Paco Rabanne herrparfym edt

Populärt inom Paco Rabanne herrparfym edt

Fler tips på Paco Rabanne herrparfym edt

 • Paco Rabanne One Million Royal EdP - 50 ml

  Paco Rabanne One Million Royal EdP - 50 ml
  50 ml, Sätt tonen med 1 Million Royal från Paco Rabanne, en doft skapad för den modiga och maskulina mannen. Denna parfym är inte bara en doft, det är en trogen följeslagare för den som vågar vara sin egen kung. Drivs av ditt inre självförtroende, bjuder 1 Million Royal in dig till en värld av självuttryck och framstående styrka. Hitta friheten att leva enligt dina egna regler med 1 Million Royal: en sensuell, flamboyant, fräsch träig doftkombination som låter dig vara den bästa versionen av dig själv. SENSUELL FRÄSCH 1 MILLION ROYAL I hjärtat av 1 Million Royal ligger en sensuell, flamboyant och fräsch träig doftkombination. Doften är inte bara ett uttryck för din personlighet, den är en ständig påminnelse om din inre styrka och mod. Oavsett om du går till kontoret, erövrar staden eller utforskar världen, är 1 Million Royal din symbol för självförtroende och framgång. Helt enkelt en Paco Rabanne parfym som sticker ut.  KUNGLIGA DOFTNOTER  Med en uppfriskande mix av mandarin, bergamott och kardemumma i toppnoterna, följd av en förförisk dans av violblad, lavendel och salvia i hjärtnoterna, avslutar 1 Million Royal med en djup bas av benzoin, cederträ och patchouli Duo. Denna kontrasterande signatur ger doften en upplyftande och samtidigt djupgående karaktär som är svår att glömma. Lika mycket som denna herr parfym är en på miljonen är den revolutionerande inom parfym herr. En parfym man kan ta med sig överallt.  KUNGLIG DESIGN Den ikoniska 1 Million-guldtackan har återfötts i 1 Million Royal med en touch av kunglig elegans. Flaskan är ett mästerverk med kungliga insignier och en röd juvel som symboliserar mod och beslutsamhet. När du bär denna doft, bär du inte bara en parfym, du bär en krona av självförtroende och kunglig auktoritet. Hitta ditt inre självförtroende och ta steget in i det kungliga kungariket. 1 MILLION ROYAL PARFYM 1 Million Royal är inte bara en doft för dagen, den är en trogen följeslagare som varar hela dagen. Med en hög koncentration på parfymolja ger den ett tydligt doftspår som håller sig starkt från morgon till kväll. Oavsett var dagen tar dig, kommer 1 Million Royal att vara din förtrogna följeslagare, ständigt påminnande om din mod och kunglighet. Du är kungen – låt 1 Million Royal vara din krona. DOFTNOTER: Toppnoter: Mandarin, Bergamott och Kardemumma  Hjärtnoter: Violblad, Lavendel och Salvia  Basnoter: Benzoin, Cederträ och Patchouli Duo.    PRODUKT SPECIFIKATIONER En parfum kan bäras dagligen - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat - Ger ett tydligt doftspår som håller i sig.
 • 1 Million, EdT 50ml

  1 Million, EdT 50ml
 • Paco Rabanne 1 Million Parfum Parfum - 50 ml

  Paco Rabanne 1 Million Parfum Parfum - 50 ml
  50 ml, Upptäck 1 Million Parfum från Paco Rabanne. Bli den 1 miljonen bland miljoner med Rabannes mästerverk: 1 Million Parfum. Denna herrparfym är inte bara en parfym, det är en livsstil. Var säker på din stil, våga vara upprörande och modig nog att vara för mycket. Mannen bakom 1 Million Parfum är kraftfull, rik och enastående - en person bland miljoner, men ändå unik till det extrema.  UNIK BLAND 1 MILLION PARFYMERNA Den nya Miljon-mannen har nått toppen - han är den som alla drömmer om att vara. Med djärva doftnoter av läder ger denna parfym en intensiv maskulin doft med en solfylld charm. Salta noter och läder möter solens värme, inspirerat av varm amber, skapar en doft som är lika beroendeframkallande som guld.  Upptäck en hisnande kombination av tuberos och salt, balanserat av sensuella toner av läder, tall och ambra. Det är en doft som leker med sinnena och ger en känsla av överflöd och självsäkerhet. Soldränkt läder med salta effekter. En varm och medveten doft på gränsen till det extrema. Upplev en häpnadsväckande och unik kombination av doftnoter: tuberos och salt som dansar i perfekt harmoni, balanserade av de sensuella tonerna av läder, tall och amber.    IDÉN BAKOM DEN UNIKA DOFTEN Denna doft leker med sinnena på ett sätt som är både överflödigt och självsäkert, och ger en känsla av djup och komplexitet. Den fångar solens värme och havets friskhet, med en salt puls som vävs samman med texturerat amber och trä. Samtidigt omfamnas huden av en överflödighet av läder, där ackorden av solar leather är patinerade med doftnoter av kåda och tall. Resultatet är en parfym som tar dig till gränsen till det extrema, och låter dig utforska en ny dimension av doft. Det är en doftupplevelse som är lika fascinerande som den är oförglömlig.   1 MILLION PARFUM – ETT STATEMENT 1 Million Parfum är inte bara en doft - det är en statement-making accessoar. Precis som solstrålar som skiner över allt, är denna parfym en beroendeframkallande blandning, skapad för män som vågar sticka ut från mängden. Det handlar om att våga vara överdriven och övermodig - bara lite grann. 1 Million Parfum är en oemotståndlig förförelse, och det är din chans att bli den odiskutabla nummer ett bland männen.   1 MILLION FLASKAN 1 Million Parfum kommer i den ikoniska guldfärgade flaskan som har blivit synonymt med framstående elegans. Flaskans skarpa linjer och stilettformade design representerar styrka och framgång. Solstrålarna centrerade på flaskan kastar ett skimmer av överflöd och ger en visuell indikation på doftens innehåll - en varm och medveten doft på gränsen till det extrema.   DOFTNOTER: Toppnoter: Grapefrukt Hjärtnoter: Saltig Tuberose  Basnoter: Soldränkt Läder   PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger ett markerat doftspår som varar upp till 8 timmar
 • Pure XS, EdT 50ml

