Jean Paul Gaultier dofter dam

Från Jean Paul Gaultier kommer de här fina flaskorna med väldoftande parfymer för Dam. Här hittar du till exempel Classique, Scandal by Night och många andra. Jean Paul Gaultiers damparfymer finns i flaskor från 30 ml till 100 ml.

Populärt inom Jean Paul Gaultier dam

Fler tips på Jean Paul Gaultier dam

 • Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum - 50 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, En söt men samtidigt kaxig doft med framträdande honung men även patchouli, blodapelsin samt gardenia som överraskar.
 • Jean Paul Gaultier Classique Eau Fraiche Wonder Woman Edt 50ml, 50ml

  Jean Paul Gaultier Classique Eau Fraiche Wonder Woman Edt 50ml, 50ml
  Classique Eau Fraiche Wonderwoman är en fräsch parfym från Jean Paul Gaultier. En nytolkning av Classique EdT. Doften ger dig friska toppnoter av citron och ingefära i toppen, apelsinblomma och jasmin&hellip:
 • Scandal by Night, EdP 30ml

  Scandal by Night, EdP 30ml
 • Le Male Collector Xmas, EdT 125ml

  Le Male Collector Xmas, EdT 125ml
 • La Belle Fleur Terrible, EdP 100ml

  La Belle Fleur Terrible, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum - 30 ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, I en tid långt innan den klassiska doften Classique föddes fann den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Ur denna saga växte inspirationen till Classique La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfym i serien Classique & Le Male. La Belle är en mjuk och förförisk mix av vanilj, sött päron och vetiver.  Doftnoter: Vanilj, Päron och Vetiver
 • Jean Paul Gaultier Classique Pride Collector Eau de Toilette - 100 ml

  Jean Paul Gaultier Classique Pride Collector Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml,
 • Jean Paul Gaultier La Belle Edp 50ml + Body Lotion 75ml Giftset, 50ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Edp 50ml + Body Lotion 75ml Giftset, 50ml
  Detta giftset av Jean Paul Gaultier La Belle innehåller en Eau de Parfum (50 ml) och en Body Lotion (75 ml). Långt innan Classique föddes fann den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultier&hellip:
 • Jean Paul Gaultier Gaultier Divine Eau de Parfum - 30 ml

  Jean Paul Gaultier Gaultier Divine Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, I am a woman, what’s more Divine?” Så introduceras Jean Paul Gaultiers feminina doft, Gaultier Divine. Denna blommiga Eau de Parfum är en gudomlig hyllning till kvinnlig styrka med en lysande och sensuell bukett av vita liljor. Den gyllene flaskan symboliserar kvinnlig styrka och Gaultiers legendariska modeskapande. Den glittrande korsetten och de mjuka kurvorna är en hyllning till modern femininitet och frihet - verkligen värdig en gudinna! Gaultier Divine Eau de Parfum är påfyllningsbar i både 50 och 100 ml.   EN DELIKAT BLOMMIG PARFYM En doft med flera dimensioner och revolutionerande inom kategorin parfym dam. Välj denna strålande blommiga doft och upplev hur den inbjudande toppnoten av havssalt öppnar upp doftens blommiga hjärtnoter. Låt dig omfamnas av mjuka liljor och njut av den söta doften av fluffiga maränger som förstärker Gaultier Divines delikata och upplyftande doftintryck. Den salta toppnoten skapar en himmelsk fräschör och framhäver liljornas raffinerade sötma på ett vackert sätt och lämnar ett varaktigt doftspår som omfamnar huden. Visst är den gudomlig?   EN GYLLENE FLASKA Den gyllene designen och glasets sensuella kurvor reflekterar ljuset så vackert att till och med solen blir avundsjuk! Den gnistrande flaskan är en hyllning till modern femininitet och en lysande symbol för frihet. Gaultier Divine Eau de Parfum är klädd i Jean Paul Gaultiers ikoniska korsett, världsberömd för sin konformade design. Flaskan utstrålar en speciell aura som kan lysa för evigt eftersom både 50 och 100 ml-formaten är påfyllningsbara. Genom att erbjuda påfyllningsbara flaskor ger Jean Paul Gaultier möjlighet för användarna att fortsätta njuta av denna gudomliga doft samtidigt som de minskar sin påverkan på miljön. Det är en gest som speglar en gemensam vilja att kombinera lyx med ansvarsfullhet. Gaultier Divine Eau de Parfum har fångat hjärtan runt om i världen och är en av de populäraste parfymerna för kvinnor från Jean Paul Gaultier. Det är den perfekta presenten till en älskad. Här hittar du en damparfym som garanterat kommer att glädja.   DOFTNOTER Toppnot: Salt  Hjärtnot: Lilja  Basnot: Maräng   PRODUKTSPECIFIKATIONER: En Eau de Parfum kan användas dagligen, innehåller 12-20% doftkoncentrat och lämnar ett tydligt doftspår som varar längre. TIPS: För en ännu mer underbar doftupplevelse, kombinera Gaultier Divine Eau de Parfum med de andra produkterna i serien. Den lyxiga bodylotionen och den uppfriskande duschgelen är perfekta för att skapa en sublim doftritual som varar hela dagen.
 • Scandal by Night, EdP 80ml

