Parfymtorget » Herr

Gucci dofter herr

Populärt inom Gucci herr

 • Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym

  Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym
  EdT 50ml, Made to Measure är en orientalisk doft som är inspirerad av Guccis kända kostym med samma namn. Likt kostymen som är oklanderligt skräddarsydd är även doften skapad av enastående hantverk och noggrannhet. Doften öppnar upp med kalabrisk bergamott, fransk lavendel, apelsinblomma och frön från anis. Hjärtat innehåller muskot från Sri Lanka, näckros och plommon. I basen uppstår magiska toner av citrus, patchouli och läder. En förförande doft med utsökt elegans.
 • Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym

  Gucci By Gucci Pour Homme EdT, 50ml Gucci Parfym
  EdT 50ml, Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet.Den unika hjärtnoten gör doften speciell, varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup, svart peppar sätter en pikant prägel.Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.
 • Gucci Guilty Intense Pour Homme EdT (90 ml)

  Gucci Guilty Intense Pour Homme EdT (90 ml)
  Guccis senaste doft för men är en uppföljare till den upskattade parfymen Gucci Guilty. Detta är en doft för den självsäkre, moderna mannen. Den är kryddig, men avslöjar ett blommigt hjärta
 • Gucci Guilty Intense Pour Homme EdT (50 ml)

  Gucci Guilty Intense Pour Homme EdT (50 ml)
  Guccis senaste doft för men är en uppföljare till den upskattade parfymen Gucci Guilty. Detta är en doft för den självsäkre, moderna mannen. Den är kryddig, men avslöjar ett blommigt hjärta

Fler tips på Gucci herr

 • Gucci Guilty Pour Homme After Shave Lotion 90 ml

  Gucci Guilty Pour Homme After Shave Lotion 90 ml
  Gucci Guilty Pour Homme After Shave Lotion är en rik, fräsch och oemotståndlig efterberoende lotion, för alfa mannen som vet vad han står för och når alltid sitt mål. De förföriska antecknin
 • Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 90ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 90ml Gucci Parfym
  EdP 90ml, Denna innovativa och manliga doft är resultatet av ett samarbete mellan Guccis creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Guilty Absolute fångar essensen hos de frigjorda män den är skapad för. Hemligheten är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather, som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, och tränoten Goldenwood, som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Doften har torra, djupa och komplexa tränoter, i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga ambranoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.
 • Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 50ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 50ml Gucci Parfym
  EdP 50ml, Denna innovativa och manliga doft är resultatet av ett samarbete mellan Guccis creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Guilty Absolute fångar essensen hos de frigjorda män den är skapad för. Hemligheten är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather, som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, och tränoten Goldenwood, som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Doften har torra, djupa och komplexa tränoter, i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga ambranoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.
 • Gucci By Gucci Pour Homme EdT (90 ml)

  Gucci By Gucci Pour Homme EdT (90 ml)
  Gucci by Gucci Pour Homme är en elegant och maskulin doft av rökelse. Den öppnar friskt kryddigt med sjöbrisackord som sedan övergår i en djupare doft av enbär, viol med tobaksblad, läderacko
 • Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 90ml Gucci Parfym

  Gucci Made to Measure Pour Homme EdT, 90ml Gucci Parfym
  EdT 90ml, Made to Measure är en orientalisk doft som är inspirerad av Guccis kända kostym med samma namn. Likt kostymen som är oklanderligt skräddarsydd är även doften skapad av enastående hantverk och noggrannhet. Doften öppnar upp med kalabrisk bergamott, fransk lavendel, apelsinblomma och frön från anis. Hjärtat innehåller muskot från Sri Lanka, näckros och plommon. I basen uppstår magiska toner av citrus, patchouli och läder. En förförande doft med utsökt elegans.
 • Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 150ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Absolute Pour Homme EdP, 150ml Gucci Parfym
  EdP 150ml, Denna innovativa och manliga doft är resultatet av ett samarbete mellan Guccis creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Guilty Absolute fångar essensen hos de frigjorda män den är skapad för. Hemligheten är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather, som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, och tränoten Goldenwood, som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Doften har torra, djupa och komplexa tränoter, i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga ambranoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.
ilead