L'Oréal Paris after shave

After shave från L'Oréal Men Expert

I L'Oréals sortiment för killar (Men Expert) finns det flera varianter på After Shave. Här listar vi Hydra Energetic, After Shave Balm och Hydra Sensitive.

Populärt inom L'Oréal Paris after shave

 • L'oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave,

  L'oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave,
  100 ml, Varje dag utsätts huden för rakning som kan ge öm hud, sveda, rodnad och irritation. Din hud behöver mer än att bara lugnas! Formulan är berikad med en avkylande ingrediens som känns som kallt vatten på huden för att omedelbart lugna svedan efter rakning. Känns inte fet mot huden.Resultat: motverkar obehag efter rakning (irritation, sveda, rodnad), lugnar och återfuktar huden för att motverka att den känns stram och torr.Användning: Appliceras i hela ansiktet efter rakning.
 • Men Expert Hydra Sensitive, 125 ml L'Oréal Paris After Shave

  Men Expert Hydra Sensitive, 125 ml L'Oréal Paris After Shave
  125 ml, En after shave balm berikad med björksav. Formulan är anpassad för känslig hud och lindrar samtidigt som den skyddar huden. Din hud utsätts dagligen för vind, kyla, föroreningar och rakning. Den mjuka och fylliga formulan innehåller björksav, som är känd för sina lugnande egenskaper. Huden lindrars varsamt och skyddas från yttre påfrestningar. Den känns lugnad och får en behaglig känsla. Utan etylalkohol och färgämnen.
 • Hydra Sensitive All-In-1 Moisturiser After Shave + Face Care, 75 ml

  Hydra Sensitive All-In-1 Moisturiser After Shave + Face Care, 75 ml
  En aftershave och fuktcreme i ett. Den ultrafräscha cremen ger din hud en behaglig känsla hela dagen. Rodnad efter rakning upplevs minska. Den fuktighetsgivande formulan tillför fukt för att skydda huden mot att bli torr och stram. Innehåller Hydra-Protect ComplexTM.
 • Hydra Energetic After Shave Balm, 100 ml

  Hydra Energetic After Shave Balm, 100 ml
  Ett after shave-balm med en fuktgivande formula som är berikad med ceramider vilket ger huden optimal och långvarig fukt för ultimat komfort hela dagen. After-shaven motverkar obehag efter rakning (irritation, sveda, rodnad), lugnar och återfuktar huden för att motverka att den känns stram och torr samt gör att huden känns stärkt.

Fler tips på L'Oréal Paris after shave

 • Hydra Energetic All-In-1 Moisturiser After Shave + Face Care, 75 ml

  Hydra Energetic All-In-1 Moisturiser After Shave + Face Care, 75 ml
  En aftershave och fuktcreme i ett. Den ultrafräscha cremen ger din hud en behaglig känsla hela dagen. Rodnad efter rakning upplevs minska. Den fuktighetsgivande formulan tillför fukt för att skydda huden mot att bli torr och stram. Berikad med vitaminer. För bästa effekt, använd Hydra Energetic All-in-1 Moisturiser After Shave + Face Care tillsammans med Hydra Energetic Cleansing Gel.
 • Men Expert Hydra Sensitive After Shave Balm

  Men Expert Hydra Sensitive After Shave Balm
  En rengöringsgel berikad med björksav. För känslig hud. Lugnar och skyddar huden. Din hud utsätts dagligen för vind, kyla, föroreningar och rakning. Upptäck Hydra Sensitive ansiktsrengöring med björksav, vår första ansiktsrengöring från L'Oréal Paris som lugnar huden och skyddar mot yttre påverkan. Den mjuka och fylliga formulan innehåller björksav, känd för sina rengörande egenskaper. Den löddrar snabbt och är lätt att skölja av. Huden rengörs milt och skyddas från yttre påfrestningar. Den känns lugnad och får en behaglig känsla. Utan etylalkohol och färgämnen.100% utvecklad för män med känslig hud. Utan etylalkohol.