Jean Paul Gaultier after shave

Populärt inom Jean Paul Gaultier after shave

 • Le Male, After Shave Balm 100ml

  Le Male, After Shave Balm 100ml
  Le Male från Jean Paul Gaultier är en magnetiskt attraktiv parfym som förför med sin unika karaktär. En enigmatisk doftskapelse som fångar kontrasterna mellan traditionell och vågad, fräsch och mild, styrka och känslighet.After Shave lugnar din hy efter rakning och har en något mildare doftintensitet än tillexempel en Eau de Parfume.
 • Le Male, After Shave 125ml

  Le Male, After Shave 125ml
  Le Male från Jean Paul Gaultier har en magnetiskt doft som förför med sin unika karaktär. En enigmatisk parfym som fångar kontrasterna mellan traditionell och vågad, fräsch och mild, styrka och känslighet. Denna after shave är något mildare i doftstyrka och lugnar dessutom din hy efter rakning.
 • Jean Paul Gaultier Le Male After Shave,

  Jean Paul Gaultier Le Male After Shave,
  125 ml, Jean Paul Gaultier Le Male är en after shave med en sensuell, djup och varm doft. Inleder med toppnoter av bergamott, mint och kardemumma för att sedan övergå i mellannoter av lavendel, apelsinblomma, kanel och kummin. doften avrundas slutligen med basnoter av vanilj, ambra, trä, tonkaböna och mysk. Detta är en after shave.
 • Jean Paul Gaultier Le Male Soothing After Shave,

  Jean Paul Gaultier Le Male Soothing After Shave,
  100 ml, Jean Paul Gaultier Le Male är en parfym med en sensuell, djup och varm doft. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, mint och kardemumma för att sedan övergå i mellannoter av lavendel, apelsinblomma, kanel och kummin. Parfymen avrundas slutligen med basnoter av vanilj, ambra, trä, tonkaböna och mysk. Jean Paul Gaultier Le Male är en populär herrparfym som passar för såväl dag- som kvällsbruk.

Fler tips på Jean Paul Gaultier after shave

 • Le Male After Shave Balm, 100 Ml

  Le Male After Shave Balm, 100 Ml
  Ett återfuktande och närande aftershave-balsam som omedelbart lindrar och lugnar raksår. Huden känns mjuk och len och doftar som parfymen Le Male. Doften innehåller doftnoter från vanilj, lavendel, mint, bergamott, kummin, kardemumma och apelsinblomma. Pepparmints-extrakt har tillsatts för extra fräschör.
 • Jean Paul Gaultier Le Male Aftershave Balm 100ml

  Jean Paul Gaultier Le Male Aftershave Balm 100ml
  Jean Paul Gaultier Le Male Soothing After Shave BalmEtt mjukgörande, näringsrikt balm som omedelbart lugnar huden efter rakning. Huden blir mjuk och len och får en lätt doft av "Le Male". Pepparmint-extrakt&hellip: