Deodorant för män

Att lukta svett är inget som tilltalar någon. Se till att motverka dåliga lukt från under dina armar med en bra deodorant. Den bästa deodoranten är den som håller hela dagen lång, inte lämnar fläckar på kläderna och som inte ger irriterad hud i armhålan.

Här hittar du deodoranter för män från de stora varumärkena. Vi har tagit med allt från deosticks till deospray och roll-on. Svettas du mycket kanske du vill ha en antiperspirant deo mot svettningar.

Populärt inom deodorant för män

Fler tips på deodorant för män

 • Davidoff Cool Water Man Deo Spray 150ml

  Davidoff Cool Water Man Deo Spray 150ml
 • Bruno Banani Absolute Man Body Fragrance Spray 75ml

  Bruno Banani Absolute Man Body Fragrance Spray 75ml
  Bruno Banani Absolute Man ä:r en Deodorant spray i samma goda doft som parfymen. Absolute Man passar dig med en positiv syn på: tillvaron och med stort sjä:lvfö:rtroende. Doften ä:r&hellip:
 • Tabac Man Gravity Deodorant Stick (75 ml)

  Tabac Man Gravity Deodorant Stick (75 ml)
  En deodorant från Tabac med den nya futuristiska doften Gravity, med en friskhet som väcker din nyfikenhet och en känsla av rymden här på jorden.  Specifikationer: 75 ml
 • Playboy Generation For Him Deo Spray 75ml

  Playboy Generation For Him Deo Spray 75ml
  Håll dig fräsch hela dagen med Generation For Him deodorantspray.Playboy #Generation For Him EdT är en oemotståndlig doft för den moderna mannen. Passar både vardagen och vid speciella tillfällen.Varm&hellip:
 • Classic Deostick 70g

  Classic Deostick 70g
 • Beyond, Deostick 75ml

  Beyond, Deostick 75ml
 • Calvin Klein Obsession For Men Deostick 75ml

  Calvin Klein Obsession For Men Deostick 75ml
  En klassisk 80-tals doft som med sin aning tunga och aromatiska komposition å:terberä:ttar den personliga och utå:triktade karaktä:ren som de flesta dofter hade under det å:rtiondet.&hellip:
 • Thierry Mugler A*Men Deo Stick 75ml

  Thierry Mugler A*Men Deo Stick 75ml
 • Men Expert Deo Shirt Protect Roll On, 50ml

  Men Expert Deo Shirt Protect Roll On, 50ml
 • Davidoff Cool Water Edt 75ml & 75ml Deo Stick Gift Set

  Davidoff Cool Water Edt 75ml & 75ml Deo Stick Gift Set
  Precis som att surfa på: den perfekta vå:gen, ger DAVIDOFF Cool Water Man dig en ny kroppsmedvetenhet och kä:nslan av sensuell frä:schö:r. Inspirerad av vatten ä:r DAVIDOFF Cool&hellip:
 • Burberry Brit Splash For Him Deo Stick 75g

  Burberry Brit Splash For Him Deo Stick 75g
  Burberry Brit Splash For Men ä:r inspirerad av London och ä:r en ljus och uppfriskande doft. Den inleder med honungsmelon och rosmarin vilka sammanflä:tas med hjä:rtats noter av viol och&hellip:
 • Karl Lagerfeld Lagerfeld ClassIc Deostick - 75 ml

  Karl Lagerfeld Lagerfeld ClassIc Deostick - 75 ml
  75 ml, En deodorant med en klassik doft som beundrats i generationer, därav har denna doft fått sitt namn. Med sin kraftfullhet och maskulinitet har är denna doft tidlös favorit. Glider lätt mot huden för att avlämna ett skydd och en lätt doft.
 • Thierry Mugler Alien Man Deo Spray 150ml

  Thierry Mugler Alien Man Deo Spray 150ml
 • Carolina Herrera Bad Boy Deo Spray 100ml

