Deostick

Deosticket är en praktisk lösning där doften finns inbakad i fast form. För den som reser är det bra då ett stick inte är flytande som en roll-on annars är. I övrigt används de på samma sätt genom att ta av locket och sen svepa över armhålan med sticket.

Populärt inom deostick

Fler tips på deostick

 • Sun for Men, Deostick 75g

  Sun for Men, Deostick 75g
 • Pour Homme Deodorant Stick, 75 ml, 75 ML

  Pour Homme Deodorant Stick, 75 ml, 75 ML
  Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Mannen som bär denna parfym är dynamisk och modern med en stark personlighet. En klassisk herrparfym med noggrant utvalda ingredienser som skapar en tidlös aromatisk, citrusdoft för alla tillfällen. Topp: Bergamott, Neroli, Citron, Apelsinblad Hjärta: Geranium, Salvia, Hyacint, CederträBas: Amber, Oud, Mysk, Tonkaböna
 • Basic Instinct Set, EdT 40ml + Deostick 75ml

  Basic Instinct Set, EdT 40ml + Deostick 75ml
 • 2-pack Versace Man Eau Fraiche Deostick 75ml

  2-pack Versace Man Eau Fraiche Deostick 75ml
  Versace Man Eau Fraiche Edt är en aromatisk doft med träiga inslag. Mannen som bär denna parfym är både en trend och självmedveten med koll på vad som ger vardagen en extra glamorös touch. Både&hellip:
 • Aramis 24-Hour Deodorant Stick, 75 ml Aramis Deodorant

  Aramis 24-Hour Deodorant Stick, 75 ml Aramis Deodorant
  75 ml, Aramis är en klassiker från 1966, skapad för män som uppskattar klassisk tradition, vilket gör den tidlös. Kompositionen är skapad kring skarpa och maskulina tränoter, med intensivt inslag av läder. Klassisk. Tidlös. Distinkt maskulin. Sofistikerad. Doftnoter: Bergamot, Citrus, Salvia, Läder, Sandelträ.
 • Versace Man Eau Fraiche Deostick 75ml

  Versace Man Eau Fraiche Deostick 75ml
  Versace Man Eau Fraiche Edt är en aromatisk doft med träiga inslag. Mannen som bär denna parfym är både en trend och självmedveten med koll på vad som ger vardagen en extra glamorös touch. Både&hellip:
 • 3-pack Calvin Klein Obsession For Men Deostick 75ml

  3-pack Calvin Klein Obsession For Men Deostick 75ml
  3-pack Calvin Klein Obsession For Men Deostick 75mlDeodorant stick i samma goda doft som parfymen.Calvin Klein Obsession For Men är en kraftfull, kryddig och varm doft som utstrålar manlighet och passion.&hellip:
 • Carolina Herrera 212 Men NYC Deostick 75ml

  Carolina Herrera 212 Men NYC Deostick 75ml
  212 Men NYC Deo Stick har en överraskande och mycket attraktiv doft.Med kontrasten av varm maskulinitet och energisk grön friskhet blir denna doft oförglömlig.Det distinkta och subtila skapar en innovativ&hellip:
 • Zlatan Sport Pro, Deodorant Stick 50ml

  Zlatan Sport Pro, Deodorant Stick 50ml
 • Cool Force, Deostick 75ml

  Cool Force, Deostick 75ml
 • Lacoste Eau De Lacoste Blanc Deo Stick 75ml

  Lacoste Eau De Lacoste Blanc Deo Stick 75ml
 • Versace Pour Homme Deo Stick 75ml

  Versace Pour Homme Deo Stick 75ml
  Versace Pour Homme är en en klassisk med samtidigt modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk träig doft. Den är en doft för män som inte är rädda&hellip:
 • Dior Eau Sauvage Deo Stick 75ml

  Dior Eau Sauvage Deo Stick 75ml
 • N.Y. Mercer Street Deo Stick

  N.Y. Mercer Street Deo Stick
  Karl Lagerfeld introducerar NEW YORK, Mercer Street Eau de Toilette, den första herrdoften i nya doftlinjen Karl Collection där vi får se världen genom Karl Lagerfelds ögon. Här får vi små glimtar av modeikonens liv och älskade platser på jorden.New Yorks dynamiska, kreativa och berusande atmosfär har för alltid varit en inspirationskälla för Karl Lagerfeld, särskilt det vibrerande konstnärskvarteret SoHo och Mercer Street där han ofta bodde under sina New York-vistelser.NEW YORK Mercer Street Eau de toilette är en doft som uttrycker fräschhet och energi, precis som staden själv. Doften öppnas upp med en explosion av lime, basilika och vitpeppar – livliga noter som representerar den sensationella upplevelsen av att besöka New York för första gången. Distinkt rabarber och ett delikat ackord av vattenlilja och geranium för tankarna till blomsterlådorna vid sidan av Mercer Street. Doftens bas består av vitt trä, vetiver och mysk som tillsammans ger en sofistikerad, final touch.
 • L'Occitane CEDRAT Deodorant Stick, 75 g L'Occitane Deodorant