  Pure XS, EdT 50ml
 • Invictus Victory, EdP 50ml

  Invictus Victory, EdP 50ml
 • Invictus Intense, EdT 150ml

  Invictus Intense, EdT 150ml
 • Paco Rabanne One Million Elixir EdP - 100 ml

  Paco Rabanne One Million Elixir EdP - 100 ml
  100 ml, Paco Rabanne introducerar 1 Million Elixir, en Eau De Parfum Intense kraftfullare än någonsin förut som lockar till spänning. Skapad med det bästa från 1 Million Eau de Toilette och utvecklad till en parfym av allra bästa kvalité. De handplockade ingredienserna: turkisk Damascena-ros, osmanthus och vildodlade tonkabönor gör 1 Million Elixirs mästerkomposition till en doft som tveklöst sticker ut genom dess höga kvalitét på råvarorna. Den djupt sensuella, likörinsvepta örten davana minglar med cederträ och vanilj, vilket ger doften ett mjukt intryck.  Oemotståndlig sensualitet möter den långvariga kraften i en parfum intense, ett spray räcker för att du ska dofta gott hela dagen. Den ikoniska 1 Million flaskan i form av en guldtacka är nu djärvare och mer sofistikerad än någonsin, som fångar essensen av 1 Million personen och det oändliga djupet i denna nya eau de parfum intense.
 • Invictus Victory Elixir, EdP Intense 50ml

  Invictus Victory Elixir, EdP Intense 50ml
 • Black XS for Him, EdT 100ml

  Black XS for Him, EdT 100ml
 • 1 Million Lucky, EdT 50ml

  1 Million Lucky, EdT 50ml
 • Invictus Victory Elixir, EdP Intense 100ml

  Invictus Victory Elixir, EdP Intense 100ml
 • Pure XS, EdT 100ml

  Pure XS, EdT 100ml
 • Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 50ml

  Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 50ml
 • 1 Million, EdT 100ml

  1 Million, EdT 100ml
 • Invictus Platinum, EdP 50ml

  Invictus Platinum, EdP 50ml
 • Paco Rabanne Invictus Victory Elixir EdP - 100 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory Elixir EdP - 100 ml
  100 ml, INVICTUS Victory Elixir från Paco Rabanne är en kraftfull och maskulin Eau De Parfum Intense - den beroendeframkallande doften av att vinna. Upptäck ett dyrbart amber-, trä- och kryddigt elixir med högpresterande och högkoncentrerade ingredienser för maximal doftintensitet. Njut av ruset av bitande friskhet från aromatisk lavendel med en crunch av grön kardemumma och svartpeppar. När doften utvecklas på huden blandas rökelse med den träiga överflödet från indonesisk patchouli. Dessutom adderar utsökt nektar från tonkabönslikör djup och elegans till den charmiga doften av vaniljbönor från Madagaskar. Denna doft kan bäst beskrivas som en beroendeframkallande doft av seger. Ett potent elixir som är gjort för att driva segern bortom alla gränser. Det är dags att omfamna ditt ögonblick av odödlighet. Det gyllene V:et för Victory är graverat i glaset och framträder mot en lackerad gradient av svart till mörkblått. En blank svart keps kröner trofén. Ett rikt, kraftfullt och långvarigt potent elixir som blandar kryddiga träslag och bitande fräschör för den episka vinnaren. INVICTUS Victory Elixir är en av de populära dofterna från Paco Rabannes INVICTUS-serie. Här hittar du populära herrdofter tillägnade alla som inte kompromissar i sin strävan efter seger. Toppnoter: Toppnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpepparHjärtnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpeppar: Basnoter: Rökelse och träig patchouli: Vanilla Beans & Tonka Bean Produktspecifikationer: Eau de Parfum Intense kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger en definierad och långvarig doftspår upp till 8 timmar.
 • Invictus Legend, EdP 50ml

