Jean Paul Gaultier dofter dam

Från Jean Paul Gaultier kommer de här fina flaskorna med väldoftande parfymer för Dam. Här hittar du till exempel Classique, Scandal by Night och många andra. Jean Paul Gaultiers damparfymer finns i flaskor från 30 ml till 100 ml.

Populärt inom Jean Paul Gaultier dam

Fler tips på Jean Paul Gaultier dam

 • Scandal Paris Edt

  Scandal Paris Edt
  Jean Paul Gaultier firar två framgångsrika lanseringar av skandaler med en helt ny Scandal-doft. Scandal A Paris är till skillnad från Scandal EdP och Scandal By Night en Eau de Toilette och innehåller en mjuk mix av len honung och jasmin.
 • La Belle, 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  La Belle, 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  50 ml, I en tid långt innan den klassiska doften Classique föddes fann den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Ur denna saga växte inspirationen till Classique La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfym i serien Classique & Le Male. La Belle är en mjuk och förförisk mix av vanilj, sött päron och vetiver.  Doftnoter: Vanilj, Päron och Vetiver
 • Classique, EdT 100ml

  Classique, EdT 100ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau De Parfum 50ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau De Parfum 50ml
  La Belle Le Parfum. En intenstiv och sensuell verision av Classique La Belle från Jean Paul Gaultier. Låt Belle Le Parfum ta oss med till den mer sensuella och förfriskande delen av Edens trädgård, där ALLT kan hända!
 • Jean Paul Gaultier Pride Limited Edition Classique Eau de Toilette 100 ml

  Jean Paul Gaultier Pride Limited Edition Classique Eau de Toilette 100 ml
  Pride Limited Edition Classique Eau de Toilette är en doft för alla. En stolt och festlig blomsterdoft, förstärkt av citrus och neroli, som avrundas med en spännande kombination av sensuella tränoter.
 • La Belle, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  La Belle, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  30 ml, I en tid långt innan den klassiska doften Classique föddes fann den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Ur denna saga växte inspirationen till Classique La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfym i serien Classique & Le Male. La Belle är en mjuk och förförisk mix av vanilj, sött päron och vetiver.  Doftnoter: Vanilj, Päron och Vetiver
 • Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Parfum 2022 125 ml

  Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Parfum 2022 125 ml
  Le Beau Le Parfum är en nykomling i Gaultiers doftträdgård. Den intensiva och ultrasensuella Le Beau Le Parfum utmanar sjöofficeren Le Male Le Parfum på duell.
 • Scandal, EdP 50ml

  Scandal, EdP 50ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum 50 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum 50 ml
  Jean Paul Gaultiers doft Scandal hämtar inspiration från Paris och är en superfeminin doft! En elegant, stark och fri doft.
 • Scandal A Paris, EdT 50ml

  Scandal A Paris, EdT 50ml
 • Scandal, EdP 30ml

  Scandal, EdP 30ml
 • Scandal, EdP 80ml

  Scandal, EdP 80ml
 • Scandal by Night, EdP 30ml

  Scandal by Night, EdP 30ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Toilette Pour Homme 50 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Toilette Pour Homme 50 ml
  Scandal Eau de Toilette Pour Homme är en elegant parfym med en livlig och beroendeframkallande karaktär.
 • Classique Pride Collector Eau de Toilette

  Classique Pride Collector Eau de Toilette
  Det stolta och festliga manifestet för den nya Classique Pride-utgåvan är här.Frihet, jämlikhet, sexualitet. Vad kan vara vackrare än att vara sig själv? Jean Paul Gaultier har stått upp för det han tror på sedan 1982, oavsett om det är på catwalken eller på gatan. Ta del av hans färgstarka uttalande på Classique och Le Male marinrandiga seglartröjor i denna begränsade upplaga av Pride 2022-doftkollektionen. Stolt tillsammans, sida vid sida, innehåller de kromade kropparna och de ikoniska flaskorna och burkarna samma inkluderande blommiga Eau de Toilette som skapats för alla; en unisexdoft av citrus, neroli och mustiga blonda träslag. Låt oss marschera för mer tolerans! Två flaskor med ett budskap. De kultförklarade Classique- och Le Male-flaskorna, som stolt försvarar sin skapares värderingar, förvandlar sina kromade byster till ett enda Jean Paul Gaultier-manifest. Deras ikoniska marinblåa och regnbågsrandiga seglartröjor kampanjar nu i rött för: Liberty, Equality, Sexuality. En burk märkt med frihet. Man eller kvinna, jag gillar båda, det spelar ingen roll. Det är vad Classique och Le Male stolt utropar med röda bokstäver på samma kromburk. Samma manifest, samma Jean Paul Gaultier-randiga segeltröja och samma önskan - att vara fri och jämlik. Stolta förespråkare av alla Pride-färger i en enda inkluderande doft.En inkluderande blommig citrus eau de toilette skapad för alla av Nathalie Cetto & Quentin Bisch. Med en fyllig blodapelsin- och yuzu-toppnoter marscherar denna unisex eau de toilette i en takt som är resolut modern, udda och frimodig och förenar alla. En stolt och festlig blommig citrusdoft förstärkt med apelsinblomma och neroli och en bukett av mustiga och sensuella ljusa träslag. Är du redo att marschera tillsammans? Toppnoter: BlodapelsinHjärtnoter: ApelsinblommaBasnoter: Ljust Trä
 • La Belle Le Parfum EdP

  La Belle Le Parfum EdP
  La Belle Le Parfum, en ny form av intensitet av Jean Paul Gaultier. I Gaultiers trädgård är nu alla synder tillåtna. Den nya kvinnan i form av La Belle Le Parfum är än mer sensuell i denna läckra, intensiva orientaliska eau de parfum än originladoften La Belle. Klädd i sensuellt mörkrött färgat av förbjuden frukt. I begynnelsen av denna Eau de Parfum finns en harmonisk fusion av grönt päron, sensuell jasmin, tonkaböna och beroendeframkallande vanilj. Denna intensiva doft från Gaultier’s trädgård är en förbjuden blandning av oemotståndlig lockelse och strålande förförelse.Doftfamilj: OrientaliskToppnot: VaniljHjärtnot: PäronBasnot: Tonkaböna
 • Jean Paul Gaultier Classic Eau de Parfum 50 ml

  Jean Paul Gaultier Classic Eau de Parfum 50 ml
  Classique Eau de Parfum, den oemotståndliga frestelsen. En Jean Paul Gaultier-doft med kontraster. Sensuell, berusande och förförisk! Med en orkidénot som framhäver kvinnans karaktär!
 • Scandal by Night, EdP 80ml

  Scandal by Night, EdP 80ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal , 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Jean Paul Gaultier Scandal , 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  30 ml, En söt men samtidigt kaxig doft med framträdande honung men även patchouli, blodapelsin samt gardenia som överraskar.
 • Jean Paul Gaultier Scandal , 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Jean Paul Gaultier Scandal , 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  50 ml, En söt men samtidigt kaxig doft med framträdande honung men även patchouli, blodapelsin samt gardenia som överraskar.
 • Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfume 50 ml

  Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfume 50 ml
  So Scandal! So Jean Paul Gaultier! Detta är en blommig doft som innehåller de mest feminina och exklusiva ingredienser som används i dofter! Denna doft sticker ut i Scandal-familjen, eftersom den är lättare, krämigare och blommigare.
 • La Belle Edp

  La Belle Edp
  I en tid långt innan den klassiska doften Classique föddes fann den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Ur denna saga växte inspirationen till Classique La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfym i serien Classique & Le Male. La Belle är en mjuk och förförisk mix av vanilj, sött päron och vetiver.
 • So Scandal! Eau de parfum, 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  So Scandal! Eau de parfum, 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  50 ml, Skandalen blir ännu större! Jean Paul Gaultier spinner vidare på doftsuccén Scandal och adderar ännu en god doft i form av So Scandal Eau De Parfum!En djup doft med en explosion av blommor där tre vita spelar huvudrollen – apelsinblomma, tuberos och jasmin.
 • Classique Christmas Edition, EdT 100ml

