Deostick

Deosticket är en praktisk lösning där doften finns inbakad i fast form. För den som reser är det bra då ett stick inte är flytande som en roll-on annars är. I övrigt används de på samma sätt genom att ta av locket och sen svepa över armhålan med sticket.

Populärt inom deostick

Fler tips på deostick

 • Legend Spirit, Deostick 75ml

  Legend Spirit, Deostick 75ml
 • Gravity, Deostick 75ml

  Gravity, Deostick 75ml
 • Davidoff Cool Water Man Deostick 70ml

  Davidoff Cool Water Man Deostick 70ml
  Uppfriskande, ren och manlig. Bladningen som består av tunna inslag av lavendel, koriander, jasmin, sandelträd, ambra och tobak skapar en nyduschad känsla fylld av energi.
 • Burberry Mr Burberry Deostick, 75 g Burberry Deodorant

  Burberry Mr Burberry Deostick, 75 g Burberry Deodorant
  75 g, Ett deodorantstick i Mr. Burberry doften. Den varma sensuella doften har en överraskande not av kanel som tillför kryddighet och hetta i toppen på doften. Noten av patchouli är förstärkt och ger en maskulin touch redan i hjärtat. I basen finner vi en ny värme från amber. Topp: Dragon, kanel Hjärta: Lavendel, patchouli Bas: Vetiver, ambra
 • Carolina Herrera 212 Men Deodorant Stick, 75 ml Carolina Herrera Deodorant

  Carolina Herrera 212 Men Deodorant Stick, 75 ml Carolina Herrera Deodorant
  75 ml, Carolina Herrera 212 Men är en fräsch dagdoft som är inspirerad av Manhattan, New York. Parfymen innehåller toppnoter från citrusblad, gräsnoter och kryddblad som sedan möter hjärtats varma puls av ingefära, grönpeppar och gardeniablad. Basens lekfullhet kommer från sandelträ, rökelse och vit mysk. En perfekt doft för sig som vill ha en spännande och frisk effekt.
 • Lagerfeld Classic, Deostick 75g

  Lagerfeld Classic, Deostick 75g
 • Versace Eros Flame Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant

  Versace Eros Flame Deodorant Stick, 75 ml Versace Deodorant
  75 ml, Intensiv och maskulin doft, fylld av kärlek och passion. Kännetecknas av starka kontraster, där ädla och eleganta ingredienser berika och förbättrar varandra. ”Versace Eros Flame the fragrance, Cold and hot. Sweet and spicy. Light and shadow.” Flame Inleder med fräscha citrusnoter som värms upp med svartpeppar från Madagaskar och rosmarin. Ett passionerat hjärta bestående av pepparträd, geranium och ros. Basen vilar på inslag av trä, kryddor och rökighet, från patchouli, vetiver och Ceder. Tillsammans möter de tonkaböna som ger den mjuka och runda basen en fin sötma. En doft, en flamma av passion - Versace Eros Flame Doftnoter: Toppnot: Chinotto, Svartpeppar, Rosmarin Hjärtnot: Pepparträd, Geranium, Ros Basnot: Patchouli, Vetiver, Ceder, Tonkaböna Doftfamilj: Träig Lansering: 2019
 • Calvin Klein Eternity For Men Deostick 75ml

  Calvin Klein Eternity For Men Deostick 75ml
  En frisk, distinkt och maskulin doft för mannen som är trygg i sig själv och sina relationer. En aromatisk och frisk doft som gör den spännande och klassisk.
 • Eau De Cedrat Deodorant Stick, 75 Gr

  Eau De Cedrat Deodorant Stick, 75 Gr
  Denna alkoholfria deodorant torkar snabbt in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt och citrusfräsch doft av Cédrat
 • Acqua di Gio Gift Set 2022, EdT 50ml + Deostick 75ml

  Acqua di Gio Gift Set 2022, EdT 50ml + Deostick 75ml
 • Davidoff Cool Water Man Deodorant Stick, 70 g Davidoff Deodorant