  L'Occitane CEDRAT Deodorant Stick, 75 g L'Occitane Deodorant
  75 g, Denna alkoholfria deodorant torkar snabbt in och förebygger oönskad kroppsdoft med en lätt och citrusfräsch doft av Cédrat. Fri från aluminiumsalter.
 • Police To Be Camouflage Deodorant Stick, 75 ml Police Deodorant

  Police To Be Camouflage Deodorant Stick, 75 ml Police Deodorant
  75 ml, Camouflage är en spännande doft som är full av kontraster. Den har både friska inslag av citrus och mint, blandat med kryddiga accenter och varma träsalg. Det skapar en livfull och dynamisk doft.Toppnoter: Citron, Mint, Röda äpplen, KardemummaHjärtnoter: Lavendel, Viol, Rabarber, Muskot, KanelBasnoter: Apelsinblom, Vanilj, Tonkabönor, Ambra, Vetiver, kashmirträ
 • Gentleman Deo Stick

  Gentleman Deo Stick
  Gentleman Givenchy, en beroendeframkallande eau de parfum full av oemotståndlig charm.Livfull och karismatisk - denna parfym hyllar mannen som vågar göra det andra inte tror på och som väljer att inte följa strömmen; en man som dansar till sin egen takt. Gentleman är en träig-blommig och orientalisk doft där kontrasterande noter av svartpeppar och lavendel kombineras och lämnar plats åt doftens blommiga hjärta med iris. I basen finns patchouli och svart vanilj som omfamnar doften och lämnar efter sig ett mjukt och sensuellt doftspår.
 • Pour Homme Deostick, 75 G

  Pour Homme Deostick, 75 G
  Missoni Eau De Parfum Pour Homme är en doft som tydligt markerar Missonis triumferande återkomst inom segmentet herrdoft. En prestigefylld och maskulin upplevelse, både i sin doft samt visuella uttryck. Och precis som den trendige Missoni mannen är doften förförisk, levande och självsäker. Kvintessensen av elegans. Doften öppnar med friska och aromatiska noter av citrus och lavendel. I hjärtat finner vi maquis örter, varm ingefära och pomarose. Basen är maskulin med inslag av ek, björk, mjuk sandelträ och mystisk och rökig patchouli. Topp: Grön citron, Rosa pomelo, Lavendel. Hjärta: Marquis örter*, Ingefära, Pomarose, Jasmin blad. Bas: Patchouli, Sandelträ, Ek, Björk, Musk. * Marquis örter - Ett samlingsnamn för vilt växande örter på Korsika. Kan tex. bestå av timjan, oregano, basilika och mynta, då örterna växer fritt utvecklar de en intensivare mer rustik arom. Örterna är ett vanligt inskag i Korsikansk matlagning.
 • Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Deostick 75ml

  Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Deostick 75ml
  Lacoste Essential är en fräsch och energisk doft med toner av citrus, peppar och trä.Doftnoter: tangerin, bergamott, svarta vinbär, tomatblad, svartpeppar, rosor, patchouli, sandelträ & träackord.&hellip:
 • Strictly For Men Deodorant Stick

  Strictly For Men Deodorant Stick
  Ett deostick med en av 80-talets mest kända doftsignaturer. Citron, verbena och bergamott skapar en topp till denna doft som genast väcker uppmärksamhet. Doftens rika hjärta, som består av timjan, koriander och kardemumma ger karisma och utstrålning. Doften avrundas med varma element som tillsammans med de övriga ingredienserna skapar en perfekt kryddig doft.
 • Eau Sauvage Deostick, 75 G

  Eau Sauvage Deostick, 75 G
  Alkoholfritt deostick med en fräsch citrusdoft.
 • N.Y. Mercer Street Deodorant stick, 75 g Karl Lagerfeld Deodorant

  N.Y. Mercer Street Deodorant stick, 75 g Karl Lagerfeld Deodorant
  75 g, Karl Lagerfeld introducerar New York Mercer Street EdT, den första herrdoften i nya doftlinjen Karl Collection där vi får se världen genom Karl Lagerfelds ögon. Här får vi små glimtar av modeikonens liv och älskade platser på jorden. New Yorks dynamiska, kreativa och berusande atmosfär har för alltid varit en inspirationskälla för Karl Lagerfeld, särskilt det vibrerande konstnärskvarteret SoHo och Mercer Street där han ofta bodde under sina New York-vistelser.
 • Molton Brown Bushukan Deodorant Stick

