Roll on för män

En roll-on deo är en där doften finns i flytande form. En kula längst upp snurrar och hämtar upp deodoranten som sen fastnar i armhålan. En bra sak med rollons är att de är lätta att applicera och inte fastnar mot eventuellt hår i armhålan. En sak som kan vara klurigt är att veta när den är slut om behållaren inte är genomskinlig.

Populärt inom roll on för män

 • Men Deodorant Roll-On 50ml

  Men Deodorant Roll-On 50ml
  Clarins Men Antiperspirant Deodorant Roll-On håller dig torr och fräsch med ett effektivt och långtidsverkande skydd som låter huden andas. Deodoranten neutraliserar de bakterier som orsakar illalukt samtidigt som hudens naturliga pH-värde bibehålls. Med denna snabbabsorberande deodorant får du en omedelbar komfort som håller hela dagen!Alkoholfri och dermatologiskt testad.
 • Men Expert Carbon Protect Roll-On 50ml

  Men Expert Carbon Protect Roll-On 50ml
  L'Oreal Men Expert Carbon Protect 4 in 1 Ice är en deodorant från L&rsquoOréal som håller dig skyddad mot svett och dålig lukt i upp till 48 timmar!    Med fyra effekter i en enda deo motverkar den svett, lukt, bakterier och gula fläckar!    Användning: Stryk under armarna efter dusch. 
 • Tabac Deodorant Roll-on 75ml

  Tabac Deodorant Roll-on 75ml
  Tabac Deodorant Roll-on -  En skonsam och effektiv deodorant med den klassiska Tabac doften. Volym: 75 ml  
 • Truefitt & Hill Ultimate Comfort Roll-On Deodorant

  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Roll-On Deodorant
  En roll-on deodorant utan aluminium och parabener. Deodoranten har en mild formula som eliminerar dålig lukt. Neutral doft som gör att du kan använda den tillsammans med din favoritdoft utan att do

Fler tips på roll on för män

 • Men Deo Black & White Invisible Fresh Roll On

  Men Deo Black & White Invisible Fresh Roll On
  NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh Antiperspirant erbjuder både en fräsch doft och effektivt skydd mot svett och dålig kroppslukt i 48 timmar samtidigt som den inte lämnar vita fläckar på svarta kläder, och motverkar gula missfärgningar på ljusa kläder. Ser till att svart förblir svart och att vitt håller sig vitt längre, så att du kan få ut det mest av dina favoritkläder. • Motverkar gula missfärgningar på vita kläder och vita fläckar på svarta kläder.• Skyddar mot deofläckar på kläderna.• Lämnar en ren och fräsch känsla.• 48 timmars antiperspirantskydd.• Utan alkohol.• Dermatologiskt testad.
 • Men Deo Dry Impact Roll On

  Men Deo Dry Impact Roll On
  • 72 timmars skydd.• Antiperspirant deo med doft med toner av citrus och örter.• Bekväm och torr hudkänsla.NIVEA MEN Dry Impact Anti-Perspirant är en roll on som ger dig 72 timmars effektivt skydd mot svett och lukt. Den effektiva dubbelverkande formulan hjälper dig att hålla dig torr från svett och förhindrar dålig lukt. Antiperspirant deodoranten är skonsam mot din hud och ger en bekväm och torr känsla. Fräsch doft med toner av citrus och örter. Passar alla hudtyper. Innehåller 0% etylalkohol. Dermatologiskt testad.
 • L'Oréal Paris Men Expert Invincible 96 Hours Roll-On Deodorant, 50 ml L'Oréal Paris Deodorant

  L'Oréal Paris Men Expert Invincible 96 Hours Roll-On Deodorant, 50 ml L'Oréal Paris Deodorant
  50 ml, En effektiv och alkoholfri anti-perspirant. Hjälper till att motverka lukt, fukt och gula märken. Ger en fräsch känsla hela dagen. Dokumenterad effekt i 96 timmar.
 • L'Oreal Paris Men Expert Anti-Perspirant XXL Roll-On, 50 ml L'Oréal Paris Deodorant