  Davidoff Cool Water Man Deodorant Stick, 70 g Davidoff Deodorant
  70 g, Cool Water inleder med toppnoter av havsvatten, mint, rosmarin och lavendel. I hjärtat finns noter från sandelträ, jasmin, neroli och pelargon som sedan möter basens varma toner av tobak och mysk. Cool Water är en fräsch och ren doft som passar för användning av såväl dag- som kvällstid.
 • Diesel Bad Deo Stick 75g

  Diesel Bad Deo Stick 75g
  Diesel BAD är en parfym som har kombinerat tobak-och kaviarackord för att skapa en pulshöjande, fräsch och träig doft. En parfym för dig som vill ha en doft som är markant men ändå diskret. Toppnoter:&hellip:
 • Acqua Di Gio Homme Deodorant Stick, 75 G

  Acqua Di Gio Homme Deodorant Stick, 75 G
  Giorgio Armani Acqua di Giò Deodorant Stick. Den mjukgörande formulan skyddar huden och ger den lätta akvatiska, trä- och mysktoner från Acqua Di Giò.
 • 2-Pack Hugo Boss Hugo Man Deostick 75ml

  2-Pack Hugo Boss Hugo Man Deostick 75ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande samling aromer leder tankarna till skogen och den fria naturen. Strukturen är byggd av både fräscha och rena toner av gröna äpplen, lavendel, grapefrukt&hellip:
 • Mr. Burberry Deodorant Stick, 75 Ml

  Mr. Burberry Deodorant Stick, 75 Ml
  Ett deostick med doften Mr. Burberry. Doften representerar en man med kontraster: han är klassisk men samtidigt sofistikerad och elegant med en rebellisk attityd. London är hans hem, en stad av subtilitet och överraskningar, i likhet med honom.Toppnoter: Grapefrukt, dragon och kardemumma.Hjärtnoter: Björklöv, muskotnötsolja och cederträ.Basnoter: Vetiver, guaicträ och sandelträ.
 • 1 Million, Deostick 75ml

  1 Million, Deostick 75ml
 • Tabac Man Gravity Deodorant Stick 75 ml

  Tabac Man Gravity Deodorant Stick 75 ml
  En deodorant från Tabac med den nya futuristiska doften Gravity, med en friskhet som väcker din nyfikenhet och en känsla av rymden här på jorden.  Specifikationer: 75 ml
 • Yves Saint Laurent L´homme Deo Stick 75g

  Yves Saint Laurent L´homme Deo Stick 75g
  Yves Saint Laurent LHomme är en klassisk parfym som passar alla män. Parfymen inleder med toppnoter av ingefära, bergamott och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av orientaliska kryddor, peppar,&hellip:
 • Tabac Kit, EdT 100ml + Deostick 75ml

  Tabac Kit, EdT 100ml + Deostick 75ml
 • Ralph's Club Deo Stick, 75 g Ralph Lauren Deodorant

  Ralph's Club Deo Stick, 75 g Ralph Lauren Deodorant
  75 g, Ralph Lauren - Ralph's Club Deo Stick
 • Defy Deodorant Stick, 75 ml Calvin Klein Deodorant

  Defy Deodorant Stick, 75 ml Calvin Klein Deodorant
  75 ml, Upptäck Calvin Klein Defy Deodorant, ett fräscht deostick i samma doft som Defy Eua de toilette. En doft för män som vågar tänja på gränserna och ta riskerna. Denna energifyllda och fräscha Calvin Klein-doft öppnar med en spännande citrusblandning av krispig bergamott och uppfriskande lavendel absolute. I hjärtat finns etiskt framställd vetiver från Haiti, som förstärker doftens maskulina känsla och i basen finns sensuell, lockande amber som tillför en härlig värme.
 • Pour Homme Deostick