  Molton Brown Bushukan Deodorant Stick
  Bushukan deodorant stick från Molton Brown har en livlig maskulin doftkombination som låter sinnena inspireras med noter från just bushukan, citrusfrukter, timjan och svartpeppar som ger en fräsc
 • Ralph's Club Deo Stick, 75 g Ralph Lauren Deodorant

  Ralph's Club Deo Stick, 75 g Ralph Lauren Deodorant
  75 g, Ralph Lauren - Ralph's Club Deo Stick
 • Bad, Deostick 75g

  Bad, Deostick 75g
 • Authentic Man, Deostick 75g

  Authentic Man, Deostick 75g
 • Salvatore Ferragamo Uomo, Deostick 75ml

  Salvatore Ferragamo Uomo, Deostick 75ml
 • Urban Hero, Deostick 75g

  Urban Hero, Deostick 75g
 • Zlatan Deodorant Stick, 75 ml

  Zlatan Deodorant Stick, 75 ml
  Ett deostick som håller dig fräsch, stark och fokuserad. Den ger dig kraft och energi och motverkar lukt effektivt. Produkten är behaglig mot din hud och dessutom alkoholfri.
 • Geo F Trumper Spanish Leather Deodorant Stick 75 ml

  Geo F Trumper Spanish Leather Deodorant Stick 75 ml
  Geo F Trumpers Spanish Leather Deodorant Stick är ett mjukgörande deostick som är fritt från alkohol och innehåller glycerin och vitamin E för mjukgörande egenskaper. Deosticket har en varm och
 • Calvin Klein CK Be Deodorant Stick, 75 ml Calvin Klein Deodorant

  Calvin Klein CK Be Deodorant Stick, 75 ml Calvin Klein Deodorant
  75 ml, En intim och lockade unisexdoft som är lika distinkt och personlig som individen som bär den. Toppnoter av mogna enbär och ett hjärta av vit persika. Basen avrundar med mysk.
 • The One For Men Deodorant Stick, 75 ml

  The One For Men Deodorant Stick, 75 ml
  Ett deostick med doft av Dolce & Gabbanas tidlösa klassiker The One. En kryddig orientalisk doft vars första intryck av spännande grapefrukt, koriander och basilika väcker din nyfikenhet. Varma toner av kardemumma och ingefära ger doftens dess typiska signatur medan blandningen av tobak, cederträ och amber rundar av doften och gör den oförglömlig.
 • Carolina Herrera Bad Boy Deostick 75ml

  Carolina Herrera Bad Boy Deostick 75ml
  Carolina Herrera Bad Boy Deostick är en deodorant med samma eldiga doft som parfymen.Toppnoter: Grapefrukt, vitpeppar, bergamottHjärtnoter: Vetiver, salviaBasnoter: Kakao, tonkaböna, cederträ
 • K By Dolce&Gabbana Deo Stick

  K By Dolce&Gabbana Deo Stick
  Deostick i samma doft som Dolce & Gabbanas ikon - K BY DOLCE & GABBANA. Eau de Toiletten för mannen som är ”King of everyday life” och sann mot sig själv. Parfymen är en hyllning till Italiens heta soliga landskap med sensuell tyngd av aromatisk röd peppar och ett kraftfullt hjärta av cederträ. Dessutom har den en fräsch touch av citrus och blodapelsin som för tankarna till Siciliens kust.
 • 3-pack Hugo Boss Bottled Deostick 75ml

  3-pack Hugo Boss Bottled Deostick 75ml
  3-pack Hugo Boss Bottled Deostick 75mlHugo Boss Bottle är en frisk och sensuell doft med en mix av äpple, kryddor och sensuella tränoter. En riktig klassiker för den moderna mannen.Doftnoter: bergamott,&hellip:
 • Chanel Bleu De Chanel Deo Stick 75ml

  Chanel Bleu De Chanel Deo Stick 75ml
 • Davidoff Hot Water Men Deo Stick 70g

  Davidoff Hot Water Men Deo Stick 70g
 • Select Deodorant stick, 75 g Mercedes-Benz Deodorant

  Select Deodorant stick, 75 g Mercedes-Benz Deodorant
  75 g, Mercedes-Benz Select är en elegant och tidlös klassisker. Det är en maskulin doft som sammanbinder fruktiga aromer med träiga noter och mysk i en energisk och karakteristisk doft. Bergamott och svart vinbär skapar en intensiv topp, varefter doftens hjärta och bas är fylld av toner från mynta, äpple, ambroxan, mysk och patchouli.
 • Salming Arctic Cool Deo Stick, 75 ml Salming Deodorant