  Scandal by Night, EdP 80ml
 • Le Male Pride Collector, EdT 125ml

  Le Male Pride Collector, EdT 125ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau de Parfum - 50 ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, La Belle Le Parfum, en ny form av intensitet av Jean Paul Gaultier. I Gaultiers trädgård är nu alla synder tillåtna. Den nya kvinnan i form av La Belle Le Parfum är än mer sensuell i denna läckra, intensiva orientaliska eau de parfum än originladoften La Belle. Klädd i sensuellt mörkrött färgat av förbjuden frukt. I begynnelsen av denna Eau de Parfum finns en harmonisk fusion av grönt päron, sensuell jasmin, tonkaböna och beroendeframkallande vanilj. Denna intensiva doft från Gaultier’s trädgård är en förbjuden blandning av oemotståndlig lockelse och strålande förförelse. Doftfamilj: Orientalisk Toppnot: Vanilj Hjärtnot: Päron Basnot: Tonkaböna
 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette - 30 ml

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. En droppe av frestelse i en sensuell, utmanande doft av kontraster, som ger dig kraft att förföra och erövra. Djärv, rosa ros som väcker dina sinnen.
 • Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden Eau de Parfum - 50 ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Upptäck La Belle Paradise Garden Eau de Parfum från Jean Paul Gaultier och kliv in i en magisk trädgård av förbjudna njutningar. Gaultiers färgglada trädgård inspirerades av hans 2010-2011 Autumn/Winter show. I detta lummiga paradis delar La Belle Paradise Garden och Le Beau Paradise Garden sin intensiva passion. La Belle Paradise Garden är broderad med ett fantastiskt botaniskt halsband med färgglada couture-referenser. Den nakna flaskan förtrollar sinnena med en oemotståndlig, naturlig sensualitet. Ge efter för frestelsen och njut av denna sensuella kombination av blommor och vaniljnektar. EN HIMMELSK DOFTDen afrodisiaka nektarn i denna exotiska La Belle Paradise Garden Eau de Parfum väcker passioner med oöverträffad magnetism. Den mystiska blå lotusblomman. Den pudriga, eleganta femininiteten hos delikat iris. Den sensuellt utsökta doften av förtrollande vanilj. Förlora dig själv i detta sensuella paradis.EN FLASKA PASSIONMed ett halsband av broderade blommor som enda prydnad förkroppsligar denna blå lagunflaska tidlös elegans och Evas kurvor. La Belle Paradise Garden är en oemotståndligt frigjord och sensuell musa som på ett naturligt sätt förkroppsligar absolut frestelse.Toppnoter: VattenliljorHjärtnoter: IrisBasnoter: VaniljHUR MAN APPLICERAR: Spraya på önskade pulspunkter som handleden, nacken, armbågslederna och knävecken för att njuta av en långvarig doftupplevelse.PRODUKTSPECIFIKATIONER: - Eau de Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat - Ger en definierad och långvarig doft
 • Jean Paul Gaultier Gaultier Divine Eau de Parfum - 50 ml