  Invictus Legend, EdP 50ml
 • Pour Homme, EdT 100ml

  Pour Homme, EdT 100ml
 • Phantom, EdT 100ml

  Phantom, EdT 100ml
 • Invictus Intense, EdT 100ml

  Invictus Intense, EdT 100ml
 • XS Pour Homme, EdT 100ml

  XS Pour Homme, EdT 100ml
 • Paco Rabanne Ultrared Man edt 100ml

  Paco Rabanne Ultrared Man edt 100ml
 • Ultraviolet Man, EdT 100ml

  Ultraviolet Man, EdT 100ml
 • Pure XS Night, EdP 50ml

  Pure XS Night, EdP 50ml
 • Paco Rabanne 1 Million EdT - 50 ml

  Paco Rabanne 1 Million EdT - 50 ml
  50 ml, 1 Million från Paco Rabanne är en maskulin Eau de Toilette med raffinerade och kraftfulla doftnoter av äkta läder, citrus och rosor. Denna herrparfym är bland de mest populära herrparfymerna, vilket har gett 1 Million en ikonisk status världen över. Stig in i en värld av förförisk elegans och oemotståndlig charm. 1 Million, en Paco Rabanne parfym skapad för den modiga mannen som inte är rädd för att vara sin egen man. Livet är en stor scen, och för honom finns det aldrig för mycket guld. Han är en bad boy som styr sina egna öden och lyder endast sina fantasier. För honom är guldet en gyllene regel, en symbol för makt, rikedom och hållbarhet. Hans doft är som en flammande vaka, en doft som skakar om och bokstavligen fängslar alla som korsar hans väg. 1 Million är inte bara en doft, det är en statement-doft. En ikonisk Eau de Toilette som bryter mot normerna för klassisk parfymeri. Denna maskulina doft öppnar upp med uppfriskande noter av mandarin och pepparmint, en explosiv kombination som väcker sinnena till liv. I hjärtat av doften finner vi en förförisk blandning av ros absolue och kanel, som ger en djup och kryddig karaktär. Basnoterna av äkta läder och amber avslöjar en sensuell och varm signatur, som lämnar ett oförglömligt intryck. En 1 Million parfym, vi alla förknippar med exklusivitet och lyx. MAGIN BAKOM DOFTEN 1 Million är en doft för mannen som vågar vara unik, en hyllning till den oöverträffade smaken och den exceptionella smakfullheten. Denna långvariga doft håller i sig hela dagen och skapar en atmosfär av lyx och elegans. Spraya lätt på huden där du pulserar för att uppleva den fullständiga effekten av denna förföriska doft. För en ännu mer intensiv upplevelse, kombinera med andra produkter i samma serie, som deodorantspray eller deodorantstick. DEN UNIKA GULDTACKAN Flaskan, inspirerad av en lyxig guldtacka, är en visuell representation av doftens rikedom och extravagans. Den är inte bara en behållare utan ett konstverk som speglar den maskulina kraften och framståendet hos mannen som bär doften. 1 Million är inte bara en parfym, det är en livsstil, en attitude och en statement-making doft. Hur skulle du annars kunna vara 1 på miljonen? LÄNGVARIG CHARM Denna Eau de Toilette är känd för sin långvariga doft och utmärkta hållbarhet. Den smälter samman med din hud och utvecklar sig över tiden, vilket ger en varierad doftupplevelse som varar hela dagen och in i natten. 1 Million Eau de Toilette är den perfekta doften för den självsäkra och sofistikerade mannen som inte är rädd för att sticka ut. Oavsett om det är för en speciell tillställning eller för vardagsbruk, kommer denna doft säkerligen att göra ett varaktigt intryck och lämna en aura av exklusivitet och elegans i dess väg. Denna doft är långvarig och håller i sig hela dagen.   Toppnoter: Mandarin & Pepparmint  Hjärtnoter: Rose Absolue & Kanel  Basnoter: Läder & Amber    ANVÄNDNING: Spraya lätt på huden, vid behov, helst där du pulserar (t.ex. på huden).  En Eau de Toilette kan användas dagligen - Innehåller 8-12 % doftkoncentrat - Lämnar ett diskret doftspår
 • Invictus, EdT 150ml

  Invictus, EdT 150ml
 • Paco Rabanne Pure XS EdT - 100 ml

  Paco Rabanne Pure XS EdT - 100 ml
  100 ml, En sofistikerad och sensuell doft med noter av ingefära, råsocker samt vanilj. Nya Pure XS gör dig helt enkelt helt oemotståndlig.
 • 1 Million Lucky, EdT 100ml

