig, vitblommig doft på huden. Rangoon Creeper, en växt upptäckt i södra Indien som ändrar färg från vit till rosa och slutligen till rött när den blommar, tillför en pudrig, blommighet till parfymen.Topp: Grön galbanum & svartvinbärsknopparHjärta: Ragoon Creeper, jasminknoppar & tuberosBas: Mysk & sandelträ
 • Flora Gardenia Limited Edition EdT

  Flora Gardenia Limited Edition EdT
  Precis som blomman, förknippas färgen lavendel med naturens drömska, otämjda skönhet om våren. Flaskan och ytterförpackningen till den nya begränsade upplagan av Gucci Flora Gorgeous Gardenia är inspirerade av denna romantiska idyll och hyllar lavendelblommans nyanser. Lättheten hos gardeniabuskens första blommor kombinerat med fylligheten när den står i full blom ger en intensivt kvinnlig doft som utstrålar autenticitet och nyfikenhet. Parfymen öppnar upp med en sprudlande toppnot av röda bär, som utvecklas till en praktfull, blommig hjärtnot. De fluffiga, vita gardeniablommorna kompletteras av den krämiga, varma doften av frangipani, mot en bakgrund av ljuvliga aromer från patchouli och farinsocker.Topp: Röda bärHjärta: Gardenia & frangipaniBas: Patchouli & farinsocker
 • Gucci Flora by Gucci, Garden Collection Gorgeous Gardenia EdT, 30 ml Gucci Parfym

  Gucci Flora by Gucci, Garden Collection Gorgeous Gardenia EdT, 30 ml Gucci Parfym
  30 ml, Flora Gorgeous Gardenia innehåller en bukett av toppnoter från saftiga röda bär och päron. Det blomstrande hjärtat består av vit gardenia och frangipanniblomma som sedan möter basens mystiska touch av patchouli och farinsocker. Resultatet är härligt sprudlande och feminit.
 • The Alchemist's Garden - A Winter Melody EdT

  The Alchemist's Garden - A Winter Melody EdT
  A Winter Melody är ett parfymerat blomvatten med en doft av cypress. En krispig bris av hartsdoftande och fräscht milda noterna ger parfymerna en aromatisk facett av kamfer. Blomvattnet är lätt och delikat, vilket ger bäraren en sprudlande fräsch känsla. De enskilda doftnoterna i Eaux de Parfum skapar en ny, unik och skräddarsydd doft när de kombineras med de parfymerade blomvattnen eller parfymerade oljorna.
 • Gucci Guilty Woman EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Woman EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Gucci Guilty Woman Edt är en doft för den unga trendiga kvinnan. En varm och samtidigt spännande orientalisk doft som är lockande och sensuell. Doften fångar uppmärksamheten med en praktfull inledning som hämtas ur den naturliga friskheten från mandarin vid sidan av rosépeppar för att sedan övergå i i en lockande blandning av syren, geranium och persika. Doften avrundas med Guccis karaktäristiska doft patchouli mixad med en djup kvinnlig doft av ambra.
 • Gucci Rush EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Rush EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Gucci Rush är en blommig, orientalisk och lyxig doft som lanserades år 1999 och är än idag en riktig klassiker! Parfymens toppnoter består utav gardenia, fresia och koriander och parfymens hjärta doftar jasmin, pittosporum samt rosor. Parfymens basnoter doftar patchouli, vanilj och vetiver.
 • Bloom EdP

  Bloom EdP
  Gucci Bloom fångar andan av de moderna, mångsidiga och autentiska Gucci-kvinnorna. Noter av naturlig tuberos och jasmin skapar en oväntat fyllig, vitblommig doft på huden. Rangoon Creeper, en växt upptäckt i södra Indien som ändrar färg från vit till rosa och slutligen till rött när den blommar, tillför en pudrig, blommighet till parfymen.
 • Gucci Bloom Acqua Di Fiori EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Bloom Acqua Di Fiori EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Den intensivt gröna och fräscha doften Gucci Bloom Acqua di Fiori hyllar ungdomlig glädje och energi. Ett nytt ackord av Galbanum och späda svartvinbärsknoppar blandas med noter från originaldoften Gucci Bloom, som tillsammans skapar en ren och kraftfull känsla.
 • The Alchemist's Garden A Chant For The Nymph Edp

  The Alchemist's Garden A Chant For The Nymph Edp
  A Chant for the Nymph är en hyllning till tropiskt frodiga skogar fyllda med sublima solvarma blommor. Parfymen är inspirerad av Frangipani, blomman som förknippas med odödlighet tack vare den ljuvliga doften som fyller luften under varma kvällar. Frangipaniblomman har en förtrollande skönhet som berättar historien om en sagolikt vacker nymf som syns under drömska, varma sommarnätter. Insvept bakom förtrollande Ylang Ylang och sensuell Tahitigardenia och bjuder in dig till exotiska platser, där väldoftande blommor värms upp av mjuk vanilj.
 • Guilty Love Edition Pour Femme EdP

  Guilty Love Edition Pour Femme EdP
  Gucci Guilty Love Edition Pour Femme smälter samman precis som ett älskande par. Denna orientaliska chypre-doft med blommiga och fruktiga inslag är en hyllning till den klassiska narcissblomman.Parfymen öppnar upp med en grön, kristallklar fräschör av bergamott och grapefrukt, där narcissnoten framhävs ytterligare av aromatiska hallonnoter. Viol och arabisk jasmin fullbordar kompositionens blommiga karaktär. I basen hittar vi noter av luftig mysk och elegant patchouli, mjukt inlindade i den mineraliska doften av bärnsten.Topp: Narcissblomma, bergamott, grapefrukt & hallonnoterHjärta: Viol & jasminBas: Mysk, patchouli & bärnsten
 • Mémoire d'une Odeur EdP

