Gucci herrparfym edt

Herrparfymerna från Gucci finns att köpa hos flera återförsäljare på nätet. Guilty Absolute, Made to Measure och Gucci by Gucci Pour Homme är några av parfymerna i sortimentet för killar just nu.

Made to Measure

En doft uppkallad efter Guccis superkända kostym och som lanserades 2013. Den här doften är orientaliskt varm och matchar damdoften Gucci Premiere.

Guilty Absolute

En doft som lanserades 2017 och är resultatet av ett samarbete mellan Alessandro Michele och Alberto Morillas. Tydliga noter från maskulint läder och extrakt från Nootka Cypress specifikt utvalt för parfymen.

Populärt inom Gucci herrparfym edt

 • Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet.Den unika hjärtnoten gör doften speciell, varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup, svart peppar sätter en pikant prägel.Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.
 • Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Made to Measure är en orientalisk doft som är inspirerad av Guccis kända kostym med samma namn. Likt kostymen som är oklanderligt skräddarsydd är även doften skapad av enastående hantverk och noggrannhet. Doften öppnar upp med kalabrisk bergamott, fransk lavendel, apelsinblomma och frön från anis. Hjärtat innehåller muskot från Sri Lanka, näckros och plommon. I basen uppstår magiska toner av citrus, patchouli och läder. En förförande doft med utsökt elegans.
 • Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 90 ml Gucci Parfym

  Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 90 ml Gucci Parfym
  90 ml, Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet.Den unika hjärtnoten gör doften speciell, varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup, svart peppar sätter en pikant prägel.Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.
 • Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 90 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 90 ml Gucci Parfym
  90 ml, Den normbrytande Gucci Guilty Love Edition Pour Homme kräver samma uppmärksamhet som personen som bär doften. Det är en ny, modern kryddig fougère-doft med aromatiska, gröna inslag av svala kryddor, citrus och maskulina tränoter. Ingefära som har en frisk, energigivande doft, ger en mångfasetterad fräschör, medan noter av kumquat, mandarin och rosépeppar förstärker doftens sprudlande, fruktiga karaktär.

Fler tips på Gucci herrparfym edt

 • Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Den normbrytande Gucci Guilty Love Edition Pour Homme kräver samma uppmärksamhet som personen som bär doften. Det är en ny, modern kryddig fougère-doft med aromatiska, gröna inslag av svala kryddor, citrus och maskulina tränoter. Ingefära som har en frisk, energigivande doft, ger en mångfasetterad fräschör, medan noter av kumquat, mandarin och rosépeppar förstärker doftens sprudlande, fruktiga karaktär.
 • Gucci Guilty pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Gucci Guilty Pour Homme är doften för mannen som är ung, orädd och har oklanderlig smak. En intensiv och individuell doft som provocerar samtidigt som den förför. Doften inleds med en berusande cocktail av uppfriskande italiensk citron, mandarin, krossade gröna blad och en touch av rosépeppar för att sedan övergå i mellannoterna av lavendel, apelsinblomma, kardemumma och neroliolja. De robusta träiga och jordiga basnoterna består av patchouli, sandelträ och ambra.
 • Gucci by Gucci Pour Homme Edt 90ml

  Gucci by Gucci Pour Homme Edt 90ml
  Gucci by Gucci Pour Homme edt är en sensuell doft av rökelse. Den öppnar friskt kryddigt med sjöbrisackord för att övergå i en djupare doft som mixar enbär, viol med tobaksblad. läderackord och?
 • Gucci Guilty pour Homme Intense EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty pour Homme Intense EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Gucci Guilty Pour Homme Intense är en mer intensiv variant av föregångaren Gucci Guilty Pour Homme. Doften är mer sensuell och provocerande med sina förstärkta toppnoter av citron, lavendel och koriander. Hjärtats noter består främst av växter, apelsinblomma och neroli. Den beroendeframkallande basen är berikad med ambra, läder, patchouli och cederträ. En jordnära och exotisk doft för den kraftfulla mannen.