  Carolina Herrera Bad Boy Deo Spray 100ml
  Carolina Herrera Bad Boy Deospray är en deodorant spray med samma eldiga doft som parfymen.Toppnoter: Grapefrukt, vitpeppar, bergamottHjärtnoter: Vetiver, salviaBasnoter: Kakao, tonkaböna, cederträ&hellip:
 • Adidas Cool & Dry Fresh Roll-on Deodorant 50 ml

  Adidas Cool & Dry Fresh Roll-on Deodorant 50 ml
  50 ml, Adidas Fresh antiperspirant roll-on deostick ger ett långvarigt 48-timmars skydd mot fukt och kroppslukt. Den fräscha doften är uppbyggd av en aromatisk fougere med citrus- och mynta-noter, och är perfekt för dig som vill känna dig energisk och uppfriskad hela dagen. Formulan är dermatologiskt testad, vegansk och formulerad utan alkohol.
 • Scandal Him Gift Set, EdT 50ml + Deostick 75g

  Scandal Him Gift Set, EdT 50ml + Deostick 75g
 • 3-Pack Calvin Klein Euphoria Deostick 75ml

  3-Pack Calvin Klein Euphoria Deostick 75ml
  Calvin Klein Euphoria Men ä:r en provokativ, maskulin och sexig parfym. I den exklusiva doft blandas modern, sval frä:schö:r med en segt fyllig signatur.
 • Bruno Banani Man Deo Spray 150ml

  Bruno Banani Man Deo Spray 150ml
 • Jaguar For Men Deo Spray 150ml

  Jaguar For Men Deo Spray 150ml
 • Instinct Sport, Deospray 150ml

  Instinct Sport, Deospray 150ml
 • Recipe for men Anti-Blemish Coverstick

  Recipe for men Anti-Blemish Coverstick
  Recipe for men Anti-Blemish CoverstickRecipe for men Anti-Acne Action ä:r en intensivpunktbehandling mot acne. Den ä:r vå:rdande ochbakteriedö:dande och innehå:ller bl. a salicylsyrasom&hellip:
 • L'Occitan Roll-on Deodorant

  L'Occitan Roll-on Deodorant
  En alkoholfri deodorant som lätt glider på och sugs upp av huden i armhålan. Med fräsch doft av L'Occitanes signatur doft. Ny mild formula.  Utan aluminium. Volym: 50 ml
 • L.12.12 Blanc Deo Stick, 75g

  L.12.12 Blanc Deo Stick, 75g
 • Adidas Cool & Dry For Him Fresh Deodorant Spray 150 ml

  Adidas Cool & Dry For Him Fresh Deodorant Spray 150 ml
  150 ml, Adidas Fresh Anti-perspirant Spray ger 48 timmars skydd mot svett och kroppslukt. Den fräscha och aromatiska fougère-doften har noter av citrus och mynta och är perfekt till alla som vill känna sig fräscha och fulla av energi hela dagen. Produkten är dermatologiskt testad, vegansk och innehåller ingen alkohol.
 • Tabac Deodorant Spray (200 ml)

  Tabac Deodorant Spray (200 ml)
  Upptäck en pålitlig deodorant i sprayform som håller dig fräsch och skyddad mot svett hela dagen. Deodoranten är skapad med omsorg och för att ge en trygg, svettfri känsla under dagen. Den känneteckna
 • ColorWow Cult Favorite Firm + Flexible Hairspray 295ml

  ColorWow Cult Favorite Firm + Flexible Hairspray 295ml
  Frisö:rens val av hå:rspray fö:r fä:rgbehandlat hå:r. Ett hå:rspray som ä:r fast men arbetsvä:nligt som inte på:verkar hå:rfä:rgen. Torkar snabbt med fast&hellip:
 • Nivea MEN Black & White Fresh Spray 150 ml