  Pour Homme Deostick
  Missoni Eau De Parfum Pour Homme är en doft som tydligt markerar Missonis triumferande återkomst inom segmentet herrdoft. En prestigefylld och maskulin upplevelse, både i sin doft samt visuella uttryck. Och precis som den trendige Missoni mannen är doften förförisk, levande och självsäker. Kvintessensen av elegans. Doften öppnar med friska och aromatiska noter av citrus och lavendel. I hjärtat finner vi maquis örter, varm ingefära och pomarose. Basen är maskulin med inslag av ek, björk, mjuk sandelträ och mystisk och rökig patchouli. Topp: Grön citron, Rosa pomelo, Lavendel. Hjärta: Marquis örter*, Ingefära, Pomarose, Jasmin blad. Bas: Patchouli, Sandelträ, Ek, Björk, Musk. * Marquis örter - Ett samlingsnamn för vilt växande örter på Korsika. Kan tex. bestå av timjan, oregano, basilika och mynta, då örterna växer fritt utvecklar de en intensivare mer rustik arom. Örterna är ett vanligt inskag i Korsikansk matlagning.
 • Green Wood Deo Stick

  Green Wood Deo Stick
  Green Wood Pour Homme en frisinnad doft, intensiv och kraftfull. Energi från citron & aromatisk friskhet av helgonört kompletteras med en kryddig touch av elegant bourbon peppar. Sofistikerade tränoter av cederträ och vetiver blandas med kåda ackord som ger doften karaktär och återkopplar till naturen och de kanadensiska skogarna. En stark bas av cypriol som är maskulin och förförande, amber blend ger djup och sensualitet och mysk som är omslutande och långvarig.
 • Van Gils Basic Instinct for Him Deodorant Stick, 75 ml Van Gils Deodorant

  Van Gils Basic Instinct for Him Deodorant Stick, 75 ml Van Gils Deodorant
  75 ml, En deodorant som effektivt håller armhålorna torra och väldoftande hela dagen. Basic Instinct är en maskulin doft med fräscha frukter i toppen som skapar attraktion. Dessa noter värms upp av lavendel, ros och melon som är djupare, varmare och mer intensiva. I basen vilar sensuella noter av trä och mysk.
 • Salming 21 Blue Deodorant Stick 75ml

  Salming 21 Blue Deodorant Stick 75ml
  Salming 21 BLUESalming 21 BLUE är den fräscha doften som kompletterar ?Salming 21mannens? vardag perfekt. Med lätta men effektfulla doftnoter såsom rosépeppar, drivved och marina inslag blir denna&hellip:
 • Cerruti 1881 Homme Deo Stick 75ml

  Cerruti 1881 Homme Deo Stick 75ml
  Cerruti 1881 For Men är en aromatisk och trädoftande parfym med maskulint kryddig karaktär som ger dig en klassisk, fräsch och ren utstrålning.
 • Floris Cefiro Deodorant Stick 75 ml

  Floris Cefiro Deodorant Stick 75 ml
  En skonsam antibakteriell deodorant stick med samma doft som Cefiro, inspirerad av Medelhavet med noter av citrus, kryddor och jasmin mot en träig bas med innslag av mysk. Fri från både aluminium och
 • Coach For Men Deo Stick 75ml

  Coach For Men Deo Stick 75ml
 • Hugo Boss Hugo Man Deostick 75ml

  Hugo Boss Hugo Man Deostick 75ml
  Ytterst intressant komposition vars spännande samling aromer leder tankarna till skogen och den fria naturen. Strukturen är byggd av både fräscha och rena toner av gröna äpplen, lavendel, grapefrukt&hellip:
 • Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick SPF15 3.7g

  Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick SPF15 3.7g
  Eight Hour Lip Stick är ett skyddande och vårdande stick för läpparna som man inte kan vara utan! Reparerar, mjukgör och skyddar skonsamt och effektivt. Ofärgat.
 • Geo F Trumper Eucris Deodorant Stick

  Geo F Trumper Eucris Deodorant Stick
  Geo F Trumper Eucris Deodorant Stick är en deodorant utan alkohol. Deosticket har samma doft som Eucris EdT, en sofistikerad och maskulin doft. Sticket innehåller glycerin och vitamin E som har en mju
 • Wanted, Deostick 75g

  Wanted, Deostick 75g
 • Cool Water Deostick

  Cool Water Deostick
  Ett deostick med en aromatisk frisk doft, likt en svalkande våg som ger dig styrka, energi och djup sensualitet. Toppnot: Färsk pepparmint Hjärtnot: Lavendelextrakt Basnot: Sensuell amber
 • Only the Brave, Deostick 75ml

