Paco Rabanne herrparfym edt

Populärt inom Paco Rabanne herrparfym edt

 • 1 Million, EdT 200ml

  1 Million, EdT 200ml
  1 Million, EdT av Paco Rabanne är en fräsch och sensuell doft som utstrålar makt, rikedom och lyx. Blandningen av träiga och kryddiga noter ger ett maskulint djup som kombineras med friska inslag av grapefrukt, mynta och blodapelsin.Doftfamilj – Trä/KryddigToppnoter – Blodapelsin, grapefrukt och myntaMellannoter – Rosor, kanel och kryddiga noterBasnoter – Ljust läder, patchouli, ambra och träiga noter
 • Invictus, EdT 50ml

  Invictus, EdT 50ml
  Paco Rabanne Invictus, EdT är en fräsch och sportig doftskapelse för den aktiva mannen. Invictus är latin för ”oövervinnlig” och representerar kraftfullhet, dynamik och energi.Doftfamilj – TräToppnoter – Grapefrukt, mandarin och havsackordMellannoter – Lagerblad och jasminBasnoter – Guajakträd, patchouli, ekmossa och ambra
 • Pour Homme, EdT 50ml

  Pour Homme, EdT 50ml
  Introducerad - 1973 Doftfamilj - Kryddig Rekommenderad användning - Casual Beskrivning - En klassiskt tvålig doft där de fräscha och mjuka aromerna här möts i perfekt harmoni och skapar en ren känsla. Kompositionens innehåll består av träd, lavendel, ambra, mysk, mossa och dominant honung. Den har en ytterst mogen och elegant riktning och passar därmed den äldre mannen.
 • Invictus Aqua, EdT 100ml

  Invictus Aqua, EdT 100ml
  Invictus Aqua är en våt och nästan plaskande parfym som för tankarna till stormande hav! En frisk och fräsch parfym med många syrliga och våta ackord. Parfymen skapades med inspiration av idrottsmän, tävling och värdig vinst!    Doften har en frisk öppning av citrusfrukter, ett hjärta av stormigt hav och kraftfull bas av ambergris och amberträ.   Doftfamilj&ndash Trä/Aromatisk Toppnoter&ndash Grapefrukt, Rosépeppar och Yuzu Mellannoter&ndash Akvatiska noter och Violblad Basnoter&ndash Ambergris, Amberträ och Guaiacträ

Fler tips på Paco Rabanne herrparfym edt

 • Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum 100 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum 100 ml
  Upptäck Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum, en rik, kraftfull och långvarig doft som är lika kryddig och träaktig som den är frisk.
 • Paco Rabanne Phantom Edt 100ml

  Paco Rabanne Phantom Edt 100ml
  Phantom Eau de Toilette, den nya doften för män av paco rabanne. En vegansk doft fylld av feel good energi som boostar ditt självförtroende.En futuristisk parfym skapad ur mötet av exklusivt hantverk&hellip:
 • Paco Rabanne Pure XS Eau de Toilette 50 ml

  Paco Rabanne Pure XS Eau de Toilette 50 ml
  Pure XS för honom. Överdåd i dess renaste form. Pure XS är en pulserande doft med kryddiga och friska noter.
 • Paco Rabanne Pure XS Eau de Toilette 100 ml

  Paco Rabanne Pure XS Eau de Toilette 100 ml
  Pure XS för honom. Överdåd i dess renaste form. Pure XS är en pulserande doft med kryddiga och friska noter.
 • Invictus Platinum, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus Platinum, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, Sträck dig efter din trofé! Invictus Platinum från Paco Rabanne är gjord för dem som alltid antar utmaningen. Denna aromatiska och träiga Eau de Parfum är ett kraftfullt uttryck för Invictus - en vinnande pokal för den obesegrade mannen. Den utmanar de ultimata prestationerna, som alltid hittar motivationen och aldrig ger upp. För allra första gången på en Invictus flaska lyser de ikoniska Invictus-vingarna med en silverfinish på trofén. Det lyxiga glaset avslöjar gradvis intensiva nyanser av grått och kröns med krom. Fortsätt skina och höj ribban ännu högre. Parfymen inleds med en kraftfull, intensiv friskhet i form av mynta som exploderar med elegant lavendel. En EDP som rubbar dina sinnen. Energi som blir flytande. Uppiggande grapefrukt och absint kolliderar med rikare och maskulina noter av patchouli och cypress: en träig avslutning för att ge Invictus Platinum styrka och komplexitet. Upptäck en radikal kombination av ren kraft och förhöjd elegans i denna nya Invictus parfym.   Doftnoter: Toppnoter: Absint & Grapefrukt Hjärtnoter: Lavendel och ekmossa Basnoter: Mynta och patchouli Produktspecifikationer: - Eau de Parfum som kan användas varje dag för alla behov - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat. - Ger ett definierat och långvarigt doftspår i upp till 8 timmar.
 • Phantom, EdT 100ml

  Phantom, EdT 100ml
 • Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 100ml

  Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 100ml
 • Paco Rabanne Ultraviolet Man Eau de Toilette 100 ml

  Paco Rabanne Ultraviolet Man Eau de Toilette 100 ml
  Upptäck Ultraviolet Man Eau de Toilette, en sinnlig och maskulin doft som vibrerar av djup och värme.
 • Invictus Aqua 2018, EdT 50ml

  Invictus Aqua 2018, EdT 50ml
  Invictus Aqua 2018 är en kraftfull och unik doft skapad för den moderna hjälten, självsäker och individuell! Med sin friska och blöta doftkombinationen väcker den tankar om havets gud Poseidon.   Parfymen har en frisk topp av citrus och violblad som övergår till en mitt fylld av akvatiska noter och den flyktiga tränoten oud. I basen väntar en varm och klassisk doft av ambergris. Elegant och självsäker!    Doftfamilj &ndash Trä/Akvatisk Toppnoter &ndash Grapefrukt och Violblad Mellannoter &ndash Oud, Akvatiska noter och Viol Basnoter &ndash Ambergris och Amberträ
 • Invictus Victory Elixir, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus Victory Elixir, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, INVICTUS Victory Elixir från Paco Rabanne är en kraftfull och maskulin Eau De Parfum Intense - den beroendeframkallande doften av att vinna. Upptäck ett dyrbart amber-, trä- och kryddigt elixir med högpresterande och högkoncentrerade ingredienser för maximal doftintensitet. Njut av ruset av bitande friskhet från aromatisk lavendel med en crunch av grön kardemumma och svartpeppar. När doften utvecklas på huden blandas rökelse med den träiga överflödet från indonesisk patchouli. Dessutom adderar utsökt nektar från tonkabönslikör djup och elegans till den charmiga doften av vaniljbönor från Madagaskar. Denna doft kan bäst beskrivas som en beroendeframkallande doft av seger. Ett potent elixir som är gjort för att driva segern bortom alla gränser. Det är dags att omfamna ditt ögonblick av odödlighet. Det gyllene V:et för Victory är graverat i glaset och framträder mot en lackerad gradient av svart till mörkblått. En blank svart keps kröner trofén. Ett rikt, kraftfullt och långvarigt potent elixir som blandar kryddiga träslag och bitande fräschör för den episka vinnaren. INVICTUS Victory Elixir är en av de populära dofterna från Paco Rabannes INVICTUS-serie. Här hittar du populära herrdofter tillägnade alla som inte kompromissar i sin strävan efter seger. Toppnoter: Toppnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpepparHjärtnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpeppar: Basnoter: Rökelse och träig patchouli: Vanilla Beans & Tonka Bean Produktspecifikationer: Eau de Parfum Intense kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger en definierad och långvarig doftspår upp till 8 timmar.
 • Invictus Intense, EdT 100ml

  Invictus Intense, EdT 100ml
  Invictus Intense är en heroisk och modig parfym skapad för den moderna mytens hjälte. Storstadens Herkules, alltid redo för en utmaning!    Parfymen kombinerar unika och oväntade noter för att skapa en doft som särskiljs från alla andra. Inspirerad av idrottsmän och extremsportare.   Toppnoter&ndash Svartpeppar och Apelsinblomma Mellannoter&ndash Whiskey och Lagerblad Basnoter&ndash Bärnsten, Havssalt och Ambergris
 • Black XS Potion, EdT 100ml

  Black XS Potion, EdT 100ml
 • Phantom Edt

  Phantom Edt
  Phantom Eau de Toilette, den nya doften för män av paco rabanne. En vegansk doft fylld av feel good energi som boostar ditt självförtroende.En futuristisk parfym skapad ur mötet av exklusivt hantverk och ny teknologi.Framtagen genom AI och en banbrytande kreativ process i valet av doftens ingredienser, för att få bäraren att känna sig energisk, självsäker och attraktiv. En kraftfull doft med noter av beroendeframkallande, krämig lavendel, energigivande smält citron och sexig, träig vanilj. En överdos av feel good känsla och doft som varar länge på huden. Phantom är tillverkad av ansvarsfullt & etiskt framställda ingredienser, så som ekologisk lavendel absolut, italiensk citron och ”For Life” certifierad vetiver från Haiti.Radikalt annorlunda, Phantom är mer än en doft. Koppla upp dig mot din 100 ml parfym genom att toucha din mobil på Phantoms huvud och lär känna din nya wingman.Doftfamilj: Aromatisk - FougèreToppnot: Italiensk CitronHjärtnot: Lavandin AbsolutBasnot: Madagaskar Vanilj
 • Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 50ml

  Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 50ml
 • Invictus Edt

  Invictus Edt
  En EdT med en fräsch sammansättning som står i stark kontrast mot den traditionella inriktningen av herrdoft. Varken en transparant sommardoft eller en traditionell cologne. Invictus är en doft med en tydlig djup- och basnot. Doften innehåller marina ackord, grapefruktskal, träiga amberackord, lagerblad, guajakträ, ambra och patchouli.
 • Invictus Legend, EdP 50ml

  Invictus Legend, EdP 50ml
  Invictus Legend är en sensuell Eau de Parfum från Paco Rabanne. Invictus Legend är en förlängning av den heroiska doften Invictus. Parfymens styrka ligger i noter från apelsinblomma, svartpeppar, kardemumma, grapefrukt, honung och geranium.
 • Paco Rabanne Invictus Edt 100ml

  Paco Rabanne Invictus Edt 100ml
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad&hellip:
 • Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum 200 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum 200 ml
  Upptäck Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum, en rik, kraftfull och långvarig doft som är lika kryddig och träaktig som den är frisk.
 • Paco Rabanne Phantom Collector Eau De Toilette 100ml

  Paco Rabanne Phantom Collector Eau De Toilette 100ml
  Phantom Collector Eau de Toilette har en futuristisk och aromatisk doft, inspirerad av lyxigt hantverk och artificiell intelligens.
 • Invictus Victory Edp Extrême

  Invictus Victory Edp Extrême
  Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen.En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet.Med hjälp av dessa unika kombinationer Har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden.En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Nu händer följande, i ett enda sensuellt svep – fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den.Det är nu avslöjat: en ny och extremt kraftfull, fräsch orientalisk doft från Paco Rabanne, Invictus Victory Eau de Parfum Extrême.Doftfamilj: Fresh orientalToppnot: Citron, rosa papparkornHjärtnot: Rökelse, lavendelBasnot: tonkaböna, amber
 • Invictus Victory, EdP 100ml

  Invictus Victory, EdP 100ml
  Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen. En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet. Med hjälp av dessa unika kombinationer Har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden. En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Nu händer följande, i ett enda sensuellt svep – fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den. Det är nu avslöjat: en ny och extremt kraftfull, fräsch orientalisk doft från Paco Rabanne, Invictus Victory Eau de Parfum Extrême.
 • Invictus Victory Elixir, EdP Intense 50ml

  Invictus Victory Elixir, EdP Intense 50ml
 • One Million Perfum EdP, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  One Million Perfum EdP, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, Paco Rabanne introducerar One Million Perfum EdP, en ny beroendeframkallande parfym inom den populära doftlinjen One Million. En parfym ännu mer kraftfull, extravagant och rik för den nya generationen av män som inte är rädda att vara för mycket. One Million Parfum-mannen är den alla män drömmer om att vara, en person bland miljoner andra men ändå unik precis som hans doft. One Million Parfum innehåller en kraftfull mix mellan varmt och kallt med doftnoter av amber, monoï, salt och ambra.
 • 1 Million Parfum Edp

  1 Million Parfum Edp
  Paco Rabanne introducerar 1 Million Parfum, en ny beroendeframkallande parfym inom den populära doftlinjen One Million. En parfym ännu mer kraftfull, extravagant och rik för den nya generationen av män som inte är rädda att vara för mycket. 1 Million Parfum-mannen är den alla män drömmer om att vara, en person bland miljoner andra men ändå unik precis som hans parfym. 1 Million Parfum innehålleren kraftfull mix mellan varmt och kallt med doftnoter av amber, monoï, salt och ambergris.
 • Paco Rabanne Pure XS EdT, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  Paco Rabanne Pure XS EdT, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, En sofistikerad och sensuell doft med noter av ingefära, råsocker samt vanilj. Nya Pure XS gör dig helt enkelt helt oemotståndlig.
 • Invictus Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g

  Invictus Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g
 • 1 Million Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g

  1 Million Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g
 • One Million Edt

  One Million Edt
  En frisk och kryddig EdT som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber. Toppnoter: Blodmandarin och mynta. Hjärtnoter: Ros och kanel. Basnoter: Amber och ljust läder.
 • Invictus Legend, EdP 100ml

  Invictus Legend, EdP 100ml
  Invictus Legend är en sensuell Eau de Parfum från Paco Rabanne. Invictus Legend är en förlängning av den heroiska doften Invictus. Parfymens styrka ligger i noter från apelsinblomma, svartpeppar, kardemumma, grapefrukt, honung och geranium.
 • Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette 50 ml For Men

  Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette 50 ml For Men
  1 Million från Paco Rabanne är en sensuell och fräsch doft lanserad 2008. Friska noter av grapefrukt och mynta kombineras med läder och patchouli. Flaskan liknar en guldtacka. Perfekt för den moderna, självsäkra mannen. Toppnoter: Blodapelsin, grapefrukt, mynta. Hjärtnoter: Ros, kanel, kryddor. Basnoter: Ljust läder, patchouli, amber, ljust trä.
 • Paco Rabanne 1 Million Elixir Parfum Intense 200 ml

  Paco Rabanne 1 Million Elixir Parfum Intense 200 ml
  Upptäck 1 Million Elixir, höjden av intensitet. En helt ny doft som styrs av en önskan om överlägsen kvalitet.
 • Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 50 ml

  Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 50 ml
  Invictus är doften för den ultimate mannen, den absoluta hjälten. Utmanande och välsignad av gudarna. Invictus EdT är en fenomenal sammandrabbning av bitande friskhet och modig sensualitet! Två krafter som ingenting (och ingen) kan motstå!
 • Ultraviolet Man, EdT 100ml

  Ultraviolet Man, EdT 100ml
  Introducerad - 1999 Doftfamilj - Kryddig/Träd Rekommenderad användning - Dagtid Beskrivning - Inspirationen till denna doft kom av det futuristiska. Man ville här skapa något nytt och innovativt, om de sedan lyckades med detta är något som är upp till dig att avgöra. Kompositionen är relativt simpel om än spännande då den börjar med en ytterst söt och fräsch kombination av mint och ambra för att sedan avslutas med en träigare samling aromer. Den moderna kompositionen har en icke dominerande känsla, istället lockar den sin omgivning på ett hemlighetsfullt vis. Den tunna strukturen passar bäst under dagens ljusare timmar och fungerar för både den yngre och äldre mannen.
 • Paco Rabanne Phantom Eau De Toilette 50 ml

  Paco Rabanne Phantom Eau De Toilette 50 ml
  Phantom Eau De Toilette har en futuristisk, aromatisk doft. En blandning av lyxigt hantverk och artificiell intelligens.
 • Paco Rabanne 1 Million Eau De Toilette 100ml

  Paco Rabanne 1 Million Eau De Toilette 100ml
  1 Million från Paco Rabanne är en sensuell och maskulin doft med ett coolt design. Doften öppnar med friska noter av blodapelsin och mynta. Basen är sammansatt av bärsten och läder. En explosiv och frisk doft som utrstrålar makt och lyx.
 • Invictus, EdT 100ml

  Invictus, EdT 100ml
  Paco Rabanne Invictus, EdT är en fräsch och sportig doftskapelse för den aktiva mannen. Invictus är latin för ”oövervinnlig” och representerar kraftfullhet, dynamik och energi.Doftfamilj – TräToppnoter – Grapefrukt, mandarin och havsackordMellannoter – Lagerblad och jasminBasnoter – Guajakträd, patchouli, ekmossa och ambra
 • 1 Million Privé, EdP 50ml

  1 Million Privé, EdP 50ml
  1 Million Privé är en lyxig och flådig parfym som för tankarna till guld och diamanter, ett bankrån som gick helt enligt planerna!    Den unika doftkombinationen ger en sensuell och mystisk doftaura som imponerar alla omkring dig och får dig att sticka ut!    Doftfamilj &ndash Orientalisk/trä Toppnoter &ndash Apelsin och Kanel Mellannoter &ndash Tobak och Myrra Basnoter &ndash Patchouli och Tonkabönor
 • Pure XS Night, EdP 50ml

  Pure XS Night, EdP 50ml
  Paco Rabanne Pure XS Night, EdP för män är en kombination av explosiv fräschhet och eldig sensualitet. Denna eldigt exotiska doften är framtagen med kraftfulla noter av ingefära, vanilj och myrra. Paco Rabanne Pure XS Night, EdP är lekfull och provokativ.
 • Pour Homme, EdT 100ml

  Pour Homme, EdT 100ml
  Introducerad - 1973 Doftfamilj - Kryddig Rekommenderad användning - Casual Beskrivning - En klassiskt tvålig doft där de fräscha och mjuka aromerna här möts i perfekt harmoni och skapar en ren känsla. Kompositionens innehåll består av träd, lavendel, ambra, mysk, mossa och dominant honung. Den har en ytterst mogen och elegant riktning och passar därmed den äldre mannen.
 • Paco Rabanne Phantom Eau De Toilette 100 ml

  Paco Rabanne Phantom Eau De Toilette 100 ml
  Phantom Eau De Toilette har en futuristisk, aromatisk doft. En blandning av lyxigt hantverk och artificiell intelligens.
 • Invictus EdT, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus EdT, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad och jasmin som leder till en träig bas av guaiacträ, patchouli, ekmossa och ambra. En modern parfym för varje vinnare som vill hålla sig fräsch hela dagen.
 • One Million Elixir, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  One Million Elixir, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, Paco Rabanne introducerar 1 Million Elixir, en Eau De Parfum Intense kraftfullare än någonsin förut som lockar till spänning. Skapad med det bästa från 1 Million Eau de Toilette och utvecklad till en parfym av allra bästa kvalité. De handplockade ingredienserna: turkisk Damascena-ros, osmanthus och vildodlade tonkabönor gör 1 Million Elixirs mästerkomposition till en doft som tveklöst sticker ut genom dess höga kvalitét på råvarorna. Den djupt sensuella, likörinsvepta örten davana minglar med cederträ och vanilj, vilket ger doften ett mjukt intryck.  Oemotståndlig sensualitet möter den långvariga kraften i en parfum intense, ett spray räcker för att du ska dofta gott hela dagen. Den ikoniska 1 Million flaskan i form av en guldtacka är nu djärvare och mer sofistikerad än någonsin, som fångar essensen av 1 Million personen och det oändliga djupet i denna nya eau de parfum intense. Doftfamilj: Orential-Woody Toppnoter: Davana, äpple Hjärtnoter: Damaskusros, osmanthus, cederträ Basnoter: Vanilj absolute, patchouli
 • Paco Rabanne Dangerous Me Edp 62ml

  Paco Rabanne Dangerous Me Edp 62ml
  Dangerous Me EDP har en kryddig bärnstensdoft, lämplig för män och kvinnor.Denna unisexdoft innehåller noter av vanilj, ingefära, bärnsten och cederträ.Toppnot: Vanilj, vit cederHjärtnot: Grå&hellip:
 • Paco Rabanne 1 Million EdT, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  Paco Rabanne 1 Million EdT, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, 1 Million av Paco Rabanne är frisk och sensuell med en kryddig läderdoft. Det är en balanserad, harmonisk och enkel doft men som är väldigt lätt att känna igen. One Million får sin friskhet från blodmandarin och pepparmint, intensitet från ros och kanel samt en originell bas med läder och amber. Oavsett civilisation eller religion, guld har aldrig misslyckats att tilltala en människa. 1 million förkroppsligar den absoluta fantasin: drömmen om framgång och lycka. Flaskan är skapad i formen av en guldtacka som representerar makt, rikedom och lyx. Provokation, överskott, fantasi och humor är nycklarna till Paco Rabannes universum. Doftfamilj: frisk, kryddig Toppnot: blodmandarin, pepparmint Hjärtnot: ros, kanel Basnot: amber, ljust läder
 • Invictus Platinum Eau De Parfum

  Invictus Platinum Eau De Parfum
  Sträck dig efter din trofé! Invictus Platinum från Paco Rabanne är gjord för dem som alltid antar utmaningen. Denna aromatiska och träiga Eau de Parfum är ett kraftfullt uttryck för Invictus - en vinnande pokal för den obesegrade mannen. Den utmanar de ultimata prestationerna, som alltid hittar motivationen och aldrig ger upp.För allra första gången på en Invictus flaska lyser de ikoniska Invictus-vingarna med en silverfinish på trofén. Det lyxiga glaset avslöjar gradvis intensiva nyanser av grått och kröns med krom. Fortsätt skina och höj ribban ännu högre.Parfymen inleds med en kraftfull, intensiv friskhet i form av mynta som exploderar med elegant lavendel. En EDP som rubbar dina sinnen. Energi som blir flytande. Uppiggande grapefrukt och absint kolliderar med rikare och maskulina noter av patchouli och cypress: en träig avslutning för att ge Invictus Platinum styrka och komplexitet.Upptäck en radikal kombination av ren kraft och förhöjd elegans i denna nya Invictus parfym.Toppnoter: Absint & GrapefruktHjärtnoter: Lavendel och ekmossaBasnoter: Mynta och patchouliProduktspecifikationer:- Eau de Parfum som kan användas varje dag för alla behov- Innehåller 12-20 % doftkoncentrat.- Ger ett definierat och långvarigt doftspår i upp till 8 timmar.
 • Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum 100 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum 100 ml
  Invictus Victory Eau de Parfum är en extrem Eau de Parfum av Paco Rabanne. Doften är inspirerad av seger och symboliserar stoltheten och styrkan i att vinna.
 • Phantom, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  Phantom, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, PHANTOM Eau de Toilette, den nya doften för män av Paco Rabanne. En futuristisk doft fylld av feel good energi och boostar ditt självförtroende, skapad ur mötet av exklusivt hantverk och ny teknologi. Framtagen genom en banbrytande kreativ process i valet av doftens ingredienser, för att få bäraren att känna sig energisk, självsäker och attraktiv. En kraftfull doft med noter av beroendeframkallande, krämig lavendel, energigivande smält citron och sexig, träig vanilj. En överdos av feel good känsla och doft som varar länge på huden. Phantom är tillverkad av ansvarsfullt & etiskt framställda ingredienser, så som ekologisk lavendel absolut, italiensk citron och ”For Life” certifierad vetiver från Haiti. Radikalt annorlunda, Phantom är mer än en doft. Koppla upp dig mot din 100 ml parfym genom att toucha din mobil på PHANTOMs huvud och lär känna din nya wingman!
 • Phantom Legion Collectors Edition, EdT 100ml

  Phantom Legion Collectors Edition, EdT 100ml
 • Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + All Over Shampoo 100ml Giftset

  Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + All Over Shampoo 100ml Giftset
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad&hellip:
 • Invictus EdT, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus EdT, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad och jasmin som leder till en träig bas av guaiacträ, patchouli, ekmossa och ambra. En modern parfym för varje vinnare som vill hålla sig fräsch hela dagen.
 • Invictus Victory Elixir, EdP Intense 100ml

  Invictus Victory Elixir, EdP Intense 100ml
 • Pure Xs Edt

  Pure Xs Edt
  En sofistikerad och sensuell doft med toner av ingefära, råsocker samt vanilj. Nya Pure XS gör dig helt enkelt helt oemotståndlig.
 • Invictus Platinum, EdP 50ml

  Invictus Platinum, EdP 50ml
 • Invictus Victory Edp Extrême

  Invictus Victory Edp Extrême
  Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen.En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet.Med hjälp av dessa unika kombinationer Har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden.En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Nu händer följande, i ett enda sensuellt svep – fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den.Det är nu avslöjat: en ny och extremt kraftfull, fräsch orientalisk doft från Paco Rabanne, Invictus Victory Eau de Parfum Extrême.Doftfamilj: Fresh orientalToppnot: Citron, rosa papparkornHjärtnot: Rökelse, lavendelBasnot: tonkaböna, amber
 • 1 Million, EdT 100ml

  1 Million, EdT 100ml
  1 Million, EdT av Paco Rabanne är en fräsch och sensuell doft som utstrålar makt, rikedom och lyx. Blandningen av träiga och kryddiga noter ger ett maskulint djup som kombineras med friska inslag av grapefrukt, mynta och blodapelsin.Doftfamilj – Trä/KryddigToppnoter – Blodapelsin, grapefrukt och myntaMellannoter – Rosor, kanel och kryddiga noterBasnoter – Ljust läder, patchouli, ambra och träiga noter
 • Pure XS Night, EdP 100ml

  Pure XS Night, EdP 100ml
  Paco Rabanne Pure XS Night, EdP för män är en kombination av explosiv fräschhet och eldig sensualitet. Denna eldigt exotiska doften är framtagen med kraftfulla noter av ingefära, vanilj och myrra. Paco Rabanne Pure XS Night, EdP är lekfull och provokativ.
 • Invictus Intense, EdT 150ml

  Invictus Intense, EdT 150ml
  Invictus Intense är en heroisk och modig parfym skapad för den moderna mytens hjälte. Storstadens Herkules, alltid redo för en utmaning!    Parfymen kombinerar unika och oväntade noter för att skapa en doft som särskiljs från alla andra. Inspirerad av idrottsmän och extremsportare.   Toppnoter&ndash Svartpeppar och Apelsinblomma Mellannoter&ndash Whiskey och Lagerblad Basnoter&ndash Bärnsten, Havssalt och Ambergris
 • Paco Rabanne 1 Million Parfum Eau de Parfum 100 ml

  Paco Rabanne 1 Million Parfum Eau de Parfum 100 ml
  1 Million Parfum är en intensiv och maskulin doft med solig charm. Doften vågar testa gränserna och leker med sinnena. Ett samspel mellan salta toner och solig hud.
 • Invictus Victory, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus Victory, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen. En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet. Med hjälp av dessa unika kombinationer har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden. En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Doften öppnar med citron och rosa papparkorn. Den övergår sedan till ett hjärta av rökelse och lavendel. Doften avslutas med tonkaböna och amber. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den.
 • Paco Rabanne Ultrared Man edt 100ml

  Paco Rabanne Ultrared Man edt 100ml
 • Invictus Victory, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus Victory, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen. En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet. Med hjälp av dessa unika kombinationer har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden. En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Doften öppnar med citron och rosa papparkorn. Den övergår sedan till ett hjärta av rökelse och lavendel. Doften avslutas med tonkaböna och amber. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den.
 • 1 Million Elixir Eau De Parfum Intense

  1 Million Elixir Eau De Parfum Intense
  Paco Rabanne introducerar 1 Million Elixir, en Eau De Parfum Intense kraftfullare än någonsin förut som lockar till spänning. Skapad med det bästa från 1 Million Eau de Toilette och utvecklad till en parfym av allra bästa kvalité.De handplockade ingredienserna: turkisk Damascena-ros, osmanthus och vildodlade tonkabönor gör 1 Million Elixirs mästerkomposition till en doft som tveklöst sticker ut genom dess höga kvalitét på råvarorna. Den djupt sensuella, likörinsvepta örten davana minglar med cederträ och vanilj, vilket ger doften ett mjukt intryck. Oemotståndlig sensualitet möter den långvariga kraften i en parfum intense, ett spray räcker för att du ska dofta gott hela dagen.Den ikoniska 1 Million flaskan i form av en guldtacka är nu djärvare och mer sofistikerad än någonsin, som fångar essensen av 1 Million personen och det oändliga djupet i denna nya eau de parfum intense.
 • Paco Rabanne Excess XS Eau De Toilette 100ml

  Paco Rabanne Excess XS Eau De Toilette 100ml
  Paco Rabanne Excess XS är en aromatisk och förförande herrdoft med innslag av tränoter.Toppnoter av mynta, bergamott och citron.Hjärtnoter av enbär, koriander och pelargon.Basnoter av rosmarin, ekmossa och sandelträ.
 • Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum 50 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum 50 ml
  Upptäck Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum, en rik, kraftfull och långvarig doft som är lika kryddig och träaktig som den är frisk.
 • Paco Rabanne 1 Million EdT, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  Paco Rabanne 1 Million EdT, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, 1 Million av Paco Rabanne är frisk och sensuell med en kryddig läderdoft. One Million är en balanserad, harmonisk och enkel doft men som är väldigt lätt att känna igen. Doften får sin friskhet från blodmandarin och pepparmint, intensitet från ros och kanel samt en originell bas med läder och amber. Oavsett civilisation eller religion, guld har aldrig misslyckats att tilltala en människa. 1 million förkroppsligar den absoluta fantasin: drömmen om framgång och lycka. Flaskan är skapad i formen av en guldtacka som representerar makt, rikedom och lyx. Provokation, överskott, fantasi och humor är nycklarna till Paco Rabannes universum. Doftfamilj: frisk, kryddig Toppnot: blodmandarin, pepparmint Hjärtnot: ros, kanel Basnot: amber, ljust läder
 • Black XS for Him, EdT 100ml

  Black XS for Him, EdT 100ml
  Black XS for Him, EdT från Paco Rabanne är en oerhört maskulin doftskapelse med mörka, sensuella och djupa toner som förför med sin enigmatiska attraktionskraft.Doftfamilj – Orientalisk/TräToppnoter – Citron och salviaMellannoter – Svart kardemumma, kanel, pralin och tolubalsamBasnoter – Svart ambra, patchouli och brasilianskt rosenträd
 • Paco Rabanne Invictus Eau De Toilette 100ml

  Paco Rabanne Invictus Eau De Toilette 100ml
  Invictus från Paco Rabanne är en fräsch och sportig doft som känns kraftfull och maskulin. Friska marina toppnoter övergår till ett hjärta av lagerblad och jasmin. Doften avslutas med varma tränoter i basen. Flakongen är formad som en pokal – Invictus är nämligen latin för "oslagbar".
 • Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette 50 ml

  Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette 50 ml
  Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette är en radikal och charmig doft med träaktiga och kryddiga toner, i kombination med citronnoter från Kalabrien och Kalamanzi. Black XS sveper in i rummet med ett överflöd av energi.
 • Invictus Edt

  Invictus Edt
  En EdT med en fräsch sammansättning som står i stark kontrast mot den traditionella inriktningen av herrdoft. Varken en transparant sommardoft eller en traditionell cologne. Invictus är en doft med en tydlig djup- och basnot. Doften innehåller marina ackord, grapefruktskal, träiga amberackord, lagerblad, guajakträ, ambra och patchouli.
 • Paco Rabanne 1 Million Parfum Eau de Parfum 50 ml

  Paco Rabanne 1 Million Parfum Eau de Parfum 50 ml
  1 Million Parfum är en intensiv och maskulin doft med solig charm. Doften vågar testa gränserna och leker med sinnena. Ett samspel mellan salta toner och solig hud.
 • One Million Edt

  One Million Edt
  En frisk och kryddig EdT som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber. Toppnoter: Blodmandarin och mynta. Hjärtnoter: Ros och kanel. Basnoter: Amber och ljust läder.
 • Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + All Over Shampoo 100ml Giftset

  Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + All Over Shampoo 100ml Giftset
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad&hellip:
 • Paco Rabanne Pour Homme Eau de Toilette 100 ml

  Paco Rabanne Pour Homme Eau de Toilette 100 ml
  Pour Homme Eau de Toilette är en oförglömlig herrdoft från Paco Rabanne. Doften är viril, subtil och karismatisk med inslag av honung och tobak. En banbrytande klassiker. 
 • Invictus Intense, EdT 50ml

  Invictus Intense, EdT 50ml
  Invictus Intense är en heroisk och modig parfym skapad för den moderna mytens hjälte. Storstadens Herkules, alltid redo för en utmaning!    Parfymen kombinerar unika och oväntade noter för att skapa en doft som särskiljs från alla andra. Inspirerad av idrottsmän och extremsportare.   Toppnoter&ndash Svartpeppar och Apelsinblomma Mellannoter&ndash Whiskey och Lagerblad Basnoter&ndash Bärnsten, Havssalt och Ambergris
 • Black XS for Him, EdT 50ml

  Black XS for Him, EdT 50ml
  Black XS for Him, EdT från Paco Rabanne är en oerhört maskulin doftskapelse med mörka, sensuella och djupa toner som förför med sin enigmatiska attraktionskraft.Doftfamilj – Orientalisk/TräToppnoter – Citron och salviaMellannoter – Svart kardemumma, kanel, pralin och tolubalsamBasnoter – Svart ambra, patchouli och brasilianskt rosenträd
 • Pure XS, EdT 100ml

  Pure XS, EdT 100ml
  Pure XS är en vibrerande, magnetisk och fräsch parfym från Paco Rabanne. Parfymen går en spännande balansgång mellan kallt och varmt, milt och intensivt. Två känslor som möts, lockar och utmanar varandra.    En parfym från Paco Rabanne som kombinerar isande ingefära med explosiv kanel innan doften landar i en mystisk bas av socker, kashmir och patchouli.    Doftfamilj&ndash Aromatisk/Kryddig Toppnoter&ndash Ingefära, Bergamott och Timjan Mellannoter&ndash Likör, Läder och Kanel Basnoter&ndash Cederträ, Socker och Myrra
 • Paco Rabanne Pure XS Eau de Toilette 150 ml

  Paco Rabanne Pure XS Eau de Toilette 150 ml
  Pure XS för honom. Överdåd i dess renaste form. Pure XS är en pulserande doft med kryddiga och friska noter.
 • One Million Perfum EdP, 100 ml Paco Rabanne Parfym

  One Million Perfum EdP, 100 ml Paco Rabanne Parfym
  100 ml, Paco Rabanne introducerar One Million Perfum EdP, en ny beroendeframkallande parfym inom den populära doftlinjen One Million. En parfym ännu mer kraftfull, extravagant och rik för den nya generationen av män som inte är rädda att vara för mycket. One Million Parfum-mannen är den alla män drömmer om att vara, en person bland miljoner andra men ändå unik precis som hans doft. One Million Parfum innehåller en kraftfull mix mellan varmt och kallt med doftnoter av amber, monoï, salt och ambra.
 • Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum 50 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum 50 ml
  Invictus Victory Eau de Parfum är en extrem Eau de Parfum av Paco Rabanne. Doften är inspirerad av seger och symboliserar stoltheten och styrkan i att vinna.
 • Paco Rabanne 1 Million Elixir Parfum Intense 50 ml

  Paco Rabanne 1 Million Elixir Parfum Intense 50 ml
  Upptäck 1 Million Elixir, höjden av intensitet. En helt ny doft som styrs av en önskan om överlägsen kvalitet.
 • 1 Million Lucky, EdT 100ml

  1 Million Lucky, EdT 100ml
  1 Million Lucky är en parfym från Paco Rabanne som hjälper dig att följa dina drömmar ta tag i lyckan var än den uppstår. Doften ger dig en ren känsla, den skakar, utmanar och vågar.    En parfym utan gränser, som lever varje ögonblick, utan rädsla.   Doftfamilj&ndash Trä Toppnoter&ndash Plommon, Grapefrukt och Bergamott Mellannoter&ndash Hasselnöt, Kashmir och Honung Basnoter&ndash Patchouli, Vetiver och Amberträ
 • Invictus Platinum, EdP 100ml

  Invictus Platinum, EdP 100ml
 • 1 Million Privé, EdP 100ml

  1 Million Privé, EdP 100ml
  1 Million Privé är en lyxig och flådig parfym som för tankarna till guld och diamanter, ett bankrån som gick helt enligt planerna!    Den unika doftkombinationen ger en sensuell och mystisk doftaura som imponerar alla omkring dig och får dig att sticka ut!    Doftfamilj &ndash Orientalisk/trä Toppnoter &ndash Apelsin och Kanel Mellannoter &ndash Tobak och Myrra Basnoter &ndash Patchouli och Tonkabönor
 • Pour Homme, EdT 30ml

  Pour Homme, EdT 30ml
  Introducerad - 1973 Doftfamilj - Kryddig Rekommenderad användning - Casual Beskrivning - En klassiskt tvålig doft där de fräscha och mjuka aromerna här möts i perfekt harmoni och skapar en ren känsla. Kompositionens innehåll består av träd, lavendel, ambra, mysk, mossa och dominant honung. Den har en ytterst mogen och elegant riktning och passar därmed den äldre mannen.
 • Invictus Victory Elixir, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus Victory Elixir, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, INVICTUS Victory Elixir från Paco Rabanne är en kraftfull och maskulin Eau De Parfum Intense - den beroendeframkallande doften av att vinna. Upptäck ett dyrbart amber-, trä- och kryddigt elixir med högpresterande och högkoncentrerade ingredienser för maximal doftintensitet. Njut av ruset av bitande friskhet från aromatisk lavendel med en crunch av grön kardemumma och svartpeppar. När doften utvecklas på huden blandas rökelse med den träiga överflödet från indonesisk patchouli. Dessutom adderar utsökt nektar från tonkabönslikör djup och elegans till den charmiga doften av vaniljbönor från Madagaskar. Denna doft kan bäst beskrivas som en beroendeframkallande doft av seger. Ett potent elixir som är gjort för att driva segern bortom alla gränser. Det är dags att omfamna ditt ögonblick av odödlighet. Det gyllene V:et för Victory är graverat i glaset och framträder mot en lackerad gradient av svart till mörkblått. En blank svart keps kröner trofén. Ett rikt, kraftfullt och långvarigt potent elixir som blandar kryddiga träslag och bitande fräschör för den episka vinnaren. INVICTUS Victory Elixir är en av de populära dofterna från Paco Rabannes INVICTUS-serie. Här hittar du populära herrdofter tillägnade alla som inte kompromissar i sin strävan efter seger. Toppnoter: Toppnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpepparHjärtnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpeppar: Basnoter: Rökelse och träig patchouli: Vanilla Beans & Tonka Bean Produktspecifikationer: Eau de Parfum Intense kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger en definierad och långvarig doftspår upp till 8 timmar.
 • XS Pour Homme, EdT 100ml

  XS Pour Homme, EdT 100ml
  XS Pour Homme är en cool, träig doft för män med kaxiga och inbjudande blommiga element. Doften är klassisk, elegant och perfekt för vågade män. Doftfamilj – Trä/Blommig Toppnoter – Bergamott, Citron och Mint Mellannoter – Juniper, Koriander och Roséträ Basnoter – Ambra, Vanilj och Cederträ
 • Invictus Platinum, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  Invictus Platinum, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, Sträck dig efter din trofé! Invictus Platinum från Paco Rabanne är gjord för dem som alltid antar utmaningen. Denna aromatiska och träiga Eau de Parfum är ett kraftfullt uttryck för Invictus - en vinnande pokal för den obesegrade mannen. Den utmanar de ultimata prestationerna, som alltid hittar motivationen och aldrig ger upp. För allra första gången på en Invictus flaska lyser de ikoniska Invictus-vingarna med en silverfinish på trofén. Det lyxiga glaset avslöjar gradvis intensiva nyanser av grått och kröns med krom. Fortsätt skina och höj ribban ännu högre. Parfymen inleds med en kraftfull, intensiv friskhet i form av mynta som exploderar med elegant lavendel. En EDP som rubbar dina sinnen. Energi som blir flytande. Uppiggande grapefrukt och absint kolliderar med rikare och maskulina noter av patchouli och cypress: en träig avslutning för att ge Invictus Platinum styrka och komplexitet. Upptäck en radikal kombination av ren kraft och förhöjd elegans i denna nya Invictus parfym.   Doftnoter: Toppnoter: Absint & Grapefrukt Hjärtnoter: Lavendel och ekmossa Basnoter: Mynta och patchouli Produktspecifikationer: - Eau de Parfum som kan användas varje dag för alla behov - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat. - Ger ett definierat och långvarigt doftspår i upp till 8 timmar.
 • Invictus, EdT 150ml

  Invictus, EdT 150ml
  Paco Rabanne Invictus, EdT är en fräsch och sportig doftskapelse för den aktiva mannen. Invictus är latin för ”oövervinnlig” och representerar kraftfullhet, dynamik och energi.Doftfamilj – TräToppnoter – Grapefrukt, mandarin och havsackordMellannoter – Lagerblad och jasminBasnoter – Guajakträd, patchouli, ekmossa och ambra
 • Paco Rabanne Pure XS EdT, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  Paco Rabanne Pure XS EdT, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, En sofistikerad och sensuell doft med noter av ingefära, råsocker samt vanilj. Nya Pure XS gör dig helt enkelt helt oemotståndlig.
 • Paco Rabanne Invictus Edt 100ml

  Paco Rabanne Invictus Edt 100ml
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad&hellip:
 • Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette 100 ml

  Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette 100 ml
  Spontan, orädd och livlig doft från Paco Rabanne. Du lever bara en gång, så kom ihåg att ta vara på livet! Lev som om du vore världens lyckligaste – LUCKY. Doften är fräsch och maskulin med inslag av hasselnöt, plommon och cederträ.
 • Paco Rabanne 1 Million Parfum 200ml

  Paco Rabanne 1 Million Parfum 200ml
  1 Million Parfum är en intensiv och maskulin doft med solig charm. Doften vågar testa gränserna och leker med sinnena. Ett samspel mellan salta toner och solig hud.
 • Phantom, 50 ml Paco Rabanne Parfym

  Phantom, 50 ml Paco Rabanne Parfym
  50 ml, PHANTOM Eau de Toilette, den nya doften för män av Paco Rabanne. En futuristisk doft fylld av feel good energi och boostar ditt självförtroende, skapad ur mötet av exklusivt hantverk och ny teknologi. Framtagen genom en banbrytande kreativ process i valet av doftens ingredienser, för att få bäraren att känna sig energisk, självsäker och attraktiv. En kraftfull doft med noter av beroendeframkallande, krämig lavendel, energigivande smält citron och sexig, träig vanilj. En överdos av feel good känsla och doft som varar länge på huden. Phantom är tillverkad av ansvarsfullt & etiskt framställda ingredienser, så som ekologisk lavendel absolut, italiensk citron och ”For Life” certifierad vetiver från Haiti. Radikalt annorlunda, Phantom är mer än en doft. Koppla upp dig mot din 100 ml parfym genom att toucha din mobil på PHANTOMs huvud och lär känna din nya wingman!
 • Phantom, EdT 50ml

  Phantom, EdT 50ml
 • 1 Million Lucky, EdT 50ml

  1 Million Lucky, EdT 50ml
  1 Million Lucky är en parfym från Paco Rabanne som hjälper dig att följa dina drömmar ta tag i lyckan var än den uppstår. Doften ger dig en ren känsla, den skakar, utmanar och vågar.    En parfym utan gränser, som lever varje ögonblick, utan rädsla.   Doftfamilj&ndash Trä Toppnoter&ndash Plommon, Grapefrukt och Bergamott Mellannoter&ndash Hasselnöt, Kashmir och Honung Basnoter&ndash Patchouli, Vetiver och Amberträ
 • Invictus Victory, EdP 50ml

  Invictus Victory, EdP 50ml
  Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen. En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet. Med hjälp av dessa unika kombinationer Har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden. En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Nu händer följande, i ett enda sensuellt svep – fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den. Det är nu avslöjat: en ny och extremt kraftfull, fräsch orientalisk doft från Paco Rabanne, Invictus Victory Eau de Parfum Extrême.
 • Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette 200 ml

  Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette 200 ml
  1 Million från Paco Rabanne är en djärv, vågad doft som bryter mot alla regler. Doften är både frisk och kryddig. Never take orders, create your own rules!