  Nivea MEN Black & White Fresh Spray 150 ml
  150 ml, - Pålitligt 48 timmars antiperspirantskydd som tar hand om din hud - Skyddar dina svarta kläder mot vita fläckar och dina vita kläder mot gula fläckar - 5in1-skydd mot lukt, svett, fläckar, rester, irritation - Ren och frisk hudkänsla - Ingen etylalkohol NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh antiperspirant deodorant förhindrar vita märken på mörka kläder och gula fläckar på ljusa kläder. Svarta kläder förblir svarta och vita kläder blir vita längre. Den unika formulan ger dig en fräsch känsla och skyddar dig i 48 timmar mot svett och kroppslukt men är samtidigt skonsam mot din hud. Dessutom skyddar anti-transpiranten dig från lukt, svett, fläckar, rester och irritationer. Dermatologisk testad. Extremt brandfarlig aerosol. Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppen låga eller andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Spreja inte över öppen låga eller andra antändningskällor. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50°C. Lämna endast tömd behållare till återvinning. Använd uteslutande för avsett ändamål. Spraya inte i ögonen. Använd inte produkten på irriterad eller skadad hud. Undvik långvarig sprayning och direkt inandning. Förvaras oåtkomligt för barn.
 • REF Extreme Hold Spray 300ml

  REF Extreme Hold Spray 300ml
  Efterbehandlingsspray fö:r extra lyft och maximal hå:llare. Fuktighetsbestä:ndighet skyddar mot fukt och vind. En bra spray som ä:r stark men ä:ndå: kan borsta ut.
 • Police To Be Deodorant Body Spray 200 ml

  Police To Be Deodorant Body Spray 200 ml
  200 ml, En frisk och manlig doft med toppnoter av grapefrukt, violblad och svartpeppar. Doften öppnar sedan upp i ett hjärta av äppelblom, gernium och mjukt cederträ för att sedan landa i en botten av kashmirträ, mörk patchouli och vit ambra.
 • Missoni Pour Homme, Deostick 75g

  Missoni Pour Homme, Deostick 75g
 • Recipe For Men Antiperspirant Deo Stick 50ml

  Recipe For Men Antiperspirant Deo Stick 50ml
  Antiperspirant deodorant som ä:r effektiv ä:ven mot kraftiga svettningar. Den hå:ller dig torr i minst 24 timmar och skyddar mot då:lig lukt genom att neutralisera bakterier samtidigt&hellip:
 • Boss The Scent Set, EdT 50ml + Deostick 75ml

  Boss The Scent Set, EdT 50ml + Deostick 75ml
 • Adidas Team Force For Him Deospray 150ml + Shower Gel 250ml

  Adidas Team Force For Him Deospray 150ml + Shower Gel 250ml
  Adidas Team Force är en aromatisk doft för den aktive mannen. Du känner en harmonisk blanding av apelsin, ananas, mandarin, enbär och jasmin! Setet innehåller: Adidas Team Force Shower Gel 250ml &&hellip:
 • Moss & Noor After Workout Deodorant Light Mint 3 pack - 180 ml

  Moss & Noor After Workout Deodorant Light Mint 3 pack - 180 ml
  180 ml, After Workout Deodorant är en antiperspirant som står emot intensiva svettningar. En kraftfull antiperspirant speciellt utvecklad för dig med aktiv livsstil. En Clinical Strength-deodorant verkar kraftfullare än en vanlig deodorant.Berikad med:Provitamin B5 - Fuktbevarande, lugnande och läkande effekt på hudenRicinolja - Mjukgörande kallpressad olja från ricinfrönUtsedd till Sveriges bästa Deodorant av Bäst i Test.100% vegansk och fri från färgämnen, mikroplaster och parabener. Producerad i Sverige.Med doft av somrig mynta.Antiperspirant. Roll-on.Clinical Strength är till skillnad från vanliga deodoranter utformade för att öka dess förmåga att hantera lukt och fukt när användarens stressnivåer stiger. Med andra ord, när det blir tufft blir deodoranten tuffare.3 x 60 ml
 • Y for Men, Deostick 75g

  Y for Men, Deostick 75g
 • The Sinner, Deospray 150ml

  The Sinner, Deospray 150ml
 • L'Oréal Paris Men Expert Deo Shirt Protect Roll-On Deodorant - 50 ml

  L'Oréal Paris Men Expert Deo Shirt Protect Roll-On Deodorant - 50 ml
  50 ml, L'Oréal Paris Men Expert Shirt Protect 48H Anti-Perspirant är framtagen för att skydda mot 4 typer av spår från deodorant på kläderna:  Svettfläckar, gula fläckar, vita märken och förhårdnat tyg. 48 timmars effektivt skydd mot svett och dålig lukt.
 • Code for Men, Deostick 75ml

  Code for Men, Deostick 75ml
 • Acqua Di Gio Set, Deostick 75ml + 75ml Shower Gel

  Acqua Di Gio Set, Deostick 75ml + 75ml Shower Gel
 • Ralph Lauren Polo Blue ËdT Deostick - 75 ml

  Ralph Lauren Polo Blue ËdT Deostick - 75 ml
  75 ml, En doft med känsla av hav och friska vindar. Toppnoterna inleder med mogen melon, saftig gurka och tangerin. Hjärtat består av friska noter från basilika, salvia och geranium. Avslutningsvis avrundas doften av mocka, mossa, ambra, patchouli och mysk. För den moderna mannen.
 • Laura Biagiotti Roma Uomo Deostick - 75 ml

  Laura Biagiotti Roma Uomo Deostick - 75 ml
  75 ml, En elegant och kryddig doft som avslöjar ditt förföriska och maskulina jag. Det är en klassisk och elegant doft, uppbyggd kring geranium och indonesiska lagerblad, en oemotståndlig blandning av romantik och modernitet. Doftnoter av bland annat av rosa grapefrukt, lagerblad, vanilj och mysk.
 • Narciso Rodriguez Bleu Noir Deo Stick 75g

  Narciso Rodriguez Bleu Noir Deo Stick 75g
  For Him Bleu noir ä:r en elegant och modern doft som omdefinierar manlighet. Upptä:ck sensuella doftnoter som bå:de ä:r rena, gå:tfulla och fö:rfö:rande samtidigt. Upplev&hellip:
 • Calvin Klein Eternity For Men Deostick 75ml

  Calvin Klein Eternity For Men Deostick 75ml
  En frisk, distinkt och maskulin doft fö:r mannen som ä:r trygg i sig sjä:lv och sina relationer. En aromatisk och frisk doft som gö:r den spä:nnande och klassisk. Den har en uppfriskande,&hellip:
 • Hugo Boss Hugo Deospray - 150 ml

  Hugo Boss Hugo Deospray - 150 ml
  150 ml, Hugo är skapad för en spontan man som tänjer på gränserna. Det är en fräsch maskulin doft med en friska toppnoter från saftig grapefrukt och basilika som sedan möter ett varmare hjärta med toner från salvia och jasmin. Basen innehåller spännande sandelträ och patschuli som rundar av parfymen och ger en unik touch. Flaskan är inspirerad av arméns vattenflaskor.
 • Tabac Deodorant Stick

  Tabac Deodorant Stick
  Tabac Deodorant Stick är skonsam och mild för huden och har en effektiv, uppfriskande verkan med den klassiska Tabac doften. Volym: 75 ml
 • Versace Man Eau Fraiche Deo Stick 75ml

  Versace Man Eau Fraiche Deo Stick 75ml
 • Adipure Man, Deospray 150ml

  Adipure Man, Deospray 150ml
 • L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport 48H Anti-Perspirant Deodorant Roll-On - 50 ml

  L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport 48H Anti-Perspirant Deodorant Roll-On - 50 ml
  50 ml, L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport 48H* Anti-Perspirant Deodorant Roll-On är skapad för att användas efter träning. Formula boostad med Freshness ActivatorTM för att kyla ner huden och ge en fräsch och behaglig doft. Berikad med extrakt från mandarin, lavendel och cederträ för att hålla dig fräsch medan du tränar. • Skyddar mot dålig lukt i 72 timmar*• Skyddar mot svett i 48 timmar*.*Instrumentellt test
 • True Instinct Deodorant spray, 150ml

  True Instinct Deodorant spray, 150ml
 • The One for Men, Deostick 75ml

  The One for Men, Deostick 75ml
 • After Sport For Him Deodorant Spray, 150ml

  After Sport For Him Deodorant Spray, 150ml
 • Classic Set, After Shave 100ml + Deostick 75gr

  Classic Set, After Shave 100ml + Deostick 75gr