Dsquared2 dofter herr

Populärt inom Dsquared2 herr

 • Green Wood Pour Homme EdT, 50 ml Dsquared2 Parfym

  Green Wood Pour Homme EdT, 50 ml Dsquared2 Parfym
  50 ml, En frisinnad doft, intensiv och kraftfull. Energi från citron och aromatisk friskhet av helgonört kompletteras med en kryddig touch av elegant bourbon peppar. Sofistikerade tränoter av cederträ och vetiver blandas med kådaackord som ger doften karaktär och återkopplar till naturen och de kanadensiska skogarna. En stark bas av cypriol som är maskulin och förförande, amber blend ger djup och sensualitet och mysk som är omslutande och långvarig.
 • Green Wood Deo Stick, 75 ml Dsquared2 Herrdeodorant

  Green Wood Deo Stick, 75 ml Dsquared2 Herrdeodorant
  75 ml, Dsquared2 Green Wood Deo Stick, ett deostick med samma djärva doft som Dsquared2 Green Wood EdT.
 • Green Wood Pour Homme EdT, 30 ml Dsquared2 Parfym

  Green Wood Pour Homme EdT, 30 ml Dsquared2 Parfym
  30 ml, En frisinnad doft, intensiv och kraftfull. Energi från citron och aromatisk friskhet av helgonört kompletteras med en kryddig touch av elegant bourbon peppar. Sofistikerade tränoter av cederträ och vetiver blandas med kådaackord som ger doften karaktär och återkopplar till naturen och de kanadensiska skogarna. En stark bas av cypriol som är maskulin och förförande, amber blend ger djup och sensualitet och mysk som är omslutande och långvarig.
 • Green Wood Deo Stick, 75 ML

  Green Wood Deo Stick, 75 ML
  Green Wood Pour Homme en frisinnad doft, intensiv och kraftfull. Energi från citron & aromatisk friskhet av helgonört kompletteras med en kryddig touch av elegant bourbon peppar. Sofistikerade tränoter av cederträ och vetiver blandas med kåda ackord som ger doften karaktär och återkopplar till naturen och de kanadensiska skogarna. En stark bas av cypriol som är maskulin och förförande, amber blend ger djup och sensualitet och mysk som är omslutande och långvarig.

Fler tips på Dsquared2 herr

 • Green Wood Pour Homme, Deostick 75ml

  Green Wood Pour Homme, Deostick 75ml
 • Wood for Him, EdT 50ml

  Wood for Him, EdT 50ml
 • Green Wood Pour Homme, EdT 30ml

  Green Wood Pour Homme, EdT 30ml
 • Wood for Him, EdT 30ml

  Wood for Him, EdT 30ml
 • Wood Pour Homme Deodorant Stick

  Wood Pour Homme Deodorant Stick
  Ett deostick med doft av Wood Pour Homme - en kraftfull, distinkt och maskulin doft. Blandar den italienska friskheten av frukter med den Canadensiska skogens oändlighet. Doften öppnar med toner från medelhavet som ger doften en fin friskhet. Bergamott från Kalabrien, mandarin och citron från Sicilien. Tillsammans med ingefära får det ett extra sting. Ett hjärta av kontraster med kardemumma och violblad, som ger ett varmt och kryddig intryck. Basen är djup och elegant med toner av ljusa träslag och vetiver. Dsquared2-mannen är sensuell, självsäker och personlig.Topp: Mandarin, Bergamott, Citron, Ingefära Hjärta: Kardemumma, Violblad Bas: Vetiver, Ambroxan, Ljusa Träslag
 • Green Wood Pour Homme Set, EdT 30ml + SG 50ml

  Green Wood Pour Homme Set, EdT 30ml + SG 50ml
 • Wood for Him Set, EdT 30ml + 50ml Shower Gel

  Wood for Him Set, EdT 30ml + 50ml Shower Gel
 • Wood for Him, Deostick 75g

  Wood for Him, Deostick 75g
 • Green Wood Pour Homme, EdT 50ml

  Green Wood Pour Homme, EdT 50ml