  Classique Christmas Edition, EdT 100ml
 • Giftset Jean Paul Gaultier Scandal Edp 50ml + Body Lotion 75ml

  Giftset Jean Paul Gaultier Scandal Edp 50ml + Body Lotion 75ml
  Innehåller:Jean Paul Gaultier Scandal Edp 50mlJean Paul Gaultier Scandal Perfumed Body Lotion 75ml
 • La Belle Le Parfum, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  La Belle Le Parfum, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  30 ml, La Belle Le Parfum, en ny form av intensitet av Jean Paul Gaultier. I Gaultiers trädgård är nu alla synder tillåtna. Den nya kvinnan i form av La Belle Le Parfum är än mer sensuell i denna läckra, intensiva orientaliska eau de parfum än originladoften La Belle. Klädd i sensuellt mörkrött färgat av förbjuden frukt. I begynnelsen av denna Eau de Parfum finns en harmonisk fusion av grönt päron, sensuell jasmin, tonkaböna och beroendeframkallande vanilj. Denna intensiva doft från Gaultier’s trädgård är en förbjuden blandning av oemotståndlig lockelse och strålande förförelse. Doftfamilj: Orientalisk Toppnot: Vanilj Hjärtnot: Päron Basnot: Tonkaböna
 • Classique Essence de Parfum, EdP 30ml

  Classique Essence de Parfum, EdP 30ml
 • La Belle, EdP 100ml

  La Belle, EdP 100ml
 • Classique, EdP 30ml

  Classique, EdP 30ml
 • Classique Christmas Edition 2020, EdT 100ml

  Classique Christmas Edition 2020, EdT 100ml
 • Classique EdP

  Classique EdP
  En EdP med en doft av sofistikerad och förtrollande ros. Doften innehåller även doftnoter av orkidé, vanilj och trä.
 • Scandal Collectors Edition, EdP 80ml

  Scandal Collectors Edition, EdP 80ml
 • Classique EdT

  Classique EdT
  En EdT med en doft av söt ros som väcker dina sinnen. Doften innehåller även doftnoter av apelsinblomma, ingefära, ambra, mandarin, orkidé, iris och mjuk vanilj.
 • Classique Xmas, 100 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Classique Xmas, 100 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  100 ml, Jean Paul Gaultiers populära doft Classique Eau de Toilette hälsar god jul!  Jean Paul Gaultier lyckas alltid skapa en speciell stämning inför jul som peppar oss. Årets julinspirerade limited edition collector är klädd i en stickad röd jultröja, redo för allt som julen har att erbjuda. Denna samlarutgåva har samma härliga doft som originalet Classique, men nu i en större flaska. Classique EdT är femme fatale i form av en doft. Doften ger dig en oemotståndlig mjukhet från apelsinblomma kombinerat med kraftfull ingefära och en ljuv touch av vanilj. En förförisk doft full av kontraster!
 • Scandal EdP

  Scandal EdP
  En parfym med en söt, men samtidigt kaxig doft. Framträdande noter av honung, patchouli, blodapelsin samt gardenia som överraskar.
 • La Belle, EdP 50ml

  La Belle, EdP 50ml
 • Scandal Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml

  Scandal Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml
 • So Scandal EdP

  So Scandal EdP
  Skandalen blir ännu större! Jean Paul Gaultier spinner vidare på doftsuccén Scandal och adderar ännu en härlig doft i form av So Scandal Eau De Parfum! En djup doft med en explosion av blommor där tre vita spelar huvudrollen, apelsinblomma, tuberos och jasmin.
 • Classique , 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Classique , 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  30 ml, En totalt förförande doft… Sensuell, sofistikerad, förtrollande förförande ros. En doft som avslöjar din sensualitet, precis som spets visar din hud.
 • Jean Paul Gaultier La Belle Fleur Terrible 100 ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Fleur Terrible 100 ml
  La Belle Fleur Terrible Eau de Parfum är en förförisk parfym för kvinnor. Unna dig en frestelse som både doftar vidunderligt och kommer i en vacker flakong.
 • Classique Essence de Parfum, EdP 100ml