  Jean Paul Gaultier Gaultier Divine Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, I am a woman, what’s more Divine?” Så introduceras Jean Paul Gaultiers feminina doft, Gaultier Divine. Denna blommiga Eau de Parfum är en gudomlig hyllning till kvinnlig styrka med en lysande och sensuell bukett av vita liljor. Den gyllene flaskan symboliserar kvinnlig styrka och Gaultiers legendariska modeskapande. Den glittrande korsetten och de mjuka kurvorna är en hyllning till modern femininitet och frihet - verkligen värdig en gudinna! Gaultier Divine Eau de Parfum är påfyllningsbar i både 50 och 100 ml.   EN DELIKAT BLOMMIG PARFYM En doft med flera dimensioner och revolutionerande inom kategorin parfym dam. Välj denna strålande blommiga doft och upplev hur den inbjudande toppnoten av havssalt öppnar upp doftens blommiga hjärtnoter. Låt dig omfamnas av mjuka liljor och njut av den söta doften av fluffiga maränger som förstärker Gaultier Divines delikata och upplyftande doftintryck. Den salta toppnoten skapar en himmelsk fräschör och framhäver liljornas raffinerade sötma på ett vackert sätt och lämnar ett varaktigt doftspår som omfamnar huden. Visst är den gudomlig?   EN GYLLENE FLASKA Den gyllene designen och glasets sensuella kurvor reflekterar ljuset så vackert att till och med solen blir avundsjuk! Den gnistrande flaskan är en hyllning till modern femininitet och en lysande symbol för frihet. Gaultier Divine Eau de Parfum är klädd i Jean Paul Gaultiers ikoniska korsett, världsberömd för sin konformade design. Flaskan utstrålar en speciell aura som kan lysa för evigt eftersom både 50 och 100 ml-formaten är påfyllningsbara. Genom att erbjuda påfyllningsbara flaskor ger Jean Paul Gaultier möjlighet för användarna att fortsätta njuta av denna gudomliga doft samtidigt som de minskar sin påverkan på miljön. Det är en gest som speglar en gemensam vilja att kombinera lyx med ansvarsfullhet. Gaultier Divine Eau de Parfum har fångat hjärtan runt om i världen och är en av de populäraste parfymerna för kvinnor från Jean Paul Gaultier. Det är den perfekta presenten till en älskad. Här hittar du en damparfym som garanterat kommer att glädja.   DOFTNOTER Toppnot: Salt  Hjärtnot: Lilja  Basnot: Maräng   PRODUKTSPECIFIKATIONER: En Eau de Parfum kan användas dagligen, innehåller 12-20% doftkoncentrat och lämnar ett tydligt doftspår som varar längre. TIPS: För en ännu mer underbar doftupplevelse, kombinera Gaultier Divine Eau de Parfum med de andra produkterna i serien. Den lyxiga bodylotionen och den uppfriskande duschgelen är perfekta för att skapa en sublim doftritual som varar hela dagen.
 • Classique, Deospray 150ml

  Classique, Deospray 150ml
 • Scandal Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml

  Scandal Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum - 30 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, En söt men samtidigt kaxig doft med framträdande honung men även patchouli, blodapelsin samt gardenia som överraskar.
 • Scandal Collectors Edition, EdP 80ml

  Scandal Collectors Edition, EdP 80ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum - 50 ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, I en tid långt innan den klassiska doften Classique föddes fann den första mannen och kvinnan varandra i Jean Paul Gaultiers blomstrande trädgård. Ur denna saga växte inspirationen till Classique La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers senaste parfym i serien Classique & Le Male. La Belle är en mjuk och förförisk mix av vanilj, sött päron och vetiver.  Doftnoter: Vanilj, Päron och Vetiver
 • Classique Essence de Parfum, EdP 30ml

  Classique Essence de Parfum, EdP 30ml
 • Gaultier Divine, EdP 30ml

  Gaultier Divine, EdP 30ml
 • Jean Paul Gaultier Classique Edt 100ml + Body Lotion 75ml Giftset, 175ml

  Jean Paul Gaultier Classique Edt 100ml + Body Lotion 75ml Giftset, 175ml
  Classique, en symbol för förförelse och extrem sensualitet. Den ikoniska bystflaskan med korsetten, det mest centrala plagget från Jean Paul Gaultiers garderob. Doften passar kvinnan med karaktär&hellip:
 • Classique Christmas Edition, EdT 100ml

  Classique Christmas Edition, EdT 100ml
 • So Scandal!, EdP 50ml

  So Scandal!, EdP 50ml
 • Giftset Jean Paul Gaultier Classique Edt 100ml + Body Lotion 75ml

  Giftset Jean Paul Gaultier Classique Edt 100ml + Body Lotion 75ml
  Giftset Jean Paul Gaultier Classique Edt 100ml + Body Lotion 75mlClassique, en symbol för förförelse och extrem sensualitet. Den ikoniska bystflaskan med korsetten, det mest centrala plagget från Jean&hellip:
 • Scandal, EdP 50ml

  Scandal, EdP 50ml
 • Scandal by Night, EdP 50ml

  Scandal by Night, EdP 50ml
 • Giftset Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80ml + Body Lotion 75ml

  Giftset Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80ml + Body Lotion 75ml
  Giftset Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80ml + Body Lotion 75ml Toppnoter: GardeniaHjärtnoter: HonungBasnoter: PatchouliInnehåll:Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80mlJean Paul Gaultier Scandal Body Lotion&hellip:
 • Classique Pride Collector, EdT 125ml