  1 Million Lucky, EdT 100ml
 • Invictus Legend, EdP 100ml

  Invictus Legend, EdP 100ml
 • Pure XS Night, EdP 100ml

  Pure XS Night, EdP 100ml
 • Paco Rabanne One Million Royal EdP - 100 ml

  Paco Rabanne One Million Royal EdP - 100 ml
  100 ml, Sätt tonen med 1 Million Royal från Paco Rabanne, en doft skapad för den modiga och maskulina mannen. Denna parfym är inte bara en doft, det är en trogen följeslagare för den som vågar vara sin egen kung. Drivs av ditt inre självförtroende, bjuder 1 Million Royal in dig till en värld av självuttryck och framstående styrka. Hitta friheten att leva enligt dina egna regler med 1 Million Royal: en sensuell, flamboyant, fräsch träig doftkombination som låter dig vara den bästa versionen av dig själv. SENSUELL FRÄSCH 1 MILLION ROYAL I hjärtat av 1 Million Royal ligger en sensuell, flamboyant och fräsch träig doftkombination. Doften är inte bara ett uttryck för din personlighet, den är en ständig påminnelse om din inre styrka och mod. Oavsett om du går till kontoret, erövrar staden eller utforskar världen, är 1 Million Royal din symbol för självförtroende och framgång. Helt enkelt en Paco Rabanne parfym som sticker ut.  KUNGLIGA DOFTNOTER  Med en uppfriskande mix av mandarin, bergamott och kardemumma i toppnoterna, följd av en förförisk dans av violblad, lavendel och salvia i hjärtnoterna, avslutar 1 Million Royal med en djup bas av benzoin, cederträ och patchouli Duo. Denna kontrasterande signatur ger doften en upplyftande och samtidigt djupgående karaktär som är svår att glömma. Lika mycket som denna herr parfym är en på miljonen är den revolutionerande inom parfym herr. En parfym man kan ta med sig överallt.  KUNGLIG DESIGN Den ikoniska 1 Million-guldtackan har återfötts i 1 Million Royal med en touch av kunglig elegans. Flaskan är ett mästerverk med kungliga insignier och en röd juvel som symboliserar mod och beslutsamhet. När du bär denna doft, bär du inte bara en parfym, du bär en krona av självförtroende och kunglig auktoritet. Hitta ditt inre självförtroende och ta steget in i det kungliga kungariket. 1 MILLION ROYAL PARFYM 1 Million Royal är inte bara en doft för dagen, den är en trogen följeslagare som varar hela dagen. Med en hög koncentration på parfymolja ger den ett tydligt doftspår som håller sig starkt från morgon till kväll. Oavsett var dagen tar dig, kommer 1 Million Royal att vara din förtrogna följeslagare, ständigt påminnande om din mod och kunglighet. Du är kungen – låt 1 Million Royal vara din krona. DOFTNOTER: Toppnoter: Mandarin, Bergamott och Kardemumma  Hjärtnoter: Violblad, Lavendel och Salvia  Basnoter: Benzoin, Cederträ och Patchouli Duo.    PRODUKT SPECIFIKATIONER En parfum kan bäras dagligen - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat - Ger ett tydligt doftspår som håller i sig.
 • Paco Rabanne One Million Elixir EdP - 50 ml

  Paco Rabanne One Million Elixir EdP - 50 ml
  50 ml, Paco Rabanne introducerar 1 Million Elixir, en Eau De Parfum Intense kraftfullare än någonsin förut som lockar till spänning. Skapad med det bästa från 1 Million Eau de Toilette och utvecklad till en parfym av allra bästa kvalité. De handplockade ingredienserna: turkisk Damascena-ros, osmanthus och vildodlade tonkabönor gör 1 Million Elixirs mästerkomposition till en doft som tveklöst sticker ut genom dess höga kvalitét på råvarorna. Den djupt sensuella, likörinsvepta örten davana minglar med cederträ och vanilj, vilket ger doften ett mjukt intryck.  Oemotståndlig sensualitet möter den långvariga kraften i en parfum intense, ett spray räcker för att du ska dofta gott hela dagen. Den ikoniska 1 Million flaskan i form av en guldtacka är nu djärvare och mer sofistikerad än någonsin, som fångar essensen av 1 Million personen och det oändliga djupet i denna nya eau de parfum intense.
 • Paco Rabanne Phantom Le Parfum EdP - 150 ml