  Salming Arctic Cool Deo Stick, 75 ml Salming Deodorant
  75 ml, Friska kyliga dofter blandas med maskulina inslag av ädelträ. Toppnoten inleder med äpple, mint, mandarin, kardemumma och klippros. Däerefter kommer hjärtnoten med geranium, cederträ och patchouli. Basnoten avrundar med ambra, sandelträ, mysk, torrt trä och marina noter.
 • Urban Hero Deo Stick

  Urban Hero Deo Stick
  I samarbete med street art artisten “L’Atlas” lanserar Jimmy Choo en helt ny herrlinje inom doft. Den nya Jimmy Choo mannen är vågad, självsäker och agerar i en öppen gatumiljö. Chic och elegant, och med en hint av busighet, tänjer han på gränserna. Med sin mystiska livsstil, bryter han mot traditionella normer – han tänker bortom normerna. En träig och aromatisk doft som hämtar sin inspiration från en vibrerande urban miljö.
 • CK Be Deodorant Stick, 75 ml

  CK Be Deodorant Stick, 75 ml
  En långtidsverkande deo med en mild doft. Toppnot: enbärHjärtnot: vit persikaBasnot: mysk
 • Ralph Lauren Polo Blue Deo Stick, 75 ml Ralph Lauren Deodorant

  Ralph Lauren Polo Blue Deo Stick, 75 ml Ralph Lauren Deodorant
  75 ml, En doft med känsla av hav och friska vindar. Toppnoterna inleder med mogen melon, saftig gurka och tangerin. Hjärtat består av friska noter från basilika, salvia och geranium. Avslutningsvis avrundas doften av mocka, mossa, ambra, patchouli och mysk. För den moderna mannen.
 • Bois de Cédre, Deostick 75g

  Bois de Cédre, Deostick 75g
 • Porsche Design Titan Deo Stick 75ml

  Porsche Design Titan Deo Stick 75ml
 • L.12.12 Blanc, Deostick 75ml

  L.12.12 Blanc, Deostick 75ml
 • 72 h Deodorant Stick For Men, 60 ml Lavilin Deodorant

  72 h Deodorant Stick For Men, 60 ml Lavilin Deodorant
  60 ml, Lavilin 72 h Deodorant Stick- Men baserad på en sammansättning av probiotika och naturliga extrakt motverkar svettlukt i armhålorna i upp till 3 dagar! Deodoranten ger ett effektivt skydd mot svettbakterier utan att täppa till porerna och störa naturliga biologiska processer i kroppen. En applicering av lavilin deodorant räcker i 72 timmar fast man kan duscha varje dag utan att behöva återapplicera deodorant. Deodoranten är vattentålig och goda bakterier spolas inte bort av vatten. Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt (träna, simma, sporta, osv.), vilket passar särskilt bra för aktiva och dem som tränar mycket.   Applicera Lavilin deodorant stick Men med två lätta strykningar i armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inga fläckar. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.
 • Clean for Men Black Leather Edt 100ml + Deostick 75g Gift Set

  Clean for Men Black Leather Edt 100ml + Deostick 75g Gift Set
  Clean for Men Black Leather har en kryddig, myskig doft för en sofistikerad man med högt självförtroende. Innehåller marina noter, enbär och svart läder. # Clean for Men Black Leather Edt 100ml&hellip:
 • Man Deodorant stick, 75 g Mercedes-Benz Deodorant

  Man Deodorant stick, 75 g Mercedes-Benz Deodorant
  75 g, Mercedes-Benz Man Deostick är en deo utan alkohol i samma doft som Mercedes-Benz Man Eau de Toilette. en doft som öppnar upp med fräscha, moderna toner av ambrettefrön och päron som omsluts av ett intensivt och aromatiskt hjärta av cederträ och geranium. Doften kompletteras med noter av rosenträ och ekmossa.
 • La Nuit De L'Homme, Deostick 75g

  La Nuit De L'Homme, Deostick 75g
 • L'Occitane Cedrat Deodorant Stick

  L'Occitane Cedrat Deodorant Stick
  En deodorant utan alkohol och aluminumsalt som lämnar en skön känsla hela dagen. Den är lätt att applicera och torkar in i huden snabbt. Deodoranten hjälper till att förhindra kroppslukt och h
 • Recipe For Men Deodorant Stick 75 ml

  Recipe For Men Deodorant Stick 75 ml
  Deodorant Stick är ett alkoholfritt deodorantstift som ger ett effektivt och långvarigt skydd mot dålig lukt.
 • Basic Instinct Set Deostick + Shower Gel

  Basic Instinct Set Deostick + Shower Gel