  L'Oreal Paris Men Expert Anti-Perspirant XXL Roll-On, 50 ml L'Oréal Paris Deodorant
  50 ml, En roll-on som ger en extra ren känsla och högeffektivt skydd i upp till 48 timmar. Deon är antiperspirant och har en långvarig frisk doft samt en extra torr effekt. Perfekt när du vill hålla dig fräsch hela dagen.
 • Original Deodorant Roll-On 50ml

  Original Deodorant Roll-On 50ml
 • Sante - Kristalldeo Roll-On Pure Spirit, 50 ml

  Sante - Kristalldeo Roll-On Pure Spirit, 50 ml
  Rekommenderas särskilt till känslig hud. Fri från syntetiska parfymer, alkohol, färgämnen och konserveringsämnen Fri från aluminium klorid Dermatologiskt testade Vegan och glutenfri
 • Occitan Deo Roll On, 50 Ml

  Occitan Deo Roll On, 50 Ml
  Alkohol- och aluminiumsaltfri deodorant som doftar härligt av lavendel. Effektiv i 48 timmar.
 • 72 h Deodorant Roll-on For Men, 80 ml Lavilin Deodorant

  72 h Deodorant Roll-on For Men, 80 ml Lavilin Deodorant
  80 ml, Lavilin 72 h Deodorant Roll-on- Men är en deodorant som ger dig ett 72-timmars skydd mot lukt i armhålorna med hjälp av probiotika. Deodoranten är vattentålig och goda bakterier spolas inte bort av vatten. De goda bakterierna motverkar svettbakterier på ett naturligt sätt och effekten håller i upp till 3 dagar. Lavilin deodorant innehåller aktiva naturliga ingredienser och en patenterad bio-balance-formula. Deodoranten innehåller inget bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Deodoranten skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt (träna, simma, sporta, osv.), vilket passar särskilt bra för dem som är aktiva och tränar mycket.   Användning: När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare. Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.
 • L'Occitane Refreshing Aromatic Deodorant Roll-On

  L'Occitane Refreshing Aromatic Deodorant Roll-On
  L'Occitane  Refreshing Aromatic Deodorant Roll-On hjälper till att hålla huden torr hela dagen, med en blandning av eteriska oljor från kardemumma, eukalyptus och citron. Detta för att eliminera
 • Deo Roll-on Fresh Extreme Ice Cool Effect 48h, 50 Ml

  Deo Roll-on Fresh Extreme Ice Cool Effect 48h, 50 Ml
  En effektiv och alkoholfri anti-perspirant. Motverkar fukt och gula märken. Ger en fräsch känsla hela dagen. Dokumenterad effekt i 48 timmar.
 • L'Occitane Roll-on Deodorant

  L'Occitane Roll-on Deodorant
  En alkoholfri deodorant som lätt glider på och sugs upp av huden i armhålan. Med fräsch doft av L'Occitanes signatur doft. Ny mild formula.  Utan aluminium. Volym: 50 ml
 • Aquapower Deo Roll-on 75ml

  Aquapower Deo Roll-on 75ml
 • Black & White Max Protect Roll On, Nivea Deodorant

  Black & White Max Protect Roll On, Nivea Deodorant
  •48 timmars skydd mot svett, samtidigt som formulan vårdar din hud •Skyddar mot vita märken på svarta kläder •Skyddar mot gula fläckar på dina vita kläder •Ingen etylalkohol NIVEA MEN BLACK & WHITE® MAX PROTECTION Roll On är det starkaste svettskyddet bland NIVEA MENs BLACK & WHITE® antiperspiranter. Kliniskt bevisat. Pålitligt skydd mot svett som tar hand om din hud. Deodoranten ger också skydd mot vita märken på svarta kläder och gula fläckar på vita kläder. Svarta kläder förblir svarta och vita kläder förblir vita längre. Dessutom skyddar antiperspiranten dig i 48 timmar mot svett och kroppslukt, samtidigt som du tar hand om din hud. Ingen etylalkohol. Dermatologiskt testad. NIVEA tipsar: Deodoranter och antiperspiranter är som mest effektiva när de används på ren hy. Applicera dem därför gärna direkt efter en morgondusch, för att behålla en fräsch känsla hela dagen.
 • Roll-on Carbon Protect Intense Ice, 50 Ml