  Paco Rabanne Phantom Le Parfum EdP - 150 ml
  150 ml, Phantom Parfum är en maskulin parfym från Rabanne med en modern doftsignatur. Den lyxiga herrparfymen avslöjar essensen av modern maskulinitet med en balanserad och lockande doftkomposition. Parfymen introducerar ett mörkt, dramatiskt och spännande universum med en skarp estetik inspirerad av Rabannes modekreationer och långa nätter på Paris gator upplysta endast av stadens gnistrande ljus. Passion, sofistikering och exklusivitet är kärnan i Phantom Parfum. Modern maskulinitet har många fascinerande fasetter, vilket inspirerade Rabanne att skapa en sofistikerad parfym för mannen som alltid är sann mot sig själv. Phantom Parfum är en kraftfull och långlivad utveckling av den ursprungliga Phantom Eau de Toilette. Denna exceptionella parfym är skapad för modiga individer som inte är rädda för att omfamna mörkret, trots osäkerheten om vad natten för med sig. Parfymen är resultatet av sublimt hantverk och lyxiga, hållbart framställda ingredienser. Revolutionerande inom parfym herr - den maskulina herrparfymen från Rabanne har en unik sammansättning av energigivande lavendel, sensuell vanilj och djup vetiver. Den friska lavendeln ger doften en upplyftande öppning, som följs av en fascinerande avrundning från vanilj, följt av kryddig vetiver, vilket skapar ett extraordinärt djup och kontrast. Den intensiva parfymen är förpackad i en unik flaska med mattsvart finish och blanka detaljer. Detta är ett bevis på Phantom Parfums höga koncentration av oöverträffade doftnoter. Den svarta färgen är en tidlös referens till nya och oväntade upplevelser som uppstår när dagen övergår till natt. Välj Phantom Parfum för att uppleva Rabannes exceptionella manifestation av modern maskulinitet och njut av en extraordinär herrparfym som är perfekt för dig själv eller en älskad person. Ingredienserna är veganska, hållbara och 90% av naturligt ursprung i denna Rabanne-parfym. Phantom Parfum 150 ML är påfyllningsbar. Refill säljs separat. Toppnoter: Bergamott, citron, rabarber och kardemumma Hjärtnoter: Lavendel Trio, Geranium, Patchouli & Cederträ Basnoter: Vaniljstång, Tolu Balm & Vetiver
 • Paco Rabanne Invictus Victory EdP - 100 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory EdP - 100 ml
  100 ml, Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen. En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet. Med hjälp av dessa unika kombinationer har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden. En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Doften öppnar med citron och rosa papparkorn. Den övergår sedan till ett hjärta av rökelse och lavendel. Doften avslutas med tonkaböna och amber. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den.
 • Paco Rabanne Phantom EdT - 100 ml

  Paco Rabanne Phantom EdT - 100 ml
  100 ml, PHANTOM Eau de Toilette, den nya doften för män av Paco Rabanne. En futuristisk doft fylld av feel good energi och boostar ditt självförtroende, skapad ur mötet av exklusivt hantverk och ny teknologi. Framtagen genom en banbrytande kreativ process i valet av doftens ingredienser, för att få bäraren att känna sig energisk, självsäker och attraktiv. En kraftfull doft med noter av beroendeframkallande, krämig lavendel, energigivande smält citron och sexig, träig vanilj. En överdos av feel good känsla och doft som varar länge på huden. Phantom är tillverkad av ansvarsfullt & etiskt framställda ingredienser, så som ekologisk lavendel absolut, italiensk citron och ”For Life” certifierad vetiver från Haiti. Radikalt annorlunda, Phantom är mer än en doft. Koppla upp dig mot din 100 ml parfym genom att toucha din mobil på PHANTOMs huvud och lär känna din nya wingman!
 • Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 100ml

  Paco Rabanne Ultraviolet Man edt 100ml
 • Phantom, EdT 50ml

  Phantom, EdT 50ml
 • 1 Million Privé, EdP 100ml

  1 Million Privé, EdP 100ml
 • Paco Rabanne 1 Million Parfum Parfum - 100 ml

  Paco Rabanne 1 Million Parfum Parfum - 100 ml
  100 ml, Upptäck 1 Million Parfum från Paco Rabanne. Bli den 1 miljonen bland miljoner med Rabannes mästerverk: 1 Million Parfum. Denna herrparfym är inte bara en parfym, det är en livsstil. Var säker på din stil, våga vara upprörande och modig nog att vara för mycket. Mannen bakom 1 Million Parfum är kraftfull, rik och enastående - en person bland miljoner, men ändå unik till det extrema.  UNIK BLAND 1 MILLION PARFYMERNA Den nya Miljon-mannen har nått toppen - han är den som alla drömmer om att vara. Med djärva doftnoter av läder ger denna parfym en intensiv maskulin doft med en solfylld charm. Salta noter och läder möter solens värme, inspirerat av varm amber, skapar en doft som är lika beroendeframkallande som guld.  Upptäck en hisnande kombination av tuberos och salt, balanserat av sensuella toner av läder, tall och ambra. Det är en doft som leker med sinnena och ger en känsla av överflöd och självsäkerhet. Soldränkt läder med salta effekter. En varm och medveten doft på gränsen till det extrema. Upplev en häpnadsväckande och unik kombination av doftnoter: tuberos och salt som dansar i perfekt harmoni, balanserade av de sensuella tonerna av läder, tall och amber.    IDÉN BAKOM DEN UNIKA DOFTEN Denna doft leker med sinnena på ett sätt som är både överflödigt och självsäkert, och ger en känsla av djup och komplexitet. Den fångar solens värme och havets friskhet, med en salt puls som vävs samman med texturerat amber och trä. Samtidigt omfamnas huden av en överflödighet av läder, där ackorden av solar leather är patinerade med doftnoter av kåda och tall. Resultatet är en parfym som tar dig till gränsen till det extrema, och låter dig utforska en ny dimension av doft. Det är en doftupplevelse som är lika fascinerande som den är oförglömlig.   1 MILLION PARFUM – ETT STATEMENT 1 Million Parfum är inte bara en doft - det är en statement-making accessoar. Precis som solstrålar som skiner över allt, är denna parfym en beroendeframkallande blandning, skapad för män som vågar sticka ut från mängden. Det handlar om att våga vara överdriven och övermodig - bara lite grann. 1 Million Parfum är en oemotståndlig förförelse, och det är din chans att bli den odiskutabla nummer ett bland männen.   1 MILLION FLASKAN 1 Million Parfum kommer i den ikoniska guldfärgade flaskan som har blivit synonymt med framstående elegans. Flaskans skarpa linjer och stilettformade design representerar styrka och framgång. Solstrålarna centrerade på flaskan kastar ett skimmer av överflöd och ger en visuell indikation på doftens innehåll - en varm och medveten doft på gränsen till det extrema.   DOFTNOTER: Toppnoter: Grapefrukt Hjärtnoter: Saltig Tuberose  Basnoter: Soldränkt Läder   PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger ett markerat doftspår som varar upp till 8 timmar
 • Black XS for Him, EdT 50ml

  Black XS for Him, EdT 50ml
 • Pour Homme, EdT 30ml

  Pour Homme, EdT 30ml
 • 1 Million Privé, EdP 50ml

  1 Million Privé, EdP 50ml
 • 1 Million Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g

  1 Million Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g
 • Ultraviolet Man, EdT 50ml

  Ultraviolet Man, EdT 50ml
 • Paco Rabanne Phantom Le Parfum EdP - 50 ml

  Paco Rabanne Phantom Le Parfum EdP - 50 ml
  50 ml,
 • Paco Rabanne Ultraviolet Man Edt 100ml

  Paco Rabanne Ultraviolet Man Edt 100ml
  Paco Rabanne Ultraviolet Man ä:r en intensiv och provokativ maskulin doft. En orientaliskt trä:ig doft som mixar grå: amber tillsammans med noter av mint, vetiver och mossa.
 • Paco Rabanne Invictus EdT - 100 ml

  Paco Rabanne Invictus EdT - 100 ml
  100 ml, Parfym herr – Upptäck Invictus Eau de Toilette. För den moderna mannen som strävar efter seger och äventyr presenterar vi Invictus Eau de Toilette från Paco Rabanne – en doft som genomsyrar styrka, mod och elegans. Invictus är en hyllning till segrarens själ, en doft som symboliserar den oövervinnerliga andan inom dig. En fräsch och sensuell sammansättning som står i stark kontrast mot den traditionella inriktningen av herrparfym. En heroisk, träig och fräsch doft där det livfulla möter det hjältemodiga. INVICTUS PARFYM - VÄLSIGNAD AV GUDARNA Invictus Eau de Toilette öppnar upp med en fräsch och sprudlande toppnot av grapefrukt och havsvatten, vilket genast fångar din uppmärksamhet. I hjärtat av doften hittar vi lagerblad och ambergris, som adderar en sofistikerad dimension. Basnoterna av guaiacträ och labdanium ger doften dess djup och maskulina karaktär. Invictus är en kraftfull parfymsom balanserar mellan en fräschhet av djup och kraft och intensiteten av träig amber. SJÄLVFÖRTROENDE OCH SEGER - INVICTUS  En Invictus parfym är mer än bara en doft, det är en livsstil. Doften förmedlar självförtroende och mod, och väcker den inre kämparglöden. Oavsett om du tävlar i idrott, erövrar affärsvärlden eller erövrar hjärtan, är Invictus din trogna följeslagare på vägen mot framgång. DESIGNEN AV EN TROFÉ Doften är förpackad i en robust flaska i form av en trofé, symboliserande din vinst i livets tävlingar. Invictus Eau de Toilette är inte bara en doft, det är ett konstverk som pryder din toalettbänk och påminner dig om din styrka och framstående anda varje dag.  INVICTUS EN AV RABANNES MEST POPULÄRA PARFYMER Invictus Eau de Toilette är den perfekta gåvan till den moderna mannen – en symbol för framgång och seger. Samtidigt är det en mångsidig vardagsdoft som lyfter fram din karaktär och elegans i varje situation. Invictus är en av Paco Rabannes mest populära herrparfymer.  VAR OÖVERVINNLIG MED INVCTUS Sätt segern som din signatur med Invictus Eau de Toilette från Paco Rabanne och låt doften tala om din oslagbara styrka och passion för livet. Var oövervinnerlig – var Invictus. DOFTNOTER: Toppnoter: Marin Ackord & Grapefrukt  Hjärtnoter: Lagerblad och Ambergris  Basnoter: Guajakträ & Labdanum   PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Eau de Toilette kan användas dagligen  TIPS: När en Eau de Toilette används tillsammans med en deodorant från samma serie förstärks och förlängs doften på kroppen.
 • Black XS Potion, EdT 100ml

  Black XS Potion, EdT 100ml
 • Paco Rabanne Phantom EdT - 50 ml

  Paco Rabanne Phantom EdT - 50 ml
  50 ml, PHANTOM Eau de Toilette, den nya doften för män av Paco Rabanne. En futuristisk doft fylld av feel good energi och boostar ditt självförtroende, skapad ur mötet av exklusivt hantverk och ny teknologi. Framtagen genom en banbrytande kreativ process i valet av doftens ingredienser, för att få bäraren att känna sig energisk, självsäker och attraktiv. En kraftfull doft med noter av beroendeframkallande, krämig lavendel, energigivande smält citron och sexig, träig vanilj. En överdos av feel good känsla och doft som varar länge på huden. Phantom är tillverkad av ansvarsfullt & etiskt framställda ingredienser, så som ekologisk lavendel absolut, italiensk citron och ”For Life” certifierad vetiver från Haiti. Radikalt annorlunda, Phantom är mer än en doft. Koppla upp dig mot din 100 ml parfym genom att toucha din mobil på PHANTOMs huvud och lär känna din nya wingman!
 • Paco Rabanne Invictus Victory EdP - 50 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory EdP - 50 ml
  50 ml, Upplev Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen. En doft likt en intensiv duell där två kraftfulla kontraster strider mot varandra, fräschör och sensualitet. Med hjälp av dessa unika kombinationer har Paco Rabanne skapat en eau de parfum som ger ett långvarigt doftspår och sitter kvar länge på huden. En överraskande fräsch boost inleder doften, citron minglar med kraftfull rökelse. Fyllig tonkaböna möter kraftfull vanilj – den perfekta matchen mellan extrem fräschhet och magnetisk intensitet. Doften öppnar med citron och rosa papparkorn. Den övergår sedan till ett hjärta av rökelse och lavendel. Doften avslutas med tonkaböna och amber. Stark och charmerande, ingenting kan stoppa den.
 • Paco Rabanne Invictus EdT - 50 ml

  Paco Rabanne Invictus EdT - 50 ml
  50 ml, Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften från Paco Rabanne. Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad och jasmin som leder till en träig bas av guaiacträ, patchouli, ekmossa och ambra. En modern parfym för varje vinnare som vill hålla sig fräsch hela dagen.
 • Paco Rabanne Invictus Platinum EdP - 50 ml

  Paco Rabanne Invictus Platinum EdP - 50 ml
  50 ml, Sträck dig efter din trofé! Invictus Platinum från Paco Rabanne är gjord för dem som alltid antar utmaningen. Denna aromatiska och träiga Eau de Parfum är ett kraftfullt uttryck för Invictus - en vinnande pokal för den obesegrade mannen. Den utmanar de ultimata prestationerna, som alltid hittar motivationen och aldrig ger upp. För allra första gången på en Invictus flaska lyser de ikoniska Invictus-vingarna med en silverfinish på trofén. Det lyxiga glaset avslöjar gradvis intensiva nyanser av grått och kröns med krom. Fortsätt skina och höj ribban ännu högre. Parfymen inleds med en kraftfull, intensiv friskhet i form av mynta som exploderar med elegant lavendel. En EDP som rubbar dina sinnen. Energi som blir flytande. Uppiggande grapefrukt och absint kolliderar med rikare och maskulina noter av patchouli och cypress: en träig avslutning för att ge Invictus Platinum styrka och komplexitet. Upptäck en radikal kombination av ren kraft och förhöjd elegans i denna nya Invictus parfym.   Doftnoter: Toppnoter: Absint & Grapefrukt Hjärtnoter: Lavendel och ekmossa Basnoter: Mynta och patchouli Produktspecifikationer: - Eau de Parfum som kan användas varje dag för alla behov - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat. - Ger ett definierat och långvarigt doftspår i upp till 8 timmar.
 • Paco Rabanne 1 Million EdT - 100 ml

  Paco Rabanne 1 Million EdT - 100 ml
  100 ml, 1 Million från Paco Rabanne är en maskulin Eau de Toilette med raffinerade och kraftfulla doftnoter av äkta läder, citrus och rosor. Denna herrparfym är bland de mest populära herrparfymerna, vilket har gett 1 Million en ikonisk status världen över. Stig in i en värld av förförisk elegans och oemotståndlig charm. 1 Million, en Paco Rabanne parfym skapad för den modiga mannen som inte är rädd för att vara sin egen man. Livet är en stor scen, och för honom finns det aldrig för mycket guld. Han är en bad boy som styr sina egna öden och lyder endast sina fantasier. För honom är guldet en gyllene regel, en symbol för makt, rikedom och hållbarhet. Hans doft är som en flammande vaka, en doft som skakar om och bokstavligen fängslar alla som korsar hans väg. 1 Million är inte bara en doft, det är en statement-doft. En ikonisk Eau de Toilette som bryter mot normerna för klassisk parfymeri. Denna maskulina doft öppnar upp med uppfriskande noter av mandarin och pepparmint, en explosiv kombination som väcker sinnena till liv. I hjärtat av doften finner vi en förförisk blandning av ros absolue och kanel, som ger en djup och kryddig karaktär. Basnoterna av äkta läder och amber avslöjar en sensuell och varm signatur, som lämnar ett oförglömligt intryck. En 1 Million parfym, vi alla förknippar med exklusivitet och lyx. MAGIN BAKOM DOFTEN 1 Million är en doft för mannen som vågar vara unik, en hyllning till den oöverträffade smaken och den exceptionella smakfullheten. Denna långvariga doft håller i sig hela dagen och skapar en atmosfär av lyx och elegans. Spraya lätt på huden där du pulserar för att uppleva den fullständiga effekten av denna förföriska doft. För en ännu mer intensiv upplevelse, kombinera med andra produkter i samma serie, som deodorantspray eller deodorantstick. DEN UNIKA GULDTACKAN Flaskan, inspirerad av en lyxig guldtacka, är en visuell representation av doftens rikedom och extravagans. Den är inte bara en behållare utan ett konstverk som speglar den maskulina kraften och framståendet hos mannen som bär doften. 1 Million är inte bara en parfym, det är en livsstil, en attitude och en statement-making doft. Hur skulle du annars kunna vara 1 på miljonen? LÄNGVARIG CHARM Denna Eau de Toilette är känd för sin långvariga doft och utmärkta hållbarhet. Den smälter samman med din hud och utvecklar sig över tiden, vilket ger en varierad doftupplevelse som varar hela dagen och in i natten. 1 Million Eau de Toilette är den perfekta doften för den självsäkra och sofistikerade mannen som inte är rädd för att sticka ut. Oavsett om det är för en speciell tillställning eller för vardagsbruk, kommer denna doft säkerligen att göra ett varaktigt intryck och lämna en aura av exklusivitet och elegans i dess väg. Denna doft är långvarig och håller i sig hela dagen.   Toppnoter: Mandarin & Pepparmint  Hjärtnoter: Rose Absolue & Kanel  Basnoter: Läder & Amber    ANVÄNDNING: Spraya lätt på huden, vid behov, helst där du pulserar (t.ex. på huden).  En Eau de Toilette kan användas dagligen - Innehåller 8-12 % doftkoncentrat - Lämnar ett diskret doftspår
 • Phantom Legion Collectors Edition, EdT 100ml

  Phantom Legion Collectors Edition, EdT 100ml
 • Invictus Intense, EdT 50ml

  Invictus Intense, EdT 50ml
 • Paco Rabanne Invictus Victory Elixir EdP - 50 ml

  Paco Rabanne Invictus Victory Elixir EdP - 50 ml
  50 ml, INVICTUS Victory Elixir från Paco Rabanne är en kraftfull och maskulin Eau De Parfum Intense - den beroendeframkallande doften av att vinna. Upptäck ett dyrbart amber-, trä- och kryddigt elixir med högpresterande och högkoncentrerade ingredienser för maximal doftintensitet. Njut av ruset av bitande friskhet från aromatisk lavendel med en crunch av grön kardemumma och svartpeppar. När doften utvecklas på huden blandas rökelse med den träiga överflödet från indonesisk patchouli. Dessutom adderar utsökt nektar från tonkabönslikör djup och elegans till den charmiga doften av vaniljbönor från Madagaskar. Denna doft kan bäst beskrivas som en beroendeframkallande doft av seger. Ett potent elixir som är gjort för att driva segern bortom alla gränser. Det är dags att omfamna ditt ögonblick av odödlighet. Det gyllene V:et för Victory är graverat i glaset och framträder mot en lackerad gradient av svart till mörkblått. En blank svart keps kröner trofén. Ett rikt, kraftfullt och långvarigt potent elixir som blandar kryddiga träslag och bitande fräschör för den episka vinnaren. INVICTUS Victory Elixir är en av de populära dofterna från Paco Rabannes INVICTUS-serie. Här hittar du populära herrdofter tillägnade alla som inte kompromissar i sin strävan efter seger. Toppnoter: Toppnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpepparHjärtnoter: Lavandin, grön kardemumma och svartpeppar: Basnoter: Rökelse och träig patchouli: Vanilla Beans & Tonka Bean Produktspecifikationer: Eau de Parfum Intense kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger en definierad och långvarig doftspår upp till 8 timmar.
 • Invictus Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g

  Invictus Gift Box, EdT 50ml+Deo 75g
 • Invictus, EdT 100ml

  Invictus, EdT 100ml
 • Invictus Aqua 2018, EdT 50ml

  Invictus Aqua 2018, EdT 50ml
 • Invictus Platinum, EdP 100ml

  Invictus Platinum, EdP 100ml
 • Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + All Over Shampoo 100ml Giftset

  Paco Rabanne Invictus Edt 100ml + All Over Shampoo 100ml Giftset
  Andas in doften av seger med Invictus, den nya maskulina doften frå:n Paco Rabanne. Denna sensuellt frä:scha doft sä:tter en modern syn på: manlighet. Doften ö:ppnar sig med fä:rsk&hellip:
 • Paco Rabanne Pure XS EdT - 50 ml

  Paco Rabanne Pure XS EdT - 50 ml
  50 ml, En sofistikerad och sensuell doft med noter av ingefära, råsocker samt vanilj. Nya Pure XS gör dig helt enkelt helt oemotståndlig.
 • Invictus Victory, EdP 100ml

  Invictus Victory, EdP 100ml