  Classique Pride Collector, EdT 125ml
 • La Belle Paradise Garden, EdP 30ml

  La Belle Paradise Garden, EdP 30ml
 • La Belle, EdP 50ml

  La Belle, EdP 50ml
 • Jean Paul Gaultier Classique Giftset Edt 100ml + Perfumed Body Lotion 75ml, 75ml

  Jean Paul Gaultier Classique Giftset Edt 100ml + Perfumed Body Lotion 75ml, 75ml
  En lyxig doft är aldrig fel om du vill göra någon glad. Parfymsetet för dam Jean Paul Gaultier Classique i en vacker förpackning kommer säker göra den speciella kvinnan glad. Satsa på detta perfektmatchade&hellip:
 • La Belle, EdP 100ml

  La Belle, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette - 50 ml

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. En droppe av frestelse i en sensuell, utmanande doft av kontraster, som ger dig kraft att förföra och erövra. Djärv, rosa ros som väcker dina sinnen.
 • La Belle Paradise Garden, EdP 50ml

  La Belle Paradise Garden, EdP 50ml
 • La Belle Gift Set, EdP 50ml + Body lotion 75ml

  La Belle Gift Set, EdP 50ml + Body lotion 75ml
 • Gaultier Divine, EdP 15ml

  Gaultier Divine, EdP 15ml
 • Scandal A Paris, EdT 30ml

  Scandal A Paris, EdT 30ml
 • Gaultier Divine, EdP 100ml

  Gaultier Divine, EdP 100ml
 • Classique Essence de Parfum, EdP 100ml

  Classique Essence de Parfum, EdP 100ml
 • Classique Christmas Edition 2020, EdT 100ml

  Classique Christmas Edition 2020, EdT 100ml
 • Classique, EdP 50ml

  Classique, EdP 50ml
 • Gaultier Divine, EdP 200ml Refill

  Gaultier Divine, EdP 200ml Refill
 • Scandal A Paris, EdT 50ml

  Scandal A Paris, EdT 50ml
 • Classique Intense, EdP 50ml

  Classique Intense, EdP 50ml
 • Classique Pin Up, EdP 100ml

  Classique Pin Up, EdP 100ml
 • Classique, EdP 30ml

  Classique, EdP 30ml
 • So Scandal!, EdP 30ml

  So Scandal!, EdP 30ml
 • Scandal Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml

  Scandal Gift Set, EdP 50ml + Body Lotion 75ml
 • Classique Cabaret, EdP 100ml

  Classique Cabaret, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Her Eau de Parfum - 30 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Her Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, SCANDAL Le Parfum från Jean Paul Gaultier är en feminin, delikat och fyllig blommig doft. De söta doftnoterna av saltad karamell är sensuella, den blommiga explosionen av jasmin är upplyftande och den svarta vaniljen är förförisk. Upptäck en sublim damparfym som är djärv och vågad på alla sätt och vis - outrageous! Flaskan är så eldig att till och med glaset rodnar. Den eleganta, guldfärgade toppen ger flaskan ett glittrande och exklusivt utseende. Denna Eau de Parfum Intense låter dig bryta mot alla regler. En liten spray här och där och du gör alla varma inuti. Lägg märke till den fantastiska kompositionen: en glödande och röd flaska som fångar ögat. En intensiv blommig doft med inslag av amber - de sublima doftnoterna av jasmin och vanilj har förälskat sig i den överraskande, saltade karamellen. Allt detta är skapat för att garantera att du aldrig går obemärkt förbi när du bär SCANDAL Le Parfum. Toppnot: Jasmin Hjärtnot: Salted Caramel Basnot: Vanilj PRODUKT SPECIFIKATIONER: En Eau de Parfum Intense kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger ett markerat doftspår som varar längre
 • Classique Intense, EdP 100ml

  Classique Intense, EdP 100ml
 • Classique, EdT 30ml

  Classique, EdT 30ml
 • Classique Christmas Edition 2022, EdT 100ml

  Classique Christmas Edition 2022, EdT 100ml
 • Classique, EdT 20ml

  Classique, EdT 20ml
 • Classique Pride Collectors Edition, EdT 100ml

  Classique Pride Collectors Edition, EdT 100ml
 • Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Her Eau de Parfum - 50 ml

  Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Her Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, SCANDAL Le Parfum från Jean Paul Gaultier är en feminin, delikat och fyllig blommig doft. De söta doftnoterna av saltad karamell är sensuella, den blommiga explosionen av jasmin är upplyftande och den svarta vaniljen är förförisk. Upptäck en sublim damparfym som är djärv och vågad på alla sätt och vis - outrageous! Flaskan är så eldig att till och med glaset rodnar. Den eleganta, guldfärgade toppen ger flaskan ett glittrande och exklusivt utseende. Denna Eau de Parfum Intense låter dig bryta mot alla regler. En liten spray här och där och du gör alla varma inuti. Lägg märke till den fantastiska kompositionen: en glödande och röd flaska som fångar ögat. En intensiv blommig doft med inslag av amber - de sublima doftnoterna av jasmin och vanilj har förälskat sig i den överraskande, saltade karamellen. Allt detta är skapat för att garantera att du aldrig går obemärkt förbi när du bär SCANDAL Le Parfum. Toppnot: Jasmin Hjärtnot: Salted Caramel Basnot: Vanilj PRODUKT SPECIFIKATIONER: En Eau de Parfum Intense kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger ett markerat doftspår som varar längre
 • Jean Paul Gaultier Classic Pride Eau de Toilette - 100 ml

  Jean Paul Gaultier Classic Pride Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, Upptäck den nya Classique Eau de Toilette och stöd Regnbågsfonden med Jean Paul Gaultier! 10 % av den totala försäljningen kommer att doneras för att stödja fondens arbete för inkludering och jämställdhet. Upptäck Classique Pride Edition och stöd Pride 2023! Jean Paul Gaultier firar återigen frihet, jämlikhet och mångfald. Denna inkluderande Eau de Toilette är en fräsch och lätt unisexparfym. Det franska modehuset sprider budskapet Get used to it! på catwalken, på Paris gator och runt om i världen - Jean Paul är inte färdig med att fira inkluderingen.  För årets Pride-parad är den vita t-shirten prydd med ett unikt tryck som först visades på hans modevisning 1994. Flaskorna och Gaultiers välkända kroppar står sida vid sida.  De innehåller båda den inkluderande, blommiga Eau de Toilette som skapats för alla. En regnbåge av delikata doftnoter utvecklas med fräsch yuzu och citron. Hjärtnoter av apelsinblomma och neroli tar den blommiga citrusdoften till nya höjder, medan mustiga och sensuella träslag ger intensitet och styrka. Jean Paul är stolt förespråkare för frihet i regnbågens alla färger med en doft som omfamnar alla.  Detta är bara en av Jean Paul Gaultiers populära dofter i en lång rad ikoniska parfymer.  Toppnoter: Yuzu & Lemon  Hjärtnoter: Apelsinblomma & Neroli  Basnoter: Ljusa träslag  PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Eau de Toilette som kan användas dagligen - Innehåller 8-12% doftkoncentrat - Lämnar ett diskret doftspår.
 • Classique, EdP 100ml

  Classique, EdP 100ml
 • Jean Paul Gaultier Ma Dame Edp 50ml, 50ml

  Jean Paul Gaultier Ma Dame Edp 50ml, 50ml
  Ma Dame Edp 50ml - Jean Paul Gaultier Jean Paul Gaultier Ma Dame är en fräsch och blommig doft. Den är exklusiv och inriktar sig till den yngre generationen kvinnorDoftnoter: apelsinskal, grenadin,&hellip:
 • Scandal, EdP 80ml

  Scandal, EdP 80ml
 • La Belle, EdP 30ml

  La Belle, EdP 30ml
 • La Belle Gift Set, EdP 50ml + 6ml + BL 75ml

  La Belle Gift Set, EdP 50ml + 6ml + BL 75ml
 • Gaultier Divine, EdP 50ml

  Gaultier Divine, EdP 50ml
 • Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau de Parfum - 30 ml

  Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, La Belle Le Parfum, en ny form av intensitet av Jean Paul Gaultier. I Gaultiers trädgård är nu alla synder tillåtna. Den nya kvinnan i form av La Belle Le Parfum är än mer sensuell i denna läckra, intensiva orientaliska eau de parfum än originladoften La Belle. Klädd i sensuellt mörkrött färgat av förbjuden frukt. I begynnelsen av denna Eau de Parfum finns en harmonisk fusion av grönt päron, sensuell jasmin, tonkaböna och beroendeframkallande vanilj. Denna intensiva doft från Gaultier’s trädgård är en förbjuden blandning av oemotståndlig lockelse och strålande förförelse. Doftfamilj: Orientalisk Toppnot: Vanilj Hjärtnot: Päron Basnot: Tonkaböna
 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette - 100 ml

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. En droppe av frestelse i en sensuell, utmanande doft av kontraster, som ger dig kraft att förföra och erövra. Djärv, rosa ros som väcker dina sinnen.
 • Scandal Gift Set, EdP & Body Lotion 2023

  Scandal Gift Set, EdP & Body Lotion 2023