  Only the Brave, Deostick 75ml
 • Roma Uomo, Deostick 75ml

  Roma Uomo, Deostick 75ml
 • Jimmy Choo Man Deodorant Stick, 75 g Jimmy Choo Deodorant

  Jimmy Choo Man Deodorant Stick, 75 g Jimmy Choo Deodorant
  75 g, 2011 Lanserades Jimmy Choo herrkollektion - En mix av tradition och Rock´n roll! En blandning av Engelsk stil och Italienskt hantverk. En modern fräschör med styrkan av patchouli. Lavendel och mandarin öppnar upp doften tillsammans med noter av honungsmelon. I hjärtat finner vi peppar, geranium och den överraskande noten av annanasblad. Patchouli, mocka och ambradoftande tränoter avslutar doften och säkerställer att den varar länge på huden. Toppnot: Lavendel, MandarinHjärtnot: Peppar, Geranium, AnanasbladBasnot: Patchouli, Mocka, Tränoter
 • OPI Infinite Shine Stick To Your Burgundies

  OPI Infinite Shine Stick To Your Burgundies
  Infinite Shine är ett 3-stegssystem som håller i upp till 11 dagar och har en geléaktig glans.Tillverkad i USA.Hur man applicerar:Steg 1. Efter manikyr, rengör noggrant med en OPI Expert Touch Nail&hellip:
 • Wood for Him, Deostick 75g

  Wood for Him, Deostick 75g
 • Hero, Deostick 75ml

  Hero, Deostick 75ml
 • Euphoria Men, Deostick 75g

  Euphoria Men, Deostick 75g
 • I Dare, Deostick 75ml

  I Dare, Deostick 75ml
 • Hugo Boss Bottled Night Deo Stick 75ml

  Hugo Boss Bottled Night Deo Stick 75ml
  Förförande, maskulin och klassiskt elegant. Bitterhet av björklöv och den naturliga aromatiska friskhet av lavendel kombineras med en touch citron av citronblad. En blommig manlighet, som kombinerar&hellip:
 • Classic Blue, Deostick 70g

  Classic Blue, Deostick 70g
 • Boss The Scent Set, EdT 100ml + Deostick 75ml + SG 50ml

  Boss The Scent Set, EdT 100ml + Deostick 75ml + SG 50ml
 • Man Blue, Deostick 75g

  Man Blue, Deostick 75g
 • Voyage d'Hermès Alcohol-Free Deodorant Stick 75ml

  Voyage d'Hermès Alcohol-Free Deodorant Stick 75ml
 • Calvin Klein CK Free for Men Deodorant Stick, 75 ml Calvin Klein Deodorant

  Calvin Klein CK Free for Men Deodorant Stick, 75 ml Calvin Klein Deodorant
  75 ml, CK Free är en aromatisk, varm och träig doft. Det är en doft av upplyftande fräschör och varm maskulinitet. Toppnoten ger omedelbart självförtroende med absint, jackfrukt, stjärnanis och enbär. Hjärtat består av en energisk värme från buchuruta, mocka, kaffe och tobakslöv. Basen ger ett maskulint djup tack vare coastarican järnträd, ek, patchouli och texas cederträ.
 • Le Male, Deostick 75g

  Le Male, Deostick 75g
 • Polo Blue, Deostick 75g

  Polo Blue, Deostick 75g
 • Tabac Deodorant Stick

  Tabac Deodorant Stick
  Tabac Deodorant Stick är skonsam och mild för huden och har en effektiv, uppfriskande verkan med den klassiska Tabac doften. Volym: 75 ml
 • Obsessed for Men, Deostick 75ml

  Obsessed for Men, Deostick 75ml
 • Antiperspirant Deodorant Stick, 50 ml Recipe for men Deodorant

  Antiperspirant Deodorant Stick, 50 ml Recipe for men Deodorant
  50 ml, Antiperspirant deodorant som är effektiv även mot kraftiga svettningar. Den håller dig torr i minst 24 timmar och skyddar mot dålig lukt genom att neutralisera bakterier samtidigt som den verkar lugnande och återfuktande. Absorberas snabbt och lämnar inte fläckar på kläderna.