Jean Paul Gaultier deostick

Populärt inom Jean Paul Gaultier deostick

 • Jean Paul Gaultier Le Male Deodorant Stick, 75 ml Jean Paul Gaultier Deodorant

  Jean Paul Gaultier Le Male Deodorant Stick, 75 ml Jean Paul Gaultier Deodorant
  75 ml, Jean Paul Gaultier Le Male är en parfym med en sensuell, djup och varm doft. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, mint och kardemumma för att sedan övergå i mellannoter av lavendel, apelsinblomma, kanel och kummin. Parfymen avrundas slutligen med basnoter av vanilj, ambra, trä, tonkaböna och mysk. Jean Paul Gaultier Le Male är en populär herrparfym som passar för såväl dag- som kvällsbruk.
 • Le Male, Deostick 75g

  Le Male, Deostick 75g
  Le Male Deostick från Jean Paul Gaultier är både skonsam mot huden och effektiv mot dålig lukt. Berikad med pepparmintsextrakt som ger ett långvarigt skydd och en sval känsla mot huden.
 • Le Male Gift Set: EdT 75ml + Deostick 75g

  Le Male Gift Set: EdT 75ml + Deostick 75g
  Introducerad - 1995 Doftfamilj - Aromatisk Rekommenderad användning - Casual Beskrivning - Fräscha inslag av lavendel, mint och bergamott blandas här med mörka toner av kummin, kardemumma och apelsinblomma. I hjärtat finns den varma och mjuka vaniljen vars dominans tydligt syns bland resten av aromerna. Den är maskulin, modern, självsäker, magnetisk och otroligt förförande.
 • Le Male Deodorant Stick, 75 Ml

  Le Male Deodorant Stick, 75 Ml
  En praktisk deostick som både är skonsam mot huden och effektiv mot lukt. Tack vare det tillsatta pepparmintsextraktet ger den långvarigt skydd och Le Male-fräschör under alla omständigheter. Doften innehåller doftnoter från vanilj, lavendel, mint, bergamott, kummin, kardemunna och apelsinblomma.

Fler tips på Jean Paul Gaultier deostick