  Roll-on Carbon Protect Intense Ice, 50 Ml
  En effektiv alkoholfri anti-perspirant som motverkar fukt och gula märken. Ger en fräsch känsla hela dagen. Dokumenterad effekt i 48 timmar.
 • Day Control Roll-On, Biotherm Homme Deodorant

  Day Control Roll-On, Biotherm Homme Deodorant
  Day Control Roll On 48H är en effektiv antiperspirant som fungerar i upp till 48 timmar. Säkerställer friskhet utan att blockera svettutsöndringen. Motverkar lukt och är lätt att applicera. Ger omedelbart en fräsch känsla samtidigt som den snabbt absorberas i huden.
 • Beard Monkey Golden Earth Roll-On Deodorant, 50 ml Beard Monkey Deodorant

  Beard Monkey Golden Earth Roll-On Deodorant, 50 ml Beard Monkey Deodorant
  50 ml, Effektiv antiperspirant med en fräsch doft som är skonsam mot huden. Motverkar både svett och dålig lukt. Låt torka innan kontakt med kläder.En tilltalande doft som med sina unika egenskaper fungerar förförisk. En doft som fångar kontrasterna mellan traditionell och vågad.Toppnot: Chili, Grapefrukt, Clary sageHjärtnot: Whisky toner, LäderBasnot: Trä, Balsamico, Mysk
 • Men Raikas Protecting 24h Anti-perspirant Roll-on

  Men Raikas Protecting 24h Anti-perspirant Roll-on
  En deoderant som håller dig fräsch länge. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare och mineralolja.
 • Homme Day Control 72H Deo Roll-On 75ml

  Homme Day Control 72H Deo Roll-On 75ml
 • Homme 48H Day Control Deo Roll-On 75ml

  Homme 48H Day Control Deo Roll-On 75ml
 • Clinique For Men Antiperspirant Deodorant Roll-On, 75 ml Clinique Deodorant

  Clinique For Men Antiperspirant Deodorant Roll-On, 75 ml Clinique Deodorant
  75 ml, Högpresterande Anti-Perspirant som inte lämnar ifrån sig några fläckar. Ger ett säkert skydd hela dagen mot väta och lukt orsakat av svettningar. Enkel att applicera och torkar snabbt.
 • Men Deo Roll-on Cobolt, 50 ml Rexona Deodorant

  Men Deo Roll-on Cobolt, 50 ml Rexona Deodorant
  50 ml, Dry-seriens antiperspiranter innehåller vår pålitliga originalformula som håller fukten borta, i alla lägen. När män tränar hårt, behöver de även en kraftfull antiperspirant. Rexona Men Cobalt deodorant Roll-on med den mycket pålitliga motionSENSE™-formulan skyddar mot svett och lukt i upp till 48 timmar och börjar verka innan lukten märks.
 • Adidas Anti-Perspirant Adipower Roll On 50 ml

  Adidas Anti-Perspirant Adipower Roll On 50 ml
  Anti-Perspirant Adipower Roll On är en roll-on-deodorant som skyddar mot svett och kroppslukt i upp till 72 timmar. Smart Body Response Technology justerar effekten utifrån kroppsreaktionerna.
 • Men Deo Dry Fresh Roll On

  Men Deo Dry Fresh Roll On
  • 72 timmars skydd.• Antiperspirant deo med doft av citrus, mysk och tonka.• Bekväm och torr hudkänsla.NIVEA MEN Dry Fresh Anti-Perspirant är en roll on som ger dig 72 timmars effektivt skydd mot svett och lukt. Den effektiva dubbelverkande formulan hjälper dig att hålla dig torr från svett och förhindrar dålig lukt. Antiperspirant deodoranten är skonsam mot din hud, ger en bekväm känsla och innehåller 0% etylalkohol. Fräsch doft av citrus, mysk och tonka. Passar alla hudtyper. Dermatologiskt testad.
 • Men Expert Deo Shirt Protect Roll On, 50ml