  Classique Essence de Parfum, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau De Parfum 30ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau De Parfum 30ml
  La Belle Le Parfum. En intenstiv och sensuell verision av Classique La Belle från Jean Paul Gaultier. Låt Belle Le Parfum ta oss med till den mer sensuella och förfriskande delen av Edens trädgård, där ALLT kan hända!
 • So Scandal EdP

  So Scandal EdP
  Skandalen blir ännu större! Jean Paul Gaultier spinner vidare på doftsuccén Scandal och adderar ännu en härlig doft i form av So Scandal Eau De Parfum! En djup doft med en explosion av blommor där tre vita spelar huvudrollen, apelsinblomma, tuberos och jasmin.
 • Classique EdT, 100 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Classique EdT, 100 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  100 ml, En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. En droppe av frestelse i en sensuell, utmanande doft av kontraster, som ger dig kraft att förföra och erövra. Djärv, rosa ros som väcker dina sinnen.
 • La Belle Edp

  La Belle Edp
  I en tid långt innan den klassiska doften Classique föddes fann den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Ur denna saga växte inspirationen till Classique La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfym i serien Classique & Le Male. La Belle är en mjuk och förförisk mix av vanilj, sött päron och vetiver.
 • La Belle Fleur Terrible, EdP 100ml

  La Belle Fleur Terrible, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier Classic Eau de Parfum 100 ml

  Jean Paul Gaultier Classic Eau de Parfum 100 ml
  Classique Eau de Parfum, den oemotståndliga frestelsen. En Jean Paul Gaultier-doft med kontraster. Sensuell, berusande och förförisk!
 • Classique Pin Up, EdP 100ml

  Classique Pin Up, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Eau De Parfum 30ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Eau De Parfum 30ml
  I en tid långt innan de klassiska och bästsäljande dofterna Le Male och Classique skapades hittade den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Från denna berättelse kom inspirationen till Le Beau och La Belle Eau de Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfymer i serien Classique & Le Male. Doften är ultrafeminin, beroendeframkallande och sensuell.
 • Jean Paul Gaultier Pride Limited Edition Le Male 125 ml

  Jean Paul Gaultier Pride Limited Edition Le Male 125 ml
  Pride Limited Edition Le Male Eau de Toilette är en doft för alla. En stolt och festlig blomsterdoft, förstärkt av citrus och neroli, som avrundas med en spännande kombination av sensuella tränoter.
 • Classique EdT, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Classique EdT, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  30 ml, En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. En droppe av frestelse i en sensuell, utmanande doft av kontraster, som ger dig kraft att förföra och erövra. Djärv, rosa ros som väcker dina sinnen.
 • Classique Pride Collectors Edition, EdT 100ml

  Classique Pride Collectors Edition, EdT 100ml
 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette 100 ml

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette 100 ml
  Classique, en symbol för förförelse och extrem sensualitet. Den ikoniska bystflaskan med korsetten, det mest centrala plagget från Jean Paul Gaultiers garderob. Doften passar kvinnan med karaktär och har en både blommig och orientalisk doft.
 • Classique, EdT 20ml

  Classique, EdT 20ml
 • Classique, EdP 100ml

  Classique, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Eau De Parfum 50ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Eau De Parfum 50ml
  I en tid långt innan de klassiska och bästsäljande dofterna Le Male och Classique skapades hittade den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Från denna berättelse kom inspirationen till Le Beau och La Belle Eau de Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfymer i serien Classique & Le Male. Doften är ultrafeminin, beroendeframkallande och sensuell.
 • So Scandal!, EdP 50ml