  Mémoire d'une Odeur EdP
  Gucci Mémoire d’une Odeur är en unik parfym som suddar ut könsgränserna och skapar en ny doftfamilj: Mineral Aromatic. Den unika parfymen innehåller oväntade och gåtfulla ingredienser, och definieras av ett stråk romersk kamomill.Den romerska kamomillen kombineras med mjuka noter av indisk koralljasmin, djupa, utsökta mysknoter samt varma, fylliga noter av sandelträ och luftiga, subtila noter av cederträ, ett kraftfullt träd med djupa rötter och en oemotståndlig vaniljdoft.
 • Flora EdP

  Flora EdP
  Gucci Flora by Gucci EdP är en blommig, sensuell parfym med en touch av glamour och elegans. Denna utpräglat feminina doft är inspirerad av Guccis välkända Flora mönster och är starkt förankrad i det Italienska modehusets glamorösa historia.Parfymens bas består av ros och osmanthusblomma som balanseras upp av sandelträ och patchouli. Noterna är kraftigare och tyngre än i Eau de Toilette versionen. Fräsch citron och pion i toppnoten avslutar bouqueten. Effekten blir inte bara mer intensiv och lyxig, doften sitter också längre på huden. Resultatet är en sofistikerad, varm version av Flora.Topp: Mandarin & päronHjärta: Ros, osmantusblomma, rosépeppar & pionBas: Sandelträ, patchouli & vanilj
 • Gucci Guilty Black Woman Edt 50ml

  Gucci Guilty Black Woman Edt 50ml
  Guilty Black är provokativt, vågat och sexigt. Doften är för dem som vill provocera och som lever för adrenalinruset. Guilty Black''''s kärlekspar tar fram de mest spännande sidorna hos varandra.?
 • Bamboo EdP

  Bamboo EdP
  Gucci Bamboo EdP är en utsökt träig, blommig parfym för den moderna mångfacetterade kvinnan. Den är mjuk och intensiv på en gång för att utstråla både styrka och femininitet. Träiga och varma doftnoter vibrerar genom hjärtat och basen. Fylligt sandelträ, berusande vanilj från Tahiti och unika ackord av grå ambra utgör en kompletterande kontrast med den inneboende kvinnligheten som återfinns i exotiska blommiga noter av mjuk Casablancalilja, kvinnlig apelsinblomma och utsökt ylang ylang - Kraftfull och graciös. Bambun frodas under extrema förhållanden, den kan motstå kraften hos en orkan och har en naturlig styrka, den är slank och elegant och höjer sig över all annan växtlighet. Den moderna Gucci-kvinnan delar bambuns egenskaper. Hon balanserar styrka och självförtroende med sin medfödda kvinnlighet och balans. Topp: Citrus & apelsinblomma Hjärta: Ylang ylang, casablancalilja, jasmin & kronblad Bas: Tahitisk vanilj & sandelträ
 • Flora Gorgeous Gardenia EdT

  Flora Gorgeous Gardenia EdT
  Gucci Flora Gorgeous Gardenia är en underbart feminin och sensuell parfym. Det är ett överdåd av vita blommor - Guccis trovärdiga skapelse av den perfekta gardenian.En sprudlande inledning av saftiga röda bär och läckra päron lämnar plats åt ett fylligt blommigt hjärta. Lenheten hos gardenians blomblad förhöjs av den rika hettan hos frangipaniblomman, stöttad av den ljuvliga aromen från patchouli och farinsocker. Topp: Röda bär & päronHjärta: Vit gardenia & frangipaniblommaBas: Patchouli & ackord från farinsocker
 • Bamboo EdT

  Bamboo EdT
  Gucci Bamboo Eau de Toilette är lättare än originaldoften och ger uttryck för Gucci-kvinnans förföriska, sensuella och romantiska sida. Parfymen ger ett lätt, fräscht och sensuellt intryck.Parfymen öppnar upp med friska, medelhavsinspirerade citrusnoter som varvas med apelsinblomma. I hjärtnoten finns delikat ylang ylang och mjuk casablancalilja, som i kombination med jasmin skapar en feminin och blommig doft. Parfymen avslutas med en len och krämig bas av varm tahitisk vanilj som tillsammans med sandelträ och ambra utgör en kompletterande kontrast till de mer feminina noterna. Topp: Citrus & apelsinblomma Hjärta: Ylang ylang, casablancalilja, jasmin & kronblad Bas: Tahitisk vanilj & sandelträ
 • Gucci Bamboo EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Bamboo EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Bamboo Eau de Toilette ger ett lätt, fräscht och sensuellt intryck. De fylliga noterna av trä och blommor har fått sällskap av frisk mandarin, vilket ger doften en ny dimension.Gucci Bamboo Eau de Toilette är lättare än originaldoften och ger uttryck för Gucci-kvinnans förföriska, sensuella och romantiska sida.Doften öppnar upp med friska, medelhavsinspirerade citrusnoter som varvas med apelsinblomma. I hjärtnoten finns delikat ylang ylang och mjuk casablancalilja, som i kombination med jasmin skapar en feminin och blommig doft av daggiga kronblad. Doften avslutas med en len och krämig bas av varm tahitisk vanilj som tillsammans med sandelträ och ambra utgör en kompletterande kontrast till de mer feminina noterna.