  Men Expert Deo Shirt Protect Roll On, 50ml
  L'Oréal Paris Men Expert Shirt Protect 48H Anti-Perspirant är framtagen för att skydda mot 4 typer av spår från deodorant på kläderna: Svettfläckar Gula fläckar Vita märken Förhårdnat tyg 48 timmars effektivt skydd mot svett och dålig lukt* *Instrumentellt test
 • Men Expert Deo 96H Invincible Roll-On 50ml

  Men Expert Deo 96H Invincible Roll-On 50ml
  Men Expert Deo 96H Invincible Roll-On är en effektiv antiperspirerande deodorant från L&rsquoOréal som ger dig upp till 96 timmars skydd mot dålig lukt och svett.    Användning: Stryk under armarna efter en dusch. 
 • For Men Deodorant Roll-On 75ml

  For Men Deodorant Roll-On 75ml
  Snabbtorkande roll-on deodorant för män från Clinique med långtidsverkande antiperspirant. For Men Deodorant Roll-On är en pålitlig och oparfymerad deodorant som inte lämnar några synliga fläckar på svarta kläder. Clinique For Men Deodorant Roll-On motverkar fukt och lukt hela dagen.
 • Magnesium Dry Roll On

  Magnesium Dry Roll On
  NIVEA MEN Magnesium Dry roll on är vårt första naturliga och effektiva skydd mot svett. Formulan innehåller aktivt magnesium som ger ett naturligt svettskydd. Magnesium Dry är skonsam mot huden och motverkar effektivt svett och lukt. Innehåller 0% aluminium och 0% etylalkohol. Behaglig doft som ger en långvarig känsla av fräschhet. Produktens glasförpackning består av 25% återvunnet glas och förpackningen kan återvinnas efter användning.
 • Clarins Men Antiperspirant Deo Roll-On, 50 ml Clarins Men Deodorant

  Clarins Men Antiperspirant Deo Roll-On, 50 ml Clarins Men Deodorant
  50 ml, Deodorant roll-on som effektivt kontrollerar perspirationen under hela dagen utan att blockera den naturliga processen. Neutraliserar bakterier som orsakar dålig lukt, samtidigt som den naturliga (och nödvändiga) bakteriefloran bibehålls. Innehåller bl.a. Aluminiumsalter och Grindelia.- Dermatologiskt testad. - Alkoholfri, snabbtorkande, ger ingen klibbig känsla. Användning:Applicera dagligen på noggrant rengjord och torr hud. Förslut korken väl efter användning.
 • Men Expert Roll-On Deo, L'Oréal Paris Deodorant

  Men Expert Roll-On Deo, L'Oréal Paris Deodorant
  Men Expert Thermic Resist Deo Roll-On är en deodorant med keramiskt system och perlit. Skyddar mot svett även under träning, extrema temperaturer och i stressiga situationer.
 • Men Maximum Protection Roll-on Clean Scent, 50 ml Rexona Deodorant

  Men Maximum Protection Roll-on Clean Scent, 50 ml Rexona Deodorant
  50 ml, Rexona Maximum Protection med Defence+TM Technology är utvecklad för att ge dig 3x bättre skydd mot svett jämfört med en vanlig antiperspirant. Patenterade Defence+ TM Technology bildar en mikrofilm som håller i 96 timmar, vilket innebär att du bara behöver applicera en gång, så att din deodorant håller jämna steg med dig – oavsett vad dagen för med sig. Doften består av apelsin, vita blommor och ambra.
 • Men Deo Black & White Invisible Original Roll On

  Men Deo Black & White Invisible Original Roll On
  NIVEA B&W är den första antiperspiranten med 48 timmars skydd som inte lämnar vita fläckar på svarta kläder, och som dessutom motverkar gula missfärgningar på ljusa kläder. Ser till att svart förblir svart och att vitt håller sig vitt längre, så att du kan få ut det mest av dina favoritkläder. • Maskulin och varmt träig doft med fräscha citrusinslag. • Motverkar gula missfärgningar på vita kläder.• Skyddar mot deofläckar på kläderna.• 48 timmars antiperspirantskydd med maskulin doft.• Utan alkohol och färgämnen.• Dermatologiskt testad hudtolerans.
 • Age Defence Eye Roll-On 15ml

  Age Defence Eye Roll-On 15ml
 • Men Deo Ultimate Protect Roll On

  Men Deo Ultimate Protect Roll On
  • Antiperspirant deo med 72 timmars skydd.• Extra skydd i stressiga situationer.• Fräsch doft.NIVEA MEN Ultimate Protect anti-perspirant är en roll on som ger dig effektivt skydd mot svett och lukt även i stressiga situationer. Den unika formulan med zinkkomplex motverkar svett och dålig lukt i 72 timmar. Samtidigt vårdar NIVEA Ultimate Protect milt din hud under armarna och har en skonsam formula med 0% alkohol. Antiperspirant deodoranten har en fräsch doft av mandarin, kryddor och trä och ger ultimat skydd även i stressiga situationer stunder. Passar alla hudtyper. Dermatologiskt testad.
 • Men Expert Fresh Extreme XXL Roll-on 50ml

  Men Expert Fresh Extreme XXL Roll-on 50ml
  L'Oreal Men Expert Fresh Extreme XXL Roll-on är en extra stor deodorant som skyddar dig mot svett och dålig lukt i upp till 48 timmar. Deodoranten ger dig en fräsch doft under armarna, helt utan alkohol!    Användning: Stryk under armarna efter en varm dusch. 
 • Adidas Anti-Perspirant Climacool Roll On 50 ml

  Adidas Anti-Perspirant Climacool Roll On 50 ml
  Anti-Perspirant Climacool Roll On är en uppfriskande roll-on-deodorant för män som skyddar mot svett och lukt i 48 timmar.
 • Homme Day Control Natural Protect, Deo Roll-on 75ml

  Homme Day Control Natural Protect, Deo Roll-on 75ml
  Biotherm Homme Day Control Natural Protect är en ekocertifierad deodorant med 100% naturliga ingredienser. Innehåller glycerol och essentiella oljor som både vårdar huden och motverkar odör. Berikad med aloe vera och extrakt från apelsiner som renar huden och lämnar den fräsch, len och balanserad. Organiska ingredienser.Fri från parabener och aluminiumsalter.
 • Sensitive Force Deo Roll-on 75ml

  Sensitive Force Deo Roll-on 75ml
 • L'Occitan Roll-on Deodorant, 50ml

  L'Occitan Roll-on Deodorant, 50ml
  Denna roll-on deodorant innehåller inte alkohol eller aluminiumsalter. Den reglerar effektivt den naturliga svettprocessen utan att stoppa den: • Motverkar effektivt dålig lukt orsakad av bakterier. Ger ett skydd som varar i upp till 48 timmar • Ger ett effektivt deodorantskydd även under extrema förhållanden (intensiv fysisk aktivitet, stress, höga temperaturer). • Motverkar svett under armarna. • Parfymerar huden med en fräsch doft av lavendel.
 • Men Expert Anti-Bags & Dark Circles Eye Roll-On 10ml

  Men Expert Anti-Bags & Dark Circles Eye Roll-On 10ml
  L'Oreal Men Expert Anti-Bags & Dark Circles Eye Roll-On är en iskall ögonkräm från L&rsquoOréal i form av en roll-on som enkelt glider under dina ögon. Utformad för att minska utseendet av påsar eller mörka cirklar. Varje dag blir din ögonkontur ljusare och fastare.   Användning: Ha din roll-on i kylen för att hålla den kall. Rulla under ögonen.
 • Men 24h Roll-on Deodorant

  Men 24h Roll-on Deodorant
  Ecocertifierad med i snitt 80% ekologiska ingredienser. En effektiv 24h roll-on deodorant med naturliga ingredienser.Huvudingredienser är bland annat lakritsrotextrakt (antibakteriell) samt trollhasseldestillat (sammandragande och antiinfl ammatorisk).Doftar fräscht av äkta eteriska oljor från litsea cubeba, rosmarin och vetiver. Dermatologiskt testad och stör inte hudens egna funktioner då den inte täpper till huden. Håller dig eff ektiv fräsch från lukt hela dagen.Weledas hudvårdsprodukter är 100 % naturliga och är ekologiskt certifierade av NATRUE. Weledas produkter Innehåller råvaror som producerats av tillverkare och odlare med rättvisa levnads- och arbetsvillkor. • Alla Weledas produkter har märkningen UEBT SOURCING WITH RESPECT. Produkten är 100% vegansk.
 • Men Expert Roll-On Deo, L'Oréal Paris Deodorant

  Men Expert Roll-On Deo, L'Oréal Paris Deodorant
  Men Expert Deo Roll On Carbon Protect Intense Ice är en deodorant som motverkar lukt, svett, bakterier och vita / gula fläckar. Ger skydd i 48 timmar.
 • Duo Set Deo Roll-On Men, Biotherm Deodorant

  Duo Set Deo Roll-On Men, Biotherm Deodorant
  Biotherm Day Control Roll-on 48H är en effektiv antiperspirant som ger en fräsch hud utan att hindra svettutsöndringen i upp till 48 timmar. Minskar lukt, färgar inte av sig och är enkel att applicera. Här i ett smart duo-pack!
 • Biotherm Homme 48h Day Control Roll-On, 75 ml Biotherm Homme Deodorant

  Biotherm Homme 48h Day Control Roll-On, 75 ml Biotherm Homme Deodorant
  75 ml, En mild och effektiv deodorant som minskar svettutsöndringen och motverkar bakterietillväxten på huden, samt verkar hela dagen.
 • Men Deo Protect & Care Roll On

  Men Deo Protect & Care Roll On
  Oavsett om du tränar, jobbar eller bara hänger med kompisarna får du en perfekt start på dagen med NIVEA MEN Protect & Care antiperspirant. Formulan innehåller inte alkohol, men ger ett effektivt skydd mot svett i 48 timmar, utan att irritera huden, så att du kan börja dagen på ett säkert och bekvämt sätt. I deodoranten kombineras välkända ingredienser med en maskulin doft. Applicera under armarna, så är du klar direkt! • Effektivt antiperspirantskydd – utan hudirritationer• 48 timmars effektivt skydd mot svett, med NIVEA MEN Care Complex• Dermatologiskt testad• 0 % alkohol
 • Clarins Men Roll-On 50ml

  Clarins Men Roll-On 50ml
 • Men Deo Cool Kick Roll On

  Men Deo Cool Kick Roll On
  NIVEA Cool Kick Roll-on ger en omedelbar känsla av vitaliserande fräschhet. Den milda Cool-Care-formulan är effektiv i 48 timmar och ger pålitlig deodoranteffekt.• Med en stimulerande, maskulin doft.• Antiperspirant.• Utan färgämnen och konserveringsmedel.
 • Deo Roll-on Invincible Extreme Protection 96h, 50 Ml

  Deo Roll-on Invincible Extreme Protection 96h, 50 Ml
  En effektiv och alkoholfri anti-perspirant.. Hjälper till att motverka lukt, fukt och gula märken. Ger en fräsch känsla hela dagen. Dokumenterad effekt i 96 timmar.
 • Deothermic Resist Roll-on

  Deothermic Resist Roll-on
  48 timmars* antiperspirant som är effektiv även vid 45 grader. Skyddar mot svett under fysisk aktivitet, extrema temperaturer och i stressade situationer. *Instrumentellt test.