  So Scandal!, EdP 50ml
 • Scandal A Paris, EdT 30ml

  Scandal A Paris, EdT 30ml
 • Classique, Deospray 150ml

  Classique, Deospray 150ml
 • Classique , 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Classique , 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  50 ml, En totalt förförande doft… Sensuell, sofistikerad, förtrollande förförande ros. En doft som avslöjar din sensualitet, precis som spets visar din hud.
 • Classique, EdT 30ml

  Classique, EdT 30ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum 30 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum 30 ml
  Jean Paul Gaultiers doft Scandal hämtar inspiration från Paris och är en superfeminin doft! En elegant, stark och fri doft.
 • Classique, EdP 50ml

  Classique, EdP 50ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Toilette Pour Homme 100 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Toilette Pour Homme 100 ml
  Scandal Eau de Toilette Pour Homme är en elegant parfym med en livlig och beroendeframkallande karaktär.
 • Classique Cabaret, EdP 100ml

  Classique Cabaret, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier Classic Eau de Toilette 50 ml

  Jean Paul Gaultier Classic Eau de Toilette 50 ml
  Classique, en symbol för förförelse och extrem sensualitet. Den ikoniska bystflaskan med korsetten, det mest centrala plagget från Jean Paul Gaultiers garderob. Doften passar kvinnan med karaktär och har en både blommig och orientalisk doft.
 • Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum 80 ml

  Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum 80 ml
  So Scandal! So Jean Paul Gaultier! Detta är en blommig doft som innehåller de mest feminina och exklusiva ingredienser som används i dofter! Denna doft sticker ut i Scandal-familjen, eftersom den är lättare, krämigare och blommigare.
 • So Scandal! Eau de parfum, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  So Scandal! Eau de parfum, 30 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  30 ml, Skandalen blir ännu större! Jean Paul Gaultier spinner vidare på doftsuccén Scandal och adderar ännu en god doft i form av So Scandal Eau De Parfum!En djup doft med en explosion av blommor där tre vita spelar huvudrollen – apelsinblomma, tuberos och jasmin.
 • Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau De Parfum 30ml

  Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau De Parfum 30ml
  So Scandal! So Jean Paul Gaultier! Detta är en blommig doft som innehåller de mest feminina och exklusiva ingredienser som används i dofter! Denna doft sticker ut i Scandal-familjen, eftersom den är lättare, krämigare och blommigare.
 • Scandal by Night, EdP 50ml

  Scandal by Night, EdP 50ml
 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum 30 ml

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum 30 ml
  Classique Eau de Parfum, den oemotståndliga frestelsen. En Jean Paul Gaultier-doft med kontraster. Sensuell, berusande och förförisk! Med en orkidénot som framhäver kvinnans karaktär!
 • So Scandal!, EdP 30ml

  So Scandal!, EdP 30ml
 • La Belle, EdP 30ml

  La Belle, EdP 30ml
 • Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Parfum 2022 75 ml

  Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Parfum 2022 75 ml
  Le Beau Le Parfum är en nykomling i Gaultiers doftträdgård. Den intensiva och ultrasensuella Le Beau Le Parfum utmanar sjöofficeren Le Male Le Parfum på duell.
 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette 30 ml

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette 30 ml
  Classique, en symbol för förförelse och extrem sensualitet. Den ikoniska bystflaskan med korsetten, det mest centrala plagget från Jean Paul Gaultiers garderob. Doften passar kvinnan med karaktär och har en både blommig och orientalisk doft.
 • Classique EdT, 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym

  Classique EdT, 50 ml Jean Paul Gaultier Parfym
  50 ml, En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. En droppe av frestelse i en sensuell, utmanande doft av kontraster, som ger dig kraft att förföra och erövra. Djärv, rosa ros som väcker dina sinnen.
 • La Belle Gift Set, EdP 50ml + 6ml + BL 75ml

  La Belle Gift Set, EdP 50ml + 6ml + BL 75ml