Dior dofter herr

Populärt inom Dior herr

 • Dior Eau Sauvage Edt 50ml

  Dior Eau Sauvage Edt 50ml
  En doft där tidlös elegans står i centrum med en fräsch,manlig och framstående citrus signatur. Du märker av en subtil balans mellan bergamott, som har skördats exklusivt för Dior, en touch av?
 • Dior Homme After Shave Lotion Splash 100ml

  Dior Homme After Shave Lotion Splash 100ml
  Den fräscha, lugnande formulan i Dior Homme Afters
 • Fahrenheit Deodrant Spray

  Fahrenheit Deodrant Spray
  Fahrenheit föddes ur det konstnärliga mötet mellan Diorhuset och en målning av en mästare inom Pop-art. Det är en doft som bryter mot traditionen. En doft byggd på kontraster, en kombination av maskulina noter med ett nytt ackord från viol. En unik signatur fylld med kraft och kvardröjande djärvhet.
 • Fahrenheit Deostick

  Fahrenheit Deostick
  Alkoholfritt deostick. Fahrenheit föddes ur det konstnärliga mötet mellan Diorhuset och en målning av en mästare inom Pop-art. Det är en doft som bryter mot traditionen.

Fler tips på Dior herr

 • Homme After Shave Lotion

  Homme After Shave Lotion
  Den fräscha, lugnande formulan i Dior Homme Aftershave Lotion har en omedelbar uppfriskande effekt på huden. Den är perfekt för daglig användning, skyddar huden och ger den spänst, för en mjuk hud med en matt finish. Rakprodukterna har alla en lätt doft av tränoterna i den nya Dior Homme Eau de Toilette. De ger huden en härligt behaglig känsla och sveper in den i den mjuka och sensuella Dior Homme-doften. Ett skulpterat block i lätt, kristallklart glas – flaskorna till Dior Homme-rakserien är ett uttryck för underskattad elegans. En besatthet av det enkla, en flaska som avslöjar det väsentliga.