Gucci dofter herr

Populärt inom Gucci herr

 • Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym

  Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym
  EdT 50ml, Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet.Den unika hjärtnoten gör doften speciell, varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup, svart peppar sätter en pikant prägel.Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.
 • Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym

  Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym
  EdT 50ml, Made to Measure är en orientalisk doft som är inspirerad av Guccis kända kostym med samma namn. Likt kostymen som är oklanderligt skräddarsydd är även doften skapad av enastående hantverk och noggrannhet. Doften öppnar upp med kalabrisk bergamott, fransk lavendel, apelsinblomma och frön från anis. Hjärtat innehåller muskot från Sri Lanka, näckros och plommon. I basen uppstår magiska toner av citrus, patchouli och läder. En förförande doft med utsökt elegans.
 • Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 90ml Gucci Parfym

  Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 90ml Gucci Parfym
  EdT 90ml, Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet.Den unika hjärtnoten gör doften speciell, varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup, svart peppar sätter en pikant prägel.Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.
 • Gucci Guilty Intense Pour Homme EdT (90 ml)

  Gucci Guilty Intense Pour Homme EdT (90 ml)

Fler tips på Gucci herr

 • Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 90ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 90ml Gucci Parfym
  EdP 90ml, Denna innovativa och manliga doft är resultatet av ett samarbete mellan Guccis creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Guilty Absolute fångar essensen hos de frigjorda män den är skapad för. Hemligheten är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather, som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, och tränoten Goldenwood, som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Doften har torra, djupa och komplexa tränoter, i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga ambranoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.
 • Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 50 ml Gucci Parfym
  50 ml, Den normbrytande Gucci Guilty Love Edition Pour Homme kräver samma uppmärksamhet som personen som bär doften. Det är en ny, modern kryddig fougère-doft med aromatiska, gröna inslag av svala kryddor, citrus och maskulina tränoter. Ingefära som har en frisk, energigivande doft, ger en mångfasetterad fräschör, medan noter av kumquat, mandarin och rosépeppar förstärker doftens sprudlande, fruktiga karaktär.
 • Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 150ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 150ml Gucci Parfym
  EdP 150ml, Denna innovativa och manliga doft är resultatet av ett samarbete mellan Guccis creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Guilty Absolute fångar essensen hos de frigjorda män den är skapad för. Hemligheten är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather, som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, och tränoten Goldenwood, som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Doften har torra, djupa och komplexa tränoter, i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga ambranoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.
 • Gucci Guilty Pour Homme Edt 90ml

  Gucci Guilty Pour Homme Edt 90ml
  Gucci Guilty Pour Homme Edt är doften för mannen som är ung, orädd och har oklanderlig smak. En intensiv och individuell doft som provocerar samtidigt som den förför. Doften inleds med en berusande&hellip:
 • Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 50ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 50ml Gucci Parfym
  EdP 50ml, Denna innovativa och manliga doft är resultatet av ett samarbete mellan Guccis creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Guilty Absolute fångar essensen hos de frigjorda män den är skapad för. Hemligheten är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather, som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, och tränoten Goldenwood, som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Doften har torra, djupa och komplexa tränoter, i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga ambranoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.
 • Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 90ml Gucci Parfym

  Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 90ml Gucci Parfym
  EdT 90ml, Made to Measure är en orientalisk doft som är inspirerad av Guccis kända kostym med samma namn. Likt kostymen som är oklanderligt skräddarsydd är även doften skapad av enastående hantverk och noggrannhet. Doften öppnar upp med kalabrisk bergamott, fransk lavendel, apelsinblomma och frön från anis. Hjärtat innehåller muskot från Sri Lanka, näckros och plommon. I basen uppstår magiska toner av citrus, patchouli och läder. En förförande doft med utsökt elegans.
 • Gucci Guilty Pour Homme After Shave Lotion 90 ml

  Gucci Guilty Pour Homme After Shave Lotion 90 ml
  Gucci Guilty Pour Homme After Shave Lotion är en rik, fräsch och oemotståndlig efterberoende lotion, för alfa mannen som vet vad han står för och når alltid sitt mål. De förföriska antecknin
 • Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 90 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT, 90 ml Gucci Parfym
  90 ml, Den normbrytande Gucci Guilty Love Edition Pour Homme kräver samma uppmärksamhet som personen som bär doften. Det är en ny, modern kryddig fougère-doft med aromatiska, gröna inslag av svala kryddor, citrus och maskulina tränoter. Ingefära som har en frisk, energigivande doft, ger en mångfasetterad fräschör, medan noter av kumquat, mandarin och rosépeppar förstärker doftens sprudlande, fruktiga karaktär.
 • Gucci Guilty Eau Pour Homme Edt 50ml

  Gucci Guilty Eau Pour Homme Edt 50ml
  Gucci Guilty Eau är en mjuk och lätt tolkning av de klassiska Guilty-dofterna. Till skillnad från en traditionell sval och frisk EdT ger Eau ett mer sofistikerat och diskret intryck. En aromatisk doft